Regisztráció Blogot indítok
Adatok
namostmilesz

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember túl van már azon, hogy látta az Idi Aminnak öltöztetett Pákót ahogy egy PSZH-n ülve azt üvölti a Rambóra fazonírozott albánmagyar buzukistának, hogy Dzsonikám, biszexre gyúrok, sőt, azon is, hogy egy szebb napokat látott, néha egy szál faszban lantozó, hatvan pluszos zenészember egy nála…..
Ez eddig a Celeb vagyok legfontosabb revelációja (szamarat se szopott, hadd tegyem hozzá gyorsan). Kígyóval már volt, csak hogy megmaradjon valami a régi renoméból, de csak masszázs volt, nem besiklás. Az RTL persze pontosan tudta, mit vett Staller Icával, aki hetvenévesen, olyan fejjel, mint ami a…..
namostmilesz 2017.12.05 06:25:42
@szociál: Kozsóba gyúrt Pumped Gabó. Ez zseni. :D
Szombat esténként adja majd legújabb, saját gyártású, fikciós sorozatát a TV2. A csatorna közleményt adott ki, amiben azt írják, hogy december másodikán, szombaton 21:30-tól indul majd a Korhatáros szerelem, Kovács Patríciával és Dobó Katával a főszerepben. Vagyis pont azután, hogy véget ér az RTL…..
namostmilesz 2017.11.15 06:23:21
@Dolgozzatok!: Mindent elmondtál, ami a fejemben volt. +1
Coming out: imádtam fára mászni. Meg mászókázni. Később kötélre mászni már nem annyira, rúdra meg kevésbé, Fütyi bá viszont nagyon szerette volna, ha a combomról az összes bőr lejön, így kénytelen voltam a tornaórán ilyesmivel is foglalkozni. Mindezt csak azért, mert nem akarom azt sugallni, hogy a…..
namostmilesz 2017.10.17 10:25:52
@kekecke: Ezt sose értettem, miért ne fikázhatnák vagy nevethetnék ki őket, csak mert nem olyan a fizikumuk. Mintha az étteremben se mondhatnám meg, hogy sz*r a kaja, csak mert nem tudok főzni. Egyébként valóban eszméletlenül hosszú volt, már a műsorújságbanban is azt néztem, hogy 21:50, először azt hittem, rosszul látom. Főleg, hogy 2órán át ugyanazon az 5 akadályon ment át vagy 30 ember.... kissé unalmas volt. Mádai Vivien fölösleges volt, észre se vettük volna, ha nincs ott. Azért jól szórakoztam a feléig.
namostmilesz 2017.10.17 11:12:07
@saks: Ah, értem. Jólesz nekem a konzerv is.
A Sztárban sztár idei évadának második adása volt tulajdonképpen az első, hiszen az egyik új zsűritag, Stohl András távollétében az egy héttel ezelőttin nem volt kiesés, az énekesek elbazseválgattak maguknak a zsűritagok meg tét nélkül röhögtek rajtuk. Na de tegnap! Ott már volt Stohl és tét is, de…..
namostmilesz 2017.09.18 12:00:45
Sajnos Joci elmenetel a végéig, pedig ha igazságosak akarunk lenni, akkor ki kellene esnie. De hát a bohócot mindenki szereti. Remélem azért nem fogja megnyerni, mert eddig nagyon pocsék volt mindkét alkalommal.
Megint az a probléma, hogy a dalválasztások nagyban befolyásolják a versenyzőket, a Charlie és a Marry Poppinst hogy lehetne összehasonlítani egyáltalán... Bár szerintem nem volt semmi baj Laurával, de lepontozták, mert unalmas volt. Hát az eredeti is az, na bumm. Az meg, hogy Jocinak 10est adnak, pedig egy hulladék volt..... Király Viktor viszont tökéletes volt,először azt hittem a konyhába kihallatszódó tévéből, hogy Charlie az.
Amúgy külön kiemelném Csézy tekintetét az egész műsor alatt, szerencsétlen annyira kínosan érzi magát, szerintem kifejezetten örült volna, ha ő esik ki.
Az estében a legkedvencebb pillanatom volt, amikor Majka azt mondta, hogy ez így azért nem állapot, hogy a Bálint itt törött lábbal próbál előadni Sean Pault, meddig toleráljuk ezt még. Há' ja , mé' nem gyógyul az a fránya boka a műsor miatt gyorsabban! Mi ez kérem szépen. Aztán meg Klaudia kijelenti, hogy hát ki ismeri ezt a dalt Sean Paultól, ez nem sláger. Legalább igazán beírhatta volna a jutúbra a nagyságosasszony.
Buci amugy jó volt, szakmaizott is kicsit, amit átvettek tőle a többiek is, végre. Szabira láthatóan rászóltak, hogy kissé vegyen vissza, hálistennek. Múlt heti adásnál sokkal jobb volt, remélem marad ez a tendencia.
1969: Simándy József (ha minden igaz) először énekli el lemezfelvételen a Hazám, hazám című áriát Erkel Bánk bánjából. 1961: Rátonyi Róbert egy tévéfelvételen énekli el a Csárdáskirálynő című operett egyik leghíresebb dalát, a Jaj, cica, eszem azt a... kezdetűt. 2017: a Sztárban sztár ötödik…..
namostmilesz 2017.09.11 08:36:48
Alapvetően nagyon kedvelem ezt a műsort, mitnekem tv2, meg Vajnabácsi, valahogy mindig lekötött. Ebben az évadban viszont már a fél társaságnak nem tudtam megmondani a nevét, ez kissé zavaró, sajnos.
Détár Enikő Polyák Lilla Alice Cooperét is túlszárnyalta őrületben, a mellszőr priceless. :D Hangban nem volt az igazi, de hát nőként ez a feladat eleve nem könnyű.
Singh Viki Szandija az este egyik legjobbja volt, nagyon jól elkapta. Nem is értettem, miért végzett ennyire hátul. Ugye itt már szerintem nagyon látszik az, hogy a nézők a szimpátia alapján szavaznak és nem a produkció milyensége a mérvadó. Lásd: Pápai Joci botrányosan rossz volt, semmi köze Cinihez, bár cserébe legalább hülyét csinált magából (csupasz a lába, haha, érted, nőnek néz ki, pedig férfi, haha, érted) és mégis elől zárt.
Amy Winehouse szerintem nagyon jó lett, H.Tamás Bob Marleyje kissé erőlködősen akart laza lenni, hát nem jött össze.
Király Viktoré freak show-ba illett, Csézy Cherje szerintem tökéletes volt, az est talán másik legjobbja.
Ekanem Bálinté nekem tetszett, bár ehhez a műfajhoz nagyon nem tudok hozzászólni.
Cserpes Laura felejthető, Tóth Gabi LL Juniorja pedig fényévekkel jobb volt, mint a Vecáé. Oláh Gergő Bruno Marsa borzasztóan erőltetett lett. Kollányi Zsuzsi egyenesen pocsék volt.
Sajnos ugye itt már az is probléma az 5. évadban, hogy minden sztár volt már legalább 2 vagy akár 3x is, így nehéz nem hasonlítgatni a korábbi átváltozásokhoz.
A zsűriből Majka és Klau hozta a kötelezőt, nagyon jók ők ketten, Majka beszólásai, mint a "a Tv2 egész költségvetése a padlón" hát külön megérne egy posztot.
Viszont Stohl-t nagyon hiányoltam... Kellene egy komolyabb arc, mert valóban ez ilyen ökörködés a haverokkal-feeling volt. Papp Szabi nekem az elején tetszett, látszott, hogy lelkes és élvezi, hogy itt van, de a végére borzasztóan sok lett. Az, hogy az Ekanem Bálint (számomra legalábbis) érzelmes előadásán hangosan felállva kiröhögte, és kurjantgatott, hát kedvem lett volna szájbavágni szerencsétlen Ekanem helyében. Remélem rászólnak majd a tévénél, hogy vegyen vissza, vagy Stohl lesz a kinemmondott moderátor.
Összességében tetszett, csak felejtsük már el ezt, hogy minden produkció szuper, tökéletes, nagyszerű. Lehessen már megmondani, ha valami nem jó, egyedül Cserpes Lauránál meg Jocinál tették ezt meg. Kollányi Zsuzsi "tökéletes Pink"? Oláh Gergő "egy az egyben Bruno Mars"? Ugyan már.
Kiváncsi leszek a jövőhétre Stohllal, de Bereczki és Hajós nagyon hiányzik..
namostmilesz 2017.09.11 10:56:38
@proteam - Nordbright: Ah, ne is emlegesd, ott egy kicsit az ember elkezdett feszengeni a fotelben.. Ez a szint, hogy egy szoptató anyából hímsoviniszta prolihumort kihozni, hát azt hittem ez általános iskola alsó osztályban elmaradt. Nem elég ,hogy Majka rákontrázott hogy "én is szoptattam" még a Szabi aszisztált "várjál, fél órája én is". Jhaj, istenkém.
Hosszú menet volt, legalábbis úgy tudjuk, mire a TV2 visszaédesgette Liptait a tévébe. Az új szerződés két műsorra szól, az egyik a Sztárban sztár, a másik egy ősszel induló, napi műsor (reality vagy vetélkedő), előbbiben zsűrizni fog Majka és Hajós mellett (a negyedik zsűritagról semmit nem…..
  Én szeretem a Sztárban Sztárt, még akkor is körömszakadtáig védtem, amikor boldog boldogtalan, kolléga, barát, interjúalany, tévés szakember vagy éppen a taxisofőr kutyázta lendületből, szar beöltözős faszság, mondták, gagyi díszletek, nevetséges smink, lelakott jelmezek, giccses előadások, rossz…..
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent. Érdekes dolog ez a tehetségkutatós műfaj, mert itt sosem tudod vérbe és epébe mártott tollú néző-recenzorként, hogy a falat fogod kaparni az unalomtól, miközben szidod a kollégáidat, amiért rádlőcsölték ezt a szánalmas…..
Hétfőn tér vissza a TV2 napi realityje, az Édes Élet, ami korábban az anyacsatornán ment hétköznap esténként, most viszont oda kerül ahová az ilyen műsorokat minden rendes országban készítik: kábelre. És igen, az Éjjel-nappal Budapest helye is az RTL II-n van, de mindegy. Az…..
namostmilesz 2015.10.27 10:44:33
Ha a múlt heti adás az volt, amiben nagyjából minden stimmelt, akkor az e heti meg az, amiben két, na jó, három produkciótól eltekintve nem nagyon jött össze a dolog. A Wolf Kati köré felépített produkció valóban szuggesztív volt, de az átlényegülésből az énekesnő pont nem…..
namostmilesz 2015.10.26 11:28:53
Az előző adáshoz képest volt egy kis visszaesés..
Baby Gaby produkciója szerintem el lett találva, ebben a műfajban ennyi van, és nem több. Eleve nem értem, hogy egy ilyet minek adni bárkinek is. Meg is lett az eredménye..
Varga Győző ugyanazt mutatja, amit az első adás óta: parodizál és nem utánoz, az IHM-et nem tudja levetkőzni. A mozgás nem volt az igazi, hadonászott, mintsem táncolt. De őt már csak ezért szeretjük. (?)
Wolf Kati remek volt, bár tény, hogy a kislányra koncentrált mindenki, de hangban is megoldotta. Az este legmaradandóbb előadása volt, kétségtelenül.
Gáspár Lacié is tetszett, bár én valami zavart láttam az arcán az értékelésnél, de az lehet, hogy Majka beszólásai miatt voltak. Főleg a testsúlyára nézve.. (Egyébként ők ketten már többször is összenéztek az elmúlt adások alatt, szúrós tekintetekkel).
Rácz Gergő szerintem 10/10, hibátlan volt. Nem is értettem, miért volt előtte a nagy problémázás, hogy neki ez milyen kínos, mikor -ahogy Bereczki is mondta- itt engedte el magát a legjobban. Nagyszerű produkció volt.
Sramek szerintem borzasztó volt. Egy helyen azt hiszem, el is rontotta a szöveget (bár ez a zsűrinek nem tűnt fel, vagy nem tudom), bár itt megint az a probléma, hogy egy magyar dalt nem fog tudni előadni hitelesen, ilyen kiejtéssel. De ez már nem az ő hibája.
Tóth Gabinál viszont nagyon nagyon nem értettem egyet. Rácz Gergő után ő volt talán a legjobb az estén. Bereczkinek igaza volt, hogy egy kis rekedtség még kellett volna bele, de a mozgás, a fejtartás, és még a hang is nagyon egyben volt. Kicsit érthetetlen volt, hogy amíg Peter Srameket magasztalták, ezt lehúzták. De hát, ízlések és pofonok.
Csoboth Adél viszont botrányosan rossz volt. Atyaég.. Az hagyján, hogy úgy nézett ki, mint Justin Bieber, de a saját hangján énekelt végig. Nem is értettem,hogy ez most mi akar lenni? Nem mondták neki a próbákon, hogy hé, ez így nem lesz jó.
A zsűri viszont továbbra se működik szerintem.. A tavalyi kémia nincs meg köztük, ez főleg Havas úr hatása, akinél érdemes megfigyelni, hogy mindenki fogja a fejét, ha ő elkezd beszélni. Majkának pedig egyre több az inkább sértő, mint vicces megnyilvánulása (ami látszik is a fellépők arcán). Hajós nagyon hiányzik... pontozást nem is minősíteném... "Múlt héten jófejek voltunk, ezért -bár ez maximálisan jó volt- ez most 8 pont." Csoboth Adélnak 8 meg 9 pontok, mikor egy katasztrófa volt, egy picit se utánozta, ez a cukisága miatt esetleg 5 pont lehetett volna. Nincs semmi létjogosultsága a pontozásnak, teljesen értelmetlenné válik. Főleg Majkánál, aki minden héten felvesz egy pózt, ami alapján pontoz. Egy maximálisan jól sikerült produkcióra azért nem megadni a 10-est, csak mert az előző fellépő már annyit kapott, eleve vicc. Arról nem beszélve, hogy (és ez a műsor nagy buktatója) attól, hogy egy fellépő olyan előadót kap, akiben esetleg nincs annyi karizma vagy egyéniség mint mittudomén Whitney Houstonban (lásd.: Kozmix), az még nem a fellépő hibája lesz, hanem az eredeti előadóé. Csak sajnos ennek a versenyző issza meg a levét. Lásd: Baby Gaby. Igazságtalan, de hát másképp nem lehetne rostálni, nyilván.
Mindenesetre még mindig a legnézhetőbb műsor jelenleg a tévében.