Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eki

0 bejegyzést írt és 482 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepő húzással a rendőrség is beszállt a Jobbik és az izraeliták közt folyó köztéri installációversenybe. Mi az hogy beszállt! A legmeghökkentőbb ünnepi ajándékkal rukkolt elő, amit csak Budapesten láttam. Nem tudom, hogy máshol is van-e, én csak az Örs vezér terén…..
OurFashion It blogger - Bip Ling 2012.06.06 11:02:00
Minden buliban ott van, kollaborál, modellkedik, dj-ként parádézik vagy viccből wc-ben pózol a legfurább és legmenőbb ruhákban. Valójában egyészen sokáig értetlenül álltam hihetetlen népszerűsége előtt, a blogja egy pillanatig sem a megszokott csudiszép és ínycsiklandó…..
A Springfield rengeteg új kozmetikumot dobott most piacra, hogy ezzel is rácsatlakozzanak a szűnni nem akaró beauty mániára. Az újdonságra szomjazók a szezon legújabb színeiben pompázó rúzsokból, szájfényekből, szemceruzákból, szempillafestékekből, szemhéjpúderekből,…..
OurFashion Mintaforradalom 2012.04.20 14:41:00
Mikor ovis voltam, azt mondták nekem, hogy a pirosat soha nem szabad felvenni rószaszinnel, azt hiszem a minta plusz mintára is ez vonatkozott. Emlékszem értetlenül álltam a tény előtt, nem annyira tudtam hova tenni azt a komoly és áthághatatlannak tűnő szabályt. Mert különben is, a…..
Akkor itt van nekünk Andrej Pejic a legszépségesebb nő, aki igazából férfi. Ezen ugye már nem hökken meg senki, hiszen szebbnél szebb anyagokat láttunk tőle. Szinte már meg is szoktuk, hogy egy férfit (szerintem talán csak a szemöldöke árulkodik) kell irigyelnünk a…..
Néhány éve a Louis Vuitton táskákon jelentek meg borzalmas graffiti minták, idén a klasszikus Dior szépségeket is megfertőzte a street art. A kollaboráció jó dolog, főként ha a művész szabad kezet kap, Anselm Reye pedig istenigazából garázdálkodhatott a Lady Dior és Miss Dior…..
Az ötven dolláros könyv egy év krónikája: Terry Richardson rengeteg helyre követte az énekesnőt, hogy fotókat készítsen róla különböző élethelyzetekben, legyen az akár egy csillogó díjátadó, vagy egy meghitt pillanat a szüleivel.Következzen ízelítőül pár kép az…..
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
A Magyarországon népszerű Oakleykről szóló poszt a vártnál sokkal jobban érdekelte olvasóinkat, ezért aztán megkértem a Ray-Ban forgalmazóját, nézzen utána, náluk miket szeretnek. Lássuk tehát a magyar Luxottica által a független szaküzleteknek történő kiszállítások…..
Nem vagyunk gasztroblog, és mivel nem értünk mélységében a témához, nem is szeretnénk azzá válni. Ettől függetlenül néha találkozunk olyan helyekkel, amiről úgy gondoljuk, érdemes írni róluk. A főváros legújabb ötcsillagos szállodájának bemutatóján többször is…..
Semmi felesleges felvágás: a visszafogott külső mögött tökéletes luxus lakozik Borsodról számos dolog eszünkbe jut, valamiért azonban egyik fogalom sem köthető a luxushoz. Való igaz, nem sok megyének van rosszabb PR-ja, aminek persze meg is van a maga sziklaszilárd alapja. Éppen…..
A Clinique új alapozója hibátlan bőrt ígér, azonnal. Ez elég bátor kijelentés önmagában, de szerencsére alá is támasztják érvekkel. Az iszonyatosan hosszú nevű Repairwear Laser Focus All-Smooth alapozóba ugyanis a márka öregedés-visszafordító szérumának (a még hosszabb…..
Eki 2011.10.11 10:30:23
1.-2. Gigi és a kezdet Az egyik kedvenc magyar modellem (akit egyébként méltatlanul elhanyagolunk) lett a kampány modellje és persze a divatbemutatót is ő nyitotta meg. Imádom az eleganciáját, a járását és a szerénységét, így nálam máris gigászi pluszponttal indult a…..
 Ne akarjátok tudni mi ez és miért így néz kiEgy barátom mesélte az élményt: budapesti házibuli, 4 karton Billecart-Salmon Brut Rosé francia pezsgő, és egy furcsa alakú, furcsa állagú izé, amit a francia házigazda tolt eléjük. „Kóstoljátok meg, és találjátok ki mi…..
Eki 2011.10.03 10:59:49
Jeanneret szófa, Noguchi dohányzóasztal, Mark Leckey szobor (balra fent) a Jil Sander főtervezőjének modernista házábanEgy páran kiakadtatok, mikor Valentino New-York-i lakásáról írtam, mondván túlzsúfolt múzeum, élhetetlen, eklektikus kultúrkatyvasz. Érdemes pedig abból az…..
Szinte az egész hétvégét átaludtam Bükfürdőn, és már azt is tudom miért: mindenről a Feng Shui tehet. A Hotel Caramellt ugyanis a kínai térrendezés elvei szerint építették, így elvileg szinte lehetetlen nem kipihenten hazatérni a szállodából. Leteszteltük, így is történt.…..
Az örök kérdés: melyik oldalon jobb lakni?Az egyik kedvenc kommentelőm itt a Burzsuj blogon egyszer arról lamentált, hogy miért kellett a Louis Vuittont az Andrássyra tenni, hiszen ahhoz át kell menni Pestre, ami borzasztó macerás, különben is, igazán ideje lenne már felhúzni…..
Mindenki átélhet egy valódi burzsuj-érzést mostantól Ferihegyen is. Na, jó nem mindenki, de többek között mintegy 80 ezer magyar, ami azért nem kevés. A Budapest Airport 2-es termináljának központjában, a SkyCourtban tegnap megnyílt ugyanis a MasterCard Lounge. A világ…..
Végre a nyár közepén eljutottunk egy viszonylag hosszú nyaralásra. A szlovén tengerpartot választottuk úticélnak, mert rengetegen ajánlották, a csupán 40 kilométeres, mégis rengeteg kalandot tartogató partszakaszt. Végül Piranban szálltunk meg, ahol a hét közepén az egyik…..
42 négyzetméternyi trópusi lagúna a befagyott montreáli tengeren. Nagyon nem mindegy hol lazít az ember, ha már egyszer rászán pár órát. Jó ülni egy masszázsmedencében, de még jobb, ha az ablakon át egy metropolisz fényei látszanak, és az algapakolás is határozottan jobban…..
Egyre többször láthatjuk a tévében Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivőt. A véletlen egybeeséseket a politikus azzal magyarázza: nagyon sok régi álma volt, amik éppen pont most váltak valóra.        "Régi álmom volt, hogy szerepeljek…..
Eki 2011.08.31 15:15:57
Mivel én ma megtaláltam az álom pink táskámat miközben szörföltem a neten, gondoltam összegyűjtök nektek egy párat, hogy ti is kiválaszthassátok a kedvenceteket. Alapvetően nem szeretem a rikító színeket, de ez a Balenciaga táska már fotón is annyira gyönyörű, hogy úgy…..
Eki 2011.08.28 16:12:40
Jó dolog ez a Burzsuj. (Reméljük.) Mindössze két hete úgy nézett ki, megtaláltuk Pest legburzsujabb legdrágább eladó lakását, az viszont jelenleg már nem szerepel a kínálatban. Talán egy kicsit nekünk és a több mint 50 ezer oldalletöltésnek is köze van hozzá, de legalábbis…..
Van egy nagyon erős gyerekkori emlékképem arról, hogy a legszebb '90-es évek elején egy rokonom vidéki lagziján állok csupa rózsaszín tüllben (koszorúslány voltam), körbenézek és apukám nagyon menő lila öltönyben feszít, keresztapám almazöldben és tőlük jobbra a vőfély…..
Eki 2011.08.26 10:49:44
Elkészültek a Kata Szegedi for OurFashion limitált szériás táskák tervei. Kata annyira belejött a rajzolásba, hogy rögtön két félét is készített. A táskák most szépen elindulnak gyártásra és az ötven szerencsést pedig pénteken sorsoljuk ki.Az se búsuljon aki most nem nyer,…..