Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kikicsodamimicsoda

65 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bemutatjuk Magyarország legnagyobb és utánozhatatlan NIX-faktorát, Doktor Polihisztort, aki a........
Kihasználva a politikai uborkaszezont arra a küldetésre vállalkoztam, hogy pár ecsetvonással bebizonyítsam azt, hogy politikai kultúra márpedig létezik. Létezik, igaz, hogy némileg máskép(p)en. A hazai politika ismert szereplőinek némelyikét varázsoltam rá népszerű festményekre. Kezdjük mindjárt…..
Rubint Réka és Schobert Norbi szeptemberben újra kimondják a boldogító igent. Mint azt az alakreformer terminátor-asszonyságtól megtudhattuk, az újbóli esküvőn fehér ruhát szeretne viselni. Első egybekelésük - utólagos elbeszélésük szerint -  igazi kirakateseménnyé vált, de ez tudatos döntés volt…..
kikicsodamimicsoda 2017.07.23 14:27:23
@Csattanós maszlag: mindegyik verzió elképzelhető, de ha drága rékám vágyait tartom fontosnak, akkor remélhetőleg egy vastag ceruzával megrajzolt csekk, ami majd ellentételezi ezt a bohóckodást :)
kikicsodamimicsoda 2017.07.23 14:27:53
@Burgermeister: ezt nem tudom cáfolni :D :D :D
Megtanítottad, hogy tartsam vissza a nevetést, amikor elszabadult lisztszemek sokasága robog végig a bőrömön.  Persze, mindez technikai kérdés csupán, mert amikor a szerteszét szálló, fehér porfelhőből először kiolvastam a nevetőráncaidat, biztos voltam benne, valami belőlünk már eszméletlenül…..
Évek óta részesei lehettünk egy felkavaróan izgalmas társasjátéknak, amelyben - igaz, hogy csupán a felrajzolt tér határvonalán elhelyezkedve, ennek ellenére - önmagunkat is játékosként definiálva  kísérhettük figyelemmel, miként alakulnak az erőviszonyok a táblán. Most, hogy az utolsó kocka is…..
kikicsodamimicsoda 2017.06.28 23:53:56
@Éva Montvainé Sipos:

Mivel minősíti csúnyán a nézőket? Én csupán annyit írtam, hogy aki nem nyitott arra, amit kap, annak eleve nem lehet a kedvére tenni. Ahogy olvastam anno sok néző még az esküvőbe is belekötött. A végén már kezdett úgy kinézni, hogy semmi nem jó.
kikicsodamimicsoda 2017.06.28 23:55:40
@Éva Montvainé Sipos:

az egész sorozat arra alapult, hogy a főhősök saját maguk nyomoznak...
nem csupán egyes részek, hanem ez volt végig, szerintem jópofa volt....
ez csak egy film semmi több, fikció, nem a valós élet
Emir önfeledt gyermeklelke mélybe zuhan az édesanyja testével együtt. A tulajdon apja hatalommániája földbe döngöli az amúgy is darabokban heverő énképét. A magányt gőggel és zsarnoksággal leplező fiú energiacsápjai elkeseredetten ragadják meg a csillogóan légies Nihant.   Először csak gúzsba köti,…..
Dumcsi Variációk Gyurcsányra... 2017.05.26 18:11:21
  Kapcsolás a DK székházából.... Nem képtelenség, azaz némi mémfelhozatal..
- Hello! Mit kell tudnunk rólad? Miért szeretnél zsűritag lenni? - 20 éves vagyok, tavaly megnyertem az X-faktort, szeretném, ha... - Állj, köszi! Sajnos még korai, hogy mentor légy...Próbáld meg jövőre, már lesz akkora szakmai múltad, hogy esélyessé válhass!  Következő!..
Felébredek. Félálomban elbotorkálok a szépítő applikációmig. Megbotlok a szelfibotomban. Szerencsére nem löttyen ki a kávém a szponzorált hirdetéses bögrémből. Kár lenne érte, mivel a napi étkezésem felét teszi ki. Bármi áron vékonynak kell maradnom...
Művészkéim! Nincs itt semmi riadalom, mű vész csupán az, amit ti sorra-rendre vizionáltok. Pedig nektek aztán sokkal inkább fenékig tejfel mifelénk az élet, mégis mindig pont a ti zokogásotok hallik az égig élhetetlen ország, körülmények, az érvényesülési lehetőség hiánya miatt! Megmosolyogtató...
Tisztelt RTL Klub! Ebben az esetben meg kell jegyeznem, hogy a megszólítás pusztán udvariassági fordulat. Az RTL és társcégei nem érdemesek sem tiszteletre, de még arra sem, hogy többként tekintsünk rájuk, mint amik: erkölcstelen és etikátlan, népbutító bűnszervezetek ezek, a vezetőik pedig a…..
kikicsodamimicsoda 2017.05.07 23:10:40
  A Kara Sevda történetvezetése minden kétséget kizáróan rafinált és fordulatos, a karakterábrázolása módfelett kifinomult. A sorozat tehetséges forgatókönyvírói virtuózként játszanak a nézői lélek húrjain. Egy-egy epizód alkalmával bevonnak bennünket az események sűrűjébe, majd miután…..
A török sorozatok szinkronizálása során gyakorta fejtörést okoz a készítőknek, hogy a nevek számtalanszor jelentéssel bírnak. N O M E N    E S T   O M E N A név előjel - A név jósjel, azt üzeni, hogy nevünkben van a sorsunk, a végzetünk. Mivel a névválasztás tudatos üzenetközlő eszköz, az…..
A Kara Sevda rajongók körét megosztó egyik nagy dilemma Emir Kozcuoğlu karakterének megítélése. Mivel a filmsorozat a török vetítési ütemezés szerint lassan a végkifejlet részleteit kezdi kibontani, ezért egyre gyakrabban válik beszédtémává annak a kérdése, hogy Felodozást nyerhet-e egyáltalán…..
A következő bejegyzés apropója egy a Kara Sevda  ( Végtelen szerelem ) rajongók körében szűnni nem akaróan napirenden lévő dilemma: Miért alakult át  a szerelemi történet - sokak szerint  túlontúl erőszakos elemekkel tűzdelt - krimivé ? Helytálló lenne ez a felütés? A romantikus szálat valóban…..
Orbán ellenfelei egy olyan focicsapatra hasonlítanak, akik a sokadik megalázó vereség után is ugyanazzal a vesztes taktikával futnak ki a pályára. Sőt, a borítékolható bukás előtt/közben még kifejezetten lelkesek is, aztán meg nem értik az eredményt. Nézem a CEU-ért menetelő tömeget, és magamban…..
kikicsodamimicsoda 2017.04.13 12:56:45
@teéjesenmindegy:

tökéletesen igazad van!
Dumcsi A disznófejű nagyúr 2017.04.07 14:16:14
A telhetetlenek.....
Alig pár éve annak, hogy a hazai kereskedelmi csatornák műsorra tűztek három török sorozatot: a Seherezádét, az Ezel, bosszú mindhalálig címet viselőt, illetve a Szulejmánt. A nagy tekintélynek örvendő, közkedvelt szultán életútját megfilmesítő sorozat nézők százezreit ülteti a képernyők elé minden…..
Leonardo DiCaprio világhírű színész, akinek filmográfiája egészen a gyermeki szárnypróbálgatásaitól kezdve napjainkig izgalmas alkotások sokaságában bővelkedik. Egy színész teljesítményének megítélése meglehetősen szubjektív, a saját mércém alapján Leo karizmatikus személyiség, aki pusztán…..
Dumcsi A NEMZET FÜTYIJE 2017.03.17 11:57:12
Használt párti parti kellékek áron alul sürgősen eladók, vagy partidrogokra cserélhetők. Jelige: Juhász, a nemzet fütyije Pesti srácok videója..
"Adj visszajelzést Orbánnak!" Ilyesmi jelszavakat skandálva uszította a mögötte álló, füttyögő tömeget a nyálát kéjesen csorgató, vigyorgó hiéna...
A héten mutatta be az RTL Klub A mi kis falunk címet viselő vadonatúj, saját gyártású sorozatát. Már az első rész nézettségi rekordot döntött, amelyben vélhetőleg nem kis szerepe volt annak, hogy a Válótársak által jócskán előmelegített műsorsávba vackolta be magát. A számokban mérhető kedvező…..
Kapcsolat velem: kikicsodamimicsoda@gmail.com Filmek ritkán kötik le annyira a figyelmemet, hogy csak a TV képernyőjét bámuljam. Az instant képeket ontó doboz nálam főként mellékes üzemmódban funkcionál: irodai háttérzaj, illetve futópad előtti első mérföldkő. Sajnos félgőzös tv-figyelemmel…..
Alig pár éve annak, hogy a hazai kereskedelmi csatornák műsorra tűztek három török sorozatot: a Seherezádét, az Ezel, bosszú mindhalálig címet viselőt, illetve a Szulejmánt. A nagy tekintélynek örvendő, közkedvelt szultán életútját megfilmesítő sorozat nézők százezreit ülteti a képernyők elé minden…..
Vona Gábor nemrégiben az Országgyűlésben eszközölt, ügyetlen szófordulata miatt komplett össztüzet irányított a miniszterelnökre. A dülledt szemű, szüntelenül mészároslőrincező, jobbikos primadonna szerint Orbán Viktor előszeretettel bújik Tarlós István szoknyája mögé. A képzavar formájában érkező…..