Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márton Anikó

2 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pitypang home office 2019.03.29 12:20:34
A közösségi média oldalait szinte minden ember használja. Tudom, hogy sokan neheztelve fogadják ezt, mégis mára a legtöbb ember által látogatott és rendszeresen használt internetes elérési forrás.Miért? Mert egyszerű a használata, mert könnyen és gyorsan lehet rajta tartalmat megosztani, mert egy…..
Pitypang home office 2019.03.29 11:43:42
Köszöntelek a virtuális irodámban :)   Ami pusztán a munkákat, feladatokat tekintve virtuális, de természetesen létezik a valóságban is, és sokban hasonlít a képen látható környezetre. A külső látvány ennél sokkal inspirálóbb, a belső térben a kedvenc színeim jelennek meg -…..
Kicsi Ház DIY hideg zsíroldóval 2012.10.02 14:30:06
A hideg zsíroldóval nem vagyok túl nagy barátságban. Egyszer, lefolyt a konyhapolcomról, és megmarta a festéket a falon. A költözködéskor lemarta a bőrt a kezemről. Kemény cucc. Amihez hozzáér, ott semmi sem marad. Ezért jó arra, hogy tükröt öregítsünk vele. Ez a projekt…..
Elhatároztam, hogy inspiráló képeket fogok posztolni, kizárólag olyanokat, amiket mi fotóztunk és valami miatt egymás mellé kívánkoznak! Tegnap a Tangerine tango -t jártuk körbe, ehhez most nagyon illő türkiz színből hoztam képeket! Most csak egymás mellé dobálom őket,…..
Kedves Barátaink, ismerőseink! Szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy egy közvetlen, bevásárlói közösség létrehozásán dolgozunk, aminek a lényege, hogy a környék termelőit megkeresve, friss, megbízható, organikus (vegyszermentes) gazdálkodásból származó élelmiszerek…..
Márton Anikó 2011.06.30 01:01:56
@MeeCee: Kedves ismeretlen ismerősök :) kérlek, hogy a naturkosar@gmail.com címre küldjetek egy mailt, hamarosan el tudjuk indítani a bevásárló közösséget Érden, szeretnénk tájékoztatást küldeni a részletekről. Köszönöm, az egyik szervező :)
Márton Anikó 2011.06.30 01:01:58
@sovesztomesz: Kedves ismeretlen ismerősök :) kérlek, hogy a naturkosar@gmail.com címre küldjetek egy mailt, hamarosan el tudjuk indítani a bevásárló közösséget Érden, szeretnénk tájékoztatást küldeni a részletekről. Köszönöm, az egyik szervező :)
Korábban már említettem, milyen komoly dilemma az, hogy a Mesefalu közművei (áram, gáz, víz, melegvíz, szennyvíz-elvezetés, internet) milyen menetrend szerint épüljenek ki. Egy lépésben a teljes rendszer Nagyobb induló költséggel, s később fajlagosan olcsóbban, vagy kezdeti…..
A "külföldiül beszélni" kifejezést egy vidéki rokonlátogatáskor hallottam és megragadt :-) Tényleg, miért jó ha az ember beszél "külföldiül"? Triviális kérdésnek tűnik, de gondoljunk bele egy kicsit.Nagyon pici nép vagyunk és, bár a nyelvünk kivételesen…..
Bemutatok néhány nagyszerű terméket külföldi kollégáimtól, amelyeket akár otthon saját kezűleg is elkészíthettek. A kellékekért nem kell hobbiboltba menni! Pénztárcakímélő ötletek háztartásban termelődött szemétből. Készítésük remek közös programot szolgáltathatnak…..
Találkoztam egy kedves fiatal lánnyal, Szalai Verával és beszélgetésünk során hamar kiderült, hogy mi a közös bennünk: mindketten imádjuk a kartont!KUBUS, amiről beszélgetünk, Vera saját tervezésű kartontárgya. - Honnan jött az ötlet, hogy ilyen terméket készíts? -…..
Lakberendezés szívvel-lélekkel blogtól kaptam a Kreatív Blogger Díjat. Még sosem kaptam semmilyen díjat, úgyhogy nagyon örülök neki, és ezúton, köszönöm Neki, hogy rám (is) gondolt. A szabályok: Köszönd meg. Tedd ki a logót a blogra. Linkeld be akitől kaptad.…..
A púderes macska egy sütemény neve. Panyolán hallottam róla és ettem belőle életemben először a múlt hétvégén. Külalakra kicsit olyan, mint a vaníliás kifli azzal a különbséggel, hogy szilvalekvár van benne. Azóta nem hagy nyugodni a név, amelyet meg is tettem blogom…..
Olyan otthonban nőttem fel, ahol a több ezer könyv szigorúan témák és betűrend szerint sorakozott a polcokon. Mivel most nekünk nincs ennyire sok könyvünk, a könyvek téma és nagyság szerint helyezkenek el, de egyre több helyen látom, hogy a praktikumot feláldozzák a látvány…..
Akartam egy bejegyzés írni a tavaszi dekorációról - amit meg is teszek majd. Mert tavasszal az emberre mindig rájön a lakás megújítása, átrendezése. De nincs tavaszi megújulás és nincs dekoráció alapos nagytakarítás, lomtalanítás, szortírozás nélkül. Mióta gyerekem van,…..
Rövid ismertetés. Tinisorozat, Josh Schwartz, OC-feeling. A lényegen túl vagyunk, jöhet a sztori. :) Serena (S) ül a vonaton, vágyakozóan kitekint. Megérkezik, és persze egyből kiszúrja valaki. Megy is a hír+kép a Gossip Girlnek (GG – pletykacica?! bleh...) (akiről persze…..