Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prinzessin Erbsen (törölt)

0 bejegyzést írt és 1150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már annyian rágtátok a fülemet egy modoros repülős posztért, hogy Goaked követőnk közben írt is egyet, amiért külön hálás vagyok. A modoros érkezési oldal Minap eltöltöttem - nem önszántamból - 2 teljes órát Ferihegy 1 érkezési oldalon, és bár nem modorlesre…..
Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.09.02 16:34:03
@mojoking77: nem az a baj, hogy nem adnak, de venni sem lehet.

@scsaba1: a RailJeten is economy clasnak modnják a 2.osztályt, mert ott van 1. osztály és Premium.
Talán, hogy aki a másodosztályon utazna, azt mondhassa, hogy az 1.osztályra szól a jegye.
a 2.osztály az az Economy Clas.lehetne 3. osztály de akkor mindeni fapadosnak gondolná, pedig jobb mint bármelyik magyar IC.

Ha fapados járatot lehet mondani akkor Economyt is lehet, mert ez a fapad tipikus magyar, félóráig magyaraztam egyszer hogy miért, vissza kellett menni a nagymamám leánykoráig.
Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.09.02 18:28:16
@scsaba1: a gyerekemnek is el kellett magyarázni, hogy mitől fapad a fapad, de ...

a nagyanyám szerint:
1.osztály: méltózteassék
2.osztály: tessék, tessék
3. osztály: nézd, az a büdös paraszt még kiveri az ablakot
Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.09.02 20:20:46
@cd-r: egy sértést azzal kezdeni hogy ne sértődj meg: modorosság
urbánus menekülés iskolakezdés 2009.09.01 21:13:00
Kárörvendve olvasom Szily cikkét az iskolakezdésről. Precízebben még el sem kezdődött hét éves fia belepasszírozása az átlagba, de máris elsült az agya, jogosan. Lászlóm, még csak most jön a java. Rengeteg fuszrált, alkalmatlan kifejezetten szemét, buta pedagógussal…..
Vastagbőr Te blokkolnád Lulut? 2009.09.01 12:00:00
Költői kérdés, természetesen. De nem azért, mert tudom a választ, csak egyszerűen nem akarok senkiben csalódni. Tudjuk, hogy van az a pont, amikor már elönti az örökítő anyag az ember agyát és bárkit, bárhol, bármikor - kár, hogy ezt általában megérzik a nők a randikon és…..
Gondolom, már más oldalát is fúrta, mi lehet az a termék/ szolgáltatás/ ügy, amelyhez még egy olyan színészkirálynő is adja a nevét, mint Hernádi Judit. Mert egy-két hete van egy tévéreklám, amelyben a színésznő elmondja, ő bizony nem reklámozna semmit. Kivéve, ha igazat…..
Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.09.01 08:14:08
Lassan már csak legyintünk, hogy melyik soron következő politikai színezetet magán hordozó piszkos ügyet próbálják tisztára mosni. Anno senki nem gondolta volna, de most a Cozma-ügy van terítéken. A rendőrség elmondása szerint a gyilkosság minden egyes másodpercéről tudnak, és…..
Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.08.31 13:30:17
@triumphator: az ügyvéd erkölcsét pótolja a perköltség
Egy honfitársunk, bizonyos Nagy Krisztina is megpróbálkozott a világot jelentő deszkák meghódításával az X Factor című brit tehetségkutatóban, kevés sikerrel. A videót csak erős idegzetű olvasók, illetve a csaj rokonai indítsák el. ..
Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.08.31 07:25:31
@Mimmy1110: Nem tudtam hogy bejelentkeztél, a kommented ismerete nélkül irtam amit írtam, de hiába na (zseni vagyok:D), magamtól is rá jöttem.

Minden tiszteletem a tiéd, te legalább megpróbáltad meg emelni a segged valamiért amiért vágyakozol, nem úgy mint sokan akik magunk ugyan nyakig ülnek a langyos szarban, de nem ám kikecmeredni, inkább másokat is lehúzni maguk mellé.
Kezdődik az ősz, fél év múlva választások, a Fidesz 55%-on áll, az MSZ 8%-on. Mit tennék én, ha Fideszen politikus lennék? Kussolnék, és  hátradőlve élvezném az MSZP-SZDSZ showt. Mit tesz valójában egy Fideszes politikus? Ígérget. Nyilatkozgat. Sajtótájékoztatókat tart.…..
A legutóbbi sportközvetítésünk után következzék hát egy újabb sportélmény, ezúttal Muhi az önzetlen beküldő. Itt már egy-két riporter kolléga név szerint is szerepel, de remélhetőleg nem sértődnek meg, hogy bekerültek a kis Pantheonunkba :-)) Modoros sportkommentátorok,…..
Munkahelyi (T)error "Ne ugass" 2009.08.27 06:00:00
Erynnis végre ismét köztünk, ennek örömére ismét munkajogos napot tartunk. Olvasónkat kipécézte magának egyik kollégája, folyamatosan piszkálja beszédhibája miatt, lopással is meggyanúsította.DespiSzia Erynnis!A neten kerestem a témába vágó írásokat, így találtam az…..
Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.08.27 12:33:39
@Strici: miért? szereretnél?
Egyébként egem egyszer ütöttek meg az életben: a nálam 30 cm-rel és 30 kg-val súlyosabb volt férjem. Csúnyán néztem ki, de ő ment látleletet venni,mert allig maradt bőr az arcán, a szerencséje az volt hogy gyorsabban futott nálam, és nem értem utól.
Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.08.27 12:39:26
@Droli: volt hasonló esetem, de ott a kollégák nem adtak használati utasítást a kolléganőhöz, és így azonnal kapásból leugattam, de úgy hogy zengett a folyosó.

Utána többen gartulátak, hogy ezt így még senki nem merte meg tenni. Később egész jól kijöttünk.

Amikor a kolléganőmet mószerolta a főnöknél, hetekig fuldoklottam a röhögéstől ha csak ránéztem, ugyanis rajta kivül mindenki tudta hogy főnök már hónapok óta dugja a csajt (azóta már egy pár lettek, gyerek is van) - ez egyszer nem volt szerencséje.
Jancsi bácsiék végre beszerezték a gyeplevegőztetőt meg a kerti zuhanyt, erre Kurtz ezredes barátunkon keresztül olyan anyagot kaptunk, amin azonnal besírtunk. Korábban ÁSÉS-éknál volt még két csodálatosan részletes komment AgentOtól (ez és ez) a témában, úgyhogy bízom a…..
Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.08.26 13:30:53
@Fedup Sári: amikor mostanában cihelem magammal a laptomomat, hogy tudjam hallagtni a Kossuth rádiót, eszembe jut a kis sokol a két zsebteleppel, mindig az ablakpárkányon - elnyűhetetlen volt.
Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.08.26 13:33:31
@Rocky: nálunk a faluban csak szerdán és pénteken lehet égetni - mi már készen kaptuk a rencert, mi lehetett az előtt, ha ezt sikerült keresztül verni.
Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.08.27 12:23:49
Ugy látom a telek mindenkiben érzelmeket pendített meg.

Mindenkinek van valami pozitiv, vagy negativ élménye a telekről.

A telkesekkel nekem csak egyetlen problámám van, ha panaszkodnak.
Pedig a telek csupán a szociális foglalkoztatót pótolja, az embernek szüksége van, hogy valamit csináljon a kezével, Eifeltornyot gyufa szálból, katonaság alatt cérna grafikát, és ha éppen a telek akkor sufnit, úritököt, kacsaúsztatót, mindegy csak ő csinálja. Persze ez fárasztó sport, de mozgás, jó levegő, aztán még az az érzése is meg van, hogy most jól kifogott az üzleti világon, maga termeli meg magának, nem a gonosz kereskekedőknek van kiszolgáltatvan, ezen nem csak permet nincs, de ÁFA sem, szóval valamit még hozzátett, a gyalázatosan kevéske munkabéréhez. Aztán meg hátha marad valami utána az unokáknak, amiről majd jószívvel emlegetik.

Tulajdonképpen boldogok a telken, de boldognak lenni nem divat, ezért inkább panaszkodnak.

Én egy hosszú túra után allig birtam hétfőn felmenni a lépcsőn, de nem mertem panaszkodni, mert ettől csak hülyének néztek, de tulajdonképpen büszke voltam magamra, és a fáradság az is az élmény része, a telkesek is pontosan így vannak ezzel, mert az a fáradság nem ugyan az, amit a melóhelyen húzol le . (Sajnos kevés embernek öröm a munkája, ezt a telekkel lehet kompenzálni.)

És a ha jól meggondoljuk: az ember természetes közege mégsem a panel lakás a 9.emeleten. Egy kis körül kerített földdarab a világból azért az mégis csak emberközelibb, bár hol is legyen az, a balatonon, vagy a Csermőkén, ez már csak pénz kérdése, de a lényeg ugyan az.
Augusztus 4-én, már három, hosszú héttel ezelőtt írtuk: "Azt susogják a székház folyosóin, hogy kemény hatalmi harc folyik a párton belül, a két csoport pedig a BKV-nál is kirajzolódott: Balogh Zsolt a Hagyó-féle csoport embere, Kocsis a másiké. Nos, olyasféle…..
Modorosblog A Balek 2009.08.23 17:30:00
Nem szeretem azt a szót, hogy "balek", kicsit ódivatú és modoros is... eredetileg a Vesztesen gondolkoztam, de talán mégis ez fejezi ki legjobban a ma tárgyalt emberfajtát, aki az Ingyenélő tökéletes párja (a lúzer műszó nálam tiltólistán van). A Balek sosem tud…..