Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a tulaj

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért, mert megkerült. A technika nagy úr, hiába. 9:05-kor indult a blog, du. fél 3-ra 3 egymástól független forrás azonosította a fiatalembert. Köszönöm Z-nek, hogy sértetlen állapotban, megbeszéltek szerint adta vissza a készüléket és kultúr ember módjára személyes…..
Miután a hvg online is átvette az írásomat, úgy korrekt, ha tájékoztatást adok a fejleményekről. Este Z. bejelentkezett. Nekem kicsit abszurd módon: kommentben + saját fb oldalán, de lehet én vagyok már túl öreg és tényleg ezek a normál kommunikációs hullámhosszok. Jelezte,…..
Köszönöm mindenkinek! (....) budapesti lakost az internet nagy családja elég gyorsan beazonosította, ami nekem is jó, de főleg neki, mert így megúszhatja a büntető feljelentést. Még nem kontaktáltunk, de nemsokára az is meglesz - nem is túl bonyolult, lévén, hogy van közös…..
UPDATE: a fiút beazonosítottuk. ------------ Állítólag a közösségi média időnként helyettesíti megelőzi a rendőrséget. Most kiderült. Azt szeretném tudni, hogy ki ez a fiú, mert nála van a telefonom.  Disclaimer: természetesen a rendőrség dolga a nyomozás. Most itt nem…..