Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dézi

0 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Schmitt Pálné Bocskaijai 2011.06.30 15:19:00
Szmizsd Pállné Makray Katalin huszonhét színben készült Bocskaija. Hetet megtaláltam. Gyűjtsd össze az összes színt! (Elég Alekoszos dolog huszonhét egyformát.)..
Subba Ne táncoljá! 2011.05.30 09:35:00
A VV Lacira emlékeztető csóka vezetésével a U.S. Park Police pár embere szétbassza az amerikai rádiós és aktivista Adam Kokesh által a Jefferson Memorialba szervezett táncikálós flashmobot. /thx Beni/  ..
dézi 2011.05.31 16:31:41
@type: Ő Kokash személyesen, most meg végighaknizza a tévéket a sztorijával és szabadsághőst játszik.

Valahogy meg kellett szervezze, hogy jobban megismerjék, ha már a kongresszusban akar ülni. Tavaly nem sikerült neki.

Ezek a "hippik" azért beülnének oda szivesen a sok általuk faszkalapnak tartott közé.

Kb. nagy vonalakban erre kellett neki ez a hiszti.
dézi 2011.05.31 16:32:51
@faketales: Ha elfut, nem tartóztatják le, akkor most ki haknizna a tévékben?
Ma 10:23-kor Budapest, Szeged és Székesfehérvár is csatlakozik ahhoz a nemzetközi kampányhoz, ami arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a homeopátiás készítmények semmiféle hatóanyagot nem tartalmaznak. Napjainkban Európában ezeket a készítményeket gyógyszerként…..
dézi 2011.02.06 20:43:51
@Atomot az indexre!: Örülök, hogy tetszett.
Nehéz eldönteni, tényleg melyik használt de a kutya jól van. Kicsit többet láttam a világból mint az itt irók nagy része és ezért nem hiszem, hogy az csak fekete vagy fehér lehet.
Olyan országban élek ahol az emberek néha heti, de havi szinten járnak TCM orvoshoz, ez a kultúrájuk része. És mindhárom ország melyet közelebbről megismertem, ahol az volt a tapasztalatom, hogy ez az életük része, a világon a legmagasabb a várható élettartam. Ez nem lehet véletlen. Az orvos (nem TCM, hanem a "körzeti") ha bajom van darabra adja ki a gyógyszert. Általában fél levéllel kapok, ha nem elég mert még mindig rosszul vagyok vissza kell menni. Olyan teljességgel elképzelhetetlen, hogy egy egész doboz gyógyszert kiadjon. Soha nem kaptam egész doboz gyógyszert. Nagyon alacsony a gyógyszerfogyasztás mégis a világon a legmagasabb a várható élettartam. Ez konkrétan most Szingapúr. Nem akkor mennek amikor betegek, hanem folyamatosan járnak TCM-eshez aki pulzusból diagnosztizál.
Ha valaki ezek között a dolgok között nem lát összefüggést az az ostoba.
dézi 2011.02.06 21:41:32
@kacsa.: Ajaj, a szinészkedő kutyákat jól ismerem!
Ez az állatorvos már irt neki antibiotikumot is és sokszor más gyógyszert is, sőt sajnos már többször műtötte is, (sérv- és húgykővel) de a lábára csak homeot adott és rendbe jött. Azt mondta előbb-utóbb műtét lesz, mert érzi tapintással és látja a röntgenen, de amig nem ugrál és le tudja tenni, az azt jelenti nem fáj neki.
Emelgette, naponta többször 3 lábon ugrált azután abbahagyta pár napra, majd ismét. De a kúrája óta egyetlen alkalommal sem csinálta. Egy állat magának bebeszélni sem tudja, azért döbbentem meg rajta.
Remélem ez igy marad sokáig és nem kell megint elaltatni a műtét miatt.
dézi 2011.02.06 22:28:02
@Martian: Mivel egy bizonyos mennyiségű drog felett mifelénk kivégeznek ezért a gyógyszereket is nagyon szigorúan veszik.
Egyszer a helyi egészségügyi miniszter azt mondta, hogy a század közepére a gyógyszerfüggőség sokkal nagyon probléma lesz a világban mint a drogfüggőség, ugye itt a drogfüggőség gyakorlatilag nem társadalmi probléma már mint a nyugati világban érthető okokból.
Én csak levéllel kaptam gyógyszert amit kisméretű ziplockos zacsiba raktak, amire az orvos egy számitógéppel irt tájékoztatót ragaszt.
Itt a TCM-eshez mennek mert abban biznak és az a kultúra része és élnek is sokáig.
És minden TCM-esnek van rendes orvosi egyeteme is, anélkül nem praktizálhat.
De ez igy volt Hong Kongban és Macaon is.
Néhány gondolat az ország egyik szent tehenéről, a MÁV-szabadjegyekről. Közismert nevén ez az "arcképes", amit sokan a vasutasok ingyenes utazásával kapcsolnak össze, tévesen.A kör ugyanis sokkal bővebb ennél.  Senki, maga a MÁV sem tudja pontosan, hogy…..
dézi 2011.02.01 17:07:08
@QnPI: Ha hoznának egy szabályt mint Japánban, hogy nincs telefonálás (metrón sem! a kocsi egyes részein amelyek nyuggereknek, terheseknek, rokiknak, stb. van fenntartva kikapcsolod, nincs még csak sms-ezés sem), nincs gurigás bőrönd huzogatás a kocsin, emeled b+!, ha felállsz visszaállitod az ülésed az eredeti pozicióba, a szemeted viszed magaddal a legtöbbje rögtön terrort és diktatúrát kiáltana, mint most amikor nem birják elfogadni miért nem lehet cigizni a megállóban és miért kellett erre sajnos ennek a kultúrnemzetnek szabályt megszavaztatnia.
Zsákfalu Képviselőink 2010.11.26 08:55:00
Ughy Attila Országgyűlési Képviselő részéreOrszágház Budapest Kossuth tér 1-3. 1357 Tisztelt Képviselő Úr!"Én, Ughy Attila, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének képviselője esküszöm, hogy ………… munkám során választóim akaratához és megbízatásomhoz híven,…..
dézi 2010.11.26 17:31:29
@staropramen: A 2/3-ad az mi szerinted, ha nem teljes felhatalmazás? Nem hiszik, hanem megkapták.
dézi 2010.11.26 17:38:01
@staropramen: Én nem szavaztam objektiv okokból, nem tudtam szavazni, bár ehhez nincs közöd.
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
dézi 2010.11.25 15:25:58
@layo: Nem irtam,hogy arról te tehetsz egy tényt irtam le, mivel te az előző kommentben irtad: "Szerinted az otp magánnyugdíjpénztár az mi?"
Hát, nem magyar az sem.
dézi 2010.11.26 04:51:01
@Scaramella va alla guerra: "Semmi közöm se a "fideszes arisztokráciához" és vezető sem vagyok. Csak volt arra eszem, hogy olyat tanultam, amiben volt fantázia. Ja igen : és egy 7 körös interjún is megfeleltem. Mindezek miatt olyan bért kapok, hogy vastagon profitálok az adócsökkentésből."- Most akkor eldöntöd hol élsz? Ha vastagon profitálsz az adócsökkentésből akkor Mo-on. De ha nem: "így ebből az is következik, hogy nem Magyarországon dolgozok"-ahogy irod, akkor hogyan profitálsz az adócsökkentésből, hiszen akkor nem lehetsz magyar adóilletőségű.
dézi 2010.11.26 06:56:34
@tildy:): Milyen az adóilletősége. Bérjövedelem után 1 helyen adózik alkalmazottként arról ir, hogy ezt csökkentették, nagyon helyesen. Mert kuszán ir. "Ezek az emberek nam itt fognak adózni." Itt-Mo. Tehát valószinűleg ő sem Mo-on adózik, több helyen leirta mit csinál kb. csak múltkor 6 körös interjút irt, ami most 7 lett.
2009 nyarán írta ki a BKV a midibusz tendert. Az Ikarus 405-ös midibusznál a melegebb napokon a meghibásodási arány elérte a 40 százalékot, így a BKV azokat a vonalakat (8 vonal) ahol ilyen buszok jártak, alvállalkozói kézbe adná, akiknek új, modern buszokat kell hozniuk. Múlt…..
Sok kicsi sokra megy, minden napra jut egy ilyen húzás. Minden napra egy "lex". Szerencsésebb napokon akár több is. Lassan megtelik a hócipő... Ennyire nagy lehet a káderhiány a Fidesznél, nem nagyon találnak már megbízható embereket? Így a legmagasabb szinten kitalálták,…..
Októberben 10 napon belül volt szerencsém 4-4 napot Prágában és Brüsszelben eltölteni, és az ottani tömegközlekedést használni. Hát igen, ég és föld ... Az új fővárosi közgyűlés lassan neki fog állni a BKV 2011-es jegy és bérletárairól szóló döntésnek, és…..
dézi 2010.11.16 22:31:53
@megmondomdom: Ő is irta egy részét, talán onnan tudhatja fejből. Újat mondtam? Ahhoz azért valamivel több hozzáértés kell mint a magoláshoz. Ebben egyetértünk?
dézi 2010.11.16 22:56:54
@macskafaraok: Troll? Névvel, arccal és a poszttal kapcsolatos kérdésekre szakszerűen válaszolva? Nézd meg mit jelent a troll.
dézi 2010.11.16 23:15:31
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: Olvtárs, csak mondjuk ért is hozzá és jobban belelát mint mi. Az egyetlen aki meg tudta magyarázni zero posztban feltett kérdését miszerint:
"Ha azt olvassuk, hogy 7 milliárdért vesz a BKV GPS alapú forgalomirányító és utastájékoztató rendszert, akkor bennem felmerül a kérdés, hogy vajon a BKV-nál / BKK-nál összeírták-e a projekteket prioritás szerint, és ezen tényleg ez szerepelt az első helyen?"

Megmondta miért és mire kell ez, olvass vissza, megértettük a többség le is lépett. De erre ti idejöttök borgőzösen személyes sértettségből alpáriaskodni, személyeskedni. Ezt a kocsmában kéne. Ritkán van, hogy egy poszt témájával kapcsolatban személyesen egy hozzáértő beir és ennek én örülök, ti már látom kevésbé, de ha ilyen proli stilus lesz úrrá nem lesz ez igy.
Nőkön zokni? Nem tüzel fel. Funkcionális ruhadarab, hogy ne fázzanak, semmi több. Nem ezzel csábítanak, az biztos. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne létezne zokniból is egy sztártervező által készített méregdrága darab. Valljuk be, valami dögös La Perla bugyihoz jó meleg…..
Mindig annak az ügynek a környékén tűnik fel, ami épp a legtöbbet szerepel a hírekben. Ez most épp a vörösiszap-katasztrófa, ezért Magyar György jelenleg Kolontáron szorgoskodik. Elvállalta az áldozatok egy részének jogi képviseletét a MAL Zrt.-vel szemben, no persze nem…..
dézi 2010.11.03 17:35:15
@f.m.j.: @csernaja obca: Teljesen más a téma, remélem lesz poszt erről is, de ez az alapja annak, hogy új buszok legyenek. Ezen mit sirsz? VEKE oldalon elolvashatod mire kell, ha ennyire érdekel, de ne sirj.
Aki úgy érzi, hogy blogom lendülete mostanság megtorpant, az nem téved, de ennek csupán az az oka, hogy ugyebár itt a nyár és a szállodai WiFi elég gyenge a tengeren hánykolódó gumimatracomon.Nos ezek után mi más is lehetne a mai téma, mint az utazás, a nyaralás! Az utóbbi…..
dézi 2010.06.16 12:52:03
@Zabalint: Na te sem tettél le még az életedben egy pilótavizsgát sem, ha képes vagy egy buszsofőrhöz hasonlitani,de valószinűleg már az orvosin repülnél. De a buszsofőrin próbálkozhatsz, érettségivel persze.
Hagyónak nagy szerencséje volt, hogy annyi idő telt el a BKV-ügyek komolyra fordulása és a mentelmi jog letelése között, bőven jutott ideje takarítani. Legalábbis azt hihette, hogy szerencséje van, mert valószínűleg a rendőrök sem hülyék, és nagyon remélem, hogy van valami…..
dézi 2010.05.22 06:40:19
@prostatikus vogon jeltz: Egy igazi kis pénzes pasira hajtó,drogos, hülye ribanc.
Nézegetem Stohl András honlapját, amelyikről a készítői azt közlik a nagyérdeművel, hogy „Egyelőre még csak részleges feltöltöttséggel működünk, de a szerkesztők dolgoznak az anyagokon, és próbálják a lehetőségekhez képest teljessé tenni az oldalt.”…..
dézi 2010.05.09 11:15:15
@cometneni: Sokak figyelmét elkerülte a tény, miszerint nem hazavitték Stohlt, hanem "Stohl András a rendőrök kiérkezése előtt élettársa kocsijával elhajtott a helyszínről, a rendőrök otthonából állították elő."
illetve a tanú nyilatkozata: "Mielőtt a rendőrök a helyszínre értek volna, a színész-műsorvezető részegen átült a másik autóba. A nő kiszállt az autóból, ezután Stohl elhajtott. A nőt számon kértük, hogy ezt hogy képzelte, azt akarja, hogy a férfi okozzon még egy balesetet? - tette fel a kérdést Hesz Mirabella. Azt is hallottuk, hogy színész-műsorvezető megkérte őt telefonon keresztül, hogy mondja azt, hogy ő vezette az autót – nyilatkozta a hírTV-nek a szemtanú."

Tehát még egyszer: részegen átült a barátnője autójába és elhajtott azzal is olyan részegen,hogy aklig birt menni. Én semmi olyat nem találok ami a mentségére szólna. Ahogy hozzáállt a sérültekhez, ahogy leszarta az egészet.
dézi 2010.05.09 11:18:29
@Ford Mustang: Fideszessé vált RTL Klub???
dézi 2010.05.09 15:13:29
@Ford Mustang: Stumpf de nem a párt. De egyelőre semmi nem látszik ebből, minden maradt a régiben.
Ti mit csináltatok 2007.december 20-án? .... Nos, amíg a köznép bejglit sütött és/vagy ajándékot vásárolt, Gyurcsányék adtak pár közpénzmilliárdot a Mazsihisznak és a Mazsöknek. Egy csontváz a szekrényből ... nem az első, és nem is az utolsó: Ezen a napon kötött a…..
dézi 2010.05.08 14:32:15
@Sólyom Bátor: Viszont ha hiszed ha nem sok zsidó úgy gondolja, mint apám:
"Halottakért pénzt nem fogadunk el! Halottakért pénzt nem kérünk! Érted fiam?"
Csak a miheztartás végett...nem mindenki pénzben mér sérelmet és nem mindenki fájdalmát csökkenti.
Ma végre kiderült milyen jó hírrel áll ki a budapestiek elé Horváth Csaba főpolgármester-jelölt: "Az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést Budapesten. Az ingyenes közösségi közlekedést azok vehetnék igénybe, akik legalább négy éve állandó…..
dézi 2010.05.02 06:29:11
@simonmondja.: Azért el kellene olvasni azt is mi van mellette megjegyzésben és azt is, hogy hány napig volt ingyenes Prágában. De akkor nem lehetne egyből rávágni, hogy bezzeg Prágában ingyenes és talán angolul sem ártana tudni és nem lehetne hülyézni a VEKE-t se...
A VEKE ezt irta: "A világon egyetlen 100.000 lakosnál nagyobb városban sincs teljesen ingyenes tömegközlekedés"
Ezzel ne vitatkozz, mert csak a tudtalnságodról teszel bizonyságot.
 Nem csodálkozom többé azon, mégis hogy gondolják a görögök a megszorítás ellenes tömegtüntetéseket. Annak fényében sem, hogy országuk a csőd szélén táncol, és a mentőcsomagjuktól hangosak a hírek. Elvégre nem gyenge aranykort hagynak maguk mögött. Kíváncsi lennék,…..
dézi 2010.04.29 20:25:15
@bm613: Ezek a Görögországból kiebrudalt Kádár-imádó beloianniszos és Kőbányát ellepő komcsi görögök még mindig megmaradtak olyannak amilyenek akkor voltak Görögországban és ami miatt ki lettek ebrudalva onnan (elhagyta szó enyhe csúsztatás) csak most már nem Kádárt hanem Gyurcsányt éltetik. Ezeknél megállt az idő. Igen, és pont ezért nyuggerek.
Ezek a görögök rántják magukkal az egész kócerájt a hazudozásaik és SWAP hiteleik miatt.
Jól indult a mai nap, reggel fél 8-kor Horn Gabi fejtegette a Mokkában az LMP és az SZDSZ közötti összefüggéseket. "Ha valaki elemezgeti a választási eredményeket -ezt csak kevesen szokták megtenni, de egyébként izgalmas játék-, akkor ööö....valami sorsszerű…..