Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ólomüveg ablak ajtó

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ólomüveg árak Ólomüveg árak 2016.05.08 16:48:57
Hogy mennyi is egy ólomüveg ára? Nos, ez egy nehéz kérdés. Az ólomüveg árak rendkívül sokféleképpen alakulhatnak. A végső alkotás összegére ugyanis nagyon sok tényező hatással lehet. Mekkora az elkészítendő ólomüveg felülete? Hány üvegdarabból áll? Ván már kész tervezet az adott alkotás…..
Az idő vasfoga mindenen nyomot hagy, még féltve óvott ólomüveg tárgyainkon, tiffany lámpáinkon is. Idejében igénybe vett ólomüveg restaurálás azonban az ólomüveg korábbi állapota szépen visszaállítható és még sokáig gyönyörködhetünk látványában. Az ólomüvegek tulajdonosuk számára általában…..
Tiffany lámpa Tiffany lámpa 2016.04.10 17:15:21
A tiffany lámpa napjainkban nagy népszerűségnek örvend. A tiffany lámpa színes, tetszés szerint változtatható mintázatú és színű burája úgynevezett tiffany-üveg felhasználásával készül. A tiffany üveg megalkotója Louis Comfort Tiffany. A tiffany üveg egy rézfóliás technika, melynek újszerűsége a…..
Az igényesen elkészített ólomüveg ablak és ólomüveg ajtó a lakás igazi éke lehet. Az ólomüveg ajtó és ólomüveg ablak tervezésekor és készítésekor a lehetőségek tárháza végtelen, ennek köszönhetően a tiffany nyílászárók garantáltan egyénre szabottak és egyediek lesznek. Az ólomüveg ablak és ólomüveg…..