Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KuniKép

8 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Soproni Búza 2020.10.07 20:41:36
Illat: nem intenzíven fűszeres, nagyon enyhén élesztős Hab: szép, fehér, elég tartós Szín: szűretlen, narancssárgás   Hát ez nem egy belga búzasör. A witbier-hez semmi köze. Egyáltalán nem jó utánzat, ugyanis a kelleténél sűrűbb, de nem a maláta és főleg nem a búzamaláta miatt, mert nem igazán…..
KuniKép 2020.10.21 06:17:00
@bottleopener: nincs lista, ha nagy-nagy ritkán ilyesmit veszek, akkor Korenenbourg. De érdekes, hogy ennyire máshogy látjuk, nekem a barátom és az öcsém is kiöntötte ezt.

Amúgy Portert múlt héten ittam, igen, szerintem is gyengébb lett, de az továbbra is remek vétel. Ezzel ellentétben.
Nyakunkon ez az új fertőző megbetegedés. Ezekből vásárolj be egy esetleges karantén átvészelésére. Íme, miket tudatosíts és tegyél családtagjaid érdekében. Figyelemre méltó tények, elkerülendő tévhitek.  Azt hiszem a keddi nap volt a vízválasztó a betegség tekintetében. Egészen eddig távolinak…..
Bicskei Szó Gripenek Bicske felett 2019.05.17 13:05:51
Egy Kossuth téren várakozó baráttal beszélgettünk telefonon 10 óra tájban.   Az első gép zaja is hallatszott, de az alacsobban is repülő két Gripen még inkább. Felismerve a Griffmadarak típusát azt is megjegyezte a felderítő tiszt: a budaörsi rendezvényhez tartozhatnak.    Közben kijött az Index…..
KuniKép 2019.05.17 23:53:13
Vannak olyan alap single maltok, amik széles rétegek számára elérhetőek. Nem kell whiskyszaküzletbe mennünk, hogy megvásároljuk őket, hanem akár hipermarketekben is hozzájuthatunk (jelzem, sokszor érdemesebb a szaküzletben beszereznünk, mert olcsóbb). A Glenfiddich 12 évese is egy ilyen whisky, de…..
sörfigyelő Harcos IPA 2017.12.08 09:40:39
Illat: citrus Hab: sűrű, rugalmas Szín: sötét borostyán  Klasszikus amerikai IPA, teletömve sztár komlókkal, kiváló minőségben elkészítve. Pont olyan lett, amilyennek egy karcos, keserű IPA sörnek lennie kell. Teljesen váratlanul egy nagyon jól sikerült felső kategóriás kézműves sörhöz jutottam…..
Évről évre gyermekek milliói küldik el kívánságaikat a Télapónak. Akadnak ezek közül nagyon aranyosak, totálisan olvashatatlanok és rendkívül viccesek is. Ez utóbbiakból válogattunk...
A szexualitás témája tabuként a gyermekekkel történő kommunikációban fontos helyet foglal el. A gyermekek érdeklődése legtöbbször már nagyon korán a szexualitás körül forog.  Felmérések szerint a 13-14 évesek 50%-a rendelkezik szexuális tapasztalattal, illetve a 15 évesek nagy része már szexuális…..
Folyamatosan hallani a híreket az ellopott jelszavakról és feltört profilokról. Ez különösen veszélyes ha üzleti és egyéb pénzügyi adatokhoz való hozzáférésünk kerül veszélybe. A Time legfrissebb cikkében  a 25 legrosszabb (angol) jelszót sorolták fel. A jelszavunkat időről időre érdemes…..
KuniKép 2017.01.24 13:40:18
@nem várt fordulat: nem az angol kiosztással van a bajom, hanem az yaq1-gyel. Magyarországon többségben van a magyar billentyűzeten az íaq0.
hu.m.wikipedia.org/wiki/Qwertz#/media/F%C3%A1jl%3AKB_Hungary.svg
KuniKép 2017.01.24 13:47:13
@zuhanorepulesss: Itt ülök egy IT hálózatfelügyeleti szobában és épp semmi meló sincs. Tanulni sem bírok ma már többet, ez van. :(
KuniKép 2017.01.24 13:55:48
@nem várt fordulat: nbmg ez nem esett le. Szó szerint vettem a bal szélsőt (legalábbis a számokat és betűket.)
A tányér közepére ejtett pötty, amit fogásnak hívnak, kiejthetetlen francia nevek, nem a hó végén a fizetéséből épp kijövő polgár pénztárcájához illő árak. Legtöbben csak ennyi látnak a fine diningnak nevezett jelenségből, és nem értik, hogyan lehet az étteremben a tányérról lelógó rántott húst és…..
..
..
..
Szoc - Mindennapi valóság Üres 2015.10.08 17:13:51
..