Regisztráció Blogot indítok
Adatok
...Péter

21 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy álmom... Mozaik 2009.02.12 21:06:00
Fél éve csináltam már az új üzletet, több kudarccal, mint sikerrel, de a kitartás valahogy már a sejtjeimet átitató erő, úgyhogy nem adtam fel. Kaposváron ültem egy kávézóban, egy héttel a szülinapom előtt. Elszámítottam magam, és néhány órával korábban érkeztem,…..
Köszöntelek kedves Látogató! Tájékoztatásul közlöm, hogy ezt az oldalt végleg elhagytam! Köszönöm a rengeteg látogatást, és a dicsérő szavakat! :))) Az új oldalamon sok szeretettel várom a régi, és új olvasóimat, itt: http://csattostv.blogspot.com/…..
Ta Smyrneika tragoudia - (a Szmirni nevű város nevéből ered, ma Izmir Törökországban. A XX. század elején a törökök elűzték arról a területről -Szmirna, Aivali, Kordelio,...- a görög lakosságot, Szmirnát felgyújtották, rengetegen vesztették életüket. A dal erre…..
Nesztek, a tampon, a maszturbálás és a szörnyű klipp után valami szebb ... 1602 gyönyörű orosz hölgy bikiniben Szocsiban,  a Cosmopolitan Guinness rekord kísérletén, Peti haveromnak valamint a férfi és leszbikus olvasóimnak címezve... Nálunk bezzeg csak az az idóta…..
A A HVG.hu-n van egy cikk a Youtube 10 lenézettebb videoiról a nagy része idióta nyálas videoklipp, ami a VIVA-n is megy , de van köztük egy egészen döbbentes is ...29,537,603-an nézték már meg! A srác a MusicMaster Pro nevű szoftver (!) segítségével tanult meg gitározni , és nem…..
Bellini SANTANA ÚJRA CSODÁT TESZ! 2007.11.09 18:17:58
A 18 fantasztikus felvételt felvonultató "Ultimate Santana" című album 3 új szerzeménye a Chad Kroegerrel énekelt vadonatúj sláger, az "Into the Night", a Jennifer Lopez és Baby Bash közreműködésével készített "This Boy's Fire" és a Tina Turnerrel…..
Nem tudom, ki tette őket párba, de telitalálat. :-) Az átélés a Mester arcán, ahogy nyomja a szólót... Hát fantasztikus. :-) Chadnek meg eleve nagyon jó hangja van, a Nickelbackből ismerhetjük ugyebár, de nekem kicsit fura egyenes hajjal, nem a szokásos Balázs Pali-séróval. Vagy…..
Szóval ő lesz az. Több százezer ember, meleg sör, szotyi, késelés, balhé, élvezhetetlen hangminőség, elképesztő szeméthalom: igen, ez a Kapcsolat koncert. Az a legnagyobb probléma, hogy a nézők elenyésző része lesz az, aki egyáltalán tudja, ki is az a Santana. De…..
Kiadó: Tone CenterSzámcímek:01. Se A Cabo (Vinnie Moore)02. Europa (Jeff Richman)03. Jingo (Eric Gales)04. Oye Como Va (Mike Stern)05. Flor D'Luna (Pat Marino)06. Aqua Marine (Eric Johnson)07. Samba De Sausalito (Frank Gambale)08. Blues For Salvador (Robben Ford)09. Samba Pa Ti (Albert Lee)10.…..
én mindig rosszkor rossz helyen rossz időben vagyok.. nem tudok menni Santana koncertre ami INGYEN van! kész vége meghaltam... de nagyon..
Tudom, nem a legszebb idő van, de ne csüggedj! Nézzük csak a jó oldalát! Az eső tisztít, el és lemos mindent. Minden tiszta lesz. Élteti a növényeket, lecsillapitja a mindig szaladó elmét. Olyan ez, mint mikor nagyon piszkos vagy -milyen jól esik egy meleg fürdő!Talán ezért is…..
A szobám falát az Ő képe dísziti, már kicsi gyerekkorom óta. Végigkiséri az életem. Hogy ki Ő? Carlos Santana, a nagy mágus! Élménybeszámolómban olvashattok a régebbi koncertek hangulatáról, és a mostaniról, annak kálváriájáról, hogyan kerültem az első sorba, hogy onnan…..
Talán ezzel a 4 szóval tudnám a legjobban jellemezni a hétvégémet. Ez a hétvége az volt, amit kb 1 hónapja szervezek, de végül semmi sem úgy történt, ahogy a tervben volt szóval tök fölösleges volt megszervezni az egészet, de ez volt eddig a legjobb hétvége a nyáron.A…..
Hella blogja Santana koncert 2008.07.02 18:39:00
 Ez nem az a felvétel, amin én voltam, Budapesten múlt hét szombaton. Ott voltam a háromszázezer ember között! Készítettem néhány képet, meg videófelvételt a gépemmel. Szóval nagyon jó volt a koncert, életem egyik legjobb koncertje volt! Ez az egyik kedvenc számom, aminek a…..
(Woodstock, 3 nap béke és zene)1969 augusztusában a világ egy piciny szegletében olyan erővel söpört végig az új kor szelleme, hogy az szinte visszaidézhetetlen. Az előszelek már érezhetőek voltak, hisz az államok nyugati partját már új hullámok ostromolták, s úgy tűnt, mintha…..
VIRKA Budapesten 2008.07.04 22:19:00
Azóta már jó sok minden történt mióta visszajöttünk a Balcsiról. A Balaton! Egyszerűen zseniális volt! Nagyon szép, és minden olyan jól klappolt, nagyon jól éreztük magunkat.Körvonalakban leírom az útvonalat. Hétfő: megérkezés Keszthelyre, innen kb 5 km Gyenesdiás, ahol…..
  Ha jól akarsz szórakozni, a MYDROS görög táncházban garantált a jókedv, a sok barát, tánctanítás, jó zene, és biztos, hogy alig várod már a következő bulit, hogy újra ott legyél azokkal, akiket nagyon szeretsz.  Az együttes tagjai névről ismerik a rajongóik…..
Mivel, hogy érdekelnek a művészetek és múzeumok, idén sem hagytam ki ezt az éjszakát. Nem mintha év közben más alkalommal ne lehetne elmenni hasonló rendezvényekre, de ennek az éjszakának mindíg különös varázsa van. Rengeteg ember az utcákon, mindenki siet valahova, de nem úgy…..
                     Zorba balett az Operában!                     Vélemények az előadásról!…..
Egy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett , egyszer csak hirtelen megkérdezte:- Nagyapa, hány éves is vagy?A nagyapa így válaszolt:- Hadd gondolkozzam egy kicsit!A televízió, a gyermekbénulás elleni védőoltás, a fénymásoló gép, a kontaktlencse és a fogamzásgátló tabletta…..
K É P Z E L J É T E K Görög nap 2008.04.20 00:34:00
2008. április 6. VasárnapGÖRÖGORSZÁG ARCAIGörög nap a Néprajzi Múzeumban Program: kiállítások, előadások, bemutatók, koncertekHelyszín: Néprajzi MúzeumBp., V. ker. Kossuth Lajos tér 12.Múzeum Aula11.00 órától: Megnyitó A  többi  kép …..
Hogy okuljatok! 2008. márc.12. Ma délelőtt betörők jártak a házunkban! Akkor vettem észre, amikor az ajtónkon megszólalt az a sípoló hang, ami azt jelzi, ha valaki félrehajtja azt a kis takarólemezt, ami a zár előtt van. Gyorsan kinéztem az ablakon, de eltűntek, mentek felfelé a…..
  A  Fővárosi  Művelődési  Ház  bontása!2008. március közepén elkezdődött a főbejárattól balra eső épületrész lebontása... A bontási munkálatok előreláthatóan április végéig tartanak, majd a jelenlegi körterem helyén épül fel az ötszintes új…..
K É P Z E L J É T E K Nem tudom 2008.03.28 02:01:00
Nem tudom hogy jól olvasható-e a szöveg!? Mert mindenkinek a képernyőjén máshogy jelenik meg. Ha nagyobb betüt választok, akkor előfordulhat hogy összefolynak a sorok, és a fele olvashatatlan lesz. Ha kis betüt használok, azt nehezebben lehet olvasni. Akkor is olvashatatlan, ha…..
Mark  Knopfler Budapesten ad koncertet máj.12.-én. :)))Amikor a Dire Straits-el volt itt,....az volt  második legnagyobbkoncert élményem. Kár hogy feloszlott a zenekar. Az is lehet, hogy felülmúlja akkoriönmagát. Kiváncsian várom az újbóli találkozást.És itt van a…..