Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kémkamera

4 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit sem ér a kémkamera és a készült felvételünk ha csak néhány lábfejet vagy kezeket látunk a videón.Kiemelten fontos, hogy vegyük figyelembe kameránk vizszintes és függőleges látószögét.   Ha megfelelő képminőséget szeretnénk az eszközt ajánlott olyan magasságba…..
Ha megtaláltuk a számunkra megfelelő rejtett kamerát (lásd: "Rejtett kamera fajtái") máris megérkezünk a fő nehézséghez.  Nem szeretnénk ha a kamerát meglátná gyermekünk, párunk, munkatársunk, miniszterelnökünk.. Számos apró, de fontos tényezőt kell figyelembe venni az eszköz elhelyezésénél,…..
Kémkamera Rejtett kamera fajtái 2015.12.18 12:46:31
Különböző fajtájú rejtett kamerák vagy más néven kémkamerák léteznek. A legtöbb rejtett kamera valamilyen használati tárgyba van elrejtve. Számtalan verzió létezik, a klasszikusok közül például falióra, maci, napszemüveg vagy tűzjelző, de vannak egészen újszerű…..
Öngyújtóba épített rejtett kameráról írok tesztet. Ez az öngyújtó kémkamera amellett, hogy felvételt készít, hangfelvételi funkcióval is rendelkezik és még webkameraként is használhatjuk. A doboz tartalmaz egy használati utasítást, mást nem is tartalmaz, mivel az öngyújtó…..
Mini kamera hangvezérléssel ill. kézi vezérléssel- a világ egyik legkisebb videokamerája - 720 x 480 pixeles felbontással, videó és hangrögzítéssel, webkameraként is használható. Ebben a leírásban a hangvezérléses mini kamera adatait szeretném megosztani.  A mini kamera…..
A Hyundai golyóstollal nemcsak írhatunk, hanem felvételt is készíthetünk, mások számára észrevétlen maradva. A golyóstoll beépített kamerával rendelkezik, ami AVI formátumú videofilmeket és JPEG formátumú képeket vesz fel. Gyorsan el lehet rejteni az ingzsebbe, a toll kémkamera…..
A hírességekről készült, rejtett kamerás felvételeknek mindig nagy sikere van a neten – még akkor is, ha később kiderül, hogy valójában nem is azokat látjuk a gyakran igen rossz minőségű filmeken, akiket a címben hirdetnek. Ennél is nagyobb baj, hogy ezekkel a videókkal…..
A klasszikus kamera újjászületése. A Black Box Micro HD jelentős átalakításon ment keresztül az újraindítása előtt, és továbbra is a legjobb a kategóriájában. Rejtett mini kamera és videó felvevőjével képes egy órányi videót rögzíteni egyetlen akkutöltéssel. De,…..
Kémkamera 2015.12.07 16:50:07
Ez a kis digitális fényképezőgép lehet, hogy kis méretű, de minden másban nagy, azaz óriási. Hogy milyen nagy? Elfér a tenyeredben, sőt el is tűnik benne, kamerája pedig 2560x1920 pixel természetesen!  Ez a kis digitális kamera nagy felbontású képeket készít könnyedén és…..
Kémkamera 2015.12.07 16:39:03
Kém kamera blog Kémkamera 2014.09.22 08:20:11
A mai rohanó világban egyre nagyobb igény van arra, hogy akár távolról is figyelemmel kísérhessük a körülöttünk zajló eseményeket rejtett kamerával, mint pl. a mini kamera. Az üzleti élet szinte minden területén szükség lehet egy megbízható és költséghatékony megfigyelő…..
Pár napja ellepte az internetet a melltartóba varrt rejtett kamera videója, amellyel a mellrákra szeretné felhívni a figyelmet a Nestlé. Kérdés, hogy ezzel a kissé szexista videóval elérik-e a céljukat, mindenesetre a kísérlet érdekes. Azonban a jó célt szolgáló ötlet nem új…..
Kémkamera 2015.12.07 16:35:20
Ez egy teljesen átlagos számológépnek tűnik, mert az is, csak van benne egy kamera, amivel lehet kémkedni. Látod a kis lukat az oldalán? Na így könnyű, hogy elárultam! Chinagrabber ..
Bár nem vagyok szakértő, de szerintem erről a számológépről nem mondja el senki, hogy kémkamera van benne. Jó persze van erre szakosodott műszer, ami keresi, hogy sugároz-e valamit, de szerintem minden külső segítség nélkül nem lehet eldönteni. Chinavision ..
Egyre kisebb kamerákat tudnak vásárolni földi halandók is. Most például nyakkendőbe rejtett 4 GB-os kamerát vehetünk. Ami azonban tényleg érdekelne, hogy ezeknél a termékeknél ki a célcsoport? Nehéz olyan élethelyzetet elképzelni, amikor ilyen kamerával felszerelkezve elindulok…..
Nagy felbontású videók: 720 * 480 -30 FPS. Hosszú felvételi idő a  300MA akkumulátorral, egy feltöltéssel maximum 2 óra. Az exkluzív külsőnek és a legkorszerűbb rögzítési technikának köszönhetően, lehet, hogy ez a pendrive rejtett kamera lesz a legkisebb rejtett felvevő a…..
Pendrive kamerák Rejtett kamerák 2015.03.18 09:45:55
A mai rohanó világban egyre nagyobb igény van arra, hogy akár távolról is figyelemmel kísérhessük a körülöttünk zajló eseményeket rejtett kamerával, mint pl. a mini kamera. Az üzleti élet szinte minden területén szükség lehet egy megbízható és költséghatékony megfigyelő…..
Kémkamera 2015.12.07 02:04:00
Ebben a blogban a közeljövőben szeretném megismertetni az olvasó közönséggel az óra kamerák típusait. A rejtett kamera teljesen más kategóriát jelent, mint a szórakoztató elektronikában, vagy a stúdiótechnikában alkalmazott kamera. Tervezésénél a fejlesztőmérnökök arra…..
Kémkamera 2015.12.07 01:58:29
Egy médiageci szomorú vége.  Az orosz maffia nem ismeri a viccet. Szolgáljon intő tanulságul minden pokolravaló médiamunkásnak. Hidden Camera Prank Going Bad - video powered by MetacafeAkinek tigriscsk került a gatyójába:If you think this all seems a tad morbid for what is supposed…..
Kémkamera 2015.12.07 01:53:22
Ebben a blogban a közeljövőben szeretném megismertetni az olvasó közönséggel az óra kamerák típusait. A rejtett kamera óra teljesen más kategóriát jelent, mint a szórakoztató elektronikában, vagy a stúdiótechnikában alkalmazott kamera. Tervezésénél a fejlesztőmérnökök…..
Kémkamera 2015.12.07 01:49:24
Legyen ön is egy titkos ügynök, és rögzítse a dolgokat titokban a HD 1080p rejtett kamera óra segítségével. Rozsdamentes acélból készült, bőrszíjjal, ez az óra már a legújabb high-tech adatok rögzítésére képesek. Használja élvezettel az 1080p kém karórát, vízálló,…..
Kémkamera 2015.12.07 01:47:48
„Nekem kéne a trónra ülnöm, mert én vagyok a Király!” - ezzel a béna szóviccel kezdte Király Viktor az HBO Trónok harca-celebsimogatóját az Allée bevásárlóközpontban, de mivel én imádom a béna szóvicceket, rögtön megalapozta a jó hangulatot az elsőre tényleg…..
Kémkamera 2015.12.07 01:45:14
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Dombi is megpróbálta beintézni a balkáni Britnit:  ..
Kémkamera 2015.12.07 01:40:20
Akinek volt pénze, tanulmányi előnyökhöz juthatott a Szombathelyi Savaria Szakképző Iskolában. A dologról videó is készült, ezen olyanokat mond az osztályfőnök, mint “Erzsébet-utalványt is hozhattok, boltba nekem is kell menni”. Az iskola email címéről először egy diák…..
Az olcsó albérlet olykor bizony nem várt buktatókat is rejthet: ez történt Rozi esetében is, aki most elmeséli a történetét. „2010-ben kerestem albérletet, és hát nem nagyon volt pénzem. Az előző helyemről gyorsan kellett eljönnöm, és úgy alakult, hogy a kauciót csak…..