Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyomasek

0 bejegyzést írt és 688 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November végén érkezett a hír kicsiny hazánkban kalandvágyból itthon maradó munkavállalóknak, hogy az évi eddig elrendelhető túlórakeret 200 óráról 400 órára változna, és ezt a túlórakeretet elég lenne 3 éven belül kifizetni.Na, ki mit szól hozzá?Mert a kormányt, és a szakszervezeteket tudjuk,…..
nyomasek 2018.12.08 22:03:58
@Jazo: 200 nettóért nincs villanyszerelő. Ha ennyiért hazajössz, felveszlek azonnal, bejelentve, 8 órával.
Férfi blog Nyugdíjpara 2018.04.27 09:32:07
Régóta nem értem, hogy vajon jól képzett, tanult emberek miért hazudnak maguknak és másoknak alapvető emberi-társadalmi kérdésekben. Persze, tudni tudom az okát, a motivációt, hisz láttam elégszer. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva az alapvető emberi önzés faktora szemernyit sem változik…..
nyomasek 2018.04.27 13:00:24
@Sir Galahad: Az öngondoskodással nem lenne probléma, tudna működni. Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy van egy generáció, akinek a felosztó-kiró szerint kell eltartania az öregeit, közben pedig saját magáról is kellene gondoskodni, tőkét gyűjteni. Na ez nem ment eddig sehol és nem is fog, ezért vetődik fel újra és újra a téma, de megoldás az nincs, mivel egy 30-40 éves nyugdíjfizetést kéne összerakni, hogy egy működő szisztémát lehessen kialakítani. (megjegyzem egy válság vagy egy háború ezeket a tőkefedezeti rendszereket is el szokta inflálni, aztán lehet kezdeni elölről a gyűjtögetést. Túl sok pénz ez, hogy valakinek ne bökje a szemét, ezekért a tartozásokért simán ki lehet robbantani egy háborút)
Törölte a Facebook Lázár János rasszista kampányvideóját. Soros, az ENSZ, Brüsszel, meg még ki tudja, ki után a Zuckerberg-cég is beavatkozik a magyar választásba...
nyomasek 2018.03.07 15:56:20
@Kánikula: A magyarországi cigányság nyomorult helyzete és a nyomor állandósulása a rendszerváltás óta folyamatos elhallgatás, politikai haszonszerzés hozadéka. A helyzet kialakulása nem pártspecifikus, a politikai paletta minden résztvevője felelős a mélységes anyagi, szellemi és erkölcsi nyomor állandósulásáért.
Tudom, hogy vacak érzés, amikor az ember rájön, hogy átverték. Teljesen mindegy, hogy mi történt. Mert semmivel sem jobb az, ha arra jön rá, hogy megcsalták, hogy meglopták, hogy hazudtak neki, vagy éppen kihasználták. Nagyon nehéz lesz ezek után megbízni bárkiben is. De kell, mert bizalom nélkül…..
A misstravel.com oldalt olyan platformként reklámozzák, ahol az utazók társakra lelhetnek, de az oldal kimondatlanul arra specializálta magát, hogy a piaca legyen az utazási költségek megtérítésére szexért cserébe. A misstravel azon a módon funkcionál, mint az összes többi társkereső oldal: a tagok…..
nyomasek 2017.11.28 10:15:58
@Nemzeti here pörkölt: Nos, a hölgy gondolom nem vetette meg a testi örömöket, igazából a csajszik többsége szereti (minden ellenkező híreszteléssel szemben). Te melóztál az utazásért, a csajszi meg csak használta amit a Jóisten adott neki a lába közé. És még élvezte is. Na ki a hülye? :)
Roman Fedorstov orosz mélytengeri halász fotói a dantei pokol legmélyebb bugyraiba szállnak veled alá. Twittere tele van olyan rémisztő lények képeivel, melyek úgy néznek ki, mintha a egyenesen Rondabugyrodból, a pokol nyolcadik köréből rángatták volna ki őket...
Erős mondat következik, de sajnos igaz: Őcsény település lakossága szégyent hozott saját falujára.   Történt pedig, hogy egy jó szívvel megáldott helyi panziós lehetőséget teremtett volna néhány menekült családnak, főleg nőknek és gyerekeknek, hogy megszálljanak nála és kicsit kipihenhessék…..
Napelem Mennyit termel a napelem? 2017.09.19 17:04:53
A napelem rendszerek várható energiatermelésének meghatározása mára lényegesen egyszerűbbé vált, hála az utóbbi években kidolgozott számítógépes modellező programoknak. A programoknak köszönhetően a tényleges termelés jó eséllyel előre modellezhető, vagyis akár minimális, alig néhány százalékos…..
BEKIÁLTÁS Trumpot megregulázták 2017.04.09 00:51:26
Az eddig öntörvényű új amerikai elnök mára megértette, hogy ifjabb Bush és elődei kétes örökségét kell tovább vinnie. Az a szabály, hogy nincs szabály. Pontosabban, az a szabály, hogy amit én mondok, ma az a szabály. Pont, mint a maffiában. Vagy mint Orbán Viktor országában. Csakhogy ugyanezt…..
nyomasek 2017.04.10 16:15:35
@Tibi !: Jól mondod, a félretájékoztatás így működik. Ennél jobb példája nincs is a mostani történetnek sem, ui. szarinról szó sem volt.

Ami pedig a ki mit érdemelne kezdetűt illeti, Guantanamo árnyékában minimum relatív. Ha hozzátesszük a többszázezer iraki civil életét, ami ahhoz kellett, hogy a mostani "béké"-t elérje az USA, akkor a mérleg nagyon nincs egyensúlyban. Lehet az oroszokat, kínaiakat szidni, de azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az USA a vv2 óta szinte folyamatosan háborúzik. Ezek a háborúk pedig halállal, vérrel íródnak, csak a kezükben és irányításuk alatt álló világmédia ezt eltagadja. Mint az történik most is: a 70 halálos áldozattól hangos a világsajtó, de a moszuli civilekről egy sor sem jelenik meg.
Egy pontosan koreografált folyamat első állomásánál járunk kedden, amikor a parlament elfogadja a lex CEU-t. A következő lépés a civilek megbélyegzése, a harmadik pedig – nagyjából október magasságában – az ország totális Soros-talanítása lesz. Trumpban remél ehhez szövetségesre találni...
nyomasek 2017.04.05 12:46:46
@morph on deer: Az tök egyértelmű hogy itt nem OVI fújja a passzátszelet.
nyomasek 2017.04.05 13:15:59
@Robur: Trump külügye az USA külügye. Ha amerikai érdeket sért valaki a világon, kutya kötelessége ezt szóvá tennie, függetlenül attól, hogy hogy hívják és mely párt adta az elnököt. Ettől függetlenül, talán még emlékszel a választási kampányban milyen durván nekiment Trump a Soros-féle médiabirodalomnak, szervezeteknek, szóval vannak érdekei az USA érdekek után.
Roppantul sajnálom, hogy idehaza a józan logikát felülírja már nagyon sok emberben a politikai árokásás. Igen, te is ásod ezzel a "nektek"-ezéssel.
Hiába szólnak arról nemzetek feletti és közti egyezmények is (Trump mondjuk nemrég azzal fenyegetőzött, hogy felmondja a megállapodást), hogy lassan, de fokozatosan leszerelik az atomfegyvereket, a legfrissebb becslések szerint így is 14905 nukleáris robbanófejjel rendelkezik a 8…..
nyomasek 2017.03.01 17:31:58
@bgp: Ha nem lett volna az amcsiknak akkor ők se vetik be. Ergó, senki sem vetett be semmit. Illetve mégis. De azt csak kényszerből.
Mert ha nem vetik be, akkor aztán huhuhúúúú, mennyi sok szerencsétlen amcsi katona halt volna meg mire a japcsikat mind egy szálig ki nem irtják. Így sokkal egyszerűbb volt nyilván, elvégre a két város lakói csak génhibás japcsikból állt, azokat meg ki nem sz.rja le. Zárójelben jegyzem meg, hogy a cél kijelölésekor szempont volt az amcsiknál, hogy minél nagyobb halálozást érjenek el, lehetőleg a civil lakosság körében.
Miben van a Momentum ereje? Miért lett tele a kormánypárt gatyája? A Momentum Mozgalom leadott 266 ezer darab aláírást. Sok ez vagy kevés? A kormányoldalon máris megkezdődött a relativizálása. Ugyan, menjetek már a francba hazaáruló bitangok, majd megszervezünk egy békemenetet és kaptok a pofátokra.…..
Invitel-ügyfelek, figyelem: aki nem olvassa a cég tájékoztatóit, az január 1-jétől meglepve fogja tapasztalni, hogy az alábbi csatornák minden csomagból hiányozni fognak: Eurosport 1 SD/HD Eurosport 2 SD/HD Eurosport News Animal Planet SD/HD TLC Discovery Channel Discovery Showcase HD ID…..
nyomasek 2016.11.16 08:07:20
@Ylim: A disco mint ismeretterjesztő. Ez a hét legjobb vicce. A disco csak volt ismeretterjesztő, mára egy reklámblokkok közti műsoridőt kitöltő hatásvadász reality. Talán úgy 5-6 éve ment le utoljára ismeretterjesztőnek nevezhető adás.
Az utóbbi hetekben sok olyan értesülés és hír jelent meg a nyugati médiában, amelyből azt a következtetést lehetett levonni, hogy Oroszország nukleáris háborúra készül, vagy legalábbis számol a lehetőségével. De hogy a fegyverkezés, fenyegetőzés és az ukrán és szíriai katonai intervenció mellett…..
Minden amit egy világméretű nukleáris összecsapásról tudni érdemes. Harminc negyven perc alatt - mely nagyjából egy ebédidő hossza -, a teljes földi civilizáció elpusztítható a mai atomfegyverekkel. Visszafordíthatatlanul, az emberiség túlélésének esélye nélkül. Azt gondolnánk fejlett védelmi…..
nyomasek 2016.10.06 12:21:50
@CoolKoon: Nem értelek. Ép eszű ember nem mer ujjat húzni az amcsikkal. Viszont amerikának, ha az érdekei úgy kívánják nincsenek skrupulusai az atomfegyver bevetését illetően. Ki beszélt itt másról? Ami ma amerikát féken tartja, az az orosz és lassan a kínai válaszcsapás lehetősége, az okozott kár mértéke. Ha ez nem lenne, már régen üveggé olvasztották volna akit épp kikiáltanak az ördög tengelyének.
nyomasek 2016.10.06 12:32:51
@CoolKoon: Az megvan hogy nincs Isten háta mögött a mai világban? Mindenhol vannak érdekek, barátok, ellenségek. Még az oroszoknak és a kínaiaknak is.
nyomasek 2016.10.06 12:47:06
@CoolKoon: Kuba pont jó példa, asszem ott is egy orosz katona józanságán múlt, hogy te itt kopácsolhatsz a billentyűzeteden. :) Csak szólok, hogy megint személyeskedsz, de spongyát rá. A lényeg: orosz hülye, amcsi faszagyerek. Amcsi atom jó lesz, attól nem kell félnetek. Na szasz.
Neményi András MSZP- és Volner János Jobbik-alelnök mellett meghívták Baló György műsorába Kovács Gergőt is, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét. A téma a népszavazással kapcsolatos ellenzéki zűrzavar volt, és Kovácsnak sikerült olyat produkálnia élőben, hogy Neményi és Volner láthatóan kisebb…..
nyomasek 2016.09.07 14:31:20
@bulista: Aztán mi lenne a táblára írva? Nyilvános arabverések vannak a zsinagóga előtt? Vagy kötelező disznóevés a nemzeti ünnepekkor? Vagy mégis mire gondolsz?
nyomasek 2016.09.07 15:39:12
@bulista:
"Amit az MKKP elnök is említett: az itteni béreket."
Nem is oly rég volt itt azindexen egy hosszabb tanulmány, hogy a multik miért nem fizetnek több bért kishazánkban, pedig ua. az a meló Ausztriában és Svájcban is. Nos a végeredmény az lett, hogy alacsony a magyar munkaerő termelékenysége. Pont. Szóval dolgozz hatékonyabban és akkor lehet még több arabusod.

"Az arab tesókat amúgy nem a zsinagóga előtt verik, hanem a keresztény nemzeti kormány által állított kerítés előtt."
Ez bizony rendjén is van, nemrégiben jöttem át a határon, 3 órát vártam mire beengedtek. Szépen végigvártam a soromat sok török vendégmunkással együtt. Így megy ez a határon. Amúgy próbáltál már illegálisan bejutni más országba? Szerintem kipróbálhatnád egyszer, mondjuk az USA-ba.
Összekeverte. Van ilyen. Elvégre rohadt régen volt, egyik lány olyan, mint a másik, főleg, ha ő csak háromcentis pöccsel nézte a hideg vízből, épp melyik csajszi ül a lelátón. Szóval nem is a kis kefélni szerető kurva miatt ült Kiss. "Ezt benéztem" - mondta a pártállami rendszer nagy publicistája.…..
nyomasek 2016.05.10 13:39:49
@bloggerman77: Ha már sötét foltokról beszélsz, itt egy kiváló példa, gondolom ettől a válogatós gyomrod nem fordul fel.

hu.wikipedia.org/wiki/Wernher_von_Braun
nyomasek 2016.05.10 15:02:33
@É2I: "Én például 20 évnél kevesebbet nem is adnék szexuális erőszakért (gyilkosságért is). És nincs harmadolás, nincs elnöki kegyelem. Had őrüljön csak bele tettébe. Bár ez a szociopata nem is érzékeli."

Egyetértek. A véleménykülönbség inkább ott van, hogy a gyilkosságért miért nem jár halál, "csak" 20 év vagy akár 30.
NemGogol Nyugi már! 2016.04.15 13:26:54
"Wild Bill" Hickok (James Butler Hickok) 1837 - 1876 "Szijjártó Péter elmondta: nonszensz a jelentés tartalma, és nonszensz az is, hogy Budapesttől több ezer kilométerre lévő irodákban ücsörgő emberek akarják megmondani, Magyarország milyen állapotban van." ("Nonszensz" – Szijjártó nem hagyta…..
nyomasek 2016.04.16 15:41:23
@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: Akinek annyi anyahajója van, és többet költ fegyverekre mint az egész világ együttvéve, az csak tudja mi a demokrácia. tartok tőle, nagyon rossz vége lesz ennek. Csinálnak Pestre egy majdan-teret, aztán kilóra eladják sorosnak amit ezek még nem loptak el. Bár szerintem van olyan kényszerítőeszköz a demokrácia őrzőinél hogy önként és dalolva odaadják nekik. Szívjóságból. Kamatostól.Hetedíziglen.
  Milyen okokból lép egy férfi kizárólag szexuális kapcsolatba egy nővel? A kérdés triviális, mégis több válasz létezhet rá. A férfi nem akar párkapcsolatot, mert annak fenntartásához szükséges idővel, energiával és pénzzel nem rendelkezik. Elfoglalt, napi 12-14 órát…..
nyomasek 2015.11.30 19:22:57
@icipicicsipa: Azért az is jelent valamit, hogy a csajszik 90%-a boszorkánynak vagy királykisasszonynak képzeli magát titkon. De leginkább mindkettőnek hangulattól függően. A férfiak sosem képzelik magukat királyfinak vagy gonosz/jótékony varázslónak, szóval valahogy a lelki fejlődés egy pontján képesek voltak a meséktől elszakadni. Oszt ez vagy jó vagy sem, mindenki döntse el maga.
Soha semmi pénzért nem vettem volna mérget arra, hogy eljön a nap, amikor az Orbán Viktor mindenáron típusú lejáratására tett elkeseredetten primitív erőfeszítéseken felháborodom. Szeretett vezérünk Hitler-bajuszos ábrázolása a Magyar Narancs csütörtöki címlapján…..
nyomasek 2015.09.13 18:48:59
@TóthAttila: csak halkan jegyzem meg, hogy még egy héttel ezelőtt is nácizták Orbánt a kerítés miatt. Van abban némi báj, hogy az összes liberónáci most azt kéri számon, miért nem előbb és miert nem magasabb. Egy vicc az egész! Azaz inkább siralmas, hogy ennyi buta ember osztja az észt. Persze van aki az ellátást hiányolja, miközben a rendőrök se kapnak rendesen ellátmányt. Jakérem, tessenek többet adózni, több jut majd szegény menekülteknek!
nyomasek 2015.09.13 18:57:58
@AntiPecksniff: aztán hány kormányfő nácizta le Orbánt a kerítés miatt? Az index egyfolytában xenofóbozta, nácizta, fasiztázta, szépen látszott ez, amcsi demokratástól kezdve francia szocialistákon át egészen az osztrák faszfej tegnapi holokausztos hasonlatáig. Namost el kéne már dönteni mit baszott el Orbán :) sok hülye egyrakáson, élőláncos gyurcsánnyal együtt. (Tényleg, valaki szóljon már neki, hogy kiállt mögüle minden épeszű, már csak az agyhalottak vannak a Kossuth téren)
„Csak egy nő vagyok, egy azóta munkanélkülivé vált kisgyerekes anyuka, aki egy pánikhelyzebten hozott egy rossz döntést. Őszintén sajnálom.” – írta a menekült kisgyereket megrugó, egy másikat pedig elgáncsoló jobbikos operatőr, miután szégyent hozott a világon minden…..
Dehogy is. Pillanatok alatt bejárta ma az internetet ez a fotó, amit Balogh László készített a bicskei vasútállomáson. Az eredeti képaláírás szerint rendőrök állnak egy menekült család mellett, akik el akartak szaladni az állomás területéről. - Hungarian policemen stand by the family of migrants as…..
Egy kis adalék a halálbüntetésről indult vitához. Nem gondoljuk, hogy ez eldöntené a vitát - pro vagy kontra. De ki tudja? A poszt végén ön is szavazhat...