Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vaufakisz

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gajdics Ottó publija az összes mediaworksos (értsd: mészároslőrinces-fideszes) megyei lapban megjelent, amiben gyakorlatilag lehülyézi a lányt. ..
Különleges nap volt a mai a Mokka stúdiójában, ugyanis egy ellenzéki politikust hívtak be beszélgetni. Jakab Péter, a Jobbik szóvivője kapott meghívást, hogy Istenes Lászlóval beszélgessen a Jobbik választásokon elért eredményeiről. A beszélgetésben erről viszont nem esett szó, Jakab ugyanis arra…..
A meglepő kijelentést Csókás András irodalompszichológus teszi Fekete István híres ifjúsági regényével kapcsolatban egy, a múlt heti Élet és Irodalomban megjelent tanulmányában. „A Tüskevár beavatási mű, méghozzá – nem félek kimondani – homoszexuális beavatási mű. Már a regény címe is tükrözi ezt a…..
A lakótelepi kutyabaszóTizenegyedik fejezet:A teniszjátékos www.origo.hu/sport/tenisz/20160513-serena-williams-kutyakajatol-lett-rosszul.html A Római parti salakpályás női tenisztornára az idén több híres, nemzetközi játékos is eljött. Nagy esemény volt ez Budapest teniszsporttörténetében, a…..
A lakótelepi kutyabaszóTizedik fejezet:A kutyapszichológus   Ha kertes házban lakunk, és elmegyünk otthonról el ne felejtsük bezárni az ablakokat. Még akkor sem, ha házőrzésre épp otthon hagytuk az apró kis csivavakutyánkat. Ugyanis az szart sem ér! Minden betörő és besurranó tolvaj nekifutásból…..
A lakótelepi kutyabaszó     Kilencedik fejezet: Elmélkedés a kutyabuzikról   Igen, ti kutyabuzik, a kibaszott kutyáitok szexuális alárendeltjei! Igen, igen… Pontosan tudom! Pontosan tudom mit műveltek szobakutyatartás címén. Megnézek egy két youtube videót, és látom. Jajj, de aranyos cuki kis…..
A lakótelepi kutyabaszó Nyolcadik fejezet:A sarkkutató Ó, Északi sark, titokzatos, zord, megközelíthetetlen Északi sark. A féléves nappalok, és féléves éjszakák, az örök hó és fagy hazája, hányan is próbálták már titkaidat megfejteni évszázadok óta. Régen úgy sejtették, egy óriási mágneses…..
A lakótelepi kutyabaszó   Hetedik fejezet: Börcsök úr megkísértése   Börcsök úr, Börcsök úr, a jó kedélyű testes Börcsök úr! Börcsök úrat egy negyvenes évei vége felé járó bajuszos nagydarab férfiként képzeljük el, egy igazi ezermester, belefogott mindenbe. Ott volt például a Börcsök…..
A kutyabaszó  Hatodik fejezet:Toji Etuska nyugdíjba ment, negyven év munkaviszony után megtehette kedvezményesen. Ugye emlékszünk még rá? Az ő palotapincsijét ragadta el a kutyabaszó pár éve. Lehet, hogy hamarosan ismét vesz egy palotakutyát, bár még nem heverte ki a Lulika elrablása és…..
A kutyabaszóÖtödik fejezet:A csivavaÓ, az a csivavakutya! Eljött az idő, hogy én, azaz a Kutyabaszó történekek szerzője kilépjek a félhomályból a reflektorfénybe és főszereplője legyek a következő történetnek, ugyanis olyan csuda dolgok estek meg velem, hogy az idekívánkozik. Úgy néz ki a kutyák…..
A kutyabaszó   Negyedik fejezet:A 101.-ik ágyas Takács úr börtönélete nem volt nevezhető leányálomnak. A televíziónak köszönhetően minden rab tudta, hogy ki ő és miért került a börtönbe. Egy igazi pária volt, a börtönhierarchia legalján. Az ember azt hihetné, hogy a börtöntársadalom…..
A kutyabaszó   Harmadik fejeztet:A követő Takács úr az ötvenes évei elején járt, nős két gyerekkel, középiskolai fizikatanárként dolgozik, és mellesleg hobbitőzsdés, a családi megtakarításokat próbálná fialtatni a Budapesti Értéktőzsdén. Mondjuk ki, nem sok sikerrel, bár ezzel nem igazán…..
A Kutyabaszó Második fejezet:  A palotapincsi Horváthné Etuska a könyvelési osztályon dolgozott a cégnél és 55 éves volt. Bár mindenki Horváthnénak hívta, Etuska már 4 éve elvált Horváth úrtól, a férjétől. Egyedül élt, azaz mégsem teljesen egyedül, mert volt egy 9 éves palotapincsije, Lulika.…..
A Kutyabaszó Első fejezet:A mopsz Az idei március 15-én szokatlanul hideg és ködös volt az idő a városban. Szürke köd gomolygott a lakótelep házai között, és hiába volt reggel fél hét, minden kihalt volt. A házak között egy idős, erősen hatvanas apró asszonyság tűnt fel, két kutyát sétáltatva. Egy…..