Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bimre_

76 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kreatív hangulatomban talált a beharangozó írása és mivel rádöbbentem, hogy az idegenbeli meccset tavaly is én vezettem elő, gondoltam, egy huszárvágással elébe megyek a címadás nehézségeinek és legyen majdnem ugyanaz, mint tavaly - megígérem, ha jövőre is így alakul, akkor kitalálok valami mást. Ha…..
Nerazzurri 5/5 2019.09.26 20:16:26
Nem, csak azért sem lassítunk, nem csak azért sem hibázunk, zsinórban a második rangadónkat is megnyertük öt napon belül. Ennek köszönhetően Conte lett az első edző az Inter történetében, aki az első 5 bajnokiját egyaránt megnyerte, a csapat pedig továbbra is a tabe... nem, ez még korai. Maradjunk…..
Nerazzurri Kínaiak csatája 2019.09.17 15:52:57
A Serie A első három fordulójának bemelegítése után most már igazán élesedik a küzdelem, hiszen megkezdődik a Bajnokok Ligája is (végre), a cseh bajnok Slavia Prahát látja vendégül szeretett csapatunk, ami az első állomása egy igen komoly erőltetett menetnek. Első ránézésre országos egyes ez a…..
Egy hónap már eltelt, további szűk egy hónap még hátra van a Csizmában a Mercatóból, így összedugtuk kicsit a fejünket, hogy ne maradjatok piacos poszt nélkül. Kevésbé koncentráltunk arra, hogy mi történt eddig, sokkal inkább arra, hogy mit várunk még a Marotta,Ausilio-tandemtől...
Mi nem lassítunk az idény végeztével sem, suhan tovább a Nerazzurri Blog Expressz. Előbb vendégszerzőnk elköszönt Spallettitől, majd köszöntöttük Contét, hogy az év végi szokásos bizonyítványainkat is kiosszuk. A kevés kapott gólért felelős egység után a pálya közepét is kiértékeltük, most pedig…..
Nerazzurri Kezdődik a véghajrá 2019.05.04 17:15:30
4 forduló maradt hátra, indul a végső harc a dobogóért és a BL-ért, aminek 3, illetve 4 pontos előnnyel vágunk neki. A blogcsoportban PaulPierce34 kolléga megosztott a számolgatást még a Derby után, hogyan is érhetünk oda a BL-be, akit érdekel, csekkolja. Én leegyszerűsítve összefoglalom: négy…..
Nem úgy, mint a buzizebrának, vehehe. A Nord kiváló trollkodása megadta az alaphangot, amit ki kellett volna használni, de megint nem sikerült. Újabb rangadó otthon, újabb esély, hogy lezárjuk a BL-kérdést, újabb meccs győzelem nélkül. Folytatódik a roncsdebri a Bajnokok Ligájáért...
Nekiduráltuk magunkat vasárnap este, hogy egy kicsit meglógjunk az üldözőktől, kevés sikerrel, de sebaj, a Milan épp megtette azt szívességet, hogy visszazuhant a többi dobogóért harcoló színvonalára (nahát, ki gondolta volna, hogy ez lesz?!), úgyhogy tehetünk egy újabb kísérletet arra, hogy…..
A sorsolás előtt két csapat volt, akit mindenképpen el szerettem volna kerülni: a Salzburg és a Frankfurt. Ennek nagyon egyszerű oka volt: ezt a két csapatot ítéltem meg úgy, hogy elég jó focit játszanak ahhoz, hogy kiessünk, viszont nem akkora nevek, hogy ne legyen kellemetlen a kiesés. A másik két…..
Nerazzurri Elbírni a nyomást 2019.02.24 09:39:19
A csütörtöki EL-gála utána összehasonlíthatatlanul nehezebb meccsbe érkezünk ma estére, az elmúlt két hónapban önmagát megtaláló Fiorentinát kéne legyakni idegenben. A feladat nehézség misem mutatja jobban, mint a következő két tény: két hete a Napoli is csak 1 ponttal távozott, míg mi legutóbb…..
Nerazzurri A medve árnyéka 2019.02.10 15:01:28
A népi időjóslás azt mondja, hogy ha a medve téli álmából felébredve kibújik a barlangjából és meglátja a saját árnyékát, akkor visszabújik és hosszú, elhúzódó télre számíthatunk. Tegnap este a maci kikukkantott, de nem látta az árnyékát...
Sikerült pont ugyanannyi ponttal indítani a tavaszi félévet, mint az őszit, ami pontosan ugyanolyan kiborulást okozott mindenkinél és mindenhol, mint augusztus végén. Nehéz is lenne tagadni, hogy lassan a fejünk fölött hullámzik a fostenger, de még csak február eleje van, szóval lehet ez még sokkal…..
Nerazzurri Jön a mumus 2019.01.19 13:05:12
A futball globalizációjának, illetve a nagy és nem nagy csapatok közötti olló nyílásának hála - mondjuk ezt mindenkire rábízom, hogy mennyire jó, én szerettem a még nagyjából 10 éve is létező nagy csapat-mumus csapat párhuzamokat - egyre inkább kikopik a(z európai) topfutballból az a fajta párharc…..
Nerazzurri Vicc 2018.12.23 14:32:35
Kár, hogy nem nevetünk. Három dolog biztos az életben: a halál, az adó és az elbaszott karácsony, ha Inter szurkoló vagy. Mindegy, hogy ki az ellenfél, mindegy, hogy otthon vagy idegenben, mindegy, hogy mi épp milyen formában vagyunk. Mindig ez történik...
Nem sikerült mind a három pontot elhozni Rómából, a Farkasok kétszer is kiegyenlítették az általunk megszerzett vezetést, harmadszorra pedig már nem sikerült magunkhoz venni az előnyt. Egyik oldalról nézve tartalékos volt ez a Roma, ráadásul nem is egy pozitív szériából érkeztek ebbe a meccsbe.…..
Nerazzurri Csapda! 2018.11.11 10:41:49
Bizony az, megmondhatja ezt bárki, akkor meg pláne el kell hinni, ha Ackbar admirális hívja fel rá a figyelmet. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy mumushoz látogatunk, az elmúlt 10 évben mindössze kétszer sikerült nyerni a rendkívül randa, de annál dallamosabb nevű Atleti Azzurri d'Italia stadionban.…..
Nerazzurri A katalán óriás 2018.10.24 01:10:03
Nehezen tudnám megmondani, hogy ezt mai, a Tottenham elleni első, vagy a mai meccs milánói visszavágóját vártam-e jobban a sorsolás pillanatában, de az biztos, hogy hihetetlenül jó érzés beharangozót írni egy barcelonai BL-meccs elé. Kiböjtöltük ezt is. Ha pedig már kiböjtöltük, akkor nézzünk szembe…..
Nerazzurri Szökési kísérlet 2018.10.21 16:49:08
Most, hogy vége a válogatott dögunalomnak, visszatér a Serie A és gyorsan meg is kapjuk egy kutya nehéz sorozat első lépéseként a Derby della Madonninát. A Roma tegnap felértékelte nekünk ezt a mai meccset (innen is köszcsi), egy győzelemmel kicsit meglóghatnánk a Farkasok-Kuzinék párostól, ami nem…..
Nerazzurri Kikínlódtuk 2018.10.08 00:41:55
Nem ez volt az idény meccse, bár nem is vártam, hogy az legyen. Látszódott a csapaton, hogy kemény sorozat lezárásaként érkezett Ferrarába, ugyanakkor valamivel jobb teljesítmény azért talán elvárható lett volna. Jobb teljesítmény nem, 3 pont  a puttonyba viszont lett, ez pedig fontosabb volt a…..
Győzelemmel letudtuk a két igen nehezet, a válogatott szünet előtt le kell tudnunk győzelemmel a két könnyebbnek tűnő meccsünket is a bajnokságban, hogy október közepén egy (két, három?) fokkal szebben festhessen a tabella. Kulcsfontosságú forduló ez, hiszen az előzetesen TOP 6-ba várt csapatból 4…..
Amilyen pocsékul kezdtük az idény, pontosan annyira volt fontos a legutóbbi két mérkőzés. Egyiken sem lett volna csoda-kategória, ha pontot vesztünk, de ezeket a pontokat már elszórtuk a Parma és a Torino ellen, így nem volt más választásunk, mint győzelembe menekülni. Ez megtettük újra, így pedig…..
Nerazzurri Van baj... 2018.09.17 14:57:22
... de nem akkora, mint amekkora hisztéria övezi. Egyelőre. Tény, hogy hazai pályán eldobtunk 3 pontot a Parma ellen, amit nehezebb volt kivitelezni, semmint veretlenül megnyerni a BL-csoportunkat. Parmában biztos nagyon örülnek ennek a győzelemnek, ugyanakkor idénre valószínűleg elfogyott a mákjuk.…..
Akár hagyhatnám is így a posztot, mivel a címben minden benne van, de egyrészt nem lennék korrekt, másrészt meg azért van miről beszélni, úgyhogy lejjebb görgetve is találtok majd jó pár gondolatot...
Nerazzurri Dobogóra várva 2018.08.19 17:28:47
90 nap elteltével ismét tétmeccsen lépnek pályára kedvenceink, számunkra is elkezdődik az új idény. A hagyományoknak megfelelően a szerkesztőcsapat összeszedte és e-papírra vetette a gondolatait a nyárról és az előttünk álló idényről...
Hiába ért véget a szezon, hiába pörög rá mindenki szép lassan a mercatora, mi nem nyugszunk, mert annyira posztolhatnékunk van, hogy nem igaz. Az elmúlt két évhez hasonlóan idén is szervezzük a podcastot csapatrészenként végigvesszük, hogy kik és mit produkáltak a 40 lejátszott tétmeccsen…..