Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vrg

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megtudtam, hogy lemondják az összes tavaszi és nyári versenyem nagyon csalódott lettem. Engem rettentően tud motiválni, ha lebeg egy cél a szemem előtt és tudom, hogy miért dolgozok nap mint nap. Viszont ennek hiányában valahogy elment a kedvem a futástól, a kiírt edzéseket nem vettem…..
Csigatempó Cooper teszt 2020.04.10 09:07:26
A koronavírus járvány jól betett minden sportolónak, a versenyek sorsa még mindig bizonytalan. Egy augusztusi futóverseny azzal reklámozza magát, hogy ők lesznek az elsők, viszont az UTT ragaszkodik a július eleji időpontjához. Bárhogy is lesz, mindkettő baromi messze van még, így ráérősen tudunk…..
Éppen a ciprusi tengerparton kellene napoznom, kezemben egy koktéllal ünnepelve a jól sikerült félmaratonom, ehelyett itt vagyok Debrecenben és a szokásos módon telik a vasárnap: Nagymosás, futás, lovaglás, családi kaja, kis munka és esti chill. A koronavírus miatt törölték a Ciprus Maratont, a…..
Az első hosszabb futásaim óta küzdök a csonthártya gyulladással, ami egy igen gyakori és nagyon makacs sérülés futók körében. Valahogy elevickéltem vele a félmaratonig, de utána be kellett látnom, hogy kénytelen vagyok orvoshoz fordulni és szögre akasztanom rövid időre a futópicőm. A három hét…..
Most volt egy éve, hogy a lovam ráugrott a lábamra, ami kis híján maradandó következményekkel járt. Az őrangyalomnak köszönhetően az esetet végül szerencsésen megúsztam, hiszen tudok futni, úszni, lovagolni, és egy kis esztétikai hibán kívül tökéletesen működnek a lábujjaim is. Viszont ez az ügy…..
Pontosan egy hónapja futottam le az első félmaratonomat, de a várva várt katarzis helyett csak ürességet érzek. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy ennyi időbe került megírni ezt a beszámolót, pedig már előre megfogalmaztam mindenféle hangzatos mondatot, amivel kezdeni fogom majd a mondókámat.…..
Csigatempó Generali Night Run 2019 2019.08.29 16:15:41
A félmaraton előtti utolsó felkészítő versenyem a Generali Night Run volt Budapesten. A távom 9 kilis lett végül, aminek annyira nem örültem, mert eredetileg azt hiszem 14-re tervezték, ami sokkal jobban passzolt volna a céljaimhoz. De még így is több érv szólt mellette, mint ellene: Egyrészt…..
Amikor elkezdtem futni, gyorsan realizálódott bennem az igény, hogy nem akarom a telefonom magammal cipelni, és kellene valami, amin látom futás közben is az adatokat, így hosszas dilemma után végül egy Apple órával lettem gazdagabb. Időközben rájöttem, hogy nem ez volt a legjobb megoldás, de arra…..
Csigatempó UTT 10K 2019.08.29 09:01:58
Két hónapja futok. Így leírva nevetségesen rövid időnek hangzik, de mivel világ életemben sportoltam valamit, így sem az edzések sem a versenyzés világa nem idegen a számomra. Így két hónap „futogatás” után, máris egy hivatalos versenyen találtam magam. A vér nem válik vízzé. Az UTT vasárnapi 10…..
Csigatempó Normális vagyok én? 2019.08.09 16:20:02
Különös tehetségesem van hozzá, hogy rendszeresen összetörjem magam. Már túl vagyok három bokatörésen, többszörös bokaficamon, egy bordatörésen, egy ujj törésen, és megszámlálhatatlan kisebb nagyobb sérülésen, ami nyomot hagyott a testemen. Ezt tetéztem meg múlt októberben egy egyszerűen elkerülhető…..