Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hutteblog

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Barstool Ski Races története 38 évre nyúlik vissza. Az egész egy álmos kisváros, a Montana állambeli 331 lakosú Martin City egyik bárjában kezdődött. A helyi legenda szerint egy csapat idős vendég éppen a bárban időzött, amikor a betérő síelők arra biztatták őket, töltsék inkább kint, síeléssel az…..
A világ legmagasabban fekvő síterepe épülhet meg öt éven belül Tibetben, Lhásza közelében – írja a Travelo. A projektről még nem sok minden tudni, csak azt, hogy a 2022-es kínai téli olimpiai játékokra készülő versenyzőknek akarnak ideális felkészülési körülményeket teremteni. A jelenlegi csúcstartó…..
Életre szóló élményben volt része annak az ötfős csoportnak, amelyik az észak-indiai Gulmarg lejtőin síelt. Találkoztak ugyanis egy hópárduccal - és megúszták az esetet.Az eseményről a csapat egyik tagja, az ausztráliai Own Lansbury számolt be a Facebookon. Videót is készített a síelésről, így…..
Eddig nem kényeztetett minket az időjárás, de végre megnyitottak a hazai sípályák. Helyzetjelentés következik! Nordica Síaréna, Eplény Új pályák nyíltak a hétvégén, az 1-es mellett már az 1/b-t és a 7-est is lehet használni. Ebele Bálint, az eplényi síközpont…..