Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szociál

24 bejegyzést írt és 16197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idegbaj.blog.hu Filmbuziskodás 2024.03.12 19:40:03
Mostanra elmondhatom magamról, hogy a nikotin, koffein, cukor és só függőségem mellé, már keményen fim függő is lettem. Vagy tíz különböző sorozat folytatását várjuk sm-l. Már nem adok arra, hogy tele legyen egy film számítógépes effektekkel , mert vannak baromira jól sikerült alkotások ezek nélkül…..
Nem fogom magam vissza, ami a szóhasználatot illeti ! Akinek az idegei gyengék, az most húzzon el a fészkes fenébe! Köszike! Befejeztem a munkavállalói státuszom a mai nappal. Teljesen mindegy mennyire képzett valaki, mennyire becsületes, szorgalmas vagy megbízható. A jelenleg piacon lévő és…..
szociál 2024.04.17 06:18:40
@Diorella Queen:
kell az ember ,szóval sztem maradni fogsz. Olyan helyen durva dolgozni ahol helyben sütik, ott szopják le magukat a melegbe, mintha egy gyrososban dolgoznál a hús mellett, ilyenkor még oké nyitott ajtóval mikor 20 fokot ingadozik a levegő, de kánikulában vevőként is majdnem elájultam :) Na oda keresnek embert mindig :)
Orbán egy f@sz, de ezzel semmi újat nem mondtam. A minielnökünknek azért van humora, meg kell hagyni. Na de mit is lehet egy ilyen Magyar szappanoperára reagálni, ami lassan már túl megy túl az abszurditás határán? A kormány MONNNYON LE! De azonnal mondjon le mindenki!? Hülyeség! Nehogy már…..
szociál 2024.03.28 07:31:32
Diokám tényleg nem érdekel hogy szórják a pénzt Vityusék ?
Nem érdekel hogy a jacht árából amit vett a Lölö kitudná pengetni a kórházak hiányát ?
Kb 130 milliárd a hiány és a jacht is annyiba fájt, ráadásul ez már a harmadik mert mindig nagyobbra cserélte, úgy váltogatta mint az alsógatyáját.
youtube.com/shorts/wLXldzrT7dk?si=RFpnZeWJFOSjzmgx

Itt valamelyik becsipogta hogy gumicsontnak jó ez az ügy :))))))))
Gumicsont hogy felvétel van arról miket elsikálnak a Rogánék ? :))
Novákot kukázták, Vargát kukázták de ez nem elég mégnagyobb idiótát csinálnak belőle a fészbuk adminjai, aki Rogán embere természetesen, vád van, de bizonyíték semmi :)
szociál 2024.04.07 12:59:31
Tegnap a MagyarPéter koncerten páran lézengtek a téren, néhány kisgyerek lufival, meg pár nyugdíjas akik galambokat etettek, nem volt semmiféle látnivaló :)
Ráadásul nem is tud lénekelni, csak beszélt, milyen koncert ez ?

Viccet félretéveL, azért a fityesz meg lesz szorongatva, ha az emberek észre veszik hogy a DK miatt van mindig kétharmada a dagadtgec.nek, akkor onnan is elpártolnak páran, remélem a bizonytalan szavazók tábora is apadni fog, kutyapártot kukázzák, onnan elszippant mindenkit, jobbos náci pártok maradnak a fidesz mellett....szóval 26-ra Vitya a gyógyszeradagját meg fogja emelni, már most akkora hogy szétdurran a valaga, még tol rá bogyókat akkor lesz a mája hogy tényleg elszáll a gecibe :)
Mondjuk nagyion belekötni nem lehet a programjába, eu ügyészséghez csatlakozás alapból elindítja a pénzcsapokat Brüsszelből, egészségügy és az oktatás reformját se nagyon ellenezné egy normális szavazó sem, mibe lehet belekötni ?
Gyurcsányból nem kér, az egész ellenzéket a földbe kellene állítani mert azok csak megélhetési poitilkusok akik végig a Vitya kezére játszottak.
Mondjuk a roma lakosságot nehéz lesz megszólítania mert azok csak a zsák krumpliba hisznek , arra meg van lóvéja Vityusnak, választáskor megint olyan recesszióba zuhan az ország az osztogatás után hogy azt már lábon nem horjuk ki.
Szóval ha nyer is Magyarpéter az új pártjával, csak romok maradnak amiket újjá kell építeni, de remélem az oligarhák pénzéből azért jön vissza, Poltpetit meg nem leváltani kellene hanem hosszú évekre börtönbe vágni.
Sziasztok! Gondolkodtunk róla, legyen-e poszt a témáról. De már a csapból is ez folyik, mindenhol erről olvasni. Mi újat írhatnánk még? Ezért poszt helyett csak egy beszélgetős oldalt hozunk létre. Úgy néz ki még eltart ez az állapot egy ideig, így egyszerűbb, ha egy helyen lehet beszélgetni…..
szociál 2024.03.21 09:08:09
@Egon, az egér:
Bowie életrajzi filmjében arról mesélt mitől lett felemás színű a szeme.
Úgy hogy egyik iskolás haverja jól elpicsázta, úgy bevert a képébe hogy utána megváltozott a szeme színe, csávó később bocsánatot kért, de Bowie pont ettől lett egyedi, ezért nem is vette zokon :)
Mondjuk a zenéje miatt lett világhírű, nem a szemei miatt, én régen észre sem vettem rajta, mindig azt hittem csak a fényhatások miatt olyan :))
szociál 2024.03.21 09:10:10
@Egon, az egér:
Jó lesz ez kutya tartsd meg szépen.
szociál 2024.04.09 06:27:50
@Lorrh:
Mindehol van korrupció, de egyedül nálunk megy a Rákosi propaganda, és nálunk van recesszió, hála a választási osztogatásoknak és a mérhetetlen lopásoknak.
Egy beteg ember aki a Putyin csicskája, a békét hirdeti, úgy hogy közben megtámadja Brüsszelt :))))))))
Nagyon beteg a faszi, a béke jegyében ,aki nincs velük az ellenük van, Bájerzsóti is a békét hírdeti, Sztálinbőrbe bújt Hitler a mi Vityánk, de ennek lassan vége lesz.
   Nem szoktam túl sok bugyuta műsort nézni, de most én is rákaptam erre a nagy házassági kísérletre, ahol a párokat pszichológusok állítják össze, ki tudja milyen szempontok alapján. És csak az anyakönyvvezető előtt látják egymást először.     Aztán amikor nem működik a kapcsolat, mert undorodnak…..
szociál 2024.04.08 06:40:35
@Lorrh: @Diorella Queen:
Hogy képbe legyek rákerestem a nevükre mert mindig elfelejtem, pár részbe belenéztem mert az exem aszonta nézzem mert jó :)

static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2024/03/Hazassag-elso-latasra-2.-evad-TV2-02.jpg

Sztem Bogi és Enikő a Valóvilágra jelentkeztek, de ide sikerült bekerülni, hisztérikák.
Kornélia túlságosan el van szállva magától, biztos a korát miatt kompenzálja ezzel, második nap mondtam volna hogy köszi a befejeztem a műsort, teszi az elérhetetlen dívát azt nem több egy 5-ös milftől.
Sarka Hilda Kata korrekten játszik, de fosik elmondani hogy neki nem egy roma pali kellett.
Petra az elején túl sok volt, de visszavett látva mennyire türhő paraszt a férje, sztem a leg unszimpatikusabb paréj a csákó, elhiszem hogy neki szőke nő kellett volna, de ennyire nem kell kimutatni, konkrétan rájátszik, ő is VV lakó pozitív.
Gyöngyit nem tudom hova tenni, de érezni rajta erősen hogy nem egy ilyen segghülye trikós kölköt képzelt el magának, a pszihológusoknak ilyenkor nincs beleszólásuk, a rendező dönti el pilyen poárok legyenek, mindig legyen konfliktus, ez a lényeg, ne passzoljanak egyáltalán, szóval megint hülyére veszik a nézőket.
Miután a szabadnapomon kibasztak két hónap után, úgy döntöttem megírom nektek is az őszintét. Ezeken a munkahelyeken párosával vannak a dolgozók. Vannak a kurva nehéz természetűek, akik mellé többnyire olyan természetű embereket osztanak be, akik alárendelt szerepben, csendes kis visszahúzódó…..
szociál 2024.03.04 16:44:51
@s:
Orosz nép se egy gyenge fos, de ott a rezsim sakkmatt helyzetet épített ki, ha buziskodsz és tüntetsz Putyin ellen, akkor beviszik az összes hozzátartozódat is, meg azoknak a barátait is.
Itthon a Kicsi ezt még nem lépte meg, de mi nem is vagyunk Oroszok akik egy tangába elvannak a hóban egy üveg vodkával.

@Lorrh:
Küszöbön a polgiháború náluk, ha a Trottyos Biden nyer megint akkor a felfegyverkezett light Budod szlapáló kretének beülnek a terepjáróba és megtámadják a pentagont a gecibe :)
Ha Trumpi nyer akkor sem lesz hugymeleg a helyzet, de a demokraták nem olyan véresszájúak mint a republikánus szavazók, akkor attól kell tartani hogy ez egyre hülyébb és bármire képes farokméregetés gyanánt :)
Bár a Putyin jó haverja, szóval lehet még jól is kijövünk, lehet vége lesz az uki háborúnak és az oroszok megkapnak egy fossábombázott csalitost, aminek ha nem is örülnek, de Putyint hozzák ki győztesnek, neki meg ez a fontos. De az ősz még messze van, akkor dől el ki lesz az elnök.
szociál 2024.03.05 11:46:53
@s:
Prigozsin is tett egy próbát, azt mikor észre vette hogy még se áll mellé senki, akkor vissza vett az agarakkal. Pedig neki volt handserege. Most képzeld el ezt átlag polgárokkal, azonnal kitudódna ha valakik felszeretnének fegyverkezni, esélytelen.

Magyar Péter elrőlködése a párt alapítással pedig megmosolyogtató, előttem a kép ahogy ott áll egyedül és a NER haverok közül senki, akik mernék vállalni arccal, mert a Rogán gépezet egyből rákérdezne, mit kerestek ott a tüntin márc 15.-én :)
Nyerni sokféleképpen lehet. Ahogy bukni is ... (Pannonymous)..
szociál 2024.01.05 15:29:45
@gézuka 39:
Persze hogy hülyeség, az ünnepek alatt nem játszottak többen mint általában, és mindenki nyert ?
szociál 2024.01.05 16:57:46
@gézuka 39:
Nekem 14 órakor utalták, most vettem észre, Pron Függőben volt, teló meg nem pittyegett.
Szóval megjött.
De én mostantól a lottózóban adom fel :)
Idegbaj.blog.hu Tik-Tak,Tik-Tak... 2023.12.15 19:06:00
Milyen ocsmány mondat már az, hogy neked a B oldal ketyeg? Ugyan nem nekem mondták ,valahol olvastam, még is  úgy szíven ütött, mint ha egy vasgolyót vágtak volna a mellkasomba. Van tehát ezek szerint az A oldal. A közhiedelemben  valamire használható, szép és fiatal emberek csoportja? Ők az…..
szociál 2023.12.26 08:07:39
Visszagondoltam az életemre és azon gondolkodtam, hogy  mit adott nekünk ez a rezsim eddig? Illetve mit vett el, amiről tudunk és amiről azt hiszik, hogy nem tudunk? Aztán olyasmik is megfordultak a fejemben, hogy egy diktatúra, vajon lehetne hatékonyabb, mint a szabad piaci kapitalizmus, vagy  a…..
szociál 2023.12.07 18:59:23
@Lorrh:
A probléma az hogy sok a sötét, és erre gyúr a Vitya, ezért építi le az oktatást hogy seggfej legyen a kövi generáció is, de ezt elbacta mert amíg lehet kimennek az euba melózni.
De ha már kilépünk az EU-ból, már pedig ez a célja a kretén köpcösnek, akkor rábacás lesz, nem fog jönni EU-s forrás, csak hitel amitől még gyengébb lesz a forint, a német autógyárak is kivonulnak és átköltöznek a románokhoz, mert nekik nincs szándékukban kilépni az EU-ból, ők nem retardáltak.
szociál 2023.12.09 07:03:40
@Lorrh:
Brüsszelben látják, sőt még a legsötétebb fideszes is látja hogy Putyin rángatja dróton mint egy csicskát, az Ukránok anyagi támogatását és a NÁTO-hoz való csatlakozását is elgáncsolja, meg van kötve a keze semmit se tehet mert Putyon zsebében van, többet jár az oroszokhoz tárgyalni mint Brüsszelbe, nyilván nem a gáz bizniszt tárgyalják úja kéthetente, amit a legdrágábban kapunk haveri alapon :)))
Svédek csatlakozását se igen könnyíti meg, ebben az esetben meg Erdogán pöcsét sz*pkodja. A plakátkampányok ami Brüsszelt ekézi azt hiszi ezt ott nem látják ? Tudja ő és magasan xarik rá, végre áldozat lehet , az unio utálja a magyarokat ezért ki kell lépnünk a g*cibe, persze a támogatásokat elfogadja, azt a 900 M eurót is ami jön januárban, de neki több kell, pedig azt hitte egy kanyit se kap, most meg néznek hogy talán mégis, bukott Navracsics Tibi meg újra verheti a mellét, csak 2 évet kellett várni a lére, ami persze még így is a töredéke.
Az hogy az oroszok leszarnak minket ha kilépünk az EU-ból nem érdekli, ő ennyire előre nem gondolkozik, oroszrulettet játszik minden alkalommal, a legszarabb pókerjátékos, mindenki látja mit csinál, de ő megteheti ilyen ügyészség és NAV mellett.
Az EU-ban ha valaki egy olyan adóbevallást adna be hogy van egy lerobban suzukim és alig van megtakarításom, és miniszterelnök közben az összes rokonsága és haveri köre multi milliárdos, asszem másnap a bíróságon rohadna.
Túl hamar, kb tíz évesen olvastam el a Kis Hableány történetét, ami aztán később  a férfiakhoz való hozzáállásomat egész életemre meghatározta. Végig zokogtam a történetét, annyira sajnáltam Kis Hableányt, amiért az mindent ( az életét és családját is )  beáldozva és őrült fájdalmakkal táncolva a…..
szociál 2023.12.04 10:28:42
@F.M.J.:
" - Egy amerikai egész lénye nem is szól semmi másról, csak a pénzről meg a karrierről. Nem is igazán boldogok, mert ezek az értékmérők. Csakhogy mindegy milyen gazdag egy társadalom, mindenki a környezetéhez méri magát, tehát a valóságtól függetlenül csak kevesen érzik magukat gazdagnak, a karrier pedig a személyes értéktelenség és/vagy önértékelési zavar elfedésének eszköze. "

Az Államokban ha nincs egy jól fizető állásod, és gyereket szeretnél meg családot, akkor rábactál, mert olyan környéken kapsz kiadó lakást, vagy veszel sajátot ahol nem igen engednéd ki a gyereket még nappal sem.
Ahhoz hogy pozitív értékelést kapj a hitel intézetektől egy jó állás kell, ha rendesen fizeted a hiteleket, akkor könnyebben találsz magadnak kiadó lakást, könnyebben vehetsz magadnak autót, szóval a karrier éltfontosságú, lehet élni hoboként is mint ahogy Koni szokta Mexikótól kanadáig, de azt szólóban érdemes csinálni nem családdal.

A Bochkor egy löketet adott neki a tahósággal, így lökte a paraszt Lölö karjai közé Andikát, érzelmi inteligenciája nulla annak a faxnak.
Amúgy még mindig a Mercijére veri a faxát a Bochkor, minden adandó alkalommal felhozza a márkát a műsorában, mindig az anyagiak a téma, ebből is látszik hogy ő valójában egy csóringer, van pénze de bármikor lecopna egy befutott Rappert akinek briliánsok lógnak a nyakába.
Az is mindent elmond róla hogy külön kasszán volt Andival, elég nagy zsidrák a pali :))
De azért ne sajnáljuk a nőt, elég rafinált, úgy hazudik mint egy rossz cigány.

Várkonyiandika a szegényember orosz oligarha felesége , enné a Beluga kaviárt de neki jó a májkrém is mert otthon nem látják, ihatja a csöves dobozos kávét mert a jachton nem látják....ja de :))
Az orosz oligarhafeleségek veretik rendesen, ők tényleg elbaccák a világ összes pénzét :)
szociál 2023.12.04 10:44:57
@F.M.J.:
" A Bocsi egy élelmes tahó volt, aki abból él meg, hogy jó fej balekokat gyűjt maga köré, és sztároltatja magát mások humorán. "

Bullyinger a Bochkor, előző munkahelyén is az egyik minkatársnőjét basztatta, csaj fel is mondott mert ő ezt nem fogja engedni élő egyenes adásban.
Ezzel a kretén Lovassal is azt csinál amit akar, de már annyira a csicskája lett hogy szinte mindenben egyetért vele, Kern egy rocksztár mert tilos helyen parkol stb stb :)
szociál 2023.12.07 18:54:01
@Diorella Queen:
Mint az eladósodott állampolgárok az USA-ban, egy kombiban élnek egy parkolóban, amit éjjel lezárnak.
A tisztálkodást megoldják egy kondi bérlettel ami bagatell, 5 percig használod a futógépet, utána meg mész zuhanyozni mint a többi bérletes, de nagyobb üzleteknél is lehet zárt zuhanyzót használni, kamionosok is ezeket használják, magyarország balkán, az ilyenekkel nem foglalkoznak.
Olvasgatom a médiát, mert tájékozódni azért csak kell. Épp nemrég beszélgettünk egy kisebb társaságban, hogy miből lehetséges a különféle médiumok olvasottsági adatai és a választási eredmények közötti különbség. A megfejtés nem volt mellbevágó. Még a nem egy oldalon álló, de gondolkodó emberek is…..
szociál 2023.12.06 10:46:43
@gigabursch:
Vitya minden egyben-Cigó-Komcsi-Szélsőjobbos minden egyben, ő maga sem tudja ki.
Támogatja Márilöpent, seggét nyalja Erdogánnak meg Putyinnak, hithű keresztényként muszlim haverjai vannak.
AVAGY? EZT JÓL BENÉZTEM. Nem igazán izgat a celebvilág, de amikor az időjárás olyan, amilyen most épp, kicsit többet olvasok el a bejövő cikkekből, mint amennyit egészséges lenne. Így jutottam el mai tévedésemhez. A cikk szerint, "kötelezővé kellene tenni a plasztikáztatást". Ezen még átléptem, de…..
Magán-galaxisom A taps elmaradt... 2023.07.16 09:45:06
szociál 2023.12.06 05:38:02
@gigabursch:
Jönnek a mémek de a mi dagadt Vityánkról meg csak az jön.
A köpcös cigány bárkinek eladná az országot, Putyin lehet igényelni is fogja mert ez a kretén bármilyen alkuba bele megy, még a legdrágább gáz is fasza üzlet mert az oroszokkal kötöttük :)
Meg hogy keresztény létére a Török Erdogán faxát sz*pkodja aki fekete öves muszlim és annyira békepárti mint Putyin.
Kis buzi diktátorunknak már nincs haverja, az illiberális gondolataival nem talál pajtit az EU-n belül, ezért dörgölőzik lassan ISIS harcosokkal, mert szinte csak az ő gyomruk fogadja be amit a Vitya művel annak érdekébe hogy megtudja tartani a hatalmát.
szociál 2023.12.06 05:42:14
@gigabursch:
Komolyan azért szar arc a pali mert megvédi a hazáját ? :)
Lengyelek nem lennének NÁTO tagok akkor azoknak is nekiment volna Putyin, és akkor azok is szarok mert nem engedték be a tankokat konfliktus nélkül ? Ukrajna a buzi mert nem akar békát ? Nem Putyinnak kéne kivonulni hogy befejeződjön a háború, ki a megszálló az Ukrán ?
Mi ez a képzavar gyerekek ?
Ami az össze - vissza költözést illeti, ez az a helyzet, ami a sakkban a matt. De én nem látom meg a 128. lehetőséget, ami még is a megoldás lehetne, egy nehéz helyzetre. Mindenütt olvasni a mamahoteles fiatalokról, akik nem képesek kireppenni a családi fészekből. A hírekben épp a napokban olvasom,…..
szociál 2023.11.08 09:05:59
@Diorella Queen:
Kínomban már én is árulom a kertet, ha 6 misiért elmegy akkor jó, már pedig a szerződésben 6 alá nem mehet, így lett megírva a Kft-vel akik kezelik a cuccost.
Semmi értelme csak azért kijárni hogy füvet nyírjak, mert termés csak két évente van, de mikor van akkor rogyásik van kajszi, alma, meggy, és birs, de idén lófasz se volt, meg a jég is elverte múltkor a palát azt is cserélni kellett, szóval nem várom meg a következő jégverést, hogy megint a biztosítóval baszakodjak és keressek tetőfedő havert a melóra, szóval minden lófaszt el kell adni amiben van egy kis pénz, mert a 40ft-os plusz áfa is megdobja mindennek az árát jövőre, ha fater meghal akkor lehet a földszinti lakást is elpasszolom, vagy kiadom albiba, és marad a 3 szobás a negyediken.
Kitűnő megfigyelő és emberismerő lévén, ( egész életemben az embereket figyeltem ) egy mondat után képes vagyok eldönteni, ki milyen ember. Kimondatlanul is tudom, hogy állok vele. Szimpatikus vagyok e az illetőnek ,vagy nem. Butább e nálam az illető, vagy sem. Dominánsabb vagyok e nála, vagy sem.…..
Filmajánló! Elképesztő színészi alakításokkal teletűzdelt, fordulatos, nehezen abbahagyható, koreai film. Mondtam hogy jönnek fel a koreaiak mint a talajvíz! Szuper jó színészeik vannak, simán verik a hollywoodi színésztársaikat. Nagyon jó és valósághű , azaz akár teljesen hihető történeteik…..
szociál 2023.09.05 19:45:53
@Diorella Queen:
Sky-on London bandái olyan hogy leikrázol.
Statham filmek hozzá képest buzi kis babazsúrok, Guy Richi se tudta ezt a szintet megugrani, pedig ha akarna akkor tudna, de a besorolás miatt minden összeszarja magát.
Mondom a Gangs of London lett az etalon ,ha akció filmről van szó, még a Banshee se ilyen kemény, pedig az se volt kutyafaxa.
Várom a 2. évadot, és remélem lesz belőle még vagy 8.
szociál 2023.10.09 07:45:04
@Diorella Queen:

:))))))))))))))))))))))))))
Egyre többet és többet gondolok Ausztriára. Azon kapom magam, hogy kiadó ingatlanokat nézek és állásokat. Menekülnék valamerre. Küzdenék a túlélésért. Aztán azon agyalok, hogy kezdjek neki a német nyelv tanulásának? Nem kell perfekt, csak az alap nyelvtudás. Indulásnak az is elég lenne. De az óvodás…..
szociál 2023.08.14 10:41:20
@Diorella Queen:
Mondjuk én láttam rólad képet, és tényleg nem vagy leharcolva, szóval próbálkozz aranyásással, nem csak a 20 évesekre mennek rá a Lölők.
szociál 2023.08.14 10:47:53
@s:
Egyik exem kint próbálkozik ausztriába, egy nyugdíjas otthonban lett volna takarítói melója, nem kevés pénzért, csak még annyira nem vágja az osztrákot/németet, ezért azzal az indokkal mondtak nemet neki hogy túl képzet az álláshoz, mert előtte a járási ügyészségen dolgozott.
Így egyenlőre a férje tartja el, van albérletük, faszinak vállalkozása, szóval éhen nem döglenek, de két fizuval királyként élhetnének.
Haza nem akar jönni, inkább próbálkozik tovább, meg tanulja ezt a fos nyelvet, még ha angol lenne....
Ha munka van, minden van ! Ez Orbán Viktor kedvenc mottója ! De mi is az a minden, ebben az országban? A munkaképes lakosság 85%-a , nettó 500 ezer Ft alatt keres. 15% keres 500 nettó felett. 15% 250 alatt keres. 70 % pedig nettó 250 és 500 között visz haza. Mire elég ez az összeg valójában?…..
szociál 2023.08.07 18:27:24
szociál 2023.08.08 12:13:30
@Lorrh:
Én sose éreztem a különbséget pest és pécs között, igaz mindig hangoztatom hogy pécs csak egy zsákfalu, és tényleg egy picsafüst az egész pesthez képest, de úgy hogy pécsi vok nem éreztem kevesebbnek magam mint egy pesti.
szociál 2023.08.05 07:54:21
szociál 2023.08.06 07:58:29
@Egon, az egér:
Ja 5 db után már fizetni kell.
Elnézve a kínai csajt a képen, esélyes hogy ez is kínai kémprogramos mint a tiktok :)
Fizetés felejtő :)
Mostanában túl sok televíziós csatorna foglalkozik a világháborúkkal. Ezért aztán ezeknek a történetét újra és újra végighallgatom, ha akarom, ha nem. Nem szeretem a VH-s filmeket és a dokumentumfilmeket sem. Nem szeretek semmit, ami a világégésekkel kapcsolatos. Legyen az régiség, relikvia,vagy…..
szociál 2023.06.29 05:17:59
@s:
2010-ben Vitya kitudta vinni az utcára az embereket, elég volt egy Öszödi beszéd.
Ez egy öszödi beszédnél azért erősebb, 13 év folyamatos lopás, haverok látványos gazdagodása, csuttyó paraszt gázszerelőből az ország leggazdagabb embere lett, a többi oligarháról nem is beszélve, apja kőbányái, veje feltőkésítése......Cosa nostra lófasz ezekhez képest, csőd szélén az ország, ha ilyenkor nem képes ezt kihasználni az ellenzék akkor mikor ? Kezdjék ott hogy nem mennek be dolgozni a parlamentbe. Valamit csináljanak mert lassan tele leszünk akumlátor gyárakkal és akkor baszhatjuk, a lónak a faxát fogjuk szopni még jobban.
szociál 2023.06.30 06:19:02
@s:
Lehet neked is külföldi bankba kellene tartanod a pénzed, mert itt sokat nem fog érni ha recesszió lesz.

Ez a podcast elég jó lett Prigi ámokfutásáról

omny.fm/shows/borizuhang/newsroom-15-puccsnak-indult-a-wagner-v-ge-lett-bel
Szoci és a tjúk ól Hahahóta 2019.01.12 13:09:32
Jöhetnek a viccek, éljen a humor! :)..
szociál 2020.10.28 09:41:41
@Egon Estragon:

" Az angol sör
- És mit gondol a tradicionális angol sörről? - kérdezik a cseh turistát Angliában.
- Hát, szerintem úgy ahogy van, vissza kéne önteni a lóba. "

:fetreng:ugral
szociál 2020.12.05 08:37:02
szociál 2023.06.12 11:03:40
Erről a címről most eszembe jutott a cikk, amelyikben arról volt szó, hogy Európában, úgy százegy néhány éve még ettek emberhúst. Száz év igazán nem nagy idő a világtörténelemben. Valójában sokkal közelebb vagyunk a középkorhoz, mint ahogy azt hisszük. Egy fejletlen, barbár népség a világnak az a…..
szociál 2023.04.25 07:13:59
@Diorella Queen:
Bírom mikor domina vagy :)
szociál 2023.05.08 16:46:09
@Diorella Queen:
" Szólsz hogy ne gázolja halálra a gyerekedet a bringás, és félholtra vernek. Szólsz, hogy ne a járdán száguldjon a kibebaszott rollerével és félholtra vernek. Szólsz, hogy nem lehet kivinni a kosrakat és agyonbasznak egy bevásárlókosárral. Na szóval szerintem vinnem kéne a bézbólütőt magammal. "

A szerencsefaktor az hogy kishazánkban eléggé le van korlátozva a kézilőfegyver viselése, nem úgy mint a Szerbeknél vagy az USA-ban, mert már rég elharapódzott volna, ha olyan lazán vennék itthon mint déli szomszédunknál :)
Vitya meg is tesz mindent ennek érdekében, képzelheted mi lenne itt ha a diáktüntetőket nem a rendőrség fújná arcon, hanem a Kubatov ultrák 9 mm-essel.
Kevés lenne az ember a TEKK-nél hogy tudja kezelni a helyzetet, de egyenlőre a gazdákat se igen látom kaszákkal vonulni, úgy hogy egyenlőre minden rendben van, mindenki jól él, senkinek semmi gondja, legelnek mint a birkák.
Ha véletlenül külföldre utanék és megkérdeznék honnan jönné, be nem vallanám hogy riariahungárija, azonnal rávágnám hogy román cigány vagyok, azoknak még van respektjük, mert tettek az ügy érdekében.
Ma felmerült egy érdekes kérdés Sm és köztem. Tételezzük fel, hogy több száz milliónk lenne dollárban, és a pénz egyáltalán nem számítana már. Mi lenne a  következő cél az életünkben? Nektek mi lenne a célotok abban az esetben, ha a a pénz már nem számítana és elérnétek a Maslow - piramis csúcsára…..
szociál 2023.04.13 11:02:26
@Diorella Queen:
művészetet támogatnám, meg az állatmenhelyeket
Meg a családonbelüli erőszak áldozatainak a kisegítő csoportját, bárminek is hívják őket.
szociál 2023.04.14 18:25:44
@Egon, az egér:
Még ez a szerencse hogy ez a covid már az enyhe lefolyású, igaz reggel is halványan pozitív lett a T betű, úgy hogy hétfőn újra tesztelem magam.
Szőlőbe is kikell majd menni, faterral meg egy légtérbe lennék az autóba, szóval megvárom a negatívot.
szociál 2023.04.14 18:26:23