Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poprocks

202 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig néhány napja jelenhetett meg az Ötkert ajánlata, ami egy üveg Hungaria Extra Dry pezsgőt ajánl az aktuális mayornak (a helyre legtöbbet bejelentkezett felhasználó) 10 bejelentkezés után.          Lassan "megéri" majd…..
Meg merte enni Kritika: Mak Bistro 2010.07.18 14:58:16
    Vegyes erzelmekkel jottel el a MAK-bol, az igazsag, hogy tobbet vartam , foleg kiszolgalas teren. Viszont a hangulata laza es jo, de a hely nem igazan van tisztaban a bistro jelentesevel vagy fogalmaval. Mivel se a gyorsasag se az egyszeruseg es a moderalt arak se jellemeztek ezt az…..
Meg merte enni Kritika: Pastrami 2010.07.17 21:38:10
        Sokaig gondolkodtam, hogy megirjam e ezt a post-t vagy ne, mivel szamomra oly kedvelt etteremrol van szo. De mas etterem ajanlatok kozott talaltam ra olyan kritikakra, melyek teljesen megegyeztek az en velemenyemmel. Amikor megnyilt imadtam, az etelek finomak…..
    Utazok nagy segitsegere lehet az Urbanspoon weboldal, ami egy igen ismert etterem ajanlo. De sajnos csak az Egyesult Allamokban, Ausztraliaban, es Angliaban mukodnek. De ha arra jarunk ez az ingyenesen letoltheto applikacio segitsegevel konnyen talalhatunk reggeli-ebed es vacsora…..
 A langos finom, igazi nyari, strand vagy piac kaja. De, ritkan hallom azt, hogy valaki otthon keszitene el pedig rendkivul egyszeru a receptje... Ha kesz a tesztank akkor pedig a sajtos-tejfolos paros helyett, kis kreativitassal egesz jo eloteleket-foeteleket tudunk belole varazsolni.. En a…..
 Mar rogton azzal szeretnem kezdeni, hogy sajnos fogalmam sincs, hogy hol lehet Magyarorszagon Pimms-t kapni:( Egy hosszu ideig a METRO illetve a Tesco arulta oket, de  teljesen eltuntek a polcokrol. Valoszinlueg specialis koktel mixer boltokban be lehet szerezni, vagy ital nagykereknel…..
a foto minosege nem a legjobb de ezt az 1-et sikerult keszitenem mielott a sok ehes ember ravetette magat...Ez egy sajat recept amit egy mult heti hazibulin vetettem be. A vendegek az egeszet felfaltak..szerencsere! Bar a ceklas martogatonak kicsit bizarr szine van- ami engem amugy abszolut nem…..
  Bocca Di Lupo- 12 Archer street, London, WID 7BB, T +4402077342223Bar Anglia nem konyhajarol ismert, vagy inkabb arrol, hogy az mennyire rossz, mivel rengeteg nemzet megvetette mar ott a labat, egyre jobbakat lehet enni orszagszerte. Foleg Londonban. Viszont abban a varosban is, ahol…..
    Olaszorszagban szinte minden kavezoban vagy panetteriaban talalkozhatunk vele. Konnyu elkesziteni, olcso es finom etel.Igazabol rantott rizsrol beszelunk golyo formajaban. Ismert neve meg a suppli al telefono mert a rizsbe kevert sajt sutes kozben megolvad es mikor megnyulik a…..
   Ha szeretsz fozni utazni, ettermeket jarni..vagy csak ugy igazan jokat enni, akkor talan hallottal mar Anthony Bourdain irorol/utazorol/szakacsrol/istenrol? Ha nem akkor itt az ideje a "Kitchen Confidential" c. konyvet elolvasnod, vagy a Travel Channel-en " No…..
  Mult heten Del-Olaszorszagban, Bariban jartam. Nagyon jokat ettem, es rengeteget tanultam, illetve teljesen lenyugozott a varos es megyeje.Szamomra idaig teljesen ismeretlen volt Apulia/Puglia kornyeke, es meglepoen keves turistat lattam ezalatt a 10 nap alatt mig ott voltam. Bari-ra meg…..
Meg merte enni Prixe Fixe Vol. 1 2010.06.03 19:12:00
  A "Prefix" Menu.Utazasaim soran Angliaban es Franciaorszagban lattam ennek a fajta menuajanlatnak nagy hagyomanyat. Bar most, hogy egy rovid idore otthon voltam, 1-2 igenyesebb belvarosi etterem etlapjan is lattam hasonlo menuket. Mirol is van szo? A legtobbszor egy…..
  Hogy miert is szentelek ennek a vilagon mindenhol ismert szendvicsnek egy egesz posztot? Nem is posztot, mint inkabb rovatot? Megprobalom roviden megfogalmazni.Az etterem ahol jelen pillanatban dolgozom, keszit Club szendvicset. A vendegek imadjak, a szakacsok utaljak. Mivel a…..
Kb 10 eve hajnalok hajnalan setaltunk haza Romaban es nem ertettuk, higy mi lehet olyan fontos reggel 3-kor, hogy az emberek kigyozo sorokban allnak egy kis bolt elott. Manap delben ugyanarra setaltunk, a sor talan meg nagyobb is volt. Egyre jobban erdekelt a tema, ezert mi is bealltunk. Szerencsere…..
Meg merte enni Bemutatkozas 2010.02.02 21:02:21
Sziasztok! (Mos szeretnek szolni, hogy az irasaimbol hianyozni fognak az ekezetek, mivel a gepemen sajnos nem elerhetoek..elore is elnezest kerek) Koszonom, hogy erre az oldalra tevedtetek. Mirol is van szo? A cimben a "meg merte enni" mondat olvashato ami igaz is. 25 eves szakacs vagyok…..
Kedvenc millio dollaros hippim uj dala!   ..
Kb 1 evvel ezelott megtudtuk a Cohen tesverektol, hogy az inteligencia relativ. Most Matt Damon megmutatja nekunk, hogy milyen az amikor az a bizonyos hianyzo inteligencia kronnikus hazudozassal parosul. Kurt Eichenwald konyven alapulo film, egben vicces, es megdobbento. Sok esetben a latottak…..
poprocks Meghallgat: Biffy Clyro. 2009.11.27 14:32:59
  A skot zenekar 1995 ota letezik, de attorest csak 2007-ben ertek el, a "Puzzle" cimu albumukkal. Az uj, kb 1 honapja megjelent "Only revolutions" lemezukkel, pedig egyenesen vegigsoportek Anglian. Az albumokon megtalalhato mind a dallamos rock ballada es a korparazos heavy…..
poprocks Megnezni: An Education 2009.11.09 14:55:00
        Mozirajongok koreben nem kell bemutatnunk Nick Hornbyt. Lehet, sokan nem ismerik az irot, de esetleg lattak mar az "About a boy"-t, a "Fever catch" vagy a sokak szamara az alapmuvet a "Pop, csajok, stb"-t. Persze, az olvaso kozonseg…..
Persze nem teljesen szavak nélkül, de nem nagyon szeretnék rizsázni. Szigetről túl sok mindent nem lehet írni.. maradt az ami volt, hiába próbálnak minden évben újítani.. Lehet pont ezért szeretjük? Vagy pont ezért nem látogatnak ki sokan? Aki ott volt és látta a következő…..
A Gunniess-t vedelő ír punk nagykövetei, június elején megtiszteltek minket jelenlétükkel az A38-on. Leszámítva a tikkasztó hőséget, nagyon jó buli volt. Íme 4 videó amit nekem sikerült felvennem... jó nem a legjobb minőség, de nem olyan egyszerű egy punk koncerten egyenesen…..
Filmdroid Bruce, a robot 2009.05.22 10:13:00
A jövőben az emberek már nem mozdulnak ki otthonról, hanem saját képükre formázott robotokkal intéztetnek mindent. Valaki azonban ezeket elkezdi kiiktatni, ezért a Bruce Willis által alakított nyomozónak ki kell mozdulni otthonából és saját magának kell felgöngyölítenie az…..
poprocks 2009.07.10 16:36:44
Filmdroid Jennifer's Body poszter 2009.07.10 09:53:58
Az előzetes után befutott a poszter is. A filmben Megan Fox egy pompomlányt alakít, akit megszáll egy démon. Ezek után a környékbeli fiúk is belekerülnek az étrendjébe. A poszter alapján nekem egy tini-vígjáték ugrik be, nem pedig egy horror...
poprocks Musical pentek: Footloose. 2009.07.10 16:29:51
1984-ban születtem én. 84-ben mutatták be a Footloose c filmet, Kevin Bacon főszereplésével. A színész aki nemrég töltötte be 50. életévét, ezzel a filmmel nyerte el nevét Hollywoodban. Most forgatják újra a filmet (mert persze egyedi ötlet ritkán van), de az eredeti verzió főbb…..
 Kb. 30 perccel ezelőtt ért véget a film, miután felkapcsolták a lámpát több száz ember néma csendben ült néhány pillanatig... én még nem tértem magamhoz, és nem hiszem el amit láttam. Több olyan szó forog most a fejemben ami nem pont  papírra való, és a látottakat…..