Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turzó Lívia

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A médiát egyre jobban lehúzzák a rágalmazási ügyek és a működési költségek, miközben az online és közösségi terek laikus kommentelői a virágkorukat élik. Elégtelenek a szabályozások, kevés a fék és az ellensúly. Tobzódnak viszont a vírusként terjedő, a tényeket népszerűségben messze leköröző hamis…..
A Föld lakossága összesen több mint 1 milliárd órát tölt naponta Youtube videók nézésével. A Cisco becslése szerint pedig 2020-ra a teljes internetforgalom 80%-a videó lesz, és ebből az egyre népszerűbb élő videók is jelentősen kiveszik majd a részüket. Miért ennyivel népszerűbbek a vizuális…..
A szabadság határtalannak tűnhet az internet világában: információdömping mindenről, mindenhonnan és azonnal. A sajtószabadság témája mégis folyamatosan terítéken van, és a távolból aggódva figyeljük, ami Ázsiában vagy a közel-keleti régióban történik a média teljes monopolizálásával és az újságírók…..
Az atomenergia kérdése annyira megosztó, hogy még a környezetvédőket is megosztja, de mit is gondolunk róla pontosan? Ragaszkodunk hozzá, miközben érdeklődünk az alternatív energiaforrások iránt: szüksége van a világnak atomenergiára? A média hangos a propagandától és a kampányoktól mindkét oldalon,…..
169 éve, április 10-én született Pulitzer József (1847-1911), magyar származású, élete nagy részében Amerikában élő újságíró. A róla elnevezett díjakat a szakma legnagyobb elismerései között tartják számon és 1917 óta minden évben kiosztják őket, idén már a 100. alkalommal. Mi a különbség a…..
Egyiptom az újságírók egyik legnagyobb börtöne – hívta fel a figyelmet a Riporterek Határok Nélkül szervezet az egyiptomi elnöknek, Abdel Fattah el-Sisi-nek írt nyílt levelében, amelyben több tucat fogvatartott újságíró szabadon engedését követeli. A párizsi székhelyű szervezet tavaly áprilisban…..
Az igazán jó képességű és motivált szakemberek szárnyakat adnak a cégnek. De hogy lehet őket megtalálni és megtartani? Egyre többet beszélnek vezetői körökben a tehetségek hiányáról, és arról, hogy most már a cégeknek is versenyezniük kell a legjobbakért. Magyarországra is kezd begyűrűzni a…..