Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrReg

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lazarbibi Az Enigma 2015.10.18 23:41:01
Egy helyes kis gyöngyszemre találtam, ami a haditechnikai rovatba is beilleszthető KIBRA jóvoltából, és most nem egy fegyverről lesz szó, hanem egy olyan berendezésről, amely a náci Németország terveit és titkait volt hivatott elrejteni, olvashatatlanná tenni vagy éppen…..
Lazarbibi Passzív radarok II.rész 2016.07.12 23:27:56
Barangoljunk tovább a passzív érzékelők világában, és nézzünk meg egy magyar fejlesztést is Az előző részben láthattuk hogy az egykori Csehszlovákia úttörő eredményeket ért el a passzív érzékelők területén, ezért még anno a Szovjetunió is ezen az úton indult el. Eleinte átvették a Tamara és VERA…..
MrReg 2016.07.14 08:35:56
Nagyon egyszerű... A "passzív radarok" témakörnek --ezzel a 2 résszel vége. Ha "mazsolázgatni akartok, akkor a www.lazarbibi.blog.hu blogon megtehetitek..--Klf cikkek között válogatva/olvasgatva.. Elsősorban klf --régebbi --hadi--ipartörténeti cikkek, valamint sok más egyéb van ott, -ami talán érdekes...... :) Nézzétek meg bátran az említett blog oldalt, biztos mindenki talál az érdeklődésének megfelelő témát... :)
Lazarbibi Passzív radarok 2016.06.12 10:09:37
A passzív radar rendszerek anélkül képesek detektálni céltárgyakat, hogy azokat saját maguk megvilágítanák valamilyen rádióhullámmal A hagyományos aktív radarral történő felderítés során a rendszer kisugároz egy jól specifikált radarjelet, amelyet a céltárgyról visszaverődve detektál. A passzív…..