Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jocó ügynök

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ittál már? Kajáltál már?Akkor bocs, mert ha ezt elolvasod, menten kihányod.Aki ismer, az tudja, ha tehetem, akkor mindent elolvasok, ami csak kezem ügyébe kerül. Legyen szó a bicebóca nénitől kapott Jehovás-füzetekről, a Kiskegyedről, vagy éppen a Nemzetőrről. Most éppen az…..
Előre leszögezem, akármilyen hihetetlen is, az itt leírtak mind megtörténtek a valóságban. Na persze a többsége nem velem, mert engem lassan már a kutyák se szagolnak meg, pedig szép vagyok és kedves is. Na mindegy, szóval van egy nagyon kedves barátnőm, aki valahogy mindig bevonzza…..
napvicce Vicces csajozós dumák 2011.01.07 12:24:00
-Gyerünk, ülj az ölembe, lássuk mi mozdul meg. -Nem űrruhát viselsz véletlenül? Mert a feneked mintha egy másik galaxisból lenne. -Mi a különbség egy autó gumija és 365 kondom között? Mindkettő egy jó év (good year) -Te aztán fáradt lehetsz. Egész nap te jártál a fejemben.…..
Csak azért, hogy kedves Balázskám felviduljon. Tudom, hogy te úgy veszed, ahogy szánom. :)Akkor jöjjenek a nyerő szövegek néhány profitól /illetve olyanoktól, akik magukról azt hiszik, hogy profik :P/ =>- Szia! Anyámék kizártak, aludhatok nálad?- Ne szólj semmit, fel…..
  Tavaly nyáron egy nagyon kellemes olasz városban nyaraltam a szüleimmel, és a kisebb családdal, bátyám gyerekei felesége, nagybátyám, annak a családja, szóval rengetegen voltunk. El sem hittem hogy valaha elmúlik a fejfájásom, miután kiszálltam a kocsiból, 3 gyerek…..
Tegnapelőtt éppen hazafelé utaztam a buszon, és egy srác szemmel láthatóan folyamatosan engem nézett. Volt nálam egy magazin, ezért inkább elkezdtem olvasni, hogy még csak véletlenül se bátorítsam az isten barmát! Úgy tűnt, hogy ez sikerült is, mert a srác leszállt valahol még…..
Csajozós szövegek buliban A férfiak jelentős hányada, a buliban való csajozást kedveli a legjobban.Annak érdekében, hogy ne kerülj be te is a "na már megint egy pasi aki fel akar szedni" kategóriába, más szöveggel kell próbálkoznod, mint a többi férfinak.Gyakorta…..
Csajozós blog Hármaska mosolya 2011.08.06 00:30:49
Még kis suttyó koromban nagyon szerelmes voltam az Amerikai pite egyik főszereplőjébe. Ő volt Vicky, akit Tara Reid alakított. Vadító test, olyan szemek mint egy ír táj eső után, és egy hihetetlenül szép mosoly. Olyan szép, amit ritkán látni. Pár hónapja azonban mégis…..
Az alábbiakban igyekszem a megszokott, visszafogott stílusomban segítséget nyújtani kockatársaimnak az ellentétes nemmel való interakció terén. Hiszen bármennyire is kocka valaki, bármennyire is úgy gondolja, ő senkinek sem kellhet, valahol mindenkire vár egy... óbazdmeg, ez nem fog…..
Hello megint, mindenkinek. Gondoltam írok pár sort, bár nem sok extra történt új csajok ügyében. Alexandrával találkozgatunk, kefélgetünk, semmi több de ez éppen elég :) Talán ezért kicsit le is punnyadtam új csajok megismerése ügyében. Most hétvégén viszont volt egy…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }Hát…nem is tudom, hogy hol kezdjem. Először nem voltam benne biztos, hogy Nekem is kell ide írnom, hiszem drága Szerda Úr barátom úgyis leírja, meg hát ugye az Ő ötlete volt ez az egész, akkor ÉN meg minek tépjem a számat / billentyűzetemet? De…..