Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pantufül

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
Nehéz szóhoz jutni, a videó lejátszása után.. Kérdések százai hangzanak a fejemben, melyek közül a legerősebben ez skandál:  Hol rontottuk el?  Hol rontottuk el, ha iskolázatlan fiatalok tartatják be önös szabályaikat az utcákon? Hol rontottuk el, ha egy bántalmazott…..
Ahogy azt a hétfő reggeli műsorban már említettem, egy kiváló hangulatú és egyben tanulságos napot töltöttem Tápszentmiklóson, ahol akkor éppen egy disznót szedett szét alkotóelemeire a kiterjedt család. Ezen a sajátos módon megünnepelt Valentin napon felfrissíthettem…..
pantufül 2009.02.23 14:11:14
@tomii: Én zavartatom magam, évek óta vegetáriánus vagyok. Ez elborzasztó!!! Megyek is innen!!
Ez a hét a The Bad Plus zenekar pénteki koncertjének jegyében fog zajlani. Első eseményként a holnapi (hétfő reggel 7 óra) kicsinyített fagyizóban egy ingyen jegyet lehet nyerni a koncertre. Azért szólok előre, mert tudom, hogy szeretitek az ilyesmit. Mi meg szeretünk benneteket.…..