Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István Bendula

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapkodó, önmagának és a valóságnak ellentmondó nyilatkozatok nap-nap után? – igen, ilyen Orbán idei választási kampánya. Egyszer elátkozza a szocikat, de másnapra elfelejti. Úgy tűnik, bármire képes már, csak megtarthassa a hatalmát...
Reflektor A Jobbikról 2018.03.05 17:43:37
A jobbiknak nem csak a múltja, a jelene is erősen problémás. A múltat a többségnek nem kell ragozni, össze lehet foglalni röviden: véresszájú cigányozás, zsidózás, gárda, EU-s zászlóégetés mindenféle konstruktív szakpolitika nélkül. Ehhez képest mára a párt elvileg valami néppártosodásba kezdett,…..
Egy kisvárosban a hétvégén kiderül, hogy mennyire lehet az embereket behülyíteni, zsarolni, megfélemlíteni. A Fidesz kirakta a faszát az asztalra Hódmezővásárhelyen, megmutatta, mire képes. Ocsmány hazug lejáratókampány az ellenzéki jelölt ellen, helyben tisztelt polgárok listázása és bemocskolása,…..
A zoom.hu reggel terjedelmes vezető cikkben számolt be a DK-MSZP tárgyalások állítólagos állásáról. Az írás egyetlen érdemi eleme sem igaz – értesült az Európa Kávézó DK-s forrásokból. Azóta az MSZP elnöke is cáfolta a kavarást. Azért mégis akadnak tanulságok. A legfontosabb: szocialista forrásaink…..
  Egészen megdöbbentő történetet osztott meg szerkesztőségünkkel egy olvasónk. Fideszes nénikből álló különítmény csöngetett be egy 65 éves vak művészhez a soros-konzultációt promózva neki, majd miután a művész tudatta velük, hogy nem vevő erre, akkor egyszerűen megtépték. A sztori hitelességéről…..
Ahogy azt korábban is megírtuk, három tévétől volt ajánlata a Mokka egykori műsorvezetőjének, hát az ATV mellett döntött, legalábbis ezt mondta a Frizbi mai felvételén, ha nem vágtak át minket az informátoraink. Ősszel kezd, ennyit tudunk, nem a reggeli műsorban ha minden igaz, hanem egy…..
István Bendula 2017.06.22 10:02:49
Most komolyan senki se köszönti ma Sólyom Lászlót, miközben Árpibával minden kerek szülinapján tele volt a padlás? Igazságtalanság, helyre tesszük. Isten éltesse tehát Sólyom Lászlót 75. születésnapján. A jeles nap apropóján jó egy kicsit kiszakadni a mocskos hétköznapokból, visszagondolni a…..
István Bendula 2017.04.03 13:40:32
@fillérbaszó vadász: Ráadásul az hírlik,hogy az 1919-es bolsevik hóhér unokája.Cáfolat sehol. Ki csinált belőle államfőt? Hát,Orbán.
Ez egy olyan kérdés, ami sokakat foglalkoztat, de legalábbis téma szokott lenni akár baráti beszélgetésekkor is, főleg választások közeledtével. Sokan úgy gondolják, nem árt az, ha a politikus tárcája már akkoriban is jól ki van tömve, mikor belép a politika színpadára. Mások úgy gondolják, ha túl…..
István Bendula 2017.03.11 09:37:56
Orbán Viktor személye központi kérdés. Lényegében egy személyben testesíti meg a FIDESZ-t. Ugyan ez ellen sokan tiltakoznak, de a valóság az, hogy nélküle a kormányzó pártot elképzelni nem lehet. Sokan azért nem tudják elképzelni,mert tökéletesen meg vannak elégedve politikájával, sokan pedig azért,…..
Nyitott szemmel Menjek lopni? 2017.01.12 09:38:25
Te hogy vagy vele? - Én a gyermekemért mindent... Nem tudsz olyat mondani, amit nem tennék meg kapásból... Tudod Te -milyen érzés, hogy reggel még nem tudom, este mit fogok az asztalra tenni?! Te elintézed azzal, hogy ha nem iszom, nem drogozok, akkor úgyis kicsinálom a napi betevőt. Neked…..
Az általam amúgy nagyra becsült Ceglédi Zoltán már nem először áll ki amellett, hogy az ellenzék részéről hibás taktika a népszavazás bojkottja, mert szerinte ez azt jelenti, hogy nem csinálnak semmit. Ahogy a hvg.hu-n ma megjelent írásában is fogalmaz: Ez egy politikai verseny, egy…..
Mottó: "A magyar ember vagy sörös, vagy boros, de nem Soros" (M. T.)  Nagyon árulkodó, ahogy a kormány és a feje beleálltak a sorosozásba.  Persze eddig is akadt mindig valami kreált ellenség, amely jól jött a tábor egyben tartásához és a lopások elfedéséhez, de itt mélyebb okok is lehetnek.  Az…..
Ti Fidesz-bárók, ti tolvajok vagytok! Csalók vagytok, rablók vagytok! Elárultatok minket, akiktől a hatalmatokat kaptátok. De tudjátok meg: egyre többek mondják majd, hogy elég volt belőletek. Ma sokan vagyunk, holnap még többen leszünk, holnapután pedig úgy fogunk veletek bánni, ahogy…..
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..