Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mortel.

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BUÉK 2016! Kicsit megkésve bár, de azért hozzám is elért az újévi hangulat. A tavalyi (2015) év elég keményre sikerült, kicsit túlvállaltam magam - ami kevéske időm maradt, azt pedig a családdal töltöttem, így a hobbi, a blog, stb háttérbe szorult. Az új évben sem lesz kevesebb a dolgom, de talán…..
Sziasztok! Végre elkészült a gyalogság első része. A brit sereghez a háború vége felőli kávébarna-zöld egyenruhát választottam. A készlet az Italeri 6056 számú készletéből készült. A dobozban többek közt található két tiszt, akiket hadnagy-i rangba festettem…..
A kezdő Mi is az a wargame? 2015.11.16 11:11:00
Sziasztok! Valószínüleg mindenkinek ismerős az a kép, amikor egyes filmekben/sorozatokban a hadvezérek a terepasztaluk fölött hoznak fontos stratégiai döntéseket. Terepasztalt ugyan az ókor óta használnak a hadvezérek, azonban ez mint stratégiai képzés először a 19.században…..
A kezdő Bemutatkozás 2015.11.02 18:01:44
Sziasztok!   Wargame blog. Röviden összefoglalva erről fog szólni ez az oldal. Alig 2 éve vágtam bele ebbe a remek hobbiba, és mint a blog neve is mutatja egyyenlőre nagyon kezdő vagyok benne. Ezzel a bloggal szeretném dokumentálni a  kezdeti lépéseimet a hobbiban, és tovább…..