Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gekko Pub Szombathely

65 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gekko Pub Nyári ajánlatunk 2017.06.29 02:32:46
Cicero óta tudjuk, hogy a változatosság gyönyörködtet. Épp ezért jó olykor új dolgokat kipróbálni, mint például a bázisugrást, a bungee jumping-ot, vagy a víz alatti esküvőt. Oké, ha erre mégsem vágytok, érdemes új ajánlatunkat elsajátítani.  Általában is elmondható, hogy a magyar egy „leveses”…..
Vannak filmek, melyekben annyira jól eltalált 1-1 kajajelenet, hogy utána rövid időn belül neked is kötelezően enned kell. Van, ami most kapásból eszedbe jutott? Amikor annyira gusztusos egy Nagy Zabálás vagy egy adott étel látványa, hogy azonnal megkívánod? A filmtörténelem talán egyik…..
Gekko Pub Szombathely 2017.06.19 13:56:47
Tudjuk, hogy Gordon sokszor nyers és bántó, de a szakértelme felől nincs túl sok kétség. A három Michelin-csillaggal is rendelkező séf egészen biztosan tudja, mit beszél, mikor megmondja, mire figyelj, ha nem otthon ennél, hanem étteremben. 1. Kerüld a „specialitásokat” "Nem titok, hogy a ház…..
Gekko Pub Falatnyi Itália 2017.05.04 23:27:55
Az igazi minestrone levest Olaszországban is régiónként eltérően készítik - gyakran szezonfüggő, abból készül, ami éppen frissen kapható. A lehetőségek végtelen tárháza lakozik benne, szóval a lényege az, hogy nagyon sűrű. Kóstold meg nálunk Itáliát új ajánlatukról: aki mer, annál van a…..
Gekko Pub Kreatív Húsvét 2017.04.08 12:24:23
Locsolók, barátok, rokonok, gyermekek - természetes a vendégjárás, ilyenkor jól jön pár igazán ünnepi és ötletes vendégváró finomság. Összeállításunkban az elsődleges szempont, hogy olcsó, másodlagos a gyors megvalósítás. Olyan ötleteket hoztunk, amelyeket kevés hozzávalókból és minimális…..
Gekko Pub Marha jó! 2017.04.01 15:08:43
Lassan beköszönt a nyár, de mielőtt eltennénk a téli ruhákat, és elővennénk a fürdőruhákat, gondoljunk az átmenetre. Tavasszal már igenis jó idő lesz! A körte pedig tökéletes alapanyag a hűsítő fogásokhoz, melyet a méz selymessége tesz pikánsabbá. Hideg mézes körtekrémlevesünk: Elterjedt fogás…..
Rendelés és általános információk: - rendelés leadása személyesen a Gekko Pub és Étteremben (Szombathely, Szelestey u. 2.) vagy telefonon a 94/340-320, illetve a 20/926-2068 telefonszámokon, nyitvatartási időben - a kiszállítás hétfő-kedd-szerda-csütörtök-vasárnap: 11:00 és 22:00 óra között,…..
Sokan kerülhettek már olyan helyzetbe, hogy panaszt kellett tenniük. Azt azonban el se hinnénk, mi minden miatt képesek vagyunk elégedetlenkedni. Íme egy válogatás a legmókásabb éttermi panaszokból. Jó szórakozást és olvasást kívánunk! “Az étel hideg volt, a pincér meleg.” “Felháborító, hogy fél…..
A sült paprikakrémleves egy igazi tavaszi ínyencség. A sütés kiemeli a paprika intenzív ízét, füstös aromát kap, melyet nagyon jól kiegészít a bivaly mozzarella krémes lágysága. Ha eleged van azokból a diétás fogásokból, amelyeknél még az éhezés is jobb, akkor neked ajánluk ezt a ruccolás…..
A póréhagymás krémlevesünk hideg téli napokon lehet jó választás, pláne akkor, amikor tényleg csak rövid időt hagytok nekünk arra, hogy valami finomat, tartalmasat tegyünk elétek az asztalra. Kicsit pikáns, kicsit elegáns, kicsit egyszerű, de mégis nagyszerű, amely bacon chipsszel elkábítva…..
Gekko Pub Pálinka 2017.01.21 16:05:08
"Fektesd a pénzed alkoholba, sehol másutt nem kapsz 40%-ot." - Ehhez hasonló elmésségeket szerintem napokig tudnánk sorolni, ám azért nagyon nem mindegy, hogy miből, hogyan, és mennyit fogyasztunk. Szinte minden valamirevaló országnak meg van a maga nemzeti itala, nekünk magyaroknak ilyen a…..
Gekko Pub Beer-lak extrákkal 2017.01.07 17:08:16
Hogy étel és bor harmóniája hogyan viszonyul egymáshoz - közismert tény, de mostanra már egyre gyakoribb, hogy egy pohár sört rendelnek a vendégek étkezés előtt. Hogy a trend volt-e előbb vagy a sör jótékony hatásait alátámasztó vizsgálatok, ma már nem lehet tudni. Mindenesetre tökéletesen…..
Gekko Pub Karácsony 2016.12.14 20:11:47
„A Karácsony azért van decemberben, mert egyébként semmi jó nem lenne abban a hónapban.” Egyik ismerősünk vélekedése majdnem stimmel is, hiszen hideg, szürke, olykor havas-jeges, és sötét időszak az év utolsó hónapja, amikor már mindenki az ünnepekre készülődik, és talán csak egyedül ez tartja…..
Gekko Pub Gekko truváj 2016.11.19 12:45:50
Azt ugye már korábban tisztáztuk, hogy az ember társas lény, és enni jó, a kettő pedig szervesen kapcsolódik egymáshoz. Ha azonban a létszám egy bizonyos szintet túllép, adódhatnak problémák. Van egy kis különtermünk a hátsó traktusban, amit direkt arra találtunk ki, hogy az otthoni…..
Mielőtt még realizálod a földi létet, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy, mert az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, azt jelenti, hogy: a. Képes voltál valahogy hazateleportálódni. Ügyes, ez nagyon jó!b. Valszeg megvan a kulcsod és nem úgy…..
Gekko Pub Halloween 2016.10.22 18:23:42
Rém egyszerű finomságok.Magyar vonatkozásban nem szokás a Halloween-t “ünnepelni”, mi meghittebben emlékezünk az elmúlásról. Angolszász hagyomány a “csokit vagy csalunk”. Mutatunk pár ötletet a nagyvilágból, ami otthon is egyszerűen elkészíthető a gyermekeknek, természetesen koruknak megfelelő…..
Gekko Pub PUB-ok világa 2016.10.04 14:00:40
Itt van az ősz, megint, újra... Minden színével, illatával - és baromi sok esővel… Jönnek a fázós reggelek, plédbe burkolózós, összebújós esték - még a természettől teljesen elszakadt városi ember is érzi, hogy lelassul a világ, a gyümölcsfák megszabadulnak terhüktől, és leveleiktől… Legnagyobb…..
Gekko Pub Őszi ajánlatunk 2016.09.24 19:21:15
Ideje néha elszakadni a húsleves-rántotthús-sültkrumpli szentháromságból! Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig ugyanazt együk, néha merjünk kísérletezni is! Mi most az őszi ajánlatunkat kínáljuk nektek. Vajon mennyire egyezik az ízlésünk? A krémlevesek ugyan egész évben szezonálisak, de ősszel a…..
Gekko Pub Beer-lak 2016.09.19 15:27:58
Egy sör nem sör. Két sör fél sör. Négy sör egy sör, de ugye egy sör nem sör… Kézműves söreink mellett állandó két főszereplőnk csapra verve: Soproni és Krusovice világos, illetve állandó jelleggel harmadikként egy “vendégsör” csatlakozik - most készletünk erejéig: barna Krusovice.  Sötétbarna…..
Gekko Pub Gekko Pub kedvencei 2016.09.10 15:57:12
„Az univerzumnak nincsenek kedvencei” - mondta egyszer Andrew Matthews, amerikai író. De nekünk vannak! Egy bölcs ismerősünk mindig azt mondogatta, figyeljétek meg, augusztus 20-a körül plusz-mínusz három nappal jön egy hatalmas vihar, meg lehűlés, aztán - utána bár visszatér - a nyár már nem…..
Cellulitkezelésünk A cellulit a bőr irha rétegében lerakódó salakanyagokat jelenti, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb gömböcskéket alakítanak ki. A felgyülemlett nedvesség ödémát okoz, a megduzzadt csomók egymással találkozva felszakítják a rostok…..
Gekko Pub Kedvenc ételeink 2016.08.27 22:51:31
Cicero óta tudjuk, hogy a változatosság gyönyörködtet. Épp ezért jó olykor új dolgokat kipróbálni, mint például a bázisugrást, a bungee jumping-ot, vagy a víz alatti esküvőt. Oké, ha erre mégsem vágytok, érdemes új ajánlatunkat elsajátítani. A krémlevesek egész évben szezonálisak, amely…..
A szombathelyi Gadó Andrást talán senkinek nem kell bemutatnunk, számtalan siker fűződik a nevéhez, többek közt erőemelő VB 5. helyezés, EB ezüstérem, és legutóbb országosan a dobogó első helyére állhatott. Következő felkészülése a könnyűsúlyú erős emberek világbajnoksága lesz, amit Finnországban…..
Cryoland Szombathely Gerinc 2016.08.01 14:53:25
Gerincünk egészsége, illetve a helyes testtartás alapvetően meghatározza a közérzetünket. Az emberi test alkotórészei ugyanis a sejtek és a különböző szervek működését az idegek által közvetített impulzusok irányítják - amikor ezek az ingerületek akadálytalanul eljutnak rendeltetési helyükre,…..
Gekko Pub RIO 2016 2016.07.28 17:40:06
      2016. augusztus 5. - Kezdetét veszi Rio! Négyévente az olimpiáé a főszerep, ilyenkor minden más egy kicsit háttérbe szorul, a lehető legtermészetesebb, hogy a normális menetrend fenekestül felfordul, a tévéközvetítések köré szerveződik a napi program, az üzleti élet lustán döcög, a…..