Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suneee

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 2009-09-26 17:31 barikád.hu A 33 éves, volgográdi Vlagyimir F. két esztendeje egy szentpétervári turistaúton ismerte meg a nála három évvel fiatalabb Kamilát. A pár nemsokára összeköltözött a Volga-menti városban. A nő soha nem…..
TSOnline Csak azt hiszed..... 2009.01.26 11:51:00
Az új név, nem, HRT, SRS megléte után azt gondolhatná az ember, hogy bátran hátradőlhet, és élvezheti az életet, mert végigjárta az álmához vezető utat.Nos a helyzet magaslatán, bátran merem állítani, hogy ez korántsem ilyen egyszerű.Valójában elgondolkodtató, hogy egy…..
Kedves Blogolvasó! A fórumon egyik sorstársunk által írt bejegyzések arra késztettek, hogy ismét kezembe vegyem a klaviatúrát, és a gondolataim, tapasztalataim leírjam. Tény hogy a Transzszexualizmus, nem egy mindennapi jelenség, épp ezért az ebben a helyzetben élők zöme szomorú,…..
Ebben a bejegyzésben szeretnék megosztani egy rövidke szerelmi történetet Veletek. Amúgy is nemrégiben téma volt a fórumban, hogy elmeséljük-e a párunknak a múltunkat, hát most ebbe szeretnék belemenni, ha megengeditek. Az én sztorim máris nem áll helyet a témában, hiszen a két…..
Suneee 2008.12.23 15:47:54
@P. Szabó Mária:
A fentebb leírtakról én úgy vélekedem, hogy kijártam már mindkét utat. Volt olyan partnerem aki tudta, és volt olyan is aki nem. Nos, a könnyebbik, kijárhatóbb út, az hogy hogyha nem mondom el neki. Nem azzal kezdem az ismerkedést h ez és ez voltam. Nem értik meg a férfiak, azt hogy egy postop nő nő. Másak vagyunk? Azok is maradunk? Relatív, a terhesség is nevezhető másállapotnak, és mikor már megszületik a baba, egyből nem lesz más a nő...
Én a régi énem nevezném másnak, nem a mostanit, az volt más mikor az uton mögöttem összesúgtak, h ez fiú vagy lány??!! Miért lennék most más? Hisz kevesen tudják rólam, és a cél az hogy ez így is maradjon, a mai ellentmondo, minden nem természetes dolgot elutasító világban csak így érvényesülhet az ember! Nem kell elmondani, ha rákérdeznek, én biztos tagadok! Nem akarom hogy összefüggés legyen a múltam és a jelenem közt! Nyilván van, de erről legjobban csak én tudok!
A minap olvasgatván a fórumot szemet szúrt, hogy nagyon sokan olyan kérdéseket tesznek fel a fórumban, ami a hormonok hatásosságával, a mit és mennyit szedjek kérdéscsoportokkal foglalkoznak. Tervezett kis cikksorozatomban ezekre a kérdésekre is szeretnék picit kimerítőbb…..