Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bré king

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta tervezem ezt az írást, de valahogy sohasem tudtam rászánni magam. Talán azért, mert a reklámszakmában nőttem fel, itt lettem gyerekből felnőtt, több, mint harminc évet töltöttem benne, és nincs az a pillanat, amikor ne érezném saját érintettségemet a kérdésben. A jelenség ellen évek,…..
Úgy tűnik manapság mindenki odavan a trailerekért, egy adott film vagy játék esetén az előzetes hype gyakran sokkal nagyobb, mint az a hatás, amit maga a kész “termék” hagy az emberben. Egy ideális világban ez persze fordítva lenne, de az okokat nem olyan nehéz kitalálni: 2-3 percnyi szórakoztató…..
A Kopaszi-gátra vitte ki a sajtót az RTL az őszi újdonságok bejelentéséhez, mármint szó szerint, vízitaxival, kettővel is menten, az egyikben Nádai Anikó, a másikban Puskás Peti fogadta az utasokat, de hálistennek nem ők kormányoztak. Ők csak műsort vezetnek majd, a Való Világ új szériáját, ami majd…..
bré king 2018.08.14 16:25:55
Súlyos hibát vétett volna az Origo szerkesztője, ha ugyan hibának számítana még a kormánypropagandánál a lebukás, hogy nem sajtóról, hanem a kormány tevékenységéről van szó: benne maradt egy "cikk" url-jében, hogy három hetes fotókat tároltak, várva a megfelelő pillanatot ahhoz, hogy elsüssék őket.…..
Subba Gyerünk melóba! 2018.02.12 08:12:48
bré king 2018.02.12 11:50:11
Új zsűritagokkal és új műsorvezetőkkel indul A Dal 2018, írja a Bors. A közmédia hetedik dalválasztó shownak nevezett műsorában Zséda és Caramel helyett Schell Judit és Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese ül a zsűribe. Az eddigi műsorvezetők, Tatár Csilla és Harsányi Levente helyét pedig Rátonyi…..
Sétálok az utcán, előttem egy férfi megy, inge hol betűrve a nadrágjába, hol nem. „Hogy lehet valaki ennyire pacuha!” gondolom magamban. Oldalt, a játszótéren, a gyerekek boldogan lipityókáznak, kicsit arrébb, egy építkezésen a munkások furikkal hordják a sittet. A szép nyári idő egy-kettőre…..
Subba Lendületes hetet! 2017.11.27 07:58:54
bré king 2017.11.27 19:17:40
Még soha nem nyert külföldi előadó a magyar X-Faktorban, de együttes sem, ma ezt is megéltük. Gáspár Laci volt a mentoruk, tehetségkutató-veteránok, a cseh-szlovák közös X-Faktorban már van egy második helyük. Kár, hogy minden előadásuk tökegyforma, és legfeljebb egy bárban, liftzenének vagy…..
bré king 2017.11.26 00:09:37
Netes celeb, YouTube-sztár, már ha olyan van itthon, de ezek szerint a crossover sikerült, megnyerte az ötödik évadot. Király Viktor vagy Janicsák Veca jobban megérdemelte volna, de nem lehet minden szavazó mellé énektanárt állítani.  ..
Nem tudok teljes mértékben egyetérteni ennek a híres John Lennon dalnak szövegével, mondanivalójával. Lehet nem vagyok eléggé álmodozó :) Mindesetre az biztos, hogy szép! Mindenkinek áldott Karácsonyt kívánok! Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below…..
bré king 2017.07.15 09:00:41
Május végén jön a kultsorozat harmadik évada a Showtime nevű amerikai adóra, hozzánk meg az HBO-ra, és ennek alkalmából feltoltak a netre egy háromperces felzárkóztatót az első két évad legfontosabb eseményeiről, hogy az is képben legyen, aki már nem nagyon emlékszik a huszonpár évvel ezelőtti…..
Tegnap beleszaladtam egy tesztbe, ami a nemi identitásokra és a szexuális orientáció változataira épült. 12 kérdésből 11-re sikerült helyesen válaszolnom, de nem azért, mert tudtam a jó választ, hanem azért, mert a másik kettőt ki tudtam zárni vagy jól tippeltem.Az emberi identitások egyre szélesedő…..
Nem tudom, hogy a TV2 műsorának kreatív producerei előzetesen tisztában voltak-e azzal, mekkorát szakítanak a nagyközönség (még mielőtt: az átlagos tévénéző) előtt tökismeretlen Veréb Tamással, de azt igen, hogy a harmadik adásra már pontosan tudják, mi van a kezükben. Veréb az az idei műsornak, ami…..
bré king 2016.09.27 09:54:50
Szerencsés Hella A következő listát olyan érdekességekből állítottam össze, amikre egy magyar turista felhúzhatja a szemöldökét, akár először – akár sokadszorra jár Párizsban… vagy az is lehet, hogy éppen örömmel tölti el. ..
Mutatom, ő az:..
bré king 2016.02.10 19:24:04
bré king 2016.02.10 19:38:00
@Lilith.Inanna1: fasza. köszi.
A Dal, bármennyire is igyekszik ennek ellenkezőjét kommunikálni az állami tévé, pont olyan műsor, mint a kertévék tehetségkutatói, ugyanazokkal az arcokkal, zsűrivel, közönségszavazással, nyertessel, tűzijátékkal. Éppen ezért nem csoda, hogy a zsűrijében változtatnak…..
Valamiért úgy alakult, hogy egyik este pont elkaptam Friderikusz műsorát a TV2-n, ahol éppen Gregor Bernadett volt a vendég. Gregor azért is forró téma most, mert nemrég nyíltan kiállt a Jobbik mellett, ezzel bővítve a közepesen ismert közszereplők táborát (Usztics Mátyáson…..
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
bré king 2015.11.05 09:48:12
Loiza Lamers nyerte a holland Topmodell leszek! című tévés versenyt, írja az MTI. Lamers győzelme azért nem hétköznapi, mert a helyi sajtó a verseny közben elkezdett arról cikkezni, hogy Loizát valójában Lucas néven anyakönyvezték, és valószínűleg nemi…..
bré king 2015.10.27 15:28:07