Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunhungirl

43 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Simple Life Valóban 2009.08.06 21:41:19
Tudom, én is rájöttem, hogy sokat foglalkozom vele. Talán azért is, mert mostanában inkább itthon vagyok és nincs túl sok érdekesség. Most jó itthon lenni és csak "lazulni". Az is érdekes, hogy mindig egyes msn beszélgetések után írom le a véleményemet.:D Tényleg…..
The Simple Life Bizonytalan 2009.07.27 22:21:14
Tudtam, hogy nem kellett volna levelet írnom, főleg elküldeni nem. Mostmár mindegy, késő bánkódni. Leszólított msn-en, azt hittem a levél miatt, de nem. Még nem is látta, miért kellett nekem megemlíteni? Erre megkérdezi, hogy van-e még hozzá fűznivalóm? Még ennél is több? Így…..
The Simple Life Miért? 2009.07.22 22:40:00
Nyina...aggódom miatta (nem először). Rami mondta, hogy látta a városban és nagyon durván lefogyott. Ezen kicsit el kell gondolkodnom, mert a Rami által képzelt vékony/sovány nem biztos hogy az is, de azt is tudom, hogy L képes túlzásokba esni és a végsőkig vinni. Viszont azt…..
The Simple Life Jóbarátok 2009.06.28 21:12:00
Tegnap voltam egyik osztálytársamnál Tinnyén. Elég sokan voltunk, a társaság felét nem ismertem, de családias volt a hangulat. Bográcsoztunk, énekeltünk, filmeztünk, szóval nagyon jó volt.:) Kb. 3 órát aludtam, mivel reggel 5-ig néztünk filmet. Hallottuk a madarak csicsergését,…..
The Simple Life Szabadság 2009.06.24 17:23:00
Túl vagyok az érettségin, vééégre!:D Nem hiszem el, annyira hihetetlennek tűnik. Ráadásul jól is sikerült annak ellenére, hogy az utolsó napokban fogtam neki a tanulásnak. Köszönöm Istenem! Anyukámnak is rengeteget köszönhetek, amiért folyamatosan bíztatott. Iszonyatosan…..
Nem igaz, ilyenkor fel tudnék robbani! Nem nehéz kitalálni kiről van szó ismét. Komolyan, ha nem lenne, ki kellene találni ezt a nőszemélyt. Mindig így kezdődik, elmondom valamiről a véleményem és kezdődik a balhé. Akkor minek kíváncsi a véleményemre? Ha meg nem nézem meg a…..
The Simple Life Hagyjuk 2009.04.24 21:24:00
Hülye hülye hülye hülye hülye hülye hülye hülye én...meg ő is. Utálooooooooooom!..
The Simple Life Húsvét 2009.04.12 19:49:00
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!Reggel csokik elrejtésével kezdtem a napot.  Íme pár rejtekhely:Jééé, egy apró csokinyuszi bújkál ott a fűben! Unokaöcsém (3 éves) nagyon lelkesen kereste, kicsit segítettünk neki. Aranyos volt. Locsolós verset is…..
The Simple Life Új életmód 2009.04.11 17:26:00
"Lassan 20 éves leszek!" - erre döbbentem rá a napokban és kicsit megijedtem. Tudom, nem nagyszám, de azért furcsa, amikor az ember elkezd beszélni a múltjáról és olyanokat mond, hogy 6-7 évvel ezelőtt. Pl. a 2000 modern kornak számított, de már az is 9 éve volt. Úgy…..
Most miért kell megnehezíteni az életet (így is elég bonyolult)? Komolyan, erre már nem tudok mit mondani, csak rázom a fejem. Árad a negatív energia.....
Ahogy olvasom más emberek blogját, rájövök arra, hogy hozzájuk képest az én problémáim nullák. Nem is a problémák, hanem amivel foglalkoznak, a témák, mondanivalók, gondolataik. Én meg csak arról tudok írni, hogy milyen álszent az egyik osztálytársam, amiért lebénázott…..
The Simple Life Gyógyulás 2009.02.25 19:39:00
Ma már sokkal jobban vagyok a tegnaphoz képest. A lázam lement, de a köhögés és a zsepihalom még megvan. Mennyi mindent kell majd pótolnom jövő héten, rossz belegondolni is. Pénteken lesz tablófotózás, de egész hétre kiírt az orvos és ilyen fejjel bemenni vicces lenne. Igaz, h ki…..
The Simple Life Betegség 2009.02.23 14:38:00
*Iszik egy kortyot a Kálcium pezsgőtablettás keverékből, majd nekikezd az írásnak* (kb. ilyen színe is volt)Igen, engem is levesz a lábamról, mármint nem a szerelem, hanem az influenza. Nem biztos, hogy influenza, de lázas vagyok, köhögök, hangom alig, meg már egy zsepihalom is kezd…..
Szóval akkor most mi van? Gyakran felteszem magamnak ezt a kérdést mostanában. Néha meglepődöm egyes embereken. Ez is hányszor hangzott már el tőlem. Talán nem is az emberekkel van a baj, hanem velem. Az a legrosszabb, hogy mindenért magam okolom, én teszem saját magamat…..
The Simple Life Most nem lesz cím 2009.02.02 20:23:00
Oké, kicsit tényleg túlreagáltam a dolgot. Ez jellemző rám, amikor rossz a kedvem és mindenfélét leírok. Miért van az, hogy ilyenkor úgy érzem, hogy elfordulnak tőlem az emberek? Néha kitörölném a korábbi bejegyzéseimet, de akkor nem lenne értelme a blognak. Itt legalább…..
The Simple Life Broken 2009.01.30 22:33:00
  Annyi gondolat keveredik egyszerre a fejemben. Akárhányszor megbillen a mérleg, az egyensúly, máris rohanok a blogomhoz. Elegem van ebből az egészből. Nem bírom, kikészít. Már magam sem tudom, hogy kik a barátaim vagy én kiknek vagyok a barátja. Összezavarodtam. Tudom, hogy…..
The Simple Life Csend 2008.12.03 16:31:00
Kezdem a reggellel. Mielőtt leszálltam a buszról, láttam, h a Luc megy előttem. Gondoltam, h itt a lehetőség, beszélnem kell vele! Kiabáltam neki, észrevett, visszaköszönt, de úgy nézett rám, mintha nem ismerne. Szerintem kicsit meglepődött (én is…..
Mostanában kezdek megint pozitív lenni. Ez ilyen folyamatszerű változás. Először nagyon negatív voltam, mindenben a rosszat láttam, másokat okoltam dolgokért, lázadtam. Aztán következett a semleges időszak, egyben a legrosszabb. Tehetetlennek éreztem magam, nem érdekelt semmi, csak…..
The Simple Life Útkeresés 2008.11.04 22:09:00
Még ilyen se volt, h majdnem minden nap írjak. Mi mást tud csinálni az ember, ha letört, bánatos, akár szomorú. Nem jó ez így, próbálkozom, nem megy, kínlódom, megpróbálom újra, de semmi. Elhatároztam, h lépésről lépésre tanulok majd, nem mindent egyszerre, hátha így…..
Visszavonom azt a gondolatomat, h pszichológusnak kellene mennem, amikor igazából nekem lenne rá szükségem. Mondtam is anyukámnak, h elmennék. Nem kell máris arra gondolni, h megbolondultam, csak egyszerűen beszélgetnem kell valakivel a mindennapjaimról, a gondolataimról. Szüleimmel…..
The Simple Life Amit mi nem tudunk 2008.10.23 20:44:00
Végre szüneeet!!!:D Másfél hétig nem kell suliba menni, örülök. Szerdán ünnepi előadással zárult a tanítás, az 1956-os forradalomra emlékeztünk az egyik osztály előadásával. Az volt a legjobb, amikor a Sztálin szobor ledöntését egy hatalmas piros…..
The Simple Life Bad day 2008.10.16 21:45:00
Ma valójában nem is volt rossz napom, de egyes emberek hajlamosak arra, hogy azzá tegyék. Inkább csak annyit mondok, h a barátság nehéz dolok. Most jönne az a szokásos sablon szöveg, h ahhoz két ember kell, őszinteség, becsület, tisztelet, szeretet, kitartás és még sok más.…..
The Simple Life Semmi de semmi 2008.10.13 21:01:00
Nem ismerek magamra, ahogy visszaolvasom a régebbi bejegyzéseimet. Ha valaki megkérdezné, h ezt én írtam-e, akkor biztos letagadnám. Vicces, h mennyire meghatároz egy bejegyzést az akkori hangulatom, bár szerintem mindenki máshogy olvassa, ha egyáltalán olvassa valaki. Nem tudok írni,…..
The Simple Life Még mindig 2008.09.15 21:05:37
Ma nagyon hideg volt és még mindig az van. Megfagyok, a ujjaim jégcsapokká fagytak. Még nem fűtünk, vagyis akartunk volna, de a kazán nagyon füstölt valamiért és inkább nem gyújtottunk be. Anyukám meg nem akarta bekapcsolni a gázt, eléggé drága. Megfagyunk télen. Remélhetőleg…..