Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haha2

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniszterelnök egy minapi beszédében szomorkodott azon, hogy a németek ötször annyit keresnek, mint a magyarok. Pontosabban nem szomorkodott, hanem ennek fényében szemtelenségnek nevezte, hogy Schulz szocdem kancellárjelölt nem akar pénzt adni Orbán kerítésére. Mielőtt odajutunk négy év múlva,…..
haha2 2017.09.10 17:35:12
@444: A német üzletek nagyobbak, mint az átlagos magyar. Nagyobb forgalom jut egy eladóra. Tehát nagyobb bért tudnak fizetni.
Beismerem, hogy mi Magyarországon nem a legolcsóbbat választottuk az élelmiszerekből, ha találtunk jobb minőségűt, ami még megfizethető volt, így most nem sokkal több a heti kiadásunk, mint Mo-on volt. Persze csak azért nem vettem biot, mert az volt ráírva, főleg mivel Magyarországon a bio cuccok…..
Nem könnyű elhagyni a meleg fészket, ahol évek óta dolgozol, ahol minden és mindenki ismerős. Néha pedig muszáj, és ezt jó a lehető leghamarabb felismerni. 4 olyan jelet gyűtöttem ma össze, amelyek arra utalnak, hogy érdemes lenne váltanod!..
Általánosságban... Bár a budapesti villamoshálózat problémáin sokat segítenének az első posztunkban javasolt gyorsítási intézkedések, magának a vonalhálózatnak a fejlesztésével is foglalkozni kell, mert komoly bajok vannak. A legnagyobb gond a belvárosi gerincvonalak (Rákóczi út, Bajcsy-Zsilinszky…..
haha2 2017.03.10 11:26:05
@sujbert: Káposztásmegyerre elég lenne egy vasúti megálló.
Az Eurostat december elején publikálta a 2014-es mediánbéreket bemutató listáját, amely alapján ismét bebizonyosodott, hogy a magyar bérek jócskán le vannak maradva a nyugat-európai bérekhez viszonyítva. De még a hasonló fejlettségű országok között sem állunk túl jól, a…..
57 #14 / 30 2016.11.17 07:34:25
B E T E G    ELLÁTÁS ÉRTÉKE 2.    Az egészségügybe befolyó adók összesen kb. 600 milliárd forintot tesznek ki, azonban az elköltött összeg ennek a duplája, azaz 1,2 ezer milliárd forint, vagyis a másik felét valahonnan máshonnan kell pótolni. Mire lehet elég az egészségügyi szolgáltatási…..
Többször írtunk már arról, hogy miként tengődik Magyarország lakosságának egy jelentős része teljesen kiszolgáltatottan, szegényen. A szegénységben élőknek pedig nem igazán jut állami segítség, hogy hosszú távon megváltozzon a helyzetük. A legfrissebb adatok alapján…..