Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chris8587

108 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
90 Britney Spears – Sometimes 2011.09.16 08:45:00
 Év: 1999 Nemzetiség: amerikai A hamvas, még bármiféle látható mentális zavaroktól mentes Britney első romi slágere annak ellenére megmaradt emlékezetünkben, hogy nem mondható igazi lassúzós zenének. A zseniális szövegvilág azonban már az akkori jóval zsengébb…..
90 Queen -I'm Going Slightly Mad 2019.06.22 22:41:34
Év: 1991 Nemzetiség :Angol Hogy is lehetne jellemezni ezt a Queen dalt ? Szürreális? Egy menő rockbandától mindenképp ha viszont számba vesszük az énekes Freddie Mercury súlyos betegségét inkább érthető hogy ilyen  a dal és a dalból készült klip is szürreális jelleget ölt. Kicsit Noel Cowardra…..
1992 nyarán ünnepre készült  Diósgyőrben a zöld fehér szurkoló sereg  hogy 11 év  után bajnokságot nyerjen szeretett klubjuk a Ferencváros- A Nyilasi Tibor vezette csapat úgy érkezett Diósgyőrbe hogy ha nyer biztosan bajnok erről Wukovics László a csapat akkori gólkirály aspiránsa gondoskodott a…..
Év:1995 Nemzetiség:kanadai Country felrázva, remixelve. Ez is megtörtént a napfényes 90 es években és ez még csak a kezdet volt...
Ismét megy a polémia a 4 es  metró körül a visszafizetendő büntetés kapcsán. Azt ugyan senki nem kérdezi meg hogy ki a felelős azért hogy egyáltalán fizetni kell mert hogy nem Demszky Gábor az egészen biztos! A Demszky Gábor vezette  Főváros amikor megkapta az EU tól a támogatást a 4 es metróhoz…..
Egy képzeletbeli vörös vonal elött áll az Orbán kormány amit ha átlép onnantól kezdve nincs visszaút számára. Miután átlépik csak egy végkifejlete lehet és az a nemzetközi ítélőszék ahova azok a vezetők  kerülnek akik saját polgáraik ellen vétenek. Emlékezzünk csak Milosevicsre aki 1999 ben egy…..
Kicsit túl sokat lett dicsőítve Demszky Gábor mostanság, nem ok nélkül hiszen sokat tett Budapest fejlődésért  és a  harmadik Magyar Demokratikus Köztársaság megalakulásáért. Az egyik korábbi cikkben azt taglaltam egy Demszky interjú kapcsán hogy érdemes lenne az ellenzék válsága okán ismét…..
Az új esztendőből már eltelt 5 nap még csak most jutott idő egy kis összegzésre az elmúlt évről.  Amióta Blogunk elindult az volt a cél hogy megpróbáljunk teret adni annak hogy hogyan gondolkodik egy liberális a világról. Ezt ha 2016 ban nem is sikerült teljes mértékig bemutatni azért megpróbáltuk.…..
Liberal Times Nem az a baj..... 2017.01.02 22:14:45
Nem az a baj hogy egy történészt választottunk vezetőnek aki félidőben mártírrá vált a betegsége okán és mégis gyűlölte a nép. Nem az a baj hogy privatizáltunk! Nem az a baj hogy nem lett nagykoalíció, Nem az a baj hogy volt egy Taxisblokád, nem az a baj hogy Horn Gyuláék nyertek 94 ben, Nem az a…..
Lassacskán búcsút intünk a 2016 os esztendőnek mely sport szempontból igen erős volt és megkezdjük a 2017 est amely sportdiplomáciai szempontból erős lehet. Ahhoz hogy megértsük hogy miért is lehet 2017 es év sportdiplomáciailag erős menjünk vissza időben egészen az ezredfordulóig amikor is a jövő…..
Demszky Gábor harcos ellenzéki és Főpolgármesteri tevékenysége rengeteg dicséretet és méltatást kapott a korábbi cikkekben, utóbbi azonban a 3 as metró körüli polémia kapcsán értékelődik fel igazán. Főpolgármesterként ő ugyanis sosem beszélt a levegőbe mint ahogy utódja Tarlós István teszi. Demszky…..
Chris8587 2016.12.15 17:23:29
@maxval bircaman BircaHang szerk: Most mi van ha nem káosz?
Chris8587 2016.12.17 17:06:22
@féregirtó: Majd ha magára gyullad a 3 as metró akkor mondja hogy agyhalott!
Igen erős nem tetszést és  elutasítást váltott ki Haraszti Miklós elképzelése  ellenzéki körökben ami arról szól hogy a Baloldal próbáljon meg együttműködni a Jobbikkal annak érdekében hogy a kormány megváltoztassa a választási rendszert egy tisztességes arányos választási rendszerre! Azonban a…..
A Liberális értelmiségről nem lehet elmondani hogy ne lennének elveik, sem azt hogy ne lennének realisták, viszont előállhat egy olyan helyzet hogy az elveket felülírja realizmus. Haraszti Miklós egy azok közül akinek Liberálisként a Realizmusa erősebb az elveinél. A Demokratikus  oldalon az az…..
Chris8587 2016.12.11 19:27:00
@mikibá: Miért is mert van egy ésszerű javaslata hogy ne kelljen erőltetni az összefogást hanem szavazzon mindenki a saját pártjára???
Chris8587 2016.12.11 21:44:09
@Zsoltbacsi: Kiről beszél?
Ember azt gondolná hogy már nincs lejjebb aztán rájön hogy van, ez a megállapítás  a jelen esetben is érvényes. Sosem gondoltam volna hogy egyszer Vona Gábort és Gyurcsány Ferencet egy plakáton látom aztán ez is összejött hála a Fidesz cöfögő malac kommandójának.  Az nyilván nagyon zavarja a…..
Eddig már unos untalan próbálták összehasonlítani Gyurcsány Ferencet és Orbán Viktort sikertelenül. Most próbáljuk meg bemutatni azt hogy mi  különbözteti meg őket egymástól! Gyurcsány nem  a Bibóban kezdte és nem voltak kollégiumi szobatársai Orbánnak viszont igen. Gyurcsánynak nincsen stadion a…..
Gyárfás Tamás egy érdekes figurája a hazai közéletnek és médiavilágnak egyaránt, utóbbi esetében 20 évet ölel  munkássága hiszen 1989 től 2009 ig a Nap Kelte  abszolút piacvezető volt  a televíziós reggeli műsorok versenyében. Azonban Gyárfás nem csak "médiamogulként" futott be nagy karriert hanem…..
Azt már megszokhattuk az elmúlt 6 évben  hogy a közmédiából kormányszócsőt csináltak.Így nem lepődtünk meg azon sem hogy 80 milliárd közpénzből hírcsatornát csináltak az M1 ből. Azon már meglepődtünk  hogy az indulás után nem sokkal égések sorozatát mutatta be az állami (vicc)hírcsatorna.De mit is…..
26 év telt el a rendszerváltás óta, 6 éve  viszont reneszánszát  éli a Kádári puha diktatúra amit NER néven nyomnak le a nép torkán. 2010 óta adott egy társulat aki ugyan az LMP névre hallgat és titulusa ellenzéki  az utóbbit valahogy mégsem veszik komolyan.Hogy mik azok amiket komolyan kellene…..
Chris8587 2016.12.01 13:54:58
Van egy régi mondás amely szerint "nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik" ez mondás tökéletesen illik egy olyan emberre aki politikusként két pártot is megjárt. Tölgyessy Péter újabban  azzal tűnik ki hogy elemzi magát a Nemzeti együttműködés rendszerét. Az utóbbi években ha…..
Nincs még egy nép  a világon amely ennyire szeret a múltba nézni mint a magyar, nincs még egy nép amely ennyire apakomplexusos mint a magyar! Ezért is van az talán hogy igen erős nosztalgiája van  a mai napig a Kádár rendszernek. Mind Kádár mind pedig Orbán szerette illetve szereti megmutatni…..
Már jó ideje megkapta a blog hogy nem liberális hanem Gyurcsányista egy korábbi Gyurcsány Ferenccel foglalkozó cikk kapcsán. Nem volt igaza mert egy  igazi liberális támogat minden Demokrataként gondolkodó politikust így Gyurcsányt is. Hogy miért írok ismét róla annak  egy igen egyszerű oka van,volt…..
Chris8587 2016.11.22 15:42:19
@Hartwell: Trumpról és ezt gondolta mindenki aztán mégis.
Chris8587 2016.11.25 22:04:52
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: Onlijúúúúúúúúúúúhhhhhhh! :D
 Az hogy Orbán Viktor a családjával hova megy nyaralni  azaz ő magánügye  pontosabban csak az lenne ha nem lenne közszereplő. Azonban Orbán közszereplőként éli az életét immár 26 éve hol képviselőként hol pedig miniszterelnökként. 2010 óta azonban ismét Magyarország miniszterelnökeként gyakorol…..
Ghaith Pharaon neve mostanság gyakran szerepel a  megmaradt független sajtóban. Ennek egyik oka hogy Orbánnal szemben vett telket  a szaúdi üzletember  akit még az FBI is keres csalás , vesztegetés, fegyverkereskedelem, terrorizmus támogatása, pénzmosás, nukleáris technológiákkal való kereskedéssel,…..
Gyurcsány Ferencet lehet nem szeretni ,  bohócnak titulálni de egyet nem lehet  tőle elvitatni,  hogy megkerülhetetlen tényező  a hazai politikában. Most biztosan azt kérdezi a Kedves honfitárs hogy mit akar a szerző Gyurcsánnyal hiszen bizonyított  miniszterelnökként. Mit is bizonyított? Semmit…..
Vona vagy Orbán? Orbán vagy Vona? Normális országban egy ilyet még csak nem is kérdez az ember ! Márpedig kis hazánkban ez a kérdés hogy  a rosszat válasszuk vagy a még rosszabbat. A 2002 ben alakult polgári körökből jött létre a Jobbik amely a Fidesz édes gyermekének is tekinthető. Ez az Édes…..