Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leylandi

0 bejegyzést írt és 2125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- sziasztok, Orsika krampusz lesz az ovis Mikulás ünnepségen, van valakinek kölcsönbe naplemente-narancssárga krampuszkislány jelmeze, csajos, tüllös, 125 cm-es méretben? Sok-sok puszikával és kiscsizmás sütivel háláljuk meg:) Sürgős!!! Megosztásért külön köszi! - minden Olga, Evelin, Iringó,…..
Leylandi 2017.11.17 17:28:11
@tomhardynészonja: tudom, hogy most haragudni fog rám, de mégiscsak ez a Vikus stílus áll Magának a legjobban :-(
Élvezet olvasni, na.
Leylandi 2017.11.20 17:14:35
@tomhardynészonja: és drukkol... azt is tegye hozzá, hogy drukkol!
Köszönöm :-)
hétfő 8.00: -kipp-kopp!!! -KI AZ? -A LEHETŐSÉG VAGYOK!!! :))) Megismerkedtem egy fantasztikus emberrel. Ő az én fantasztikus mentorom. Megmutatta nekem, hogy létezik egy fantasztikus szakma, amit network marketingnek hívunk. Egy fantasztikus, csodás, vidám emberrel építgetem az új, online…..
nagyon ki volt akadva, mert dobta a Vali, akinél szebb lányt én még életemben nem láttam, kék szemei vannak, hosszú, szőke haja, és olyan alakja, mint egy címlaplánynak. Kolos szeplős, vörösesbarna a haja, és nagyon szép zöld szemei vannak, meg nagyon jól vezet. Van már motorja, amikor leszáll róla…..
Szivárványon innen 2. elit randim 2017.09.23 08:35:46
Elképzelés Tipegek fel magassarkúimban a felkapott étterem lépcsőjén a csinos koktélruhámban, elegánsan hónom alá csapva a csillogós ridikülömet. Mikor az asztalhoz érek, felpattan a helyéről az ízléses öltönyös, intelligens, humoros randipartnerem, mosolyog 64 hófehér foggal, és szépségem annyira…..
Leylandi 2017.09.25 20:24:40
@tomhardynészonja: "Én sem értem a nem megjelenős-nem jelentkezős-felszívódós megoldásokat:("

Jó, elmagyarázom :-)
Ehhez a párkeresőnek két hibát kell egyszerre vétenie::
1. önmagához képest túl magasra célozni (mint közismert, társkeresés során mindenkinek megvan a "piaci értéke", ami külcsín x belbecs x egzisztencia),
2. egy erkölcsi hulla legyen a célszemély

Ha a 2. nincs, de az 1. pont még érvényes, akkor megmondaná, hogy bocs, de találtam mást (jobbat), úgyhogy sztornó.
Ha csak a 2. van, de nem fölé- hanem magad alá céloztál, akkor jönne, mint a pincsikutya, le se tudnád vakarni.
Csak akkor ghostol az erkölcsi nulla hapi, ha bebiztosít 3-4 maga alatti szintűt, aztán amelyik hajlandó egy körre, az kapja meg estére, a többinek meg jut a magány.
Válogatni, hölgyeim, válogatni!!! Ez a megoldás.
Leylandi 2017.11.15 18:22:32
@p44: nekem ugyan mindegy, nem azért mondom... de szerintem téged itt a blogger nagyon meg fog verni...
Leylandi 2017.11.15 19:31:04
@tomhardynészonja: mikor én mondtam ugyanazt, bezzeg hogy megsértődött! :-(
Ha hinni lehetne a reklámplakátoknak, akkor modellalkatúak, ápoltak, szépek, fiatalok. Akik nem csak Valentin napon szeretnének ajándékot kapni, akik boldog mosollyal köszönik meg a sugardaddyknek, hogy tengerparti nyaralásra viszik őket. Mikor korábban kitettem a sugardaddys posztomat, valaki azt…..
Leylandi 2017.11.15 18:28:40
Szivárványon innen ismerkedés 2017.11.08 13:27:13
Helyszín: uszoda, szauna előtti pihenőtér. Időpont: jó pár évvel ezelőtt, egy tél végi hétfőn, reménykedve abban, hogy kevesen lesznek és én végre kiélvezhetem a szabadnapomat. Sokan voltak, de ez nem szegte kedvemet. Úszás után kellemesen elfáradva, kedvenc verseskötetemmel a kezemben lementem az…..
16 voltam, borzasztóan naiv, elkeseredett, és kerestem az élet értelmét. A kamaszkori, éretlen szerelmek hullámvasútján egyik nap a mennyben, másik nap a pokolban zakatolt fék nélküli kocsim, néha nevettem, de többnyire inkább sírtam. Idétlen, nyálas idézetekkel, szívecskékkel töltöttem meg…..
Leylandi 2017.11.05 20:21:29
@Dargay Rwin: "Dargay Rwin
0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban."
Ki vele, pszichopata, hány fikanicked van még? Ezen túlzóan nyálas szoktál lenni, a másikon nyálas/beszólós, kell lennie még egy harmadiknak is. Ezt aztán kitervelted :-)

Szoni, én szóltam... az életben is ugyanez igaz: akik nem találják a normális szociális távolságot, és a szituációba nem illően vagy túl nyálasak vagy értelmetlenül gecik, azokat egyaránt kerülni kell. Nagyon hasznos tapasztalás ez egyébként párkapcsolati téren is, higgyen nekem! Ez a passzív-agresszív hányadék nyálascsiga-stílus ("nem volt divat az aljaskodás", mondja az aljas fikanick, brrr) MINDIG pszichopatát takar! Ön még kissé naiv, nem ismeri fel mindig ezeket a hernyókat, de ha jobban odafigyel, Önnek is rááll a szeme majd.
Leylandi 2017.11.05 20:39:47
@tomhardynészonja: nos, van itt egy Up! nick 4 év alatt mindössze 66 hozzászólással, egy Dargay frissen 22-vel, és a főnick, Jossarian. "Ezek" egymásnak dobálják föl a labdát, és olyan egyszerre, mintha vezényelnék, míg Ön komolyan veszi "őket", és hosszan dolgozik azon, hogy értelmesen foglalkozzon velük.
Remélem, ez hasznos tapasztalat volt :-) Akárcsak a netes társkeresőkön, a netes blogokon is felülreprezentáltak a pszichiátriai szökevények. Vigyázzon, ez se százas itt...
Az első PlayStation-öm óta tudtam, hogy olyan akarok lenni, mint a Tomb Raider sorozat főhősnője. Akkor még a VIII. kerületben laktam, a Bókay-Práter sarkon, a kapu a Gólya nevű kocsmára nézett, az ablakomból kilátás nyílt a Hajdúsági Iparművek tetejére. Egészen addig boldogtalan voltam abban a…..
Leylandi 2017.11.05 18:14:45
@Up!: óriási tévedés lenne azt hinni, hogy jellemzően a lehúzó kritika építő. Az írónak tudnia kell nemcsak azt, hogy mi nem tetszik az olvasótáborának - sokkal fontosabb tudnia, mi TETSZIK.
Látszik, hogy nem volt még gyereked:-) Azt se úgy kell a jóra nevelni, hogy folyton lehúzod, amikor rossz. Azt kell megmutatni neki, mi a JÓ.
Leylandi 2017.11.05 20:27:15
@Up!: mivan, belegyalogoltam múltkor a lelkecskédbe, amikor azt mondtam, nem fog Szonival neked összejönni? :-))) azóta őrizgeted ezt? Higgy nekem... engedd el...
Leylandi 2017.11.05 20:29:20
@Up!: Up!
0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2014.01.17. óta tag.

Aha... már mindent értek :-)
pedig megfogadtam, hogy nem megyek másik fodrászhoz, de nem bírtam kivárni míg visszajön a szabiról a Bea. Azt hittem egy kis vágás, egy kis beszárítás nem olyan nagy ügy. Minél fiatalabb fodrászhoz megyek, annál inkább szülői értekezletre igyekvő könyvtárosnő fejet csinál. A lány gyorsan csattogott…..
Leylandi 2017.11.04 18:18:33
@tomhardynészonja: ne csak gyakoroljon, attól csupán a meglévő hibái vésődnek be :-(
Eressze rá írásaira legalább a word-öt, és a g.ci kis piros aláhúzásokat javítsa, a kétes esetekre meg eressze rá ezt:
helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/index
Peni büszke arra, hogy sose olvassa át, amit írt, de nem is lesz író belőle. Ön azonban többre hivatott.
Leylandi 2017.11.04 21:44:19
@theToky: a Pampers arca :-) möhö :-)
Mi kell még nektek nőknek, hogy észrevegyétek a normális pasikat? Hányjanak cigánykereket? Rózsaszállal a szájukban rohangáljanak utánatok? A végén addig vársz, míg lecsap Ádámra is egy kedves, aranyos csaj, és sóvárogva nézheted, ahogy egymást etetik az ebédszünetben teljes kiőrlésű kiflivel. -…..
Leylandi 2017.11.02 15:02:25
@Up!: a mediterrán nők szőrösek. Erről nem tehetnek szegények, de ettől még százszor inkább ők, mint egy frigid feminista, szőrtelen svéd fap.na.
Amúgy meg igen. Az ember ha kinő a kamaszkorból, ráun a hagyományosra. Kell egy kis plusz izgalom, nyilvánoshelyen titokban, park, lift, kapualj, munkahely, autóban az utcán. Az a furcsa, ha valaki nem vágyik a furcsára :-)
Leylandi 2017.11.02 22:22:06
@tomhardynészonja: "milyen érdekes, merre csörgedezett a komment patak"

Ön tehet róla, ritkán jár erre. A férfinép meg olyan. Ha nem jön a nő, elszórakoztatja magát.
Mit akar, a trolit még senkinek se akartuk feldugni :-o
Leylandi 2017.11.02 22:24:33
@tomhardynészonja: "kritikái tükrében még a leghalványabb posztok is élénk színekkel telítődnek"

Ön hízeleg, mint mindig.
Pedig anélkül is lennék az olvasója :-)
Már csak egy nap hátra hogy eldobjam pártám,és lányságom. Barni elment Tomival legénybúcsúzni,én meg megszerveztem a sajátomat...igaz Juci akarta,de ő olajos testű fiúkban gondolkodott, én megmondtam,hogy csak ha fel is mos utánuk....nem akart. Így kezembe vettem..Elsőnek elmentünk falat…..
Leylandi 2017.10.31 17:32:55
@szociál: jó, hát lassan megy. még szűz a szentem :-(
Leylandi 2017.11.01 07:07:46
@szociál: hol a t'kömbe van? :-( Azér mosmá... direkt szivat minket :-(
Leylandi 2017.11.01 08:29:27
@PeniValdes: ja, jó duma... majd ha posztba lesz foglalva, elhisszük :-)
Facebook-on megkezdődik a szokásos "Magyarországon Mindenszentek van nem Halloween!" és a "Halottak napja nem = Mindenszentek! Olvass utána!" jellegű értekezések. Barátságok szűnnek meg, rokonok vesznek össze életre szólóan. Először is: melyik napon menjünk? Mert elseje most szerdára esik, viszont…..
Leylandi 2017.10.30 20:55:57
@szociál: amit most szívsz, azt TEDD LE!
Amúgy mátrix, szerintem.
Leylandi 2017.10.30 22:26:02
@szociál: egyébként arról, hogy az egész csak mátrix (és Szoni benne a pirosruhás csaj) könnyen meggyőződhetsz, ha elolvasod ezt:
boldognapot.hu/blog/fereglyukak-fizikaja-2/
Egy kis ízelítő:
"Az Einstein-féle általános relativitáselmélet szerint a téridő nem az anyagtól függetlenül létező valami, hanem szerkezetét a benne lévő anyag határozza meg. Az elmélet nem veszi figyelembe (nem engedi meg) a tömegek között ható gravitációs erőt, hanem a testek mozgását a tömegek által meggörbített téridőben történő szabad mozgásokkal írja le. Illusztris hasonlattal élve: a téridő egy kifeszített gumilepedő, amit a testek behorpasztanak, ennél fogva a testek guruló golyókként viselkednek a gravitációs gödrökkel teli téridőben."
Leylandi 2017.10.31 18:34:29
@szociál: meg dohányos meg alkoholista meg beteg.
az anyu már megint részegen jött haza, az Edit olyan furcsán nézett rá, egyből látta mi van, az ő anyukája nem iszik, tulajdonképpen senkinek nem iszik az anyukája az osztályból, a Józsinak is csak az apukája, az meg nem számít. Az anyura ilyenkor nagyon mérges vagyok és szégyellem, én azt se…..
a Sárkány Centerben, mert 3 db. volt egy 1000-es, és nálam már csak 2100 forint maradt. Ami rajtam volt, annak a gumija annyira kilazult, hogy a gatyám tartotta a testemen, az otthoniakat meg felelőtlenül kidobtam a kukába egy lendülettel. Nem baj, így majd legfeljebb vasárnap is a szombatit veszem…..
Leylandi 2017.10.30 12:23:35
@Up!: mi a zavaró benne? Nem kell külön bugyitcibálni, ssssvhh lejön az egész egybe.
Ha régi a zokni, még az is.
Láccik, h neked még sose kellett sietni a parkban...
Leylandi 2017.10.30 20:10:06
@Up!: á, hiába próbálkozol :-(
Szoni nem keres párt, csak a szereplői. Ez egy irodalmi blog.

Amúgy, Szoni, ki ez a csaj a képen, honnan szedted? Tetszik.
Leylandi 2017.10.30 22:02:35
@Up!: na azér...
Kíváncsi voltam erre a nagy hírveréssel beharangozott, új sorozatra, mert ugye zömében én is ilyen szerelmes, ismerkedős, eljegyzős, szakítós sztorikról írok. Azt nem mondom, hogy nem láttam szarabbat, de reménykedtem benne, hogy egy fokkal jobb lesz, mint a barátok közt vagy az éjjel-nappal Bp.…..
Leylandi 2017.10.29 14:59:16
@szociál: jójó. De Szonnya meg szép. Abban úgyse tudod leelőzni.
Leylandi 2017.10.29 19:49:42
@tomhardynészonja: 1. már bocsánatot kértem, remélem, elnézi nekem
2 nem mondtam semmi ilyet, h hülye, csak hogy Szoci az okosabb, mert ő értette (de Ön meg szebb). Ön még most se érti, mert annyi történt, hogy valaki - elsőként - megnyomott egy szavazás-gombot, így az 100% lett. Én megnyomtam ugyanazt, így már ketten szavaztunk ugyanarra, de így is 100%-on maradt, hiszen ahogy a mi Szocink (a blog esze) rávilágított, bármennyit nyomkodunk arra az egy válaszra, 100-nál nem lesz több (csak kevesebb lett, ahogy más gombokat is nyomtak)
3. köszönöm, h intézkedett, ahogy azt is észrevettem ám, h miattam már nem rak fel a posztjaihoz kurvásképeket, így munka közben is meg tudom nézni - már keresem, hogy hálálhatnám meg
4. A műsor pedig nem 12 karikás, hanem csak egy, bár kétségtelen, hogy abba egy 12-es szám van beleírva. Ezt sokmindenki nézheti ugyan, de higgye el, az Ön kifinomult lelkének - nem való. Csak rosszat tanulna belőle :-(
Leylandi 2017.10.30 12:00:38
@tomhardynészonja: "Öntől igazán távol áll, hogy szándékosan megbántson"

Abszolút így van, de még a véletlenek miatt is exkuzálok. Mert azért elég szókimondó vagyok, Ön viszont hozzám képest törékeny lelkű.

"a legszigorúbb kritikái is aranyló mézcseppekként csillognak blogom hozzászólásokkal vajazott kenyerén! <3"

Ez annyira tetszett, hogy idemásoltam :-)
De nem is írok szigorú kritikákat :-( vagy igen?
Évről évre az órák visszaállításával veszi kezdetét a téli időszámítás. Akik szeretnek és tudnak sokat aludni, ennek örülnek – legalább egy napig –, amikor ennek köszönhetően egy órával többet alhatnak éjszaka. Az óraátállítás a legtöbbeknek azonban inkább nyűg, támogatottsága egyáltalán nem…..
Leylandi 2017.10.29 13:06:36
@histar007: na itt a lényeg. Azért kell szopnunk, hogy a Nyugatnak ne kelljen igazítani az órát a gyarmataihoz. Még a német szíónak jártatni kéne azt a tököt a nyakán, hogy amott vajon már vége van-e a munkaidőnek, vagy még baszkurálhatja őket, mielőtt hazamegy.
a folyton rosszkedvű, életunt barátommal való szakítás után üstökösként ragyogott fel életem egén. Úgy képzeltem el, hogy vele aztán non-stop Vidámpark lehet minden, még azon is fetrengve röhögnénk, hogy eláztatott a felettem lakó szenilis-labilis Koczulákné. Az Orsi azt mondta, hogy ha nem lenne…..
Leylandi 2017.10.24 19:01:10
@szociál: najó, mondasz valamit. Szani elég hm... szóval mint az amazontermészetű Márta :-(
Leylandi 2017.10.24 20:20:28
@szociál: most te kivel vagy tulajdonképpen ???
Mondtam úgyis hibázik megint... akkor aztán elvihetnénk az egész szoba- meg a konyhabútort...
Különbenis, várd ki, mit ért "állásos" poszt alatt :-)
asikerutjain csak egy póló 2017.10.25 22:08:00
aznap délutánb miután hazamentem úgy döntöttem,hogy elmegyek a könyvtárba....szerettem olvasni. magamra kaptam a szűk famerom, meg a feszes kis pólóm, ami alá semmit se vettem. a póló rásimult ifjú testemre. még egy sportcipő kellett,haj lórarokba,és a tánctanárnénitől tanult,és gyakorolt…..
Leylandi 2017.10.27 12:21:15
@PeniValdes: nem. A csitrik és az öregasszonyok közt még vannak fokozatok.
Ottvan pl. a MILF :-).
Leylandi 2017.10.27 19:44:53
@PeniValdes: a férfiak jól tudják, h nem a kor számít, hanem a kilométer...
A fiatalabbak közt is vannak lestrapált példányok, és viszont. Szoni pl. olyan lehet, mint egy V8-as, 72-es S-Klasse.
Leylandi 2017.10.27 21:43:13
@PeniValdes: mesélj! Ő is olyan sok köbcentis? :-o
asikerutjain Eljegyzés 2017.10.27 09:52:41
Sokat sétáltunk Barnival...novemberben..az esőben..szerettem fogni a kezét..belehajolni a vállába. A legjobban azt szerettem amikor otthon nála ültünk,és a szőnyegen hevertünk....a karácsonyt is együtt töltöttük..a hóesésben...januárban megkérte a kezem..az erkélyen...igent mondtam neki....tavaszra…..
Leylandi 2017.10.27 19:48:52
@PeniValdes: aha... énmeg ma reggel majdnem megdugtam a palvinbarbit.
Én készen álltam rá...
Szivárványon innen lánybúcsú 2017.10.26 06:12:39
Előzmények: Dórit is eljegyezték. Csak őt nem tömlőszorító bilinccsel a piacon, lángosozás közben, hanem annak a jegygyűrűnek a másolatával, amit annak idején Dodi vett Dianának ("Mondj igent!"). Az Onyxban volt az esemény, és mielőtt álmai férfija feltette volna neki a nagy kérdést, megjelent…..
Leylandi 2017.10.26 20:32:10
@szociál: csak egy jótanácsot fogadj meg egy nálad idősebbtől/tapasztaltabbtól:
ne emeld őket sehova.
Társak ők, "ugyanolyan emberek", mint mi. Ugyanúgy éreznek, örülnek, hibáznak, szenvednek, ugyanúgy - élnek...
A piedesztálból lesznek a túlzott elvárások, amiknek nyilván nem tudnak, de nem is akarnak megfelelni, abból meg a nagy csalódottság, aztán a nagy kiábrándulás. Az meg a megcsalás, majd a szakítás melegágya.
Ha eleve reálisak lesznek az elvárásaid, nem fogsz csalódni, és a kapcsolataid is hosszabbak lesznek. Ideális esetben - a leghosszabbak. A magasra mászásból csak nagy pofáraesés szokott lenni.
Leylandi 2017.10.27 12:16:34
Leylandi 2017.10.27 19:27:55
@tomhardynészonja: akkor jó :-) akkor megvan a véleményem...
Tomika minden áldott  este felhívott,hogy mondjak neki altatót..hát mondtam neki...néha arról érdeklődőtt,hogy fekszem e már selyem szatén hálóruhámban...mire mindig bólogattam,és tovább súroltam a kádat... Aznap Barnabással sem volt könnyű...nyugtalan volt..folyton a telefont leste...és…..
Leylandi 2017.10.26 18:30:13
@szociál: így van. Na, a kinézete alapján ez a csaj is gorombának tűnt, de a nézése aztán nagyon kedves volt. Érdekes ellentét, megjegyeztem. Az ajtóban újból rámnézett :-) Tök romcsi lenne, ha ezt olvasná...
Leylandi 2017.10.26 19:00:46
@szociál: az arckontúrja rendesen látszott a maszk alatt. Szerintem csak azért vette fel, mert muris. Szépen volt hímezve, egyáltalán nem orvosi cucc volt.
Leylandi 2017.10.26 20:35:56
@szociál: nem. Több látszott az arcából, világosabb barna volt a szeme, és kedvesebb a nézése. Meg kutyafülmasnis a sapija.
Nem tudsz kiábrándítani :-)
az Orfeumba, és rég voltam ilyen puccosnak vélt helyen, előtte hétvégén el is mentem a C&A-ba, hogy valami megfelelő öltözéket vegyek magamnak. Sikerült beszereznem 3 db. akciós, rövidujjú pólót (feketét, kékesszürkét, fekete alapon fehér tűpettyeset), a Deichmann-ban egy pár sötétkék félcipőt,…..
Leylandi 2017.10.25 16:09:57
@PeniValdes: ha fáj, amit csinálsz, akkor sztem a partnerednek a legkisebb gondja is nagyobb, minthogy amúgy lenyelnéd-e....
Leylandi 2017.10.25 22:39:33
@PeniValdes: még soha nem láttalak hízelegni...
Leylandi 2017.10.26 18:34:27
@PeniValdes: nem tudom.
Szerintem a való életben se lehetsz nagyon más. Baltáscsaj :-) Ilyen sokáig azért nemigen tudják az emberek másnak mutatni magukat, mint amilyenek...
asikerutjain Sziklák alatt 2017.10.25 11:11:15
Jártunk gombászni. Én és apu, kiskosárral...a házunktól nem messze volt egy erdő..meg egy másik kicsit messzebb..az fenyőerdő volt..fenyőillattal..az elején kicsit meredek volt,ott kapaszkodnom kellett a kövekbe..szerettem az erdőt, a fákat, a hangokat.. keresni a gombákat, betenni a…..
Leylandi 2017.10.25 16:07:31
@PeniValdes: azok nem hazugságok, hanem kitalációk. Nem ugyanaz. A hazugság mást állít, mint ahogy van, a kitalációnál viszont nincs egy párhuzamos valóság, másképp.
Leylandi 2017.10.25 22:37:12
@PeniValdes: én mondtam h zizzent vagy :-)
asikerutjain fekvés 2017.10.24 22:24:18
Miután Tomi megette a csokis mogyorós palacsintát..felültem a konyhapultra a pólójában,és belenyaltam a csokimázba, ujjaim beszaladtak az ajkaim közé...Tomi szeme kiakadt..aztán elém térdelt,és nyelvével letisztította combjaim..... -Oh Tomikám,mennem kell Barnihoz...dolgozni... Tomi kimászott a…..
Leylandi 2017.10.25 20:50:43
@szociál: a pénz mindenkit szétválaszt.
Honnan tudod h fáj neki? Voltál vele? Vagy csak akartál...
Leylandi 2017.10.25 21:06:04
@szociál: Joli randa. Charlize Theron, ha már nőkről beszélünk... a madmaxos fajta.
Leylandi 2017.10.25 22:35:35
@PeniValdes: pffff... nagy kaland. Énse vagyok nő...
Álláshirdetés: a 97. kerületi Sportszercsíkozó Kft. (Budapest, 97. kerület, Naplemente utca 897/C) megnövekedett vásárlói igények miatt új munkatársakkal szeretné bővíteni fiatalos, lendületes, vidám, sportszercsíkozó csapatát. Téged keresünk, ha: - fiatalos vagy - lendületes vagy - vidám vagy -…..