Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Posta Tibor business coach

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://coach24.hu..
1.) Egy jó prezentációhoz - egy valóban jó prezentációhoz - idő és munka kell. Meg kell tudnod, hogy ki a közönséged és hogy hogyan hat rájuk a témád, hogy fontos-e nekik az amit mondasz, és hogy miért! 2.) "Édesítsd" meg a mondani valód, tedd felfoghatóvá, érthetővé és könnyen fogyaszthatóvá azt…..
Az egykori női kézilabda válogatott szövetségi kapitánya Németh András mondta, hogy "a profi játékost az amatőrtől az különbözteti meg, hogy a profi tudja, hogy mit, miért csinál!" Azt szeretném, ha minél több vállalkozó profi lenne! Az ösztönösségét, a kreativitását a meglévő szakmai tudása…..
Töltsd ki ezt a pár perces kérdőívünket, és e-mailben megkapod a céged pillanatnyi látleletét.Látni fogod, hogy az alábbi kiemelten fontos területek egészségesen működnek, vagy esetleg fejlesztésre szorunak-e:  - időbeosztás - csapat - pénzügy - hatékony működést biztosító rendszerek Kattints ide a…..
Így van ez a vállalkozásodban is. A coach-al arra fókuszálsz, hogy minél jobb teljesítményt nyújtson, több profitot termeljen, vagy több szabadságot biztosítson számodra a céged. Teljesen normális, hogy közben előfordulhatnak kisebb-nagyobb esések. Szerencsére nem kell aggódnod, mert bőséges…..
1. Mi az az ActionCoach? Az ActionCoach üzleti tanácsadó és cégtulajdonosokat segítő üzleti coachok hálózata, melyet 1993-ban alapított Brad Sugars író-vállalkozó. Világszerte megtalálható irodái segítségével minden cégvezetőnek kész segíteni – bárkinek, aki lélekben üzlettulajdonos… A hagyományos…..
A coach lesz a "külső szem" a vállalkozásodban, aki egyszerű módszerekkel segít megtalálni az utat a leküzdhetetlen akadályokon való átjutásban... Posta Tiborbusiness coachActionCOACH Magyarország+36 20 9458-119..
A lányomtól hallottam először azt a hasonlatot, hogy ha a tudásunkat egy körrel szimbolizáljuk, akkor a kerülete a "nemtudással" érintkezik. Ha kicsi a körünk, akkor kevés dolgot "nemtudunk", s ha tanulással, tapasztalással növekszik a körünk, annál inkább rájövünk, hogy alig tudunk valamit. Így…..
Nincs új a Nap alatt. A videóban elhangzott gondolatokat valójában mindenki ismeri de legalábbis sejti, érzi, hogy így van. Miért nem él mégis mindenki boldogan, miért nem sikeres minden vállalkozás? El tudod azt képzelni, hogy a videóban foglaltak nem csak személyekre, hanem cégekre is igazak…..
A címben szereplő buddhista mondás tömören foglalja össze azt, mit kell tenned, ha elakadsz az ötleteid, vagy terveid megvalósításában. Mondani könnyű, de a gondolatokat tettekre váltani sokszor keservesen megy.  A tapasztalatom szerint ha be tudjuk azonosítani mik az elakadási pontok, sokkal…..