Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobbafet

0 bejegyzést írt és 402 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki gyakran olvassa a blogot az tudja, hogy néha elkalandozok a játékoktól és teljesen más, hétköznapi tárgyakat is igyekszek nektek bemutatni a 70-es, 80-as évekből.A gyűjteményben is sorakoznak az ilyen tárgyak, amelyek között táskák, magnetofonok, lemezjátszók, de még egyszerűbb bútorok is…..
A termetes Jack Feldman szürke ballonkabátjában, ritkuló lenyalt hajával és szúrós tekintetével pont úgy fest, mint egy régi külvárosi pornómozi arrogáns tulajdonosa, azonban a látszat csalóka: Jack nagymenő szőrmekereskedő és szabó, aki csupán akkor képes lazítani, ha ellátogat a kedvenc…..
Ahol dolgoznak, ott hullik a forgács - tartja a mondás. Egy ismerősömtől kapott infók és képek szerint a 13. kerület Csanády utca felújítása során jócskán hullott a forgács... A felújítási koncepció és a kapcsolódó kommunikáció zöldfelületi fejlesztésről, ÖKOLÓGIAI MINTAPROJEKTRŐL regélt. Ez nagyon…..
fáymiklós Ki az a Rudi? 2022.11.09 07:35:44
Új Bob Dylan-könyv jelent meg, szerintem az első a Nobel-díj óta, ami önmagában is érdekes. Végül is már akkor sem tudta az ember, hogy hogyan is van ez, Dylan kapta a Nobel-díjat, vagy a Nobel-díj kapta Dylant, hogy a díjbizottság rájött-e arra, hogy ha tényleg a tisztán irodalmi értékek alapján…..
bobbafet 2022.11.11 20:53:46
@stolzingimalter: Mannhardt Andrásnak igaza van. Es neked is. Ragozzam? "good booty, if it don' t fit, don't force it, you can grease it, make it easy" - abszolut jo tanacs, mindket esetben.
1918-ban a modern kor legnagyobb influenzajárványa söpört végig a világon, több millió halottat hagyva maga után. Mivel a téma összetett és történések tekintetében több szakaszra bontható, teljes kifejtésével pedig többszáz oldalas könyveket lehetne megtölteni, így ebben a cikkben csak a…..
bobbafet 2020.03.10 22:05:10
Rég készülök erre a posztra. Két apropó is adódott, ami miatt végül rászántam magamat a mesére. Egyrészt Pálfi Zoli az Ózon TV Egyenlítő műsorában egy bő héttel ezelőtt szóba hozta az esetet. Másrészt ma délután jött egy hír, hogy valahol Kaliforniában egy nap alatt 176 ember szenvedett rája…..
Update 2022.07.08. >>> A mai, modern, O-gyűrűs láncokra ne rakj olajozót! Csökkenti a lánc élettartamát! Nekem 18 ezret bírt ki a láncszett. A fogaskerekek még épek voltak, a lánc menthetetlenül megnyúlt. Most gyári Sunstar láncszettet kapott. A láncolajozót pedig most fogom…..
Régóta gyűjtögetem a képeket a gyárról, és mivel nem akartam ezt az évet lezárás nélkül hagyni, ezért laza négy óra alatt összerendeztem őket, és most felrakom az egészet ide. Szép zárása az évnek, jó nézelődést! Elég nagy, 105 képes anyagról van szó, Lehet, hogy némelyik már volt a blogon, de a…..
Mi köze lehet egy amerikai közösségi irodahálózatnak a Törökországban meggyilkolt szaúdi újságíróhoz? Miért szedte darabjaira a céget a Wall Street a részvénykibocsátás előtt, hogy aztán a remélt 65 milliárdos érték helyett "csak" 20 milliárdra értékeljék a vállalkozást? Most megismerheted 2019, de…..
Az 1856-ban végzett kísérlet sorozat eredményét vizsgálva Eunice Newton Foote — a New York állambeli Seneca Falls-i tudós és női egyenjogúságért küzdő aktivista — a világon először ismerte fel a növekvő szén-dioxid (akkori néven "szénsav gáz") koncentráció hatását a légköri hőmérsékletre. Ez az…..
bobbafet 2019.12.21 15:27:59
@delejezoe: fogadjunk, hogy erre nem kapsz épkézláb választ tőle...
bobbafet 2019.12.21 15:28:00
@delejezoe: fogadjunk, hogy erre nem kapsz épkézláb választ tőle...
Dallas rozsdamentesen tért vissza hozzám. Három hétig volt távol a beavatkozások miatt, és mikor újra beleülhettem, már megint beleszerettem. Nem újdonság ez, immár tíz hónapja minden egyes nap szerelmes tekintettel nézek rá, és várom, hogy átélhessem az élményt, amit ez a harmincéves,…..
bobbafet 2019.11.11 08:35:05
@Tökösmákos: szép összeesküvés - elmélet, de azért nagyon ne hidd el magadnak.
bobbafet 2019.11.11 08:35:06
@Tökösmákos: szép összeesküvés - elmélet, de azért nagyon ne hidd el magadnak.
JogÁsz A darnózseli hentes 2019.11.07 20:15:45
Előrebocsátom, nem szoktam olyan ügyről írni, amelyben még nem született jogerős ítélet. Márpedig N. János ügyében a végső szót a Kúria fogja kimondani. Mégis, a sajtóban elég nagy visszhangot kiváltó ügyben érdemes megosztani néhány gondolatot a feleségét feldaraboló hentessel szemben hozott…..
bobbafet 2019.11.09 17:13:23
@egigi: látom, szépen tovább gondoltad. Remélem, a feleséged még jól van.
Orbán Viktor ismét tévedett, és ezúttal elég nagyot. Ha engedte volna ugyanis, hogy Borkai Zsolt még az október 13-i önkormányzati voksolás előtt visszalépjen a polgármester-jelöltségtől, akkor pártja megúszta volna kisebb veszteséggel. Azzal azonban, hogy bevállalták az egykori olimpikont a…..
bobbafet 2019.11.07 17:43:41
@Cycmen: Jó (fizetett) hülyének lenni?
A Körösök mellékfolyói közt van kettő aminek a neve majdnem azonos.  A Berettyó és a Hortobágy-Berettyó. A köznyelvben sokszor mindkettőt egyszerűen csak Berettyónak hívják. A róla beszélő horgászok is gyakran vétik el ezt a hibát, és esetlegesen a zsákmányokról való beszámolás is zavart kelthet,…..
Nos a gyors válasz, hogy igen, és mint már tudjuk, függőséget is okoz. De a címbéli kérdés ennél egy fokkal bonyolultabb, és a szó szoros értelmében nincs is rá válasz.  Azért vizsgáljuk csak meg, mi a közös a marihuánában és a chiliben! Először is hasonló receptorokat kapcsolnak be és hasonló…..
bobbafet 2019.10.05 21:51:32
Na, beszállok én is az őrületes bulihintóba, amit annyira kínosnak tarthat maga a műsorvezetője is, hogy a saját nevét nem is adja hozzá, csak Lali néven fut, pedig ő az ország szórakoztat szakmunkásainak non plus ultrája, ezt onnan tudjuk hogy a Szenzációs négyes is megmondta. Sárga atlétában,…..
2013 július elsején az FC Barcelona bejelentette, hogy a Santos együttesétől 88 millió euróért cserébe szerződtette a brazilok legnagyobb és legígéretesebb feltörekvő tehetségét. Ez a feltörekvő tehetség nem más, mint Neymar Jr. Ney akkor még mindösszesen 21 esztendős volt, de minden egyes európai…..
bobbafet 2019.07.26 15:03:10
A klímakérdés évről évre egyre jobban foglalkoztatja az embereket szerte a világon. Léteznek már a témával foglalkozó világszervezetek, vannak zöld pártok és olyan tudósok is, melyek vagy az említett testületeknek dolgozva, vagy bizonyos államok hivatalaiban publikálnak tanulmányokat a témáról. A…..
bobbafet 2019.07.14 16:37:14
@Barneby: :) nagyon találó
bobbafet 2019.07.14 16:37:14
@Barneby: :) nagyon találó
6 ok, amiért érdemes - manapság is - analóg fényképezőgépet használni. 1. Megtanít koncentrálni a részletekre A telefonok és digitális gépek világában nem egyedi eset, ha valaki egy könnyed délutáni szelfizés keretében akár több tucat fotót is készít magáról. Ennek egyik oka, hogy a kép célja…..
bobbafet 2019.07.11 07:42:12
@attilah: nem vagyok fotós, de egyetértek veled. A 'nyersanyag' olcsóságával együtt az odafigyelés, a hozzáértés, átgondoltság is elveszik.
bobbafet 2019.07.11 07:42:23
@zsocek: pontos.
A technológia óriási hatással van az életünkre és a testünkre is – ezt bizonyítja egy sokkoló kép. A modern technológia emberi testre gyakorolt hatását sok tudós vizsgálja. A carpalis alagút szindrómától az SMS-nyakig számos negatív következményt mutattak már ki az…..
bobbafet 2019.06.27 16:20:59
Az 1955-ben az Ausztrál kormány déli sarkon létrehozott egy kutató állomást, aminek többféle funkciója is volt. Az állomás neve a semmitmondó THOM-9 nevet kapta. A rajta dolgozó kutatók pedig a 327-es kutatócsapat számot viselték. Elsődlegesen tudományos és katonai céllal rendelkezett, amely…..
A londoni Scott’s enyhén szólva is újradefiniálta a luxusétterem fogalmát. A Platinum Arowana névre keresztelt exkluzív helyiséggel ugyanis olyat hoztak létre, amit korábban még senki...
bobbafet 2019.06.12 18:24:45
A sarokcsiszolóval nem lehet betelni. Maroknyi teljesítménybomba hatalmas fordulatszámmal, mely a vágás-csiszolás, néha fűrészelés számos formájában segítségünkre lehet. Példáinkban a találékony barkácselme állványra erősítette ezt az alapvetően kéziszerszámot…..
bobbafet 2019.06.10 10:43:42
@horex: életveszélyesnek tűnik. Bármennyire is precíz a megvezetés, szerintem könnyen megfeszülhet a korong és itt sok korrigálási lehetőség nem adódik.