Leylandi

Aktivitások

Utazások Prolinézián túl Miért nem érdekli a fiatalokat a demokrácia? 2017.01.06 16:36:12

Általános tendencia Európában -és úgy egyáltalában világszerte-, hogy a fiatalokat egyre kevésbé érdekli a világ, amelyben élnek, egyre kevésbé tartják fontosnak például azt, hogy milyen politikai berendezkedésű az állam, amelynek polgáraik. Magyarországon a politikai érdektelenség egy különleges…..

Leylandi 2017.01.10 15:05:40
Nincs semmi látnivaló. A világ, amióta van benne ember, mindig így működött: a lenullázódás (háború) után demokratizálódás jött, fölakasztották a királyokat, a nép hősként őrizte egy darabig a vívmányokat, széles tömegeknek lett jó, majd lassanként előkúszott az emberi alaptermészet, amit kicsiben harácsolásnak, ügyeskedésnek, nagyban pedig korrupciónak hívnak. A gazdasági elit betette lábát a politikába, és egyre több javat a kisemberektől lenyúlt (azok meg egymástól). A politika, a demokrácia kiüresedett, a nép rájött, hogy mindenképpen kihagyják minden döntésből, és létrehozta mindannak a szépnek és jónak, amit háború után létrehozott, a KARIKATÚRÁJÁT. Az első világháború előtt épp ily nihilisták voltak a fiatalok, éppúgy röhögtek a bajokon, mint most, és éljenezték a háborút, ahogy hamarosan tenni fogják. És eljön az újabb háború, MERT MINDIG JÖTT ÉS MINDIG JÖNNI FOG, amíg ember, sőt amíg élőlény lesz benne.
Eddig is így volt. Mitől lenne másképp??? Ugyanmár... Nem mondok sokat, 20 éven belül újabb világháború lesz, és sokkal kegyetlenebb minden eddiginél, ahogy a második is az volt a többinél! Első Vh: 20 millió, második Vh: 50 millió, harmadik Vh: 200 millió áldozat. Minimum.
comment:com Gaál Noémit eléggé meglepte, hogy kirúgták 2017.01.05 11:15:23

A Star magazinnak nyilatkozott a TV2-től decemberben elküldött Gaál Noémi, aki azt mondta, hogy ahhoz képest, hogy 19 évet húzott le a tévénél (előtte a köztévénél volt 1990-1997 között), hidegzuhanyként érte a dolog: A csatornánál az utóbbi időben sok változás ment végbe, én pedig ennek a…..

Leylandi 2017.01.06 11:28:44
@Balt: "Az azért nem túl előrelátó a csatornától"

Az azt megelőző napokban távozott több fontos ember (pl. a gyártási igazgató). Nyilván valahogy kifűrészelődött köztük a Noémit tartó ág is, ennyi. Így megy ez. A legtöbb jólkereső, ám kevés feladattal-felelősséggel megbízott alkalmazott mindig "valakinek az embere", ha az megy, megy ő is, függetlenül attól, mibe válogatták bele. A háttérben ennél fontosabb szempontok vannak, mint egy vetélkedő.
Leylandi 2017.01.06 11:44:17
@szepipiktor: "Egy időjárásfelolvasó még nem a világ megmentéséért felelős magasan képzett tudós"

Ez teljesen így van. Vihar a biliben. Senki se védett, téged is bármikor kirúghatnak, engem is - akkor őt miért ne? Mert felvarratta? Mert ha ezen múlik, én is felvarratom...

"Azért jó látni, ahogy a sok szobarejszoló kritzálja a csajt... Örülnétek, ha a ti nejetek így nézne ki ebben a korban! A sok bradpitt..."

Most nem a szobarejszolók védelmében, de az embernek bírálatot-véleményt mondani nemcsak az önmagánál csúnyább emberekről lehet. Ha ez így lenne, sose mondhatnánk például, hogy ez vagy az a sör, szálloda, autó jó vagy rossz, hiszen mi nem vagyunk (és a férjünk-feleségünk) se elég jó sör, se jó szálloda, mégkevésbé Volvó. De még emberről se csak a nála szebbek mondhatnának véleményt - ha így lenne, be kéne tiltani az összes szépségversenyt, hiszen ott a LEGSZEBB EMBERRŐL döntenek NÁLA CSÚNYÁBBAK - ha nem lennének csúnyábbak a zsűriben, akkor ők kapnák a koronát, nem a győztes hölgy! És természetesen be kéne tiltani az összes, fotómodellről készült fotó véleményezését is, a legutolsó nyikkanásig, hiszen jó eséllyel mindenki csúnyább náluk.
Nos, a véleményrendőrség szerencsére (még) nincs bevezetve.
Leylandi 2017.01.06 11:50:58
@Balt: sajnos nem (bár kétségtelenül el bírnám költeni Noncsika főnijének a fizetését). De azért a Földön élek, Mo-on ma mindenhol így működik: egy vezetővel mindig jelentős holdudvar is távozik, hiszen minden kinevezéskor az illető igyekezett részint saját "megbízható" embereivel körülbástyázni magát, részint pedig behozni magával rokonait/szeretőit. Ma már nem a rátermettség az első szempont sehol, még a multiknál se. Ott is csak magyar vezetők vannak, mind ez a mucsai-balkáni fajta :-(
niche Kunhalmi Ágnes - a leghitelesebb magyar politikus 2017.01.03 19:40:24

A jobboldali média most imádja Kunhalmi Ágnest, és meg kell valljam én is, csak más okokból. Már akkor felfigyeltem különleges képességeire, amikor elröhögte magát egy szoci rendezvényen, mert valami olyasmit mondott, hogy igenis vannak ott fiatalok. A kormánymédia szerint egy tudatmódosító szer áll…..

Leylandi 2017.01.05 09:54:57
@Kelly és a szexi dög: Hogy szülhetne? Az a baj, hogy alaposan még meg se rakták :-(
Az ilyenre régebben volt megoldás, az orvos hivatalból elégítette ki, "ettől elmúlik a hisztéria" címmel.
Jelentkező pedig biztos lenne...
Leylandi 2017.01.05 11:50:13
@átlátó: Te is észrevetted, milyen nagyra tudja nyitni a száját?
hirhatar.com/wp-content/uploads/kunhalmi-%C3%A1gnes.jpg
Fölszabadulnak erre az enzimek, mi?;-)
Leylandi 2017.01.05 16:17:04
@nicheblog: ha már kattintásra mész, mért nem idézel be ilyeneket?
www.eszakhirnok.com/kepek20150404/original.jpg
Szerintem ez hatásosabb lenne...
Silver fox Ageism a munkahelyeken 2017.01.03 15:45:46

Ageism – avagy életkor miatti diszkrimináció. Felmérések szerint a diszkrimináció legelterjedtebb, ugyanakkor leg kevésbé bizonyítható típusa. Bár hivatalos definíció nincs, általában a hatvan, hatvanöt év fölötti korosztályt sorolják a „senior”, vagyis idős kategóriába. A diszkrimináció azonban már…..

Leylandi 2017.01.04 18:56:11
@Tibi !: Nincs Magyarországon szakemberhiány!!!
Átbaszható, kizsigerelhető, palira vehető, zsebből fizethető, megfélemlíthető, fillérekért is dolgozni hajlandó rabszolgából lett hiány, minden magyar munkaadó az unió előtti aranykort sírja vissza, amikor csakúgy odavághatta, hogy százan várnak a helyedre!
Mint a viccben, ahol két ügyvezető igazgató beszélget:
"- Te fizetsz az embereidnek?
- Én nem.
- Én sem. És bejárnak?
- Be.
- Az enyéim is.
- Te, nem kéne ezektől belépődíjat szedni?"
Hát annak vége van. A hülyék a túloldalon vannak.
Színes ötven Miért érdemes középkorú embert foglalkoztatni? 2017.01.02 10:00:00

Méltatlannak találom a helyzetet: az álláskeresés az ötveneseknek (is) hihetetlen nehézséget jelent. Bár a munkanélküliség 2011 óta folyamatosan csökken minden korosztályban, a 45 év feletti munkanélküliek fele tartósan nem talál állást (minimum 1 éve), 50 év felett a…..

Leylandi 2017.01.03 14:22:37
@Void Bunkoid: Aki értelmes, az nem hülyül meg 40-50 éves korára, ez óriási tévedés. Az időskori demencia nem 40, hanem 60-70 után jön. Viszont aki gyárilag hülye, az huszonévesen is az volt, meg negyvenesen is az lesz. Te erről tudnál mesélni...
Leylandi 2017.01.03 14:24:56
@sZulamith: nem hagynak fel, mert tudják: minél kevesebb az élettapasztalat, annál könnyebb valakit kihasználni, jól átb.szni.
IFL Új lakástakarékot akarsz kötni? Erről ritkán beszélnek... 2017.01.02 13:00:32

Leylandi 2017.01.02 22:24:25
"ezért havi 20.000 forintot akarnak félretenni a 100e forintos fizetésből! "

A cikkíró nyilván nem hallott azokról, akik hivatalosan minimálbérre vannak bejelentve, a másik százezret meg zsebbe kapják.
Hogy hallott volna? Alig pármillióan vannak...
Kerepesi Tibor Összeesküszök, elméletileg 2.0 2016.12.26 18:24:32

Aki olvasta a Da Vinci kódot pontosan tudhatja, hogyha bizonyos dolgokat más szemszögből nézzük egy egészen más eseménysor is kirajzolódhat, mint amit addig láttatnak velünk. Mint ahogy az „Összeesküszök, elméletileg” című blogban a nyáron történt török puccskísérletről írtam, mást is lehet…..

Leylandi 2016.12.27 11:25:45
Aha... ahol a libsik vesztettek, ott mindenhol összeesküvés volt. Mert a libsi jó, a libsi szép és okos, sose lehet vesztes. Ha veszít is, rögtön jön a de és a ha...
Na, egy újabb libbant bérblog. Lapozzunk.
B1 BLOGCSALÁD Három mai hír, ami leleplezi a Fideszt migráns-ügyben 2016.12.14 15:20:36

Miközben a fideszesek is elítélik a gyűlöletkeltést a migránsok ellen az Európai Parlamentben, idehaza tovább uszítanak a menekültek ellen. Ez hagyján: 50-60 éves, nyugdíjas tűzoltókkal akarják „megvédeni a határt”, mert sajnálják tőlük a nyugdíjat; ugyanakkor a Fidesz-közeli csókosokhoz ömlik a…..

Leylandi 2016.12.15 12:32:48
@pamut: "tőlünk, magyaroktól lop az orbánmaffia"

Igen, nekem az a bajom, hogy lop, TŐLÜNK, nem pedig tőletek, szutykos kis amerikabérenc trollok. Ilyen a tipikus lelketlen bértollnok: érve semmi, csak ötpercenként befújja, hogy ez vagy az takarodj, attól függ, melyik csapból folyik a lé. Ahogy téged elnézlek, éppeg lehetsz mexikói is, google-fordítóval. A teljesítmény kb. ennyi... Remélem, a ti munkátokat is elveszi az automatizálás, ha drónnal ki lehet már csomagokat szállítani, akkor beböffenteni is lehetne.
Na húzz a homokozóba ebédelni, a felnőttek most beszélgetnek.
Leylandi 2016.12.15 18:56:54
@pamut: "ennyire gyűlöld a magyarokat bazdmeg te rohadék hazaáruló hogy kiállsz a magyarellenes maffia mellé?"

Ne terelj, mocskos libsibérenc, te gyűlölöd a magyarokat, Soros apáddal együtt, csak azt hiszed, a többiek elvesztették a fonalat, és elfelejtik.
A MAGYAR nem felejt! Nektek se, libsi sorosbérenc férgek!

" mi van fideszkomcsi, fáj az igazság, már cenzúrázni akarsz?"

Mocskos hazug kis féreg vagy te, libsiköcsög, pont ti cenzúráztok, jelentetek fel mindenkit, aki nem a ti mantrátokat fújja. Azt hiszed, ezt is elfelejtjük? Anyádpicsája. Csak ennyi, te köcsög:-)
Na ugass még... mást úgyse tehetsz a három karika parizeredért ott az alagsorban:-) Én itt vagyok, megtehetem, hogy szórakozásból írok, bármikor és annyit, amennyihez kedvem van, te meg ott lenn güzülsz éhbérért, és ez így is marad, mert érettségi nélkül mindig csak egy csicska maradsz, hergeled magad, megy fel a vérnyomásod, és rágod a rácsot.
Na pusszantás, kis buzi:-) A mai nap is egy szög volt a koporsódba:-)
Leylandi 2016.12.15 18:58:50
@NBarbieReloaded: " Tehat Sipike svejcbol"

Pontosítsunk! Sipike a 12. ker. Svájci útról.
Ott szedi az üres üvegeket...
Furdancs Blog Hasítsunk! 2016.12.12 05:00:00

Nyakunkon a tél. Persze ez valamelyest várható volt, de hát mégiscsak más tudni, hogy majd egyszer jön a medve, mint hallani hogy már az ajtón dörömböl. Modern, technikailag fejlett, mondhatni hi-tech világunkban a tél sokaknak még mindig fahasogatási tevékenységet is jelent. Az igazi, mondhatni…..

Leylandi 2016.12.12 21:00:16
@igazi hős: " Tavasszal kell megvenni (mert olcsóbb) és nyár végén/ősszel felvágni"

Biztos nem!
A rendes tűzifa ha megszárad, pont 10x akkora munka felhasogatni, mint élőnedvesen. A gyertyán pl. frissen még viszonylag hasad, de megszáradva nincs az a fejsze, ami viszi. A bükköt, akácot (ami vizesen hasad, mint a tök) ha csomómentes, szárazon is még úgy-ahogy el lehet hasítani, de ha csomós, már nem, tölgy szintúgy. Csak a cser hasadásában nincs nagy különbség, meg persze ami nem tűzifa, a fenyőében - még a nyár, meg pláne a hárs is nehezen hasad szárazon, pedig tűzre semmit se érnek.
A másik: a hasogatott fa kiszárad, a hasítatlan meg inkább korhad, ugyanis vastagon nem tud könnyen/hatékonyan száradni. (A gombát, húst se hobbiból szelték föl régen szárítás előtt, hanem azért, hogy ne rothadjon.)
Szóval a vásárolt fát először hasogatni, utána száradni hagyni.
Leylandi 2016.12.13 10:03:59
@Vegha: igaz. Úgyis csak felfelé emeled, lefele jobbára már a fejsze dolgozik, a lendülete meg a gravitáció. Könnyű fejsze hamar megáll a fában anélkül, hogy teljesen elhasította volna. Hasogatásra igazából 2-5 kg közötti fejsze alkalmas (csak a vasról beszélek), termettől függően. Az X27 ezt is csak alulról súrolja. (Ha órabérben hasogatsz/sz.rakodsz, a könnyű fejsze jó, mert nem fáradsz úgy el. Ha azonban magadnak, és a teljesítmény a cél, akkor a nehezet. Jobban elfáradsz, de sokkal hamarabb végzel.)
Leylandi 2016.12.13 11:37:29
@Vegha: egyébként ha már, akkor inkább X37-es... ez is még csak 2,5 kilós fejjel van.
Sportbiznisz Milliárdokról is szól az úszóháború 2016.12.12 09:03:00

A szakmai problémák mellett más tétje is lehet az utóbbi hetekben kirobbant úszóháborúnak, hiszen a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) évente több mint egymilliárd forintnyi állami támogatást oszthat szét a versenyzők és az egyesületek között. Az pedig egyáltalán nem mellékes, kinek a kezében lesz ennek a…..

Leylandi 2016.12.12 20:07:24
Ugyanmár, mese habbal! A Fidesz le se hajolna másfélmilliárdért!
Sokkal többről lehet szó. Gondolom, VB-rendezések, beruházások, beszerzések, külföldi utak, ösztöndíjak, ingatlanok, üzleti kapcsolatok...
Naivak vagytok. Vagy ami rosszabb, csak úgy tesztek.
Leylandi 2016.12.12 20:18:52
@Jakab.gipsz: "Mert a sport nem lehet csak biznisz"

De. Ma, Banánisztánban CSAK az lehet!
Talán csak az egészen alacsony szintű amatőr sport kivétel, mert azt nem nézik sokan, tehát nincs belőle bevétel. De még az se biztos, mert egy tornaterem-felújításon is le lehet 3 doboz lakkot nyúlni.
Szánalmas ez az ország:-(
Leylandi 2016.12.13 10:22:28
@Jakab.gipsz: nyugi, a kommunizmusnál én is csak az (ál)liberalizmust utálom jobban. Népünk tragédiája valóban az, hogy örökös ütközőzónában fekszik, így itt a peremen mindig valamiféle káros "izmus" fog uralkodni, amit itt próbálnak ki, de azért a nemzeti tragédiákba bőven belejátszik az itt felülreprezentált kívülrólokoskodó, de tenninemakaró, egyben korrupcióra hajlamos (sőt azt igénylő) magyar mentalitás. Ez pedig a széthúzásból eredeztethető, hiszen a Kárpát-medence egy olvasztótégely, genetikailag már a 90-es években kimutatták, hogy nincs már ősi magyar nép, az itt átvonuló népek elegye vagyunk. Nincs hát genetikai indíttatású összetartozás sem, tudat alatt érezzük, hogy mind mások vagyunk.
Lopásról meg, tudod, csak gyűlölködve tud beszélni, akinek egyáltalán valamiféle erkölcse van. A posztra is kinyílt a bicska a zsebemben, mert egy nyilvánvaló terelés/mosdatás az egész. Ez olyan, mintha kiírnák: a földértékesítés során jé, minő csudálatos, de gazdát cserélt némi pármilliócskás érték is! Nanemáné-e! Ezen a nép elrágódik, hogy tényleg, vannak, akiknek lett új autójuk? Így elterelődik a figyelem arról, hogy úgy GDP-nagyságrendű vagyonok "csusszannak át" zsebekbe! Régi recept: ismerd be. hogy elvittél egy cserepet, és nem kérdik majd, honnan van a házad.
Kíváncsi lennék, ez a blog éppen kit mosdat. Mert azt sejtem, kinek a megbízásából...
Blogozine Az eddigi legmerészebb fotók Palvin Barbiról a Lui naptárban! 2016.12.11 12:44:00

A LUI magazinos vetkőzés nagy port kavart nemrég. Emlékeztek rá biztos, ha mégsem, ITT vannak a képek. Ám ezek csak ízelítők voltak a mostanihoz képest. Én már nem tudom mit mondjak erre... A képek a LUI magazin jövő évi naptárjában jelentek meg. Figyelem! 18+ karikás képek…..

Leylandi 2016.12.12 21:18:07
Asszem Rihanna kapcsán mondták először: ahogy kopik a női celebeknél a külcsín, azzal fordított arányban fognak (egyre többet) mutatni magukból, hogy az érdeklődést azonos szinten tarthassák.
Kár, hogy Barbinál ez ilyen korán bekövetkezett:-(
Napi Vegan Tudtad? A méz nem az emberek tápláléka 2016.12.09 07:06:03

Az édes lépes méz a legtöbb ember számára ínyenc finomság, folyékony arany, azonban ezért a finomságért a méhek fizetik meg a valódi árat, hiszen munkájuk gyümölcsét elveszik tőlük...

Leylandi 2016.12.10 19:25:25
A növények éppúgy élőlények, életjelenségeket mutatnak, ha megsértik őket, "véreznek" a saját nedveikkel. Minden vegán rohadt képmutató. Milyen alapon mondják, hogy a növényi életet oké elvenni, tartani, kihasználni őket, metszeni, kínozni? Ez a valódi, mocskos rasszizmus!
comment:com Madonna beboroztatta, majd lesmárolta Michael Jacksont 2016.12.09 10:13:39

James Corden most Madonnát vitte el autókázni és énekelni, és milyen jól tette. Az énekesnő vicces volt és laza, és ugyan nagyon látszik rajta, hogy két kézzel ragaszkodik régvolt fiatalságához, de ez abban az amerikai szórakoztóiparban, amiben a nő 40 év felett szinte csak elvétve létezik, érthető.…..

Leylandi 2016.12.09 10:59:50
"nem tudom elképzelni a pop néhai királyát egy pohár borral a kezében Madonnával smárolni"

Meg se próbáld!
Mer aztán hipphopp, jön Vuk. Vagy boa.
Szegedi Kattintós Működhet-e az a módszer Orbán ellen, amely Gyárfással szemben hatásos volt? 2016.12.01 13:44:23

Természetesen nem szabad a teknőst a békával, a körtét a villanykörtével, a professzort a processzorral összehasonlítani, de érdemes némi párhuzamot vonni az úszósportban a közelmúltban lejátszódott események és a magyar politika mozzanatai között. Gyárfás Tamás kirobbanthatatlannak tűnt az elnöki…..

Leylandi 2016.12.02 18:27:39
@$pi$: "A csávó a katinkáról beszélt, te hoztad elő a zorbánt. :D"

Senki nem beszélt a zorbánról. A csávó gazdája valójában az, aki Katinka ellensége, aki fizeti, hogy ilyen stílusban köpködjön Katinkára. Nos, a jelek szerint a zorbán biztosan nem ellensége, neki pont jól jön Katinka, tapossa neki az utat.
A csávó értette, tudja, ki a gazda, nyugi. Csak meg kell néznie a fizetési papírján.
Leylandi 2016.12.02 18:35:05
@Kovacs Nocraft Jozsefne: mindig örülök, ha a két oldal fizetett hm... hogy úgy mondjam, munkásai egyaránt köpködnek. Szépen bizonyítja, hogy egyiknek se vagyok bértollnoka:-)
Egyre kevesebben vagyunk ilyenek, sajnos. Hamarosan a netes blogok is a két oldal unalmas onanizálása lesznek.
Fel kéne már találni egy másik világhálót. Ez uncsi. Itt önkifejez már az összes celeb, párt, politikus és teljes kórusai, és kikopnak az őszinte vélemények.
Leylandi 2016.12.02 22:36:11
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: aztán mért, te elmeroggyant? A te főnökeid talán nem adták el privatizáció ürügyén az egész országot? Egykutya mind! Ja, hogy neked ezt a hülyeséget kell nyomni pénzért... értem. No nem baj. Szerencsére a levitézlett vezéreidet ez az ország soha többé nem választja meg megint! A zorbánt csak egy új erő képes leváltani, ez a sereg balliba ejtőernyős sose!
Spurman Fogadjunk, hogy eddig te is rosszul aprítottad fel a téli tüzelőt 2016.11.26 19:16:00

Az OMSZ előrejelzése szerint komoly lehűlés várható a következő napokban. A téli tüzelőt gondolom már mindenki (akinek fa tüzelésű kandallója, kályhája, stb. van) beszerezte (ugye olvastátok a Fogyasztóvédelem tanácsait?), az aprítás/hasogatás praktikáit azonban még most sem késő…..

Leylandi 2016.11.28 18:16:27
Bocs, de ez a két videó jónagy marhaság:-(
A felsőn szálegyenes, csomómentes bükkfát hasogatnak (az átlag tűzifa nem ilyen!), ehhez nem kell autógumi, balkézzel kicsit megtámasztva, egykezes baltával le lehet hasogatni az egész cuccot. Mégpedig úgy, hogy egyenletes méretek keletkeznek, nem ilyen mindenféle, a forgácstól a nagyhasábig, mint a videón - az egyenletesség az egyenletes égés miatt kell, mert az apraja, a forgácsra aprított fa hamar ellobban, leginkább a kéményen keresztül az udvart fűti.
A második meg csak egy "csináljukmindenképpmáshogy" típusú próbálkozás - nos, EZ a máshogy-módszer nemjó. Ugyanis azért hasítják bütü felől, mert úgy stabil, egy henger alakú test úgy nem fordul el. Fenti módszer pár fadarabnál, a videóra teljes erővel koncentrálva még működhet, de egy autó fánál óhatatlanul előbb-utóbb be fog következni, hogy a nem pont középen talált fa elfordul, az ütés lecsúszik, és a fejsze megy a földbe (élének annyi!) vagy a lábba (lábnak annyi...).
Az van, hogy a kézi fahasogatásnál már ezer éve feltaláltak mindent, amit fel lehetett. A melót nem lehet sajnos megkerülni, akármilyen hülleségekkel próbálkozik az ember. A tüzelőért meg kell izzadni, ez van.
Leylandi 2016.11.29 13:05:09
@Öregtölgy: magyar favágók sose hasogatnak így, ahogy ez az orosz (nemfavágó). Ők merőlegesen beütik a fejszét a földön fekvő fa bütüjébe, hogy a fa megrepedjen, és az így keletkezett repedésbe felülről, a palást felől ütik a fejszét. De 45 fokban nem ütik be a fejszét soha.
Majd ha már nem öreg tölgy, hanem fiatal hasáb leszel, te s megtudod. Vagy ha legalább képen látsz ilyet...
GyakorlÓvónéni Szerelem és szex óvodában 2016.11.28 07:00:00

Na most aztán kivertem a biztosítékot az ,,sz betűs" szóval! Szóval kezeket a takaró fölé???     Az egyetemen van szerencsém Hevesi Krisztina szexuálpszichológustól tanulni (akit egyébként bálványozok, de most nem ez a lényeg, hanem a gyerekek). Mint azt tudjátok,…..

Leylandi 2016.11.28 18:20:24
@Szelid sunmalac: hát, ha a "liberálisok" kikérik maguknak, hogy a rendes ember aberrációnak tekinti a gyerek szájoncsókolását, az legyen az ő bajuk.
Sajnos ennél betegesebb szokásaik is vannak, amit minden épelméjű ember börtönnel büntetne (lásd: a gyerek nemi identitását teljesen összezavarják, így gyártva az LMBTQ-utánpótlást), mégis szabad nekik.
Leylandi 2016.11.28 21:03:26
@Gyakorló Óvónéni: "Nekem még nincs saját gyerekem, de ha lesz, szeretném, ha majd merne kérdezni TŐLEM. Inkább én meséljek és mutassak neki dolgokat, minthogy fórumokból vagy urambocsá' felnőtt filmekből ,,tájékozódjon"!"

Kedves Ugyanmár Királylány! Sajnos van egy rossz hírem.
divany.hu/kolyok/2016/11/27/a_gyerekek_egymastol_tanuljak_a_legfontosabb_dolgokat/
Ezen a gondolatsoron minden jószándékú szülő keresztülmegy, amin te.
Hiába.
Nem fognak hozzád fordulni, megtudják majd egymástól, nem az "ultragáz ősöket" fogják a fontosabb dolgokról megkérdezni, még oviskorban se. Te nem tehetsz többet, mint segíted őket, amennyire tudod, és nem akarod a normális, természetes folyamatokat akadályozni felnőttként liberális fasságokkal, hogy felejtsék el az identitásukat, mert akarattal felül tudják írni a biológiát. Nem tudják. viszont sokkal jobban tudják a dolgukat, mint az a sok hülye, elpuhult, agymosott felnőtt, akiket már megfertőzött a "liberális" métely, és amiből itt is kóvályog pár demens beteg.
Ők MÉG TISZTÁK. Még. És az emberiségnek ez az egyetlen reménye, hogy mégse agyhalott zombiként végezze...
Hagyd őket játszani.
Leylandi 2016.11.29 08:49:38
@Androsz: "De, ovis korban igen."

Igaz, megkérdezik. De úgyis a társaik magyarázatát fogadják el, mert az illik az ő világukba, ugyanis ők még a MESÉKBEN élnek!
Sok felnőtt, köztük a poszter is abban a tévhitben él, hogy a gyereket felnőttes magyarázatokkal kell traktálni, úgy vesszük emberszámba, pedig ez is csak egy a "liberális" baromságok közül. Nem, a gyerek világába még a nagyon leegyszerűsített és kívülről jól látszó magyarázatok illenek, nem a tudományosak, amiket felnőtt kutatók raktak össze évtizedes munkával. Nem fogják érteni a petesejtet, se a császármetszést, de azt igen, hogy a gólya hozza. Nem véletlenül alakult ki évezredek alatt, hogy a gyereknek még jön a Mikulás, a gólya hozza a tesót, meg a fogat a fogtündér viszi el. EZT elhiszik, a mama bonyolult orvosi magyarázatait meg nem, mert NEM ILLENEK az ő kis világukba.
Nem szabad minden, a gyerekek bánásmódjával kapcsolatos maszlagot benyalni, amit csak pihent agyú szobatudósok otthon a karosszékben kiötlöttek.
OnlineÜvegcipő Gyémánt és vér 2016.11.23 22:33:34

Aztán mesélni kezdett az ég, Felhők siettek a szemem elé, Suttogott a fülemben a szél, A nap édesen, narancssárgán, Lebukni készült a horizont alatt.   S ő egyre csak fújta tovább, Játszott a felhőkkel, játszott a fénnyel, Fodrozta a vizet, s megremegett minden, Minden mi útjába ért,…..

Leylandi 2016.11.27 23:16:49
@Anticinderella: "még a te mézesmázos rózsaszínes kiszínezett izéd sem.."

Hogy MIVAAAAN???
Nebasssssz...
Kiszínezett izé nincs iiis...
(Vagy te láttál olyat? Ugye nem te színezted ki?:-o)
Leylandi 2016.11.28 13:46:52
Mámeg mivan? Becsukott a bót máma, vagy még ki se nyitott?
Unatkozom:-(
Leylandi 2016.11.28 14:19:46
Jó, hát az én munkám olyan, hogy attól bőven benézhetek ide. Ha majd nagy leszel, neked is lehet:-)
Különben meg igazán lehetnél főállású blogger! Mire jönnénk, már meg lenne terítve, frissen-finoman gőzölögve várna minket a napi poszt...
Hétvégén se történt semmi? Újabb siker/kudarc, vers, randi? Legalább azt mesélnéd el, mért lettél hisztis.
Utazások Prolinézián túl Nyílt levél Toroczkai Lászlóhoz 2016.11.25 13:26:44

Tisztelt polgármester úr! Hatalmas megdöbbenéssel olvastam tegnap az index.hu-n, hogy az ön javaslatára "betiltották a muszlim vallást és a melegséget" Ásotthalmon. Az önkormányzati rendelet elolvasása és értelmezése után két gondolat fogalmazódott meg bennem: a sajtó ismételten túloz -ez némileg…..

Leylandi 2016.11.25 18:45:01
"az idézett bekezdések súlyosan sértik a szólás- és véleményszabadságot"

... mondják a libbantak (nem a valódi liberálisok, mert azok el vannak nyomva), akik kétszínű, sunyi módon az élet utáni legfontosabb alapjogot, a SZÓLÁSSZABADSÁGÉT korlátozzák világszerte.
Aki nem hiszi, csak mondjon a médiában bármi, polkorrektnek nem minősülő hárommondatos véleményt, vagy egyszerűen kérdezze meg egy táblára írva a nagykörúton, hogy milyen hatmillió? Másnapra nem lesz munkája, face-profilja és élete.
Jellemző libsimentalitás: más szemében a szálkát is, sajátban a gerendát se...

"a jövőben lehetséges, hogy már megállíthatatlanul fogunk menetelni a sötét középkor irányába"

Ha a libbantak nem takarodnak el, akkor biztosan...
Leylandi 2016.11.28 12:56:01
Én panaszt szeretnék tenni!
Egy valamirevaló(!) libsibolsi bérblogon MINDIG tartanak fizetett bérrettegőket is! Mert egy dolog, hogy a bérblogger valamit kinyilvánít, de azt folyamatosan gondozni is kell, hogy kivirágozzék. Mert ha pár értelmesebb rávilágít a benne rejlő éktelen baromságokra, onnantól kontraproduktív lesz, és ezt a megredelők nem hagyhatják, az ablakon kidobott pénz!
Tessék ide is szerződtetni bérkommert! Alig lézeng egy-egy, az is csak vendégként. Ne ezen spóroljatok, libbantak! Követeljünk minden bérblogba saját bérencet!!! Hát Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?! Én már szart érek???
B1 BLOGCSALÁD A migráncsok nem erőszakolták meg a magyar nőket, de a magyar férfiak azért megteszik és ez így van jól 2016.11.25 08:29:43

Ma veszi kezdetét a "16 Akciónap". Ennek célja, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszakra; a világ sok pontján egyidejűleg rendezett kampánysorozat zéró toleranciát hirdet a nők elleni erőszakkal szemben. Szükség is van rá, mert egy felmérés szerint a magyarok többsége nagyon elnéző a…..

Leylandi 2016.11.26 21:45:39
@morph on deer: "Utoljára talán a negyvenes években volt hasonló reputációnk mint manapság."

Aha... mert Rákosi pajtás sokkal különb volt!
De csak a te szemedben.
Leylandi 2016.11.26 21:47:37
@morph on deer: "És lehet bizonygatni, meg magyarázni napestig, ez ugyanaz, avagy "Ezek ugyanazok!""

Na végre!
Már kezdtem aggódni, hogy ma nem kerül elő a nácikártya:-(
Leylandi 2016.11.27 14:26:23
@csentecsa: nyugi, ne húzd fel magad morph on deer és munkatársai elmebeteg agymenésein. Hitvány fizetett csicskák ők, már senki épelméjű nem védi a migránsáradatot, még a libsik is félteni kezdték a nőiket. Már csak az amerikából fizetett köcsögök kívánják ide Szíriát, de ők se meggyőződésből.
Városi Kurir Így jártunk: Gyárfás a kisebb rossz 2016.11.24 08:40:56

Már a rendszerváltás, vagy mi fene óta szinte mindig úgy választok, és gondolom, ezzel nem vagyok egyedül, hogy a kevésbé rossznak vélt lehetőség mellé húzom be az X-et, és tessék, a  hétköznapok is kikényszeríthetik ezt a mentalitást: Gyárfás, vagy…... Kezdjük az elején: negyven éve még…..

Leylandi 2016.11.24 17:16:34
@recommented: "Akkor itt a lehetőség, hogy először kicsiben megmutassuk"

Persze. Lehetőség igen. Csak tehetség nem.
Nyilván a nép ennyiért nem fog az utcára menni, akik tehetnének azért, hogy valami változzon, azok maguk a versenyzők. Ha ők összefognának és azt mondanák, ilyen vezetés alatt mi nem versenyzünk, menjen maga a titkár meg az elnök a versenymedencébe, akkor nincs mese, muszáj lenne lépni.
Dehát... egy részük a színfalak mögött azonnal lojalitásáról biztosítja az eddigieket, más részük, mint Pató Pál úr, belesz.rik, harmadik mit egyik nap mond, azt másnap visszavonja, a szószólójuk meg azt se tudja, mit is mondjon, csakúgy a levegőbe mérges vagy tanácstalan. Megalkuvás, széthúzás, a lojálisok meg bíznak abban, hogyha eddig tehetségük okán nem is kerültek keretbe-utazásba-támogatottak közé, most majd seggny... hűség okán - megoldjuk okosba - igen.
Még a nevük is elszólás - Magyar Úszó Szövetség - ami azt jelenti, hogy valamiféle szövetség éppen úszik, nem pedig azt, hogy az úszóknak ők a szövetsége.
Áhh... mondanám, hogy olyan az egész bagázs, mint egy sz.rral töltött lopótök, de nem akarok rondán beszélni:-( Szóval tök olyanok.
Leylandi 2016.11.24 17:18:40
@Parasztlengő az imperialistáknak: "oszt mi baj lett ebbül? Semmi."

Ja. A pénzek nyilván "jó" helyre mentek. A többit meg ki nem sz.rja le...
Leylandi 2016.11.24 18:08:34
@Parasztlengő az imperialistáknak: "Magyarország kiemelkedően világelső az egy főre jutó olimpiai érmek, aranyak számában általában is, az úszásban meg aztán pláne. Ez tény."

Aha. Csak kár, hogy nem igaz.
Katinka kiemelkedő, a többi meg... nos, ott volt.
Az a tény, hogy Hosszú Katinka nélkül, aki a szövetség erős ellenszelében küzdött, seholse lettünk volna az éremtáblázaton. A két férfiérem (nem arany) a tisztes középmezőnyre se lett volna elég, a női 5 éremből meg 4-et Katinka nyert, közte az összes aranyat.
A szövetség "igazán kitett magáért". Persze, szidjátok csak Tusupot, és hazudjátok le a csillagokat is az égből, hiszen ez a feladat.
Nyugi, tudom, neked meg van kötve a kezed, muszáj nyomni a mantrát, hogy a szövetség a legjobb, meg minden így jó, ahogy van, de szerencsére nekem nem.

"semmilyen pénzügyi botrány nem volt "

Ki mondta, hogy volt???
Mondom, hogy a pénzek a "legjobb helyre mentek", oda, ahova a vezérek szerint köll!:-) Akkor lett volna k.vanagy botrány, ha valami partizánakció folytán nem a megfelelő zse... izé, feladatokra mennek... De épp ez a versenyzők baja is, hogy minden le van a háttérben, csendben és előre zsírozva! És a zsírtól nyálkás kis út nem feltétlenül a medencék, öltözők állapotának javítása irányába mutat.
Dehát Kim Dzsongun országában sincs "pénzügy botrány" egy se. Vagy hallottál te ilyet? Ettől persze még nem feltétlenül szeretnél ott élni, bár én mindenképpen szeretném, és megszavaznám neked... Gondold el, OTT hogy megfizetnének az ilyen hozzászólásokért! Ha jót mondasz, mindjárt 4 életet nyernél: nem végeznének ki nemcsak téged, de az asszonyt és a gyerekeket se! Hol mérhető ehhez a napi 4 ezer zsebbe, amit itt ezért fizetnek?:-(
Reflektor Az Ember Aki Legyőzte Gyárfás Tamást 2016.11.21 10:26:10

Igen. Legyőzte. Múlt időben. Pedig nem tett sokat. Egyszerűen csak nem szart be, hitt az igazságban, szembe ment a tekintélyelvű, szívességekre és elhallgatásokra épülő korrupt viszonyokkal...

Leylandi 2016.11.23 15:18:02
@Márk_Márk: "nem érti a magyar szöveget."

...ellentétben veled, aki kiválóan tud magyarul...
"akkor ott sincsenek ott az aranylábú vitézek"
"Ha nincs Kozák Danuta, akkor a kajak kenuban is mennyit?"
Ja, nem.

Na húzzatok máshova észt osztani, kö.csögbérenc kis translate-huszárok! Elég volt tőletek ennyi égés mára.
Sorosgyurkát meg üdvözlöm:-)
Leylandi 2016.11.23 15:48:16
@Márk_Márk: ugass még, bérenc!
Már nem sokáig teheted:-)
Minek alkalmaznak bérkommernek olyat, akinek minimális önuralma sincs? Így akarod te a gazdádat elfogadtatni, hörögve? (Nem mintha létezne még ember a földön, aki Tamás bátyóval szimpatizálna Katinka ellenében... milyen indokkal, ráizgul a vénecskékre, vagy szereti a domináns vezetőt, vagy mi?) Hát... ezért a "pártolásért" nem fogsz sok pénzt keresni, ha észreveszik, mit műveltél. Nemsok rokonszenvet ébresztettél itt Tamás bátya iránt, egy fillért se érdemelsz ma.
Ritka hitvány, gyenge példánya vagy te az emberiségnek, hallod... Mondanám, hogy szedd össze magad és légy férfi, de...
Hagyjuk.
Leylandi 2016.11.23 15:54:57
@6.Lenin: oké. Legalább a te nevedben van valami fantázia...
Menekülttábor BOTRÁNYÚSZÁS 2016.11.22 23:05:26

Mint kitörni készülő vulkán, úgy forrong a magyar úszósport. Megannyi feszültség készül a felszínre törni, hogy aztán izzó árja elsöpörjön mindent, mi útjába kerül. Ki tudja, talán a múlt konok vén monolitját is, a régi rendszer repedésekkel sebzett évezredes szikláját, Gyárfás Tamást is.  Én nem…..

Leylandi 2016.11.23 15:51:02
@Márk_Márk: itt is nyomatod, alulfizetett bérenc? Nem volt még elég?
Anyám, keményen tolják a gazdáid a bérkommereket, tán a vesztüket érzik?!
OnlineÜvegcipő Hófehér 2016.11.22 22:49:07

Szürke volt az ég alja, Szürke volt minden fény, Szürkék voltak az emberek, Csak te voltál hófehér.   Ködbe veszett már a város, Homályos már, sok-sok év, Elmosódtak már az arcok, Csak te vagy még hófehér.   Karcosak már a régi képek, Porral lepték, vaskos évek, S hiába már felnőtt…..

Leylandi 2016.11.23 08:42:52
Pluszegylájk.
Mitnem érc? Nincs face-profilod?:-)
Leylandi 2016.11.23 12:49:16
Várjácsak... valami más itt...
Változott a háttérkép?:-o
Nagyon szép magas homlokod van... de a macit hiányolom kicsit:-(
Leylandi 2016.11.23 15:19:59
@Anticinderella: menj haza nyugodtan!
Ha kérdezné valaki, hova mész, mondd, hogy én elengedtelek:-)
A Láthatatlan Kéz Clinton pontosan tudja Trump győzelmének a titkát 2016.11.22 14:28:23

A CNN az egyik cikkében 24 magyarázatot gyűjtött össze arra a kérdésre, hogy miért nyerhette meg az elnökválasztást Donald Trump. És ez még csak a jéghegy csúcsa. Van aki a Facebookot okolja, vagy a közösségi médiát általában, az alacsony részvételt, a rasszista fehér nőket, a rasszista fehér…..

Leylandi 2016.11.23 09:58:33
@inkvisitor: "Ha nincs megbundázva már a jelölőgyűlés, akkor most demokrata lenne az új elnök."

A jelölőgyűlésen elvetett jelölt nem volt elég demokrata (értsd nem volt eléggé a "mi kutyánk kölke"). Ugyanis közben jöttek rá, hogy a Sandersnél jóval szervilisebb Clintonné (ő már anno is többre becsülte a bankárszivart a férjéénél, azért is jöttek képbe "Mónika szivarjai") sokkal több pénzt folyatott volna az őt támogató köröknek - az más kérdés, hogy így a "demokraták" (valójában a neoliberális-spekulatív pénzügyi körök) az egészet elbukták, dehát aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. Túl mohók voltak, dehát ez már sokszor előfordult a hatalom mámorában. Sokáig tartott Obama, és azt hitték, ez már örökké így lesz, hogy ők visznek mindent.
Leylandi 2016.11.23 13:02:35
@David Bowman: valóban. Bár végülis a felmérések szerint összességében a nők (bevándorlókkal együtt!) kis többséggel Clintonnéra szavaztak, de néhány hónappal a választások előtt még óriási többséggel húztak hozzá, ez zuhant le részükről a csupán 54%-os Clinton-többségre. Trumpnak ez (is) kellett a győzelemhez, hogy bármennyi szexista megjegyzése is volt, a nők végülis a józan eszükre hallgatva rájöttek, hogy még mindig sokkal jobb egy szexista megjegyzés, mint tíz afrikai a sikátorban. Kicsit kevesebb méltóságot lehet megőrizni a sikátorban pár 200 kilós "kosaras" alatt fekve, hogy úgy mondjam...
Leylandi 2016.11.23 13:18:22
@David Bowman: "A fehér ember kihaló álatfaj."

Nem is a bőrszín, inkább az agresszióra való hajlam, ami számít. A japánok és a kínaiak is eltérő agressziószintűek, pedig a bőrszín azonos, és vannak sötétebb bőrű békés (busmanok) meg világosabb bőrű, de kevésbé békés (maszáj, afar) törzsek Afrikában is, de hogy ne menjünk messzebb, a beás ci.gányok is békés zenészek meg famunkások, míg az oláh romák, hát hm...
Míg Európában sok helyen már évszázadok, sőt évezredek óta jogállam(ra hajazó) társadalmi berendezkedés van, de legalábbis közrend, közbiztonság (a bűnöző hullik ki a családalapításból), addig a sivatagos életterekben egész egyszerűen az evolúció KISZELEKTÁLTA a békéseket, és a bűnözőké az asszony. Kedves ember ott nem maradhatott életben, hiszen a sívó homokon semmi más foglalkozást nem lehetett űzni (a legősibben kívül, persze), mint legyilkolni a javakért az arra tévedő kereskedőket, ha nem jött, akkor pedig egymást.
Ezek a magas agressziószintű közösségek aztán rászabadultak a békésekre. Az eredményt Kölnben, Párizsban és hasonló helyeken lehetett látni.
OnlineÜvegcipő Zazazaza zazi az agyban... 2016.11.14 21:25:07

Mennyivel könnyebb kívülállóként szemlélni a dolgokat, s milyen tisztán és reálisan tudunk gondolkodni ha valaki másról van szó, olyan könnyű odavágni, hogy mennyire naiv vagy, hiszen nem érdekled, ki kéne lépned ebből az egészből, vagy éppen azt mondani, hogy ne légy hülye hiszen oda van érted. Ha…..

Leylandi 2016.11.20 09:18:34
@Anticinderella: *ez vicc volt
Ezt elfelejtetted hozzátenni...
Leylandi 2016.11.20 09:19:53
...remélem...
Leylandi 2016.11.20 09:35:30
Azért milyen praktikus volt az az aranyeres barátod. Munkában is együtt lehettetek:-) jól jött volna unalmas éjszakákon... meg kellett volna tartani, hátha lesz más baja is.
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz