Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JRtelecaster

39 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem egyáltalán nem lehet panasz a 2012-es filmévre, de amit egyedül 2013 januárja kínál…Ezt kapjátok ki: Gengszterosztag* Django ElszabadulLincolnJack Reacher*ParaNormanKényszerleszállás*FrankenweenieErőnek erejével (Last Stand) *A rajtaütés (The Raid)*Dredd *Az, amit én…..
Ezt az SMS üzenetet kaptam nemrég egy barátnőmtől. Én nekem még mindig nem sikerült pólós embert látnom, csak úgy, ha tudta, hogy ott leszek. Szóval véletlenül még nem futottam bele pólós emberbe :( ..
JRtelecaster 2012.08.15 16:29:56
@freddyD: Mit csinálnál, ha látnál egy RPCJS pólós embert, odamennél hozzá?
JRtelecaster 2012.08.15 16:29:57
Blogolkodom, tehát vagyok Gombfoci 2012.08.12 17:34:49
Gondolom a +20-as korosztály még talán tud is mit kezdeni azzal a kifejezéssel, hogy gombfoci. Gyerekként nagy sláger volt nálunk, vettem is egy halom csapatot még régebben, de kaptunk is ősrégi garnitúrát. Legsikeresebb csapatom talán egy 70-es évekbeli (hajakból ítélve) Vasas, de…..
A videó végétől eltekintve spoilermentes, de jelzem, hogy hol kell kinyomni, aki nem akarja látni ..
a.k.a. "A szeg". A Kampós gyilkos címnél maradtam, mert sokkal röhejesebb, tekintve, hogy semmiféle kampót nem használ ..
Minden filmrajongónak vannak gyenge pontjai. Gondolom senki sem úszott még meg egy „Mi? Ezt nem láttad? Na ne idegesíts” választ, mikor azt mondta, hogy azt a bizonyos filmet nem látta.   Persze vannak igazán durva hiányosságok (pl Star Wars, meg egy pár, amit lejjebb is láthattok…..
JRtelecaster 2012.05.24 22:19:55
@freddyD: A Remény rabjait pont tegnap néztem, nagyon-nagyon jó film, mindenképp pótold!
Egyébként milyen filmet ajánlanál egy 16-17 éves gyereknek? Nyugodtan lehet régi film is!
A "Csempészek" után még egy példa, hogy hogyan kell jó trailereket (filmeket?) csinálni. Ha ez nem hozza meg az ember kedvét, akkor semmi. Sajnos az "End of Watch"-nak még nincs magyar megjelenési időpontja. Amúgy Michael Pena (latino fickó) kezd a ranglétrán egyre feljebb mászni.…..
            ..
Nemrég írt nekem egy magyar Limp Bizkit Tribute zenekartag, hogy van egy új projektje, amely "Just another" névre hallgat. Albumuk ingyenesen letölthető, gondoltam nem árt belehallgatni. Meglepetésemre az album nem csak hogy magyar mércével jó, de én komolyan vettem már…..
Olvassátok el Brenna üzenetét ide  kattintva!..
Micsoda szerkesztés. Ha szándékos, akkor le a kalappal :D  ..
JRtelecaster 2012.03.25 15:52:15
@pdpd: Neee! Nekem meg a Budapest TV-ről mindig ez jut eszembe: www.youtube.com/watch?v=zvkzVNqRWng
Még velünk tarthatsz egy közös Nightmare in Budapest túrában április első felében. Eddig ha minden igaz 3 ember már van, de olyan hétnél nem kéne, hogy több legyen (ez az optimális létszám állítólag). Az egészhez jól jön ez a kuponos ajánlat is, amivel 50%-os kedvezményt…..
JRtelecaster 2012.03.25 15:45:40
@freddyD: ÁÁ nem hiszem el, minden nap olvastam kb. a blogot, erre 2 napig szar a gép és ezért maradok le, neee! Legközelebb is találj ki hasonló dolgot légyszíves! :D (pl. jégkorong meccsben is benne lennék)
Lethal egy ausztrál klubban lejátszotta. Szerintem azért messze jobb, mint egy "Middle Finger", főleg instrumentálisan tetszetős. Lil Wayne-től azért csökken a színvonal, de azért még elmegy. Nektek hogy tetszik?  Update: A banda megkérte a feltöltőt, hogy…..
Láthatjátok, hogy hozzáadtunk egy Galéria menüpontot az oldalhoz, amin belül megtalálhattok egy Teljes Koncertek menüpontot, amire kattintva megtekinthettek jópár kitűnő minőségű koncertfelvételt. A későbbiekben egyre több tartalommal szeretnénk feltölteni a Galéria…..
Az oldal mar nem szerkeztem tovabb, de aktiv marad.   - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -    ..
JRtelecaster 2012.02.16 16:03:00
Blogolkodom, tehát vagyok BUÉK! 2011.12.31 21:04:23
JRtelecaster 2012.01.02 17:39:44
A mai nap Corey Taylor születésnapja, mi is Boldog Születésnapot kívánunk neki! ..
Akinek Slipknot koncert hiánya van, annak jó hírem van, ugyanis megnézhet 6 számot a Rock in Rio koncertről HD minőségben: Számlista: 1) Psychosocial 2) The Heretic Anthem 3) Duality 4) Spit it Out 5) People = Shit 6)…..
Mikor Pamkutyáékkal vettük fel a Mr Youtube epizódot, már szembesültem, hogy ők azért lényegesen profibban nyomják, mint én. Green Screen, külön utómunka effekteknek, rendes mikrofon. Azonban mikrofonjukkal ők sem voltak kibékülve és elkezdtünk beszélni…..
Ezek a srácok aztán tudják, hogyan kell egy showt csinálni. Aztakurva... Brutális sorral kellett szembesülnünk az Aréna előtt, de döbbenetesen gyorsan bejutottunk végül. Ami utólag nem volt annyira meglepő, mivel táskámba bele sem néztek, szóval ezzel az erővel elhozhattam volna…..
Ha lesz vége USB Mikrofonom. Nem akarok többet headsettel szarakodni, úgyhogy ki is néztem egy USB mikrofont, amelynél talán a kretén laptopom sem fog hisztit csapni.Ha eljutok végre odáig, hogy elmenjek a boltba, akkor jön majd egy játékbemutató (nem rossz pécés), 99…..
JRtelecaster 2011.11.08 16:00:20
Tegnap megnéztük ezt az interjút a XXI. század című műsorban, amely során pár dolgot megállapítottam:1. Az ilyen műsorok miért vannak a késő éjszakába száműzve?2. Erre a műsorvezetőnőre nincsenek szavak. Ez mi volt? Ennél motiválatlanabb nem is lehetett volna.3. Remek…..
JRtelecaster 2011.10.16 10:27:54
A tegnapi kulcsátadással fontos állomásához érkezett el a Köki Terminál, Kispest legnagyobb beruházása. A komplexum a maga 200 üzletével, 1900 férőhelyes parkolójával és 7000 négyzetméteres irodai célra hasznosítható helységeivel Budapest második legnagyobb bevásárló és…..