Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imre Nóra

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szépemlékű nyár maradék bizonyítékaként itt egy fotó e borongós napon a horvátországi Plitvicei-tavak egy lakójáról, aki felettébb élvezte a tükröződés teremtette különleges panorámát, és megállt modellkedni :)  ..
Random felrázós mix, hogy ropjunk egyet a vizsgaidőszak előtt! Body-ban járkáló lányokat és érces hangú férfiakat ígérhetek a kellemesen ismert számok mellé :)) Táncolni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem  1. Foals - Cassius2. alt-J - In Cold Blood3. Arctic Monkeys -…..
  Év végi számvetés után jöjjön egy számottevően tematikus lista: a számokban számok vannak :O#suchinceptionSok örömteli pillanatot hozzon mindannyiunknak 2017! :)   1. Blur - Song 22. Bob Marley - Three Little Birds3. Radiohead - 15 Steps4. The Strokes - 12:515. Red Hot Chili Peppers - 21st…..
A nyár utolsó hónapja mellett :( más is megkezdődik a héten: a XXXI. nyári olimpiai játékok! A világ legrangosabb sporteseménye nemcsak a versenyzőket, hanem több ismert előadót (vagyis inkább zeneszerzőiket) is megihleti. A hivatalos és félhivatalos olimpiai himnuszokból (az öt karikához hasonlóan)…..
Ha csak hallgatod, laza szünet utáni dalok; ha nézed is, kis április 1-jei csavar - a mai MMM-ben ugyanis legalább annyira a látványé a főszerep, mint a zenéké. Rendhagyó válogatás szórakoztató(nak szánt), vagy inkább pihent, de legalábbis nem szokványos videoklipekből, hogy legalább egyszer…..
Hangerő-felcsavarós feszkólevezető lista elsősorban azoknak a sorstársaknak, akik a (rendes) vizsgaidőszak utolsó hetének gyürkőznek neki. Már csak pár nap, addig pedig a gitár-riffek adjanak erőt!..
Dalok, amik ha máshogy nem, de a nevükben megidézik a mostanában oly sokat hiányolt napot, napfényt (vagy a napégést). Klasszik rock, upbeat retro, optimista és sötét alterszámok egy rakáson novemberre.#köd,ködeverywhere ..
A recept már ismerős lehet: „Végy egy csokor érett (?) egyetemistát, gondosan válogass ki egy érdekes szakmai programot, majd főzz hozzá egy szuper munkatervet. Jó étvágyat a külföldi utazáshoz a Campus Hungary-vel!”. A múlt tanévben nekünk is összejöttek a hozzávalók, így történt meg, hogy…..