Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WSH

170 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Magyarországon évről évre nő az autóbalesetek száma, egy friss kutatásból azonban kiderül, hogy ezekből jó részt semmit sem tanulnak a károsultak. Pedig az autóbalesetek nem csak személyi károkat, hanem komoly gazdasági veszteségeket is okoznak.  ..
“Casco-t akarok kötni, casco-t akarok!” Bár a ‘80-as évek klasszikus reklámmondata talán csak a 30-on túliak számára ismerős, a casco-biztosítás azonban napjainkban is az egyik leggyakrabban megkötött gépjárműbiztosítási forma. Aktuális blogbejegyzésünkben arra keressük a választ, miért érdemes…..
Igen népszerű az az elgondolás, hogy a biztosítók minden esetben jól jönnek ki a köztük és a biztosított fél között köttetett szerződésekből. Ez a felvetés azonban nem fedi a valóságot. Bizony vannak olyan esetek, amikor a biztosítók igenis rosszul jönnek ki egy adott szituációból. Jó példa erre az…..
  Hallottunk már érdekes és vicces biztosítási történeteket. Előfordultak már világhírű biztosítási csalások, és olyan ügyek is, melyeken jóízűt kacagtunk. Az utóbbiból számos eset kötődik a sztárvilághoz, hiszen ez a szféra szinte vonzza a különösebbnél különösebb történeteket. Ezért most…..
A kilencvenes években a mobiltelefon státusszimbólumnak számított. Manapság egyre több embernek lapul a zsebében egy készülék, a fiatalok körében szinte elképzelhetetlen a nélkülözése a mindennapokban. Ugyan már relatíve olcsón hozzájuthatunk az alapkészülékekhez, de…..
Sokszor nem könnyű megválnunk szeretett autónktól, történjen az eladás útján, lopás, vagy egy túl költséges meghibásodás miatt. A három eset eltérő előnyökkel, vagy károkkal jár, viszont biztosításunk lemondásáról minden esetben gondoskodnunk kell...
Biztosítási díjunk időben történő befizetéséről sokan megfeledkeznek, ugyanakkor fontos, hogy tartsuk a határidőket. Az időbeni csúszás magában hordozhatja a veszélyt, hogy elveszítjük a biztosítás által nyújtott lefedettségeket. Pár apróság betartásával elkerülhetjük…..
Sok tényezőt kell figyelembe vennünk életbiztosítás megkötése előtt. Át kell gondolnunk, hogy mik a céljaink, melyik csomag illeszkedik legjobban az igényeinkhez, életstílusunkhoz. Mindezeknek összhangban kell lennie azzal, hogy milyen összegű lefedettséget szeretnénk, és mennyi…..
A húszas éveinkben legyőzhetetlennek gondoljuk magunkat, ugyanis a legtöbb ember ekkor örvend a legjobb egészségi állapotnak. Sajnos csak kevesen veszik fontolóra a biztosítások kötését ebben az életszakaszban. Ugyanakkor ezek azok az évek, amikor már mi rendelkezünk a dolgaink…..
Esküvő biztosítás… ki gondolta volna, hogy létezik ilyen szolgáltatás? Egy esküvő lényegesen többe kerülhet, mint az autónk, amelyet gyakran még kiegészítő biztosításokkal is védünk. Pénzünket és nyugalmunkat kockáztatjuk, amennyiben nem biztosítjuk ezt a fontos…..
Elvesztett poggyász, törölt járat, betegség… ezek nem azok a dolgok, amikre gondolni szeretünk az utazásunk előtt. Azonban az utasbiztosítás az ilyen esetekre nyújt segítséget, hogy nekünk csak annyi dolgunk maradjon, hogy élvezzük a nyaralásunkat.  Nemcsak nyugalmat adhat,…..
Még a tapasztalt utazók is keresik annak lehetőségét, hogyan lehet az utazásukat minél biztonságosabban eltölteni. Akár először repülünk, vagy már számtalanszor utaztunk így, az alábbi tanácsokat hasznosnak találhatjuk.   Csomagoljunk kevesebbet Igyekezzünk minél…..
Az életbiztosítás vásárlása akár már a csecsemők számára is indokolt lehet. Mindenesetre érdemes minél korábbi életszakaszban megkötni, hiszen az idősebbek más kondíciókkal juthatnak hozzá. Minél fiatalabban kötjük meg, annál kevesebb pénzt fogunk fizetni ugyanazon…..
Senkit sem érhet meglepetésként az az információ, hogy az alvás hiánya káros hatással van az egészségünkre. Rengeteg tanulmány bizonyítja, hogy a tartós kialvatlanság a szívbetegségek, cukorbetegségek, elhízás és más krónikus testi- és lelki egészségi állapotok nagyobb…..
A válasz egyértelműen igen. Ugyanakkor a piacon nem sok biztosítás elérhető, ami a hobbi-sportolóknak kedvez. Összeszedtünk pár információt arról, hogy milyen lehetőségünk van, ha mozgás közben is szeretnénk minél biztonságosabban érezni magunkat.   Céljaink…..
Az időjárást nem befolyásolhatjuk, ugyanakkor pár egyszerű lépéssel biztonságosabbá tehetjük nyaralásunkat. Ehhez összegyűjtöttünk néhány óvintézkedést, ami segít eloszlatni a sötét felhőket a fejünk fölül. Sokan már túl vannak az idei vakációjukon, rengeteg…..
Következő bejegyzésünkben lerántjuk a leplet a legelterjedtebb tévhitekről, amelyek sok embert tántoríthatnak el az életbiztosítás kötésétől.   Az életbiztosítás körül sok hiedelem és tévedés kering. Sokan úgy gondolják, hogy eleve rendelkeznek életbiztosítással a munkahelyük révén, esetleg hogy…..
Egyre több ember az interneten igyekszik megszerezni a számára fontos információkat.  Főként azért mert egy felgyorsult világban élünk, ahol a lehető leghamarabb szeretnénk tájékozottak lenni. Nincs is kényelmesebb az online vásárlásnál. Miért ne köthetnénk biztosítást…..
Csökkenthető a vállalkozásunkban felmerülő anyagi vesztességgel járó esetek száma? Létezik olyan biztosítás, amely képes rugalmasan reagálni és megoldást kínálni az ingatag helyzetekre? A szakmai felelősségbiztosítás talán választ adhat ezekre a kérdésekre. Egy…..
Könnyen előfordulhat, hogy a zsúfolt parkolóban hagyott gépjárművünket valamilyen kár éri. Következő cikkünkben megmutatjuk, hogy milyen lépéseket kell ilyenkor tennünk. Képzeljük el, hogy éppen elhagyjuk a boltot nagybevásárlás után. Amikor a parkolóhoz érünk egy…..
Ilyenkor tavasszal sokan vágnak bele különböző felújítási projektekbe. Azonban abba nem gondolnak bele, hogy ez milyen hatással lehet a lakásbiztosításukra. Ezek a leggyakoribb lakásátalakítások, amik érinthetik a szerződésünket.   A hetvenes évek Amerikájában egyre…..
Közeledik a nyári szünet, amikor a gyerekeink egyre több időt töltenek a szabadban. Ilyenkor érdemes nem csak a napfényvédelemre, folyadék pótlásra koncentrálnunk. Gondoskodnunk kell az élősködők elleni védelemről is. Országszerte beindult a kullancsszezon, az előrejelzések…..
Semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, amikor a hosszú tél után először érezzük a napsugarat az arcunkon. Ilyenkor még a tavaszi nagytakarítás elvégzését sem érezzük tehernek. Mik azok a felgyülemlett feladatok, amikbe érdemes belefognunk a problémamentes nyár érdekében?…..
Amikor biztosításkötésről van szó a piacon több ezer lehetőség közül válogathatunk.A bőség zavarában könnyen elterelődhet a figyelmünk az igazán fontos területekről. Ilyen például a személy- vagy vagyonvédelem. Nem mindegy, hogy a pénzünket mibe fektetjük, ezért érdemes…..
Munkahelyünket könnyebben elveszíthetjük, mint gondolnánk. Általában ennek megvannak az előjelei, így lehetőségünk van felkészülni a bevételkiesés időszakára. Sokan ilyenkor munkanélküli segélyhez folyamodnak, mert más lehetőséget nem is ismernek. Valóban a segély lenne az…..