Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akosmikos

747 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorrendben.  Mármint egyfajta sorrendben. Mindig is gondban voltam a listák írásával - és olykor olvasásával is -, mert hajlamos vagyok kódexbe ágyazottnak gondolni egy-egy lajstromot. Ám felülemelkedve ezen a problémán minden évben örömmel vetem bele magam abba, hogy rendezgessem egy kicsit az…..
Állítólag egy bizonyos életkor felett jobban érdekelnek minket a fikció mentes, vagyis az ún. true crime darabok. Na, ezekből 2022-ben kifejezetten sok debütált. Ez a lista a TV Guide bejegyzése alapján készült és nyolc ilyen tételt állít sorba.  8. The Thing About Pam Epizódok száma: 6Ki…..
Debrecenben már érezni a szerelmet. A romantikus debreceni helyek még nem teltek meg élettel, de Valentin napon már megkapják az első figyelem morzsákat. Éppen ezért szerettük volna mi is összeszedni Veled és Veletek Debrecen szerelempontjait, hogy legyen miből válogatnotok mostanra, jövőre, vagy…..
Szeretnénk olyan debreceni gasztro-sztorikat is bemutatni Neked ezen a blogon, amelyekre érdemes odafigyelni. Az első részben a Pepito-t megálmodó házaspár női felével, Makai Dórával beszélgettünk a Pepito egyik asztalánál. A Pepitoval még a Miklós utcán találkoztam először. Akkor egy jóbarátunk…..
A Black Sheep Debrecenben régóta egy közkedvelt hely, ha "csak egy kávéra" kell leülni valahol a belvárosban. A saját pörkölésű kávékkal operáló debreceni kávéház azonban gondolt egy nem is annyira merészet - még a járvány alatt - és feltette a Black Sheep csészéjét a cívisváros legjobb…..
Klasszikus debreceni ételeket gyűjtöttünk össze Neked, amelyekről tuti a város jut az eszedbe. DEBRECENI MÉZESKALÁCS Bár ez a szeretnivaló, tartóssága miatt elsősorban ajándékként és emlékként is adható vásárfia szintén sokféle változatban készülhet országszerte, a debreceni viszont hagyományosan…..
Olyan sorozatok egy listában, amelyek a szerelem egy mélyebb, vagy olykor másabb megértését adják. Valenti napi bejegyzés, hogy legyen mit darálni, ha túltengenek az érzelmek. (Forrás: ETA+ on Unsplash)..
Váradi Ferenc Debrecen igazi ikonja, ha rádióról és zenéről van szó. Most őt ismerhetjük meg jobban...
Nekem az új generációs sorozatokat jelentik a podcastek. Ennek a műfajnak szeretnék áldozni most egy hazai, zenével foglalkozó podcast lista összeállításával. Találj magadnak Te is egy új kedvencet! Forrás: Free music! - blog.hu..
20, 15, 10 és 5 éve indultak. Most jó felidézni őket, nosztalgiázni egyet. Forrás: Annie Spratt on Unsplash..
Petykó Ágit még Nyíregyházán ismertem meg és volt olyan szerencsém, hogy ő mutatott meg nagyon sok alapot a kereskedelmi rádiózásról. Empatikus, nyíltszívű és hihetetlenül profi hozzáállása van a rádiózáshoz. Csak tanulni lehet tőle...így, vagy úgy.Ismerd meg őt!..
Olyan dalokat szedtem listába és néztem egy kicsit utánuk, amit mindennap hallhatsz.  Ha nem is használod a TikTok-ot, akkor is mind beszüremlett a valóságodba. Lesznek benne meglepő darabok és klasszikus tételek is...
Tíz olyan szériát szedtem össze Neked, amelyre nagyobb összeget mernék tenni, hogy 2021-ben nagyon népszerűek lesznek. Nézzük, hogy milyen szériák kerültek be ebbe a válogatásba!..
Frsiss Stafétánkban Szolnokra látogatunk, ahol egy sokat és sok várost látott rádiós válaszolt a kérdésekre.Hölgyeim és Uraim!Dékán István..
Megvizsgáltam, hogy tapasztalataim alapján milyen sorozatok érnének meg egy próbát számodra is. Mindegyiknél elmondom, hogy miért ajánlanám Neked!15 jó széria érkezik...
Czirjákné Szendi Hajnalka az ország talán legsokoldalúbb rádiósa a Stafétában...
A Lakihegy Rádió műsorvezetője és a Class FM egykori hírolvasója a friss Stafétában. Szerintünk tanítani érdemes hozzáállással...
Rompos Gergő a Méz Rádió veszprémi műsorvezetője mutatkozik be a Stafétában...
Amikor Krisztiánt megkerestem tudtam, hogy fantasztikus Stafétát kapunk. Azért tudtam, mert Krisztián, ha a műsoráról, ha a munkájáról, ha erről a kis "interjúról" van szó akkor bele rakja a teljes lelkesedését. Ő egy olyan archeotípusa a rádiósnak, akire többszörösen is fel lehet nézni: példás…..
Zolitól legalább három tételmondatot szívesen beraktam volna címnek. Az egykori rádiós fenegyerek szépen, magabiztosan lett Nyíregyháza egyik rádiós ikonja, aki nélkül már elképzelhetetlen, hogy rádió szóljon. Különösen ajánlom neked a 8. kérdésre adott válaszát.Hölgyeim és Uraim!Váczy Zoltán..
Janka válaszaiban az elhivatottság és a humor mellett ott van valami báj, ami feltölthet Téged is. Vissza tudsz emlékezni milyen voltál az elején? Nehezen?Akkor most kapsz egy nagy adag lendületet tőle...csak fogadd be! Hölgyeim és Uraim!Faragó Janka..
Az új generáció tagja, aki egy év alatt lett a Gong FM reggeli műsorának hangja. Még azt érzi, hogy fejlődni szeretne és ez viszi előre. Mégis egy év rádiózás után is "otthonosan" forog ebben a világban. Ő is szerelembe esett.Hölgyeim és Uraim!Marozsi Szimonetta..
Lassan öt éve, hogy az egyetemről egyből Debrecen legnagyobb rádiójába navigált, de még mindig tud hálát adni a székéért és a keverőpultért. És tudod mi a legérdekesebb benne? Hogy tűz van még az írott szavaiban is. Minden vesszőben és karakterben ott a lelkesedése.Soha ne vesszen ez ki…..
Szöllősi Györgyi a To-do List házigazdája. Ismered. Tudod, hogy láttad már. Most viszont hallhatod. Vérbeli műsorvezető, aki pont a To-do List kapcsán kezdett el kötődni a podcastek világához. Nem bánta meg és most tobzódik a lehetőségekben, amelyet a műsora ad neki.Ismerd meg őt!..
Már nem műsorvezető. Viszont a stúdióba rendszeresen bejár. Most már a rendszer, a stratégia, az építkezés életeti. A rádiózás viszont maradt. Hál'Istennek! Hölgyeim és Uraim!Jámbor Csaba..