Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiona J. Jones

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
Utolsó előtti epizódjához érkezett a Trónok harca utolsó előtti évada. Az HBO-n hivatalosan hétfőn este debütált a hatodik epizód, aminek eseményeit ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk...
Hétfőn este a hetedik évad negyedik epizódjával folytatódott az HBO Trónok harca című sorozata. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész cselekményét...
Tulajdonképpen várható volt, hogy az HBO sem kerüli el a Sony és a Netflix sorsát, és kibertámadás áldozatául esik - egy olyan sorozattal bíró tévé esetében, mint a 90 millió illegális letöltést és streamet produkáló Trónok harca ez valahol várható volt.  Az amerikai Entertainment Weeklyhez…..
AZ MGM úgy döntött, ideje feltámasztani a Stargate azaz Csillagkapu-franchise-t, és egy Stargate Origins című sorozattal jelentkezik hamarosan. A tízrészes évad Catherine Langfordről, a Csillagkaput megtaláló régész lányáról szól majd, az írói Mark Ilvedson és Justin Michael Terry lesznek, a…..
Fiona J. Jones 2017.07.22 02:46:26
Az ötlet nem rossz, de ha tényleg csak ilyen 10 perces vackok lesznek, hát kár.
Az eredeti film kibővített kiadásában vannak jelenetek, amiket talán nem láttunk korábban (gyerekkorunkban), pl. a gízai jelenetnél a kapu alatt goauld páncélt, fejdíszes sisakot és talán egy aszott hullát is találnak, azaz amikor az egyiptmiak eltemették a kaput, a túlfeléről mér próbáltak jönni támadni, de már csak a homokot találták a járat végén. Ezért tettek rá kőfedelet is, amiről aztán Jackson megfejti a szimbólumokat. Sóval nem feltétlenül kell már 1920-ban sem tudni tárcsázni, elég, ha a másik oldalról próbálkozik valaki, és ebből lesznek bonyodalmak.
A korábbi hozzászólóknak igaza van, tényleg volt egy rész, ahol egy búvárruhás férfi ment át a kapun, és abban tényleg volt egy tök jó szerkentyű, amiben egy halom infó volt, és ez kiaknázatlan maradt, ahogy szerintem még más potenciál is lenne a SG-ben. Pl. az 5 nagy faj közül mindegyikkel találkoztunk már magunkat is beleértve, kivéve a "förlingekkel" (Nem tudom, hoyg irják, ezért ilyen szép fonetikusan próbáltam). Ez a fajnevet abban a részben említik az azgardok, amikor O'Neill először utazik a galaxison kívülre. Na mindegy, elkalandoztam.
különben meg ha előzménysorozatot akarnának forgatni, nem értem, miért nem az ősi egyiptomi vs. goauld összemorgolódásról regélnek, aminek következtében a földi kaput eltemették (legalábbis a működőt, mert a másik ott volt befagyva az Antarktiszon.)
Tegnap közzétették az idei Emmy-jelöléseket, vannak köztük meglepetések és váratlanul előkerülő nevek, de alapvetően nincs baj a listával. Az ugrás utén azért füstölgünk egy kicsit. Kezdjük a számokkal: Legtöbb broadcast-jelölés: NBC 60 (tavaly 41), ABC 34 (tavaly 35), CBS 29 (tavaly…..
Komolyan, ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni a nagy kategóriák kimenetelét. Az elképesztő sorozatdömpingben (460 körül volt a tavaly nézhető sorozatok száma) persze nem csoda, hogy nincs tölteléknevezés, olyan arc, aki csak azért van ott, mert ott szokott lenni, ennyire elégedett én nagyon…..
A hétvégén rendezték a Con Of Thrones című rendezvényt Nashville-ben, ahol minden a Trónok Harcáról szólt. Ahogy arra számítani lehetett, a hardcore rajongóknak szervezett eseményen igazán komoly bombát nem dobott le senki. A legfontosabb apróság viszont, hogy bár az utolsó 8. évad csak hat…..
Őszintén szólva én egyáltalán nem tudtam komolyan venni a hatodik évad utolsó jeleneteit, amikor az egész évadban beharangozott szupergonosz Negan agyonverte az egyik főszereplőt. De nem tudjuk, hogy kit. Igen, ez szörnyen hangzik, de addigra a Walking Dead már olyan dolgokat engedett meg magának…..
Fiona J. Jones 2016.07.23 14:38:17
Számomra nem volt elég egyértelmű, hogy az egész világ bezombult-e, ehhez minimum pár vágókép kellett volna külföldi bezombulásokról. Minimum egy filmhíradó képsorain keresztül, bár ez is elég elcsépelt megoldás.

Atlanta (a wikipedia szerint, az utolsó mondatra külön felhívnám a figyelmet): "Atlanta éghajlata mérsékelt, szubtrópusi. Az évi átlagos középhőmérséklet 16,4 °C, az átlagos csapadékmennyiség 1197 mm. A legmelegebb hónap a július (26,0 °C középhőmérséklet), még a leghidegebb a december (6,7 °C átlaghőmérséklet).

Piedmontban helyezkedik el (magasalföld az Appalache-hegység keleti részén), ezért a hőmérsékletén érvényesül a dél-georgiai-síkság melege, illetve az északi hegyek hidege. A szubtrópus éghajlat ellenére télen rendszerint esik hó, bár nem sokáig. Nyáron gyakori az aszály."

Igenis hiányolom a téli tájat, a havat. Bezzeg őszi falevelek folyton kavarognak, ha épp elkocsikáznak valahová. Költségvetés ide vagy oda, most vagy rendesen megcsinálnak valamit, vagy egy nagy mese lesz az egész. Nyújtják, mint a rétestésztát, és ettől már baromi hiteltelen.
Persze lehet kötekedni, hogy akkor minek nézem: mert nem szeretek félbehagyni semmit. Ha nem így lenne, nem zavarna, hogy nincs megoldása a történetnek.
Még a Sixx által reklámozott vacak The Last Shipből is végignéztem egy évadot, bár ennyire hadsereg-propagandaszagú, elnagyolt, vacak valamit már rég láttam. De mazochista vagyok, nem hagyok félbe sorozatot.
  Véget ért az HBO-n a Trónok Harca hatodik évada. Idén utoljára jelentkezünk spoileres kibeszélővel...
Hétfő este újabb Trónok Harca epizódot sugárzott az HBO, úgyhogy itt az ideje átrágni magunkat a hatodik rész történésein. Spoilerek a tovább mögött...
Az Indexen egy nagyszerű infógrafika és egy cikk segítségével általános képet adtunk a pilotszezon működéséről és arról, miért éri meg évi 100 millió dollárt beletolni úgy 20-30 pilotba, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ott van közöttük az új Lost vagy Seinfeld. Most azt…..