Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soros Gyuri

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...épp csak meghalt egy gyermek, mert nem volt pénz fűtésre. Szerencsére politikusaink szerint itt már minden szép és jó, és nincs szegénység, és minden gyerek kap enni az iskolában, ami mondjuk nem feltétlenül van így, bár a csicseriborsós-brokkolikrémes izékből mindig marad annyi, hogy akinek…..
Életünk végéig fontosak, meghatározóak maradnak a hároméves korig tanultak, például a szocializáció, az érzelmi kötődések, az anyanyelv. Emlékeink azonban nincsenek ebből a korból, a felnőttek általában képtelenek felidézni bármilyen történést is első életéveikből. Hogyan raktározza az agyunk az…..
Az lenne a legegyszerűbb, ha a Viasat 3 új realityjét annyival le lehetne tudni, hogy Éden Hotel, csak hetiben, állandóan pucér szereplőkkel. Akkor meglenne a célközönség, mindenki tudná, mit kap a műsortól, aki igazán ütni akarná a lassított felvételben himbálózó herék miatt, az üthetné, és…..
„Nehéz év lesz, résen kell lenni, hogy mikor írják ki a pályázatokat” – többek között ezt a tanácsot kapták a szakmai szervezetek képviselői az év első Kábítószerügyi Tanács ülésén, március 22-én. A tanács elnöke, Nyitrai Imre helyettes államtitkár korábbi rutinjához híven ezúttal sem jelent meg az…..
Kobrapörkölt. Kutyaleves. Napi 40 narancs. Előkóstolók hada. Kannibalizmus. Csak néhány a XX. század legkegyetlenebb diktátorainak meglehetősen sajátos étkezési szokásai közül, melyekről egy hamarosan megjelenő könyv számol be. Ebből idézünk most pár…..