Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyulanka

0 bejegyzést írt és 525 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Warriort a nagy háborúban csak úgy emlegették: a ló, amit a németek nem tudnak megölni.  Warrior poszthumusz kapta meg az állatok Viktória-keresztjét, a Dickin-érmet 100 évvel korábbi hősies helytállásáért – írja a Telegraph.A ló gazdája és tulajdonosa, Jack Seely…..
Design és fenntarthatóság, ötlet és ambíció találkozik Pesten, a Pipa utca 4. szám alatt, a Medence Csoport műhelyében. Ennek gyümölcse pedig nem más, mint reklámmolinók újrahasznosításával készült egyedi, színes táskák és kiegészítők. A Medence Csoportot frissen…..
Movie Tank L'ecsó (2007) 2014.09.01 08:00:00
Néhány éve megszakadt a Pixar tündökléssorozata. A tavalyi Szörny Egyetem mondjuk igazán jól sikerült, de pont az imádott védjegyek hiányoztak belőle. A legelismertebb animációs stúdiónál már nem tudnak olyan kreatív, egyszerre vicces és elgondolkodtató műveket prezentálni,…..
nyulanka 2014.09.02 11:54:29
Az ügynököm hajnalban küldött egy sms-t, hogy "helló, nyertél egy Emmyt a Sherlockért", én meg félálomban elolvastam, és visszafeküdtem aludni. Reggel hallottam, hogy Benedict is nyert, és Steven is kapott egyet, meg a Fargo díját is akkor tudtam meg. Örültem neki, ja. Freeman…..
Aki kutya mellett nőtt fel, biztosan szeretné, hogy saját gyermeke is megtapasztalja ezt a csodálatos élményt, ezt a különleges barátságot. Hiszen gyerek és kutya között hihetetlen kapcsolat tud létrejönni, ami mind a kettőjükre csak pozitívan hat. Viszont nagyon fontos az első…..
Kimmel kiment az utcára megint, és letesztelte, mennyit tudnak saját válogatottjukról a magukat rajongónak valló amerikaiak. Semmit, mint kiderült, hiszen mind éltette azt a Landon Donovant, aki a keretből még májusban kikerült és egy percet sem játszott a vb-n. Ettől még a…..
És igen, eljött a nagy pillanat, a brit uralkodó megtekintett de sajnos, a Vastrónra nem ült fel. Viszont kapott egy Vastrón-makettet, biztos valami limitált példányt. A YouTube élőben közvetítette a 18 perces eseményt, amit mi is ppztünk, ez a hajtás után olvasható. Az uralkodót…..
nyulanka 2014.06.24 12:49:59
Június 22-én folytatódik a Falling Skies, amit minden hibája ás ordító ostobasága ellenére is szívesen nézek, mert Noah Wyle, az egyik legalulértékeltebb tévészínész EVÖR, kurvajó benne, és tökre elhiszem neki, hogy egy partizán szabadcsapatot vezet mindenféle idegen lények…..
nyulanka 2014.04.25 09:52:47
@Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.):
pont erre jutottam én is - meg kell néznem a évad végét legalább mert nem emlékszem már mi is ki is volt.

várom már, remélem valaki majd gyorsan fordítja magyarra :)
Amikor Romeónál, a boxernél gyógyíthatatlan rákot diagnosztizáltak, gazdája úgy döntött, összeállít egy bakancslistát a kutyának. Így is tett, majd végigfotózta, ahogyan Romeo rendőrautót vezet, sörözni megy, vagy éppen életében először kipróbálja a sushit. A 32…..
A The Big Bang Theory május 1-jén május 4-ét, azaz a Star Wars-napot ünnepli, mégpedig egy olyan epizóddal, amiben Sheldont a nagy napon gyermekkori mentora, Proton professzor irányítja víziókon keresztül, mint egy elbaszott Jedi-lovag. Ez még smafu, az epizódra leigazolták a…..
Nem sok kutya viseli jól, ha gazdái hosszú percekre egyedül hagyja őt a kocsiban. Hiszen akkor minek hozták magukkal, mért nem vele foglalkoznak, máskülönben pedig nyáron, ha nagy a hőség rettentő veszélyes is kedvenceinkre nézve ez a művelet. Fern, a boxer is áldozatul esett,…..
nyulanka 2014.03.23 18:45:12
Skultéti Orsolya babaházak és miniatűr tárgyak megépítésével (is) foglalkozik, a blogjára pedig most feltett több képet arról, hogy megépítette miniatűrben Sherlock Holmes lakásának a konyháját. Természetesen a Cumberbatch-féle verzióról beszélünk, mi másról. Annyira…..
Mai posztunkban 8 tökéletes helyet mutatunk be a világban, ami a macskák számára igazi kánaán. A buzzfeed hozta le a minap az összeállítást, remekül bemutatva, hol igazán jó cicának lenni. 1. A macska hajó, Amsterdam Ez egy igazi úszó macska szentély. Egy menedékhely a…..
A Nagy-Britanniában elszívott füvet, helyben termesztik és gyerekekkel gondoztatják őket. A marijuana farmok Évente 15 millió fontot lophatnak el a villamos művektől, hogy legyen elég fény a növényeknek. Na ezek az igazi rezsidémonok. Egy hirtelen rajtaütésen Ross Kemp megsajnálja…..
  A The Walking Dead akkor is az egyik legjobb sorozat a tévében, ha a fanyalgók szerint a) keveset ölnek benne zombikat, b) túl sok a pofázás, c) túl sok a menés, d) túl sok az egyhelyben ülés, e) nem is olyan, mint a képregény. Mindez minket nem érdekel, mert pár kivételtől…..
Közeleg a Valentin nap, amit sokan elítélnek, sokan pedig tartanak. Egy biztos, nem csak azon az egy napon kell kifejeznünk érzéseinket a másik iránt, hanem egész évben, azonban valljuk be, minden nőnek jól esik egy szál virág ezen a napon, vagy bármilyen gesztus.  Mai…..
nyulanka 2014.02.06 15:31:18
És hát perszehogy a zombihentelés van ebben is a középpontban, pedig a sorozat ugye nem feltétlenül erről szól. Sebaj, kurvra várjuk. ..
A raklapok – legyen szó használt vagy új darabokról – felhasználása a lakberendezésben hatalmas divat, én magam is rajongója vagyok ezeknek a bútoroknak, az efféle újrahasznosításnak, újragondolásnak. Egyrészt, mert olcsó (újak 3000 Ft körül, használt 1700 Ft körül, selejt 500 Ft-tól), rendkívül jól…..
Könnyes búcsút vettek gondozóik a négy tündéri, már nem is olyan kicsi oroszlánkölyöktől, akik 5 hónapot töltöttek a Gyöngyösi Állatkertben. Aisha, Zuri, Zaffír és Kiango Olaszország felé vették az irányt, ahol egy szafariparkban fognak élni, így amiatt nem kell…..
nyulanka 2014.01.22 15:12:18
Norman Reedus a The Walking Dead egyik legmacsóbb karakterét, Daryl Dixont hozza kiválóan, a pali iszonyú nagy badass a sorozatban a nyílpuskával meg az odavetett egyszavas beszólásaival. Egy Nick Santonastasso nevű fazon szívatta meg, aki egyébként is sportot űz abból, hogy az…..
nyulanka 2014.01.20 15:10:09
@Yooha: brad pitt mi :)ezjó:)
nekem elég egy elsuhanó árnyék és összerezzenek. Na és így nézem a sorozatot :):)keménycsaj vagyok mi?!

nagy élmény volt biztos a srácnak az egész. jófej csapat!
Geekblog Hours 2013.12.17 12:01:36
Eddig sem volt kétséges számomra, hogy a jobb híján "Sors"-ként emlegethető, kifürkészhetetlen felsőbb hatalom gyakran úgy viselkedik, mint egy rosszindulatú, kegyetlen szarházi, az utóbbi évek talán legsokkolóbb színészhalála, Paul Walker végzetes balesete azonban még így is…..