Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zacipaci

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán új minisztere a Szaniszló Ferenci értelemben vett nemzeti-keresztény kretenizmus jeles képviselője...
zacipaci 2018.04.30 09:43:13
@Ésszelteli: Ritka ostoba egy fasz vagy te, valszeg vérfideszes.
Ahhoz képest, hogy tegnap még az volt a narratíva az összes termékükön, hogy jönnek Soros verőlegényei és megbasznak mindenkit, még a fákat is, ma csak a hirado.hu-n van egy mínuszos hír a több tízezres, egyébként békés tüntetésről és a pestisracok stábja ment ki forgatni, ezen túl a címlapokat…..
zacipaci 2018.04.14 21:04:31
@Tempus.Anh: Te pedig hazamész és teherbe baszod a jó kurva anyádat, náci geci!
Ez az a hétvége, ahol minden öt négyzetkilométerre jut egy koncert, előadás vagy boros esemény - segítünk eligazodni, és választani a rengeteg balatoni program közül. Ha megteheted, azonnal indulj le a tóhoz, itt ugyanis szombaton és vasárnap is lesz tűzijáték - több partmenti település is…..
December 15-e fekete-nap lett a kommentelők népes táborának naptárában, most már tényleg közeleg a világvége!  Ez is megtörténhet Pannóniában?! Mi lesz így a temérdek e-aktivistával? Népünk megmondóembere, a bárdolatlan stílusáról közismertté vált Bayer Zsolt, letiltotta blogján a…..
zacipaci 2016.12.18 11:24:53
@Gaspen: Csak anyád hibázott, hogy megellette a magdfajta magyarbarmot.
Neki nem szólnak semmiről...
Alig egy héttel azután, hogy Bochkor Gábor és István Dániel addig szekálták női műsorvezető társukat az Önindító című reggeli műsorukban, hogy az végül kiszaladt a stúdióból, most új társat kapnak. A Bors szerint azonban a két eset között nincs összefüggés, már korábban is az volt a terv, hogy egy…..
A kifinomult vitakultúra megnyilvánulása képpen tettlegességig fajult a vita, a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén. A nyugdíjasoknak szánt 10 000 forintos karácsonyi ajándékutalvány-ügy kapcsán esett egymásnak Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője és Puzsér Róbert. Végül…..
Tényleg van annak valami diszkrét bája, amikor egy Bayer Zsolt nevű egyén értekezik az újságírás kapcsán becstelenségről, az a Bayer Zsolt, aki azzal büszkélkedhet, hogy nála penetránsabb, mocskosabb szájú, ordenáré, fajgyűlölő gondolatairól ismert publicistát nem sokat hordott még hátán a…..
Különös helyzet állt elő a magyar politikában azzal, hogy Orbán Viktor megerősítette azt a fideszes doktrínát, mely szerint soha nem vált le olyan minisztert vagy államtitkárt, akit az ellenzék támad. Vannak ugyanis olyan kormánypárti káderek, akiket soha nem kritizált az ellenzék, mégis mentek a…..
Nagyon erős jelek utalnak arra, hogy a miniszterelnök személye körüli propagandaminiszternek meg vannak számlálva napjai a kormányban...
zacipaci 2016.10.21 17:16:01
@Merlot: Te kis szerencsétlen, lúzer fasz. Vonulj inkább a náci csürhével (békemenet) és örülj, hogy a szaros kis proli agyadat tovább mossa a görbelábú felcsúti főparaszt. Vagy csak szimplán baszd te szájba azt a jó magyar kurva édesanyádat!
Melegedő Mindent a melegszexről! 2016.10.17 00:03:13
Felhívásunkra temérdek kérdés érkezett a melegek szokásaival, világlátásával, mindennapjaival kapcsolatban. Előző cikkünkből sokat megválaszoltunk közülük, így már csak egy dolog maradt, amiről még nem beszéltünk: a szex! Ki, mit, hova, hogyan, hányszor? Tabuk nélkül! Nem is szaporítanám tovább a…..
zacipaci 2016.10.17 20:11:02
@nemethattilathval: Látom nagyon ráizgultál Atus! Valszeg te is ott rázod júliusban a csülköcskédet az Andrássyn a többi látens meleg náci szarkupac haveroddal együtt. :)
Soha nem látott mélységekbe süllyedt a közszolgálatot még mindig névleg képviselő közmédia a kvótanépszavazás kampányában. Többször megírtuk már, hogy ebben a műfajban is mindig van lejjebb, ám nehéz elképzelni mondjuk az M1 hírcsatornáról, hogy ennél is jobban kerülje a köz szolgálatát. Az MTVA-hoz…..
zacipaci 2016.10.08 19:25:32
@Hajdú Peter: Elmész a náci anyádba, te analfabéta paraszt! Ez a tetű ország, a fajtád, ez az ázsiai csürhe,nem tudja értelmezni a liberalizmust, kint ahogy te sem. Hiszen mindig is suttyó paraszt, lúzer faj voltatok és maradtok. Se történelmetek, se kultúrátok nem lett volna a liberális kultúrnépek és a zsidóság nélkül, te tajtparaszt!
A net és a magazinok intim rovatai ontják a több éves párkapcsolatban unatkozó férfiaknak és nőknek az ostobábbnál ostobább tanácsokat nemi életük fellendítése céljából. Vegyük sorra melyek a legközhelyesebb és legkártékonyabb javaslatok, amivel garantáltan nem változik semmi a hálószobában. Végy…..
Egészen megdöbbentő, de a héten már a huszadik évadját kezdte meg a South Park. Ennyi év után már nem csoda, ha sokan csak legyintenek rá, pedig a mostani évadnyitó is bebizonyította, hogy a South Park továbbra is vicces, sőt, a mai egyre haragosabb közéleti és politikai helyzetben az egyik…..
zacipaci 2016.09.17 10:08:44
@Behajtó70: Te meg egy igazi gyöpagyú, gyopár fideszes suttyó.
A szakirodalom, de legalábbis azok a humán etológusok, akik már kénytelenek voltak végignézni legalább egy Szeszélyes évszakokat a rendszerváltás derekán, szekunder szégyennek nevezik a jelenséget, amikor mi érezzük magunkat kínosan, hogy mások égnek. A szekunder szégyen legnagyobb pillanatai talán…..
Novemberben lejár a Class FM üzemeltetésére vonatkozó szerződés, és könnyen lehet, hogy az országos kereskedelmi rádió adása ősztől véglegesen megszűnik, és helyét más veheti át. A csatorna politikai viharok közepette született, és úgy látszik, a megszűnésébe is beleszól a politika...
zacipaci 2016.08.15 17:43:51
@röf: Nem érted te a Bochkort, te szerencsétlen, mélymagyar faszkalap. Sok annak a bárgyú, táncházban, bő gatyában szocializálódott paraszt agyadnak. Add fel bazmeg, gyökér magyar paraszt voltál/maradsz.
Ha feltesszük, hogy Polt Péter csak a miniszterelnök tenyeréből eszik, akkor Orbán Viktornak nem kell tartania attól, hogy Rogán propagandaminiszter szembeszáll vele, megpróbálja megpuccsolni, szövetséget köt a meggyengítésére...
zacipaci 2016.07.29 16:07:53
@Ballib Cenzúrázók Réme 11: Szerencsétlen kis náci fasz, jellegzetes magyar barom! szívd már ki anyádból az alvadt gecit, ezt most megszívtad!
Új paradigma Süllyedünk 2016.07.15 19:41:10
Meghalt Esterházy Péter. A számos emlékező írás között feltűnt egy Pozsonyi Ádám névvel jegyzett rövid szöveg. A szerző, akit a Blikk "Esterházy írótársa"-ként említ, a tegnap elhunyt írót ritka kártékonynak és felettébb unalmasnak tartja. Beköszöntő mondata szerint: "halottról igazat vagy…..
zacipaci 2016.07.15 21:08:52
Az új nemzeti burzsoázia tagjai közül a legtöbben identitás-hiányuk következtében viselkedési minta hiányban is szenvednek, így azután a legrosszabb hagyományokat követve, régi dzsentrik módjára bánnak  a „pórnéppel. Legújabb példa erre Tiborcz István tegnap éjjel óta taxis körökben keringő…..
zacipaci 2016.07.01 18:00:39
@FDToth: Amen.
A magyar csapat győzelme Ausztria fölött normális körülmények között egy örömteli sportsiker lenne. Egy sportsiker, aminek rossz szájíz nélkül örülhet bárki, akinek épp az a hobbija, hogy túlfizetett szórakoztatóipari munkásoknak drukkol szabadidejében. De ebben az országban már régóta nincsenek…..
zacipaci 2016.06.15 20:11:30
@MACISAJT: balliba a kurva anyád, aki világra ellett, te magyar szardarab! Hajrá Portugália, hajrá Izland és menjetek a picsába focirajongó náci selejtek!
Combosodik a DK, a Jobbik metamorfózison megy át, az MSZP-t belső viták emésztik, az LMP elveszítette vezetőjét. Röviden így jellemezhetnénk a fontosabb ellenzéki erők helyzetét szűk két évvel a következő parlamenti választások előtt. Gyurcsány Ferenc pártja a jelenlegi folyamatok tükrében a legfőbb…..
zacipaci 2016.06.12 21:35:32
@Németth: Milyen zsidók, te szerencsétlen náci fasz!
“már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút" Bochkor Gábor a műsorvezető társai – István Dániel és Bella Gabriella – röhögésével körítve, ma élő rádiós adásban fájlalta, hogy nem a náci Németország győzött a II. világháborúban. Az eset a Music FM kereskedelmi rádió Önindító című reggeli…..
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
Miki Tímeát, az Echo Tv korábbi vezérigazgatóját nevezték ki a Tények felelős szerkesztőjének. A hírt az érintett telefonon megerősítette a comment:comnak. Miki Tímea 1985-1997 között a Magyar Televízió Híradójának rendezőjeként dolgozott, 1997-2006 között már volt a TV2-nél, hasonló feladatot…..