Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scottу

148 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas bejelentések érkeztek a Lucasfilm háza tájáról: mint kiderült, az egy hónap múlva érkező Az utolsó Jedik film írója és rendezője, Rian Johnson kapta meg azt a megtiszteltetést, hogy a soron következő Star Wars trilógia alapjait lefektesse, beleértve az első részének…..
Éppen ma, azaz október 27-én jelenik meg világszerte az idei év egyik legjobban várt videojátéka (szorosan a Zelda után), a Super Mario Odyssey, kizárólag Nintendo Switch platformra. Ezen jeles alkalom okán pedig – ahogy az már csak lenni szokott – internetfalva jobbnál jobb…..
Mindössze néhány éve annak, hogy a Nintendo az egyik legféltettebb franchise-át, a Legend of Zeldát kölcsönadta a Dynasty Warriors játéksorozat készítőinek, hogy a két igen eltérő játékstílus keresztezéséből megszülethessen a Hyrule Warriors nevű hack and slash Zelda játék. A végeredmény pedig –…..
Noha a Fire Emblem játéksorozat sorsa pár éve még erősen kérdőjeles volt, az elmúlt években – leginkább a 3DS-re megjelent címek óriási sikerének köszönhetően – egyre többen ismerték és szerették meg a klasszikus stratégiai játék lebilincselő hangulatát. A hirtelen jött népszerűségnövekedésnek…..
A Star Wars: Az utolsó Jedik legújabb előzetese hivatalosan is útjára indította a hype-vonatot, az internet pedig (szokásához híven) megállás nélkül ontja magából az őrültebbnél őrültebb Star Warsos gageket. A nap legelvetemültebb videóját ezúttal egy lelkes rajongó…..
Nem sokat kellett morfondíroznia a Nintendónak azon, hogy a NES Classic Mini óriási sikerén felbuzdulva kiadja soron következő konzoljának, a Super Nintendónak miniatűr, 21 játékkal felvértezett replikáját. Mi sem voltunk restek, és mihamarabb beszereztünk egy ilyen parányi…..
A Red Dead Redemption második részének legújabb előzetesében végre fény derül a történet néhány fontosabb részletére: a jövő tavasszal érkező játék főszereplője egy Arthur Morgan nevű pisztolyhős lesz, aki a Van Der Linde banda egyik tagjaként éli becstelen mindennapjait. Az események pedig ezúttal…..
Az Atari végre leleplezte, mit is várhatunk vadiúj konzoljától, melyet 2018 tavaszának végén terveznek piacra dobni. Megtudtuk, hogy a klasszikus dizájnú doboz belsejében egy egyedi AMD processzor fog majd duruzsolni, operációs rendszere pedig Linux alapú lesz, egy egyszerűsített…..
Egy zseniális rajongói videóban láthatjuk, hogyan találkozik a Star Wars és A függetlenség napja meglehetősen különböző világai. Will Smith és Jeff Goldblum ezúttal a Halálcsillagot rohamozzák meg a marslakóktól elcsaklizott űrjárgánnyal, amit természetesen Vader nagyúr sem…..
Kevés olyan nagyszerű embert ismert eddig a videojáték-ipar, mint a 2015-ben súlyos betegségben elhunyt Satoru Iwata. A kezdetben programozó, később Nintendo-elnök Iwata szívében mindig is gémer maradt. Tragikus halálát mindmáig gyászolja az egész videojátékos közösség. A…..
Hosszas várakozás(?) után befutott végül az új Tomb Raider film első előzetese, amelyben Angelina Jolie helyett ezúttal az Oscar-díjas Alicia Vikander játssza majd az ifjú Lara Croftot. A történet, ahogy az egész film is nagyban hajaz a 2013-as videojáték rebootra, ami az első…..
A Ubisoft és a Nintendo közötti partneri viszony az elmúlt években egyre szorosabbá vált, így ennek köszönhetően a Nintendo nemrégiben legféltettebb kincsét, azaz Super Mariót egy külsős cég kezeire bízta, hogy egy spéci lövöldözős stratégiai játék készülhessen el flúgos nyulakkal a mellékszerepben.…..
A Square Enix legújabb, Nintendo Switch-exkluzív JRPG-je valódi pixelmámor, amely valószínűleg minden 90-es években, valamint Super Nintendón nevelkedett gémer szemébe pixelkönnyeket csal. A 3DS-re megjelent, egyedi látványvilággal rendelkező Bravely Default csapata ezúttal Nintendo Switch-re…..
A Stranger Things már eddig is igazi nosztalgiabombának számított a korai 80-as éveket visszaidéző retró hangulatával, nemrégiben viszont kapott egy hivatalos promó videót, amiben klasszikus videojátékként mutatják be az első évad eseményeit. Ám nem a Netflix az első, akinek…..
A katana, vagy ismertebb nevén a szamurájkard egy klasszikus japán fegyver, amelyet ezúttal kivételesen nem fémből, hanem fagylaltból kovácsoltak egy japán településen. Seki városában, amely mindig is híres volt minőségi szamurájkardjairól, nemrégiben jégkrém alapú katanák…..
Keveseknek jutna eszébe a Dragon Ball számos szereplője közül éppen Zseniális Teknős bőrébe bújni egy cosplay alkalmával, ám Taichi Shimizu erőművész úgy gondolta, itt a remek alkalom, hogy Zseniális teknős legerősebb alakját öltse magára a tokiói Comic Market cosplayen. Nem…..
Akinek volt Super Nintendója, annak egyrészt nagyszerű gyerekkora volt (még nem késő bepótolni, elég hozzá egy SNES Mini), másfelől örök időkre belevésődött a tudatába jó néhány varázslatos, 16-bites muzsika. A Super Mario, Zelda, Donkey Kong vagy éppen Final Fantasy…..
A Nintendo Switch világszerte óriási sikerterméknek számít. Azonban Japánban, ahol a hagyományos otthoni konzollal ellentétben sokkal inkább a hordozható kütyük dominálnak, ott a hiánycikk fogalma új értelmet nyert: a japán My Nintendo Store webshopba érkező szállítmányok…..
Az Atari korábban már pedzegette, hogy hosszú évek kihagyása után, lényegében a semmiből visszatérnek a ringbe, mégpedig egy vadiúj konzollal. A titokzatos masináról eddig még jószerivel semmit sem lehetett tudni, csak azt, hogy egy jó ideje már készül. Ma azonban a videojátékok veteránja…..
Az idei D23-as expón már betekintést nyerhettünk a készülő Star Wars Land terveibe, amely végül a Galaxy’s Edge nevet kapta. Ám ha ez még önmagában nem lett volna elegendő a Star Wars-rajongók számára, bónuszként kaptunk egy ütős werkfilmet az idén december 14-én érkező Az…..
A Disney eddig még nem sokat árult el az építés alatt álló Star Wars témájú élményparkjairól, melyek várhatóan 2019-ben nyílnak majd meg Floridában és Kaliforniában, parkonként mintegy 56 656 négyzetméteren. A készülő park miniatűr, méretarányos makettjét a D23 névre hallgató Disney Fan Club expóján…..
A Disney idén nyáron egy aprócska, de annál kellemesebb meglepetéssel kedveskedik a Star Wars-rajongóknak: egy összesen 16, egyenként 2-3 perces epizódokkal rendelkező minisorozatot indított el, melynek főszereplői ezúttal a Star Wars-univerzum főhősnői lesznek. Bár mind Az…..
Sokáig kerülgették pletykák és szóbeszédek a tavalyi NES Classic Mini utódát, melyet ezúttal a 16-bites éra királyáról, a Super Nintendóról mintáztak. Ám ezúttal hivatalossá vált: mindössze 3 hónap múlva, azaz szeptember 29-én érkezik a Super Nintendo miniatűr változata,…..
A Ubisoft az idei E3-on hivatalosan is leleplezte a Beyond Good and Evil régóta várt folytatását, azonban eddig mindössze csupán egy pazar CGI előzetes láthattunk, magát a játékot csak néhányan láthatták zárt ajtók mögött. Michel Ancel, a játék kreatív rendezője azonban most…..
Gyakorlatilag a semmiből bukkant fel bő egy hete az ataribox.com weboldal, ahol is egy titokzatos Atari konzolról készült ízelítő videó fogadta a látogatókat. Sokan rögtön kétkedve fogadták a dolgot, és ügyes átverésnek gondolták az egészet, míg mások egyszerűen csak egy…..