Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Jucó

30 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öveket bekapcsolni! Indulunk!   Ha tetszett, térj vissza máskor is! Vagy ami még egyszerűbb, olvass közvetlenül a kozelestavol.hu oldalon!..
Felkészültél?           Ha tetszett, térj vissza máskor is! Vagy ami még egyszerűbb, olvass közvetlenül a Balkonada.hu oldalon!..
A Youtube csatornámon létrehoztam egy külön utazásról szóló lejátszási listát, hogy még keresgélni se kelljen a videók között.      Az alábbi linkre kattintva találod a Közel és távol utazási videók lejátszási listáját: https://www.youtube.com/playlist?list=PLP5ZRru7n_10mMAMdCxEF2d_taLXdSC9n..
A Pinteresten is várlak szeretettel!   Az alábbi linken éred el a Pinterest táblámat: https://hu.pinterest.com/nagyjuco/utaz%C3%A1s-belf%C3%B6ld%C3%B6n-%C3%A9s-k%C3%BClf%C3%B6ld%C3%B6n-k%C3%B6zel-%C3%A9s-t%C3%A1vol-blogb/        ..
Itt olvashatsz Tihany látnivalóiról: https://kozelestavol.hu/tihany-az-egyik-legszebb-fekvesu-kozseg-latnivaloi/   További utazós videókat az alábbi linkre kattintva találsz: https://www.youtube.com/playlist?list=PLP5ZRru7n_10mMAMdCxEF2d_taLXdSC9n..
Kozelestavol.hu utazási magazin hasznos és érdekes tartalmakkal, insprrációkkal a mindennapokhoz, utazások megtervezéséhez.  Megtalálsz a Facebookon is.   Közel és távol  ..
kozelestavol.hu Kozelestavol.hu utazási magazin hasznos és érdekes tartalmakkal, insprrációkkal a mindennapokhoz, utazások megtervezéséhez.     ..
  Utazzunk közel és távol! Mert azt utazás érdekes, izgalmas tanulságos. Sokszor az odavezető út tartogatja a legnagyobb meglepetéseket.  A felkészülés időszaka, a reményteli várakozás épp oly örömteli, mint a megérkezés.     Tarts velem a Közel és távol blogon ismerős és ismeretlen, hazai…..
Az áprilisi havazás a kiskertekben virító növényeket is alaposan átszínezte. A fehér hólepel alól azért itt -ott kikandikálnak a tulipánok, nárciszok, százszorszépek almafa virágok.    A hirtelen ránk köszöntött hideg és havazás miatt a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportot…..
Szürreális meglepetéssel készül idén Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítása: március 24-26. között a Budapest Arénában mutatják be először a nagyközönségnek az úgynevezett lebegő bonsai fát, mely egy magyarok által fejlesztett design megoldás.   A háromnapos…..
A tavaszi orchidea kiállítás a megszokott magas színvonalon, különlegesen szép orchideákkal négy napon át ejtette ámulatba a tekintélyes számú közönséget. Nézd meg a legszebb fotókból készített tavaszi összeállítást!     További olvasnivalók hasonló témában:  � Ismered az orchideákat? – 10…..
Az orchideák az elmúlt néhány évben az egyik legnépszerűbb szobanövénnyé váltak és ma már mindenkinek van, vagy volt már egy-két cserép orchideája az ablakpárkányon. Tartásuk egyszerű, könnyen és hosszú ideig virágoznak, a virágaik színesek, látványosak, ennek köszönhetik…..
Balkonada BOLDOG VALENTIN-NAPOT! 2017.02.13 15:51:14
Február 14-e , a Valentin-nap a szerelemről, a szeretetről és a barátságról szól és egyben egy tavaszváró esemény is.      A Valentin a Bálint név angol megfelelője, így természetes, hogy a két nap egybe esik, de teljesen más hagyományokról van szóa kép név esetében. A Valentin-nappal együtt…..
Január harmadik szombatján – mint minden évben -, az idén is tulipánok százezrei díszítették fel Amszterdam híres központját, a Dam teret. A Nemzeti tulipán nap (National Tulips Day) rendezvénnyel hivatalosan is megnyitják a tavaszi szezont és egyúttal népszerűsítik a holland hagymás virágok…..
A hetedik alkalommal meghirdetett Év vadvirága szavazáson szoros versenyben a hóvirág (Galanthus nivalis) diadalmaskodott. A címért egy közismert, egy kevéssé ismert és egy újra próbálkozó növény indulhatott. A hóvirág, a mocsári gólyahír és a turbánliliom hármasból a korai fehér szépségre szavaztak…..
Közkívánatra elkészült és inygen letölthető a Balkonada blog 2017-es naptára. Töltsd le most!     A naptárba került fotókat a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoport tagja készítették és a sok gyönyörű fényképek közül a csoport tagjai választották ki a végső nyerteseket. Volt olyan olvasó,…..
Balkonada Boldog karácsonyt! 2016.12.23 23:52:34
Szilágyi Domokos: Karácsony   A puha hóban, csillagokban, az ünnepi foszlós kalácson láthatatlanul ott a jel, hogy itt van újra a karácsony.   Mint szomjazónak a pohár víz, úgy kell mindig e kis melegség, hisz arra született az ember, hogy szeressen és szeressék.   S hogy ne a hóban,…..
A tavalyi nagy siker után ismét készítettem egy adventi kalendáriumot 24 zárt ablakkal. Minden ablak tartogat egy kis előre bekészített meglepetést, egy írást, egy videót vagy egy üzenetet. Igazi adventi kalendáriumhoz híven az ablakok előre nem nyithatók, az elsőt december 1-én tudod kitárni, az…..
Az advent az év leghangulatosabb időszaka. A közterületi csupa fény és csupa pompa egy ideje már nem csak a nagyvárosokban élők kiváltsága. Apró falvak, pár száz lelkes települések főterein is egyre gyakrabban csodálhatunk meg ünnepváró dekorációkat. Arra gondoltam keressük meg együtt a…..
A kisgyerek érkezéséval nagyobb lesz a felelősség, sokkal jobban óvatosabbnak kell lenni. Nem fér már bele a hanyagság. Nincs konyhapulton felejtett kenyérvágókés, nincs törékeny üvegtál a dohányzóasztalon, nincs szanaszét heverő kábelek a nappaliban. Kisgyerekes szülőként a lakásunk minden…..
Szereted az orchideákat?   És tudsz is mindent róluk? Most kiderül! További olvasnivalók hasonló témában:  ✿ 10+1 meglepő tény az orchideákról ✿ Így gondozd a lepkeorchideát! ✿ Orchidea gondozás kulisszatitkai..
A most már a Szent István Egytemhez tartozó, volt Corvinus Kertészettudományi Kar szakmai szervezetek támogatásával és közreműködésével 2016. október 14-16. között már 21. alkalommal szervezi meg az Őszi Kertészeti Napokat. A Budai Arborétum területén megrendezett kiállításhoz vásár is kapcsolódik,…..
Olvasói kérésre október 16-án megtartjuk az első blog találkozónkat. A növény cserével egybekötött találkozó ingyenes és bárki részt vehet rajta.     A Burjánzó balkonok és kertek csoportban (https://www.facebook.com/groups/balkonada/) felmerült, hogy jó lenne egy növény csere-berével…..
Sinka Erika olvasónk volt a Balkonada.cafebog.hu oldalon meghirdetett játék egyik nyertese, így másodmagával Ő vehetett részt ingyenesen a kaktusz kiállításon. Csodálatos fotókat készített, így most Te is megcsodálhatod a szúrós szépségeket.   Kattint a képre a teljes képgaléria…..