Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sdd

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
S Design & Decor DIY nagyban 2016.03.29 13:49:42
Visszatértem, s igyekszem újra telejes erő bedobással, a blogolás iránti vágyammal felvértezve megosztani kreatív tevékenykedésem legígéretesebb darabjait. Ehhez azonban tartanom kell magam a két legújabb húsvéti fogadalmamhoz: miszerint igyekszem minél többet írni, na és megtanulok fényképezni.…..
S Design & Decor Hétvégi kedvenc 2015.12.21 12:04:09
A karácsonyi, nagy finishben akadt még egy szabad félórám, hogy egy már korábban, előre elkészített koszorú alapra valami kis dekort varázsoljak. Tudom, már megint, de a végeredmény láttán szerintem érthető, miért is lett kisebb fajta szerelem ez az ünnepi darab. Már a tavaly…..
Családi fészkünk egy kisebb fajta nagyhatalom, már ami a konzervdobozok - első sorban a kukorica konzervek – tartalmának elfogyasztását illeti. Mindenki szereti, még Pannuska is néha-néha belekanalaz a konyhaszigeten felejtett dobozba. Az üres dobozok pedig a szigetről a…..
S Design & Decor O Holy Night 2015.12.15 11:35:27
Nem bírok leállni. A karácsonyi készülődés lázában mindig találok a lakásban egy üres vázát, egy kidobásra ítélt kosarat, vagy „egy fotóra ácsingózó képkeretet”, amit ünnepi pompába öltöztethetek. A hétvégén megakadt a szemem a folyosón árválkodó három ikeás…..
Amióta beindult az újrahasznosítós, karácsonyi, barkács program, a barátnők, ismerősök gyűjtögető üzemmódra kapcsoltak, és kisebb-nagyobb csomagokban minden nap meglepnek egy-két kiszuperált szépséggel. Aztán beindul a szempilla rebegtetés, a „nekem mikor csinálsz…..
Várjuk a karácsonyt. Luca visszaszámol, Pannus pedig minden édességre rámutat a boltban és azt kérdezi, hogy ezt kihozza. A válasz eddig az volt, hogy a Mikulás, de mivel ő már elfáradt és hazament, majd a Jézuska. Így aztán tovább várakozunk, s a várakozás közepette Luca…..
Alkotni jó. Kreatívan, ötleteset, s valami újat. Persze az a bizonyos „új”, - ami aztán a lakás, az iroda, a mindennapi élet színterének kedvenc darabja lehet - nemcsak új dologból születhet. Mert egy régi, porosodó tárgynak, bútornak, egy a padláson heverő kidobásra ítélt darabnak is van jövője.…..