Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CSB1196

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rosé a nyár bora, a rosé fröccs pedig a legkelendőbb frissítő ebben a hőségben. Persze árnyékban, barátokkal, vízparton a legnagyobb élmény meginni egy hideg roséfröccsöt, de mi igazán azért szeretjük ezt a bort, mert akár munka után, távol a parttól is hangulatba hoz már 1-2 korty is. Most az…..
CSB1196 2021.07.10 15:18:57
F1Vitriol Formula Hamilton 2018.07.22 22:55:04
Lewis Hamilton a tizennegyedik helyről rajtolva a szabályok felrúgásával nyerte meg Sebastian Vettel rémálmát hozó Német Nagydíjat, és azért nem vizsgálták a futam alatt, mert nem is akarták. Kezd irreális méreteket ölteni, hogy neki mindent elnéznek? Odalett a futamgyőzelem és a bajnokság vezetése…..
Fölhúztuk a pilótaszemüveget és beleszálltunk a magyar rapháború fingfelhőibe: a Rapülőktől zuhanunk lefelé, hogy az Irént megcsináló VV Okiban az új Balassi Bálintot ünnepeljük, és végül trónra emelhessük a harmadik évezred Ady Endréjét, Mr. Bustát. Hiába van velünk a magyar rendőr, innentől már…..
CSB1196 2018.05.11 17:35:16
@_carlos_: nem akartam kötekedni, csak bosszantó mikor pl a halott pénzt és társait is Magyarország sikeres hip-hop előadóinak titulálják...igen formailag lehet rap-nek vagy hip-hop nak nevezni azt amit csinálnak (a neuroticot is) ahogy meg lehet ugyan ezt tenni a fluorral meg a halott pénzzel is csak hát nem érdemes mert a minőségtől nagyon-nagyon messze vannak, inkább mondanám gagyinak..
CSB1196 2018.05.11 17:46:14
@_carlos_: egyébként persze hogy hatott a neuroticra az akkoriban az USA-ban kialakult új rap irányzat ahogy hatott a Fenyő Mikiékre is, de hát attól hogy nagy hatással van rád pl egy szaktekintély te még nem leszel tőle automatikusan szakértő..
CSB1196 2018.05.11 23:07:32
@Androsz: javaslom inkább Shook Ones part II. -val öblítsd ki a füled, kicsit jobb mint Will Smith volt..
  A penész egy gomba, nagy mennyiségben káros is lehet az egészségre, spóráinak belégzése allergiás tüneteket okozhat. A másik baj vele, hogy ronda. Nagyon ronda.   A lakás falain jellemzően a fürdőszobában jelenik meg, de előfordulhat szekrények mögött, vagy szobák sarkaiban is.     A…..
CSB1196 2018.05.08 15:59:16
@gépésznélkül: elég szkeptikus voltam a Ceresittel kapcsolatban mert tusoláskor brutáll mennyiségű pára keletkezik elég hamar ahhoz képest még nyoma sem maradt a penésznek pedig azt hittem kell majd egy új festés a mennyezetre ahol volt de eltűnt.
Igen, lehet egy ventillátor is elég lesz de csak a mennyezetbe (gipszkarton) tudom tenni mert a falak plafonig burkolva vannak viszont még nincs megoldásom hogy a padláson hogyan vezessen ki a párát a cserépen kívülre..
CSB1196 2018.05.08 20:05:55
@caesar: a szigetelés biztos jó, azt elfelejtettem mondani hogy egyedül a fürdőben nem ment még teljesen a padlófűtés soha (valsz levegős a rendszer) a törölközőszárítós radiátor meg kevés az egész helységhez + a szellőzés sem volt túlzásba víve...ha a szigeteléssel gond lenne pusztán a Ceresit nem oldotta volna meg a dolgot teljesen (pedig megoldotta) de a ventillátor lesz a végleges megoldás.
CSB1196 2018.05.08 20:06:29
@gépésznélkül: köszi jó az ötlet!
Ferenc pápa átölelt egy gyermeket, aki sírva kérdezett meghalt édesapja sorsáról. A szentatya múlt vasárnap látogatott meg egy római plébániát, és a hívekkel való szokásos beszélgetés, a forum alkalmával a legszörnyűbb, az egyik lehető legfájdalmasabb kérdéssel került szembe. Egy kisfiú szegezte…..
Folytatódik is, meg nem is a TV2-n a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor. A TV2 közleményt adott ki, amiben azt írják, hogy megújul a műsor, a családi kvízshow hamarosan Vigyázat, szülővel vagyok! címen folytatódik. Ebben pedig a hírességek szüleikkel együtt érkeznek a stúdióba és az ők vicces…..
K-Blog Itt a 2018-as Voksmonitor! 2018.03.31 23:23:29
Egy hét van már csak a választásokig, de sokan még mindig nem tudják, hogy melyik pártra szavazzanak. Persze ráér eldönteni jövő vasárnapig, de fontos, hogy menjünk el szavazni! A Voksmonitor nevű alkalmazásunk célja, hogy a választók a politikával ne csak a pártok kommunikációján keresztül…..
A nyugati ember számára Japán még mindig megmaradt egyfajta titokzatos helynek, a különc kultúrájával, furcsa szokásival. Valójában sok japán még mindig maga is hisz ebben, de a világlátottabbak viszont kritikusak ezekkel a nézetekkel. A japán egyediség tudata másrészről táptalaja a rasszizmusnak…..
CSB1196 2018.03.19 10:18:19
@erkölcsi hulla: ez igaz, akkor a japán csak a 2.
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
CSB1196 2018.02.25 13:21:29
@G.Tibor: ez igaz, viszont a youtube nézettség képet adhat az estleges külföldi támogatottságról is, ezt a zsűri mindenképp figyelembe vehette volna, még akkor is ha tré a legnepszerűbb dal..
CSB1196 2018.02.25 13:25:39
@apro_marosan_petergabor: pont ez a baj, hogy valójában az az “ezerfejű” tényleg elég alacsony szavazó számot jelentett, a “népet” semmiképp..
CSB1196 2018.02.25 17:35:30
Ha lopott, ha nem (az), A piramis című műsorral jól járt a TV2, mert 2018 első két munkanapjának estjén, azaz kedden és szerdán is agyonvágták a konkurenciát és mindkét estét megnyerték 18-49-ben, amire hosszú évek óta nem volt példa. A számok szintjén maradva az van, hogy amint vége a Fókusznak, a…..
Merkel borzasztóan nehéz helyzetben van. A menekültek számára megnyitni a családegyesítés lehetőségét számára ugyanis vállalhatatlan kockázatot jelent, és cseppet sem azért, mert a menekültválság legrosszabb napjai ismétlődnének meg, hanem pont azért, mert ez nem történne meg. Ha pedig a katasztrófa…..
Minek vennénk méregdrága telefontokokat, amikor magunk is készíthetünk tokot a mobilunkhoz. Mutatom, hogyan.   A videó elvileg jó helyen indul, de ha nem, akkor 9:45-től látható a módszer...
Két két zenész és színész ül majd idén a TV2 zászlóshajójában, Majka mellé Papp Szabi került a zenei vonalról, míg Liptai Claudia Stohl Andrással vigasztalódhat Hajós távollétében. A szeptember 10-én azaz most vasárnap induló műsor első adásában Stohl nem szerepel majd (gondolom, a székébe…..
Az ismert amerikai jezsuita lelkipásztor, aki korábban a SZEMléleknek interjút is adott, a kereszténység tükrében szólt hozzá közösségi oldalán a Charlottesville-i eseményekhez. Magyarul közöljük üzenetét...
Hiába csinált nekik Semjén, meg Lázár a tavasszal komoly marketinget, Magyarországon annyira nem a fogy az Igazi Csíki, hogy kénytelenek kivonni a kereskedelemből...
Tavaly ősz egyik legnagyobb meglepetése a Keijo volt, amit mindenki baromságnak tippelt a premissza alapján, és a szezon botránysorozata helyett az egyik legjobb light szórakozása lett. Tegyük hozzá, a címben már két csúsztatás is van: az egyik, hogy nem Keijo! az anime címe, hanem Keijo!!!!!!!!, és…..
Idén harmadszor vettem részt a Budapest Pride-on. A felvonulás biztos pont lett a nyárban, prioritást élvez sok más vonzó szünidős programmal szemben. Úgy érzem, ott kell lennem, együtt a barátaimmal, a többi felvonulóval, még ha nem is vagyok tagja szexuális kisebbségnek. Viszont keresztény vagyok…..
CSB1196 2017.07.19 07:57:53
@Alick: a szerző teljes helyzetértékelési és értékitéletbeli tévedéseben van ha azt hiszi, hogy az, hogy tanít egy egyetemen majd felhatalmazza sőt nagyobb rangot ad a véleményének keresztény dolgokról, főleg hogy látszik semmit sem értett meg a Bibliából..
CSB1196 2017.07.19 20:09:38
@BiG74 Bodri: a te helyzetedre jelenleg a "betű öl" bibliaia megállapítás érvényes, hiába olvasod azt valójában, lényegében nem érted, számodra sajnos Jézus a szegletkő/botránykő amibe megbotlottál, hiszen nem érted/nem ismered őt, ugyan úgy ahogy anno a farizeusok sem, ők is megbotránkoztak amikor szembesültek azzal, hogy nem nekik hanem Jézusnak van igaza.
Sajnállak, sajnos ez van, kívánom hogy megismerd személyesen Istent, de ahhoz előbb a lekedet el kell veszítened/meg kell ölnöd.
CSB1196 2017.07.19 21:47:16
@BiG74 Bodri: minél többet nyilvánulsz meg a Bibiláról annál inkább mutatod hogy mennyire nem érted azt, javaslom hagyd abba mert csak egyre kellemetlenebb helyzetbe kerülsz (mondjuk annál nincs kellemetlenebb mint hamisan beállítani Jézust mint a homoszexualitás elfogadója)..
Beszélj inkább arról amit tanítassz az egyetemen reméhetőleg azt legalább érted.
Hogy egyszer csak hirtelen vége, és közvetlenül utána sokkal rosszabb, mint előtte. Miután beleélted magad a hangulatba és 3-4 órára megfeledkeztél a magyar hétköznapok szürke és nyomasztó valóságáról, egyszercsak visszazökkensz oda. Mint amikor a legszebb álmodba hasít bele a telefonod kegyetlen…..
CSB1196 2017.07.10 20:42:36
@Jankove: így van!
A legfontosabb célnak kell lennie, hogy a gyermekek a normálisat lássák normálisnak és ne a torzat, hogy egézséges módon alakuljon ki az identitásuk, természetes példát látva, természetes kapcsolatokon (apu és anyu) keresztül.
Az RTL Goldra átbandingelt Film+2 jövő héttől zúdítja ránk az RTL-archívum talkshow- és vetélkedőkínálatának jó részét, a nagy klasszikusok közül lesz Legyen Ön is milliomos! (főműsorban), A Széf, A kód, Kalandra fal, Dr. Tóth, Gyertek át!, 1 perc és nyersz!, valamint a Mónika show és a Balázs show…..
CSB1196 2017.06.30 11:11:47
@gipsz ödön: Sajnos bármennyire is fikázza, az Index is életben tartja és népszerűsíti a köztudatban tartás/felület biztosítás által a ReTekkLub hulladék, gagyi, ócska celebgyártó és celebmutogató műsorait.