Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sutoorsolya

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egyszerű eldönteni egy teltkarcsú menyasszonynak, hogy milyen ruhát válasszon. Annyi féle alkatú lányt láttam már, nyilván az előnyöket kell hangsúlyozni, a hátrányokat rejteni.    Ha engem kérdeznek általánosságban A-vonalú, kicsit uszályos, V-kivágású ruhát a tuti választani, az minden…..
Egy fogyókúra, egy fogyási célú életmódváltás esetén minden apró praktika jól jön, ami támogatja azt. A fahéj gyakori használata segít a vércukorszint kilengések megakadályozásában, ezáltal nem fognak falási rohamok rád törni. Jótékony hatása van a vér triglicerid szintjére is, baktérium, és…..
Stresszevés Stop csomag - Te is eszel, ha feszült vagy? - Gyakran tör rád a farkasétvágy? - Szeretnél véget vetni az idegesség okozta súlygyarapodásnak? Amíg egyes embereknél a stressz hatására étvágytalanság, másoknál épp az ellenkezőjét váltja ki a stressz: az étvágy növekedését. Az…..
  A méz az egyetlen olyan élelmiszer, amely nem romlik. Az egyiptomi Királyok Völgyében több ezer éves edényeket találtak, amelyek fogyasztásra alkalmas mézet tartalmaztak Az oregánó a legtöbb antioxidánst tartalmazó fűszer Ha migréntől szenvedsz, akkor ne fogyassz csokoládét, koffeint és…..
Sokan élünk úgy, hogy általában igyekszünk diétázni, de nem sikerül tökéletesen, nincs vasakaratunk, és hopsz lecsúszott egy péksüti, mert az ájulás határán estél be a boltba vásárolni, és hiába van bevásárló listád, a csodás illata miatt bekerül a kosárba egy túrós táska, és már a parkolóban…..
Mivel az életmódváltásom egyik fontos tényezője volt, hogy minél több folyadékot igyak, próbálok rá kiemelten odafigyelni. De ősszel nem mindig kívánom a hideg ásványvizet, a smoothie nekem inkább csak tízórai, az üdítőket pedig száműztem egy időre.  Szerencsére ősz van, ezért mindennél jobban…..
A tökéletes esküvő Szalagavató 2020.10.30 10:22:33
Régebben szalagavatói ruhának az számított, amit már a szalonok nem nagyon tudtak bérbe, adni, viszonylag fehér volt, de már nem hófehér, nos az pont jó volt a szalagavatós lányoknak. Szerencsére ebben is nagyon megváltozott a világ, a lányok kis hercegnők szeretnének lenni, mi pedig megadjuk…..
Leadnál pár kilót karácsonyig? Fogadd meg tanácsainkat!   Nem, 20 kiló fogyás már nem fog menni, de 2-3 kiló simán, hogy jól álljon rajtad a karácsonyi kisestélyi.   1., Minden reggel igyál meg egy pohár langyos vizet citrommal   A meleg víz és a citrom segít a fogyásban, a vizesedés és a…..
Üdvözöllek!   Örülök, hogy rám találtál, mielőtt belevetnéd magad az olvasásba, hagy mutatkozzam be Neked.   Sütő Orsolya vagyok, Győrben élek. Évek óta menyasszonyi ruhák készítésével foglalkozom. Minél jobban mentek a ruhák, annál kevesebb idő jutott magamra, és nagyon sok kiló felugrott rám…..
Az esküvője napján minden menyasszony szeretne tökéletesen kinézni, hónapokat fogyókúrázunk előtte, stresszelünk, rohangálunk, de ennek nem szabad meglátszani rajtunk. Néhány tipp amit mindenképp fogadj meg: 1. Az esküvő előtt pár nappal kezdj el sok folyadékot (vizet) inni. Hidratálni fogja a…..
Az okostelefonok, és a digitális fényképezőgépek korában, sokan gondolják úgy, hogy nincs szükség fotósra, de könnyen járhatunk úgy, hogy sok vendég fotózott, össze is gyűjtöttük a fotókat, viszont nincs benne egyetlen sem amiben benne van a wow-faktor. Csak gondoljunk bele…..
Réges régen a sátras lagzik korszakában úgy kezdődött az esküvőszervezés, hogy az örömszülők elkezdtek disznót, csirkét, bárányt hizlalni, bort, pálinkát készíteni, és még a virágoskertbe is leveszöldséget ültettek, hogy minél olcsóbban ki lehessen hozni az…..
A menyasszonyi ruhapróbán két fontos dologgal kell rendelkezned, azzal a fehérneművel amiben lenni szeretnél az esküvőn, és a menyasszonyi cipővel, hogy a ruha hosszát be tudják állítani.  Soha ne reggel induljunk el cipőt venni, főleg esküvői és menyecske cipőt ne vegyünk…..
1. Az első és legfontosabb: kezdjünk hozzá időben. Ne egy hónap alatt akarjunk álomesküvőt szervezni, mert ha sikerül is, akkor is hatalmassá fog nőni a költségvetés. 2. Az esküvői spórolást kezdjük a gyűrűvel. Hatalmas kiadás egy egyedi tervezésű gyűrű, tehát igyekezz…..
Egy gyönyörű autóra mindenképp szükségünk lesz a nagy napon, és a kreatív fotózás alkalmával is nagyon jól mutat néhány autós fotó.   Nincs is szebb mint álmaink autója álmaink esküvőjén. Több fotó  Ha tetszett a blog, látogass el facebook oldalunkra, vagy lépj be…..
A következő kérdés, hogy milyen típusú csokrot válasszunk. Stylist szemmel a tömörebb, jól kézben tartható csokrok a praktikusak és jól fotózhatóak, de egyes ruhatípusokhoz a más kötéssel készültek is nagyon dekoratívak lehetnek. - a csepp formájú csokor felülről lefelé…..
Egy csodaszép menyasszonyi csokor minden esküvő elengedhetetlen kelléke, épp oly fontos, mint a frizura, vagy a menyasszonyi ruha.Színt és frissességet visz az esküvőbe, minden fotón szerepel, így érdemes a legszebbet választani.Tradicionálisan a menyasszonyi csokrot a vőlegény…..
Miután kiválasztottuk a menyasszonyi ruhát, fátylat, fejdíszt, ki kell választanunk hogy milyen legyen a menyasszonyi frizuránk.  Hagyományosan két frizuráról kell gondoskodni, mert ha éjfél után a menyasszony átöltözik menyecske ruhába, akkor a laza menyasszonyi frizurából…..
  1.Amikor megszólal az orgona zenéjeElhangzik mindkettőnk ajkán az igenSorsunk ekkor eggyé forr majd összeSzeretni akarlak, megtartani mindörökre.Ady Endre2. Jó érezni, hogy szeretlek.Nagyon és egyre jobban,Ott bujkálni két szemedben,Rejtőzködni mosolyodban.Érezni, hogy szemeid márszemeimben élnek…..
Ha már megtaláltuk a tökéletes ruhát, jön a következő: fátyolt kell választani a ruhához. A babona szerint az esküvői fátyol véd a szemmel veréstől, és éjfél előtt nem szabad levenni.  Mit vegyünk figyelembe a választáskor: 1. A menyasszony magasságát. Ha alacsony a menyasszony, ne nyomjuk még…..
Nincs olyan menyasszony akit ne hozna lázba a menyasszonyi ruha kiválasztása. Számukra talán a legfontosabb része az esküvőnek a ruha, amiben királylánynak érezheti magát, és a legtöbb menyasszony igyekszik gyerekkori álmát valóra váltani. Azért néhány racionális kérdést fel…..
Gyermekkorom nyarainak majdnem minden hétvégéjét egy-egy sátras lagziban töltöttük, amit akkoriban hatalmas élményként éltem meg mint gyerek, de így vissza gondolva édesanyámat a legritkábban láttam, mert állandóan a konyhán főzött, mosogatott, vagy rohangált valami miatt.…..
Két nap van az évben amikor az egekbe szökik a lánykérések száma: a karácsony, és a valentin nap. Bármennyire is bénázza el a fiú, nem baj ha semmi nem sikerül tökéletesen, a boldog menyasszonynak élete egyik legszebb élménye lesz. Általában a férfiak lenyúlnak egy gyűrűt,…..
  Mindenki számára mást jelent a tökéletes esküvői helyszín. Ez attól is függ, hogy kicsi szűk családi körű esküvőt képzel el, vagy nagyobbat. Néhány dologra mindenképp figyeljünk oda: - Legyen az esküvő helyszíne nyugodt, kellemes hangulatú, mivel ez egy, a…..
Tudom hogy a költségvetés szó nem hangzik túl romantikusan, de ha el akarjuk kerülni a menyasszony sárkánnyá való válását, és a vőlegény morgását akkor nagyon precíz költségvetésre van szükség. Lehet szervezni egy esküvőt párszázezerből, de lehet nagyon nagyon sok…..