Regisztráció Blogot indítok
Adatok
partyung

75 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnel is előfordult már, hogy reggel kinézett az ablakon és meglátta a szürkeséget és elment az egész naptól a kedve? Nem véletlen mondják, hogy szürke időben az ember is szürkének érzi magát. Hogy ez miért van így? Borongós idő=rossz hangulat Minél kevesebb napfény ér bennünket és minél szürkébb…..
Milyen környezetvédelmi szempontokat vegyünk figyelembe télikertépítésnél? Elébe nézve a klímakatasztrófának és energiaválságnak e téren is legyünk körültekintőek. A télikertépítés során számos környezetvédelmi szempontot érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy a létesítmény fenntartható…..
Önnek is sokat fáj a feje? Tudta, hogy a fejfájások leggyakoribb típusa tenziós fejfájás? Nem szokta kísérni émelygés, látászavar. Nem jellemző rá, hogy csak a fej egyik felét érinti, még fel sem ébredünk rá éjszaka. Milyen tünetei vannak a tenziós fejfájásnak? Legtöbbször este szokott…..
A későn ébredő ember hajlamos megfeledkezni arról, hogy reggelizzen. Vagy csak futtában kap be egy pár falatot szinte már útközben, vagy egyáltalán nem eszik semmit. FONTOS Az, aki nem reggelizik, sokkal kisebb munkateljesítménnyel bír és sokkal könnyebben érheti baleset! Az állva bekapott…..
Sokféleképpen meg lehet közelíteni, hogy mi számít túlsúlynak, mennyi az ideális testtömeg. Egy elmélet szerint az egészséges ember normális testsúlya annyi kg-nak vehető ahány cm-rel magasabb egy méternél. Vagyis egy 170 cm magas ember ideális testsúly 70kg.  Sőt, úgy tartják, hogy a férfiaknak…..
Terasz beépítése télikertnek Budapesten. Növények termesztése. Használt laptop garanciával. PR-cikk és link elhelyezés < Aktuális tartalommarketing projektek a jobb Google-helyezésért. Otthonában növénykertet legolcsóbban úgy alakíthat ki, ha befedi és/vagy beüvegezi családi háza bejárati vagy…..
Környezetkímélő, anyag- és energiahatékony megoldások Zöld számítástechnika - Energiatakarékosság A számítástechnikai iparban a leginkább anyag- és energiahatékony megoldások azok, amelyek csökkentik a számítógépek és a hozzájuk kapcsolódó eszközök energiafogyasztását, károsanyag-kibocsátását és…..
Hogyan függ össze az egészséges életmód és a télikerti, pálmaházi  növénytermesztés? Számos kapcsolat és kölcsönhatás fedezhető fel az egészséges életmód és a télikertben vagy a beépített teraszon való kertészkedés között. Íme néhány példa, hogyan függenek össze: Friss levegő és oxigén. A télikert…..
Ajánlás: keresőmarketing munkához prémium használt laptop Miben segíthet a mesterséges intelligencia az online marketing szakembernek? Már tényként kezelhetjük, hogy az MI számos területen szerepet játszhat az internetes kereskedés fellendítésében és PR tartalmak létrehozásában. E téren konkrét…..
A legújabb statisztikák szerint minden 1500 emberből egyet érint a lisztérzékenység, vagy idegen szóval a cölikália. Ami egyre növekvő tendenciát mutat. A gabonafélékben található egyik összetett fehérje, a glutén a felelős a lisztérzékenységért. Nem válogat a korosztályokban, éppúgy előfordul…..
Bár az üvegház-hatás negatív légköri jelenség, de eredetileg üvegházak és télikertek kívánatos hőmérséklet-növekedését jelenti. Amelyet akár mesterséges intelligencia vezérelhet. Ugyanis: míg az üvegházgázok (például szén-dioxid, metán) túlzott kibocsájtása a globális felmelegedést okozza, addig…..
Tartalommarketing, közösségi marketing, MI Sokan kérdezik: az online marketingben mi a szerepe a tartalomnak, a közösségnek és a mesterséges intelligencia veszélyei ezt a szerepet hogyan fenyegetik? Természetesen mind a tartalom, mind a közösség kulcsfontosságú szerepet játszik ezen a területen. Az…..
Emberi cselekvéseinket különböző szociális, szellemi és morális érdekek vezérlik, amelyek a cselekvők céljait, értékeit, normáit és hozzáállásait tükrözik. A szociális érdekek azok az érdekek, amelyek a cselekvők közötti kapcsolatokra, együttműködésre, konfliktusokra és befolyásolásra vonatkoznak.…..
Nikotinos talajkezelés - cukkini termesztése Bár a szakmai fórumok a bio cukkinit nem javasolják nikotinnal kezelni, mert ez károsíthatja a növényt és az egészséget, ezért tegyünk ekörül egy kort. Tény, hogy a nikotin egy erős növényvédő szer, amelyet néhány kertész használ a levéltetvek ellen, de…..
 használt laptop felújítás - refurbished jelentése - felújított notebook vásárlása webáruházból -  hardver és alkatrész szerviz budapest - mit jelent a refurbished laptop felújítás - webszöveg + link elhelyezés - termék, szolgáltatás - ár, garancia Milyen a refurbished laptop? Vedd meg! A magyar…..
Háztartási és ipari felhasználásra szánt víztisztító, vízlágyító, ivóvízszűrő berendezések  Akár szűrőt, víztisztítót, vízlágyítót keres, akár csak érdekli az otthoni csapvíz minősége, az interneten tájékozódhat. Szerezzen pontosan arra a problémára igazán jó választ, amellyel a vízminőség kapcsán…..
Milyen marketingmódszerekkel népszerűsíthető az egészséges életmód? Az egészséges életmód népszerűsítése érdekében számos online marketingmódszert lehet alkalmazni. Néhány példa: Influencer marketing. Az influenszerek nagyobb közönségeket érhetnek el, és így hatékonyan tudják népszerűsíteni az…..
Meghatározza-e az életmód az egészséget? Az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének kutatása szerint ha egészségesen élünk, akkor cirka 15 évvel meghosszabbíthatjuk életünket. Természetesen sok más tényező is számít. Ezek közül sokat nem tudunk befolyásolni. Genetikai örökség, járványok,…..
Tartalommarketing és weboldal-SEO Keresőoptimalizálás? Webáruházak tulajdonosait leginkább az a kérdés foglalkoztatja, hogyan szerezzenek több látogatót. Az egyszerű, ám sokrétű válasz az, hogy tartalommarketing eszközök (pl. PR-cikk megjelentetés) révén végzett Google-alapú, komplex…..
Laptopodon olvasod: minden a tartalmon múlik. Persze. De nem mindegy, hogy ez a tartalom hol jelenik meg először. A digitális online tér marketing-ereje ma már erősebb, mint a hagyományos analóg platformoké. Az online tartalom elsődlegessége Kicsit mindenki elcsodálkozott, talán meg is ütközött,…..
Szerviz Budapest: Laptop töltők minden típushoz Mobil számítógéped van. Lenovo laptop? Meghibásodott az AC/DC adapter? Tudod, mi a teendő!   Gyári akkumulátor töltő Lenovo laptophoz Amennyiben budapesti laptopszervizben vagy PC szakboltban dolgozik műszerész végzettségű családtagod, talán…..
Recept: natúr sertésszelet kucsmagombával Az ínyenc Verec Kenéz Mazei Szegfű c. blogjából Nem győzöm hangsúlyozni, hogy bár imádom a kucsmagomba levest is – egy kis medvehagymával összepárolva, tejfölös habarással, de... De az első tavaszi gomba (a piacin már megjelent!) sokak szerint többet…..
Talán kevesen tudják, de a fejmasszírozás rendkívül jótékony hatással van a szervezetünkre. A fejbőrünk rengeteg idegvégződést tartalmaz, melyek egy jó fejmasszázs hatására az egész szervezetünket relaxált állapotba hozzák. Akár az ujjbegyeinkkel, akár fejmasszírozó segítségével végezzük el a…..
A tűzvédelemre vonatkozó szabályokkal olykor kuszák lehetnek, ezért összegyűjtöttünk 3 jelet, hogy szükségünk van tűzálló ruhára munkavégzésünk során. A munkavédelem terén a tűzvédelem egy olyan kérdéskör, amire kiemelt hangsúlyt kell fektetni. Erre különböző szabályzatok és rendeletek…..
A klór-dioxiddal végzett vízkezelés ökológiai aspektusai Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban a klór-dioxid alkalmazása széles körű: víztisztításra, szennyvízkezelésre, eszközök és berendezések fertőtlenítésére, papírfehérítésre, stb. használják. A klór-dioxid vízben jól oldódó, sárga…..