Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kittycat

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Bevezető Kiknek szól a könyv? Ez a könyv egy útikalauz transzszexuálisoknak, hogy könnyebben eligazodjanak a nemváltoztatási folyamat útvesztőjében. Ez a könyv elsősorban azoknak íródott, akik úgy gondolják, hogy ők transzszexuálisok, (azaz lelkileg más neműnek érzik…..
Kittycat 2009.10.16 23:12:15
@johsho: Szia!
Így látatlanba meglehetősen nehéz (majdhogynem lehetetlen) neked tanácsot adni. Mivel szavaidból azt veszem ki, hogy A Minervaval egészen jól kijössz úgy gondolom, hogy egyáltalán nem bizti, hogy a magasabb ösztro adag lehet a megoldás. Én anno a Minervaval megegyező összetételű Diane-tól egészen szépen elkezdtem gömbölyödni. Persze ezt a "gömbölyödési rátát" nagyban befolyásolja az ember ösztro érzékenysége is, ami meglehetősen standard dolog. Olyan ez, mint a vészkijárat. EGyszerre csak meghatározott ember fér ki rajta. Hiába tömörül egy ajtóhoz nagyon sok ember, attól még az ajtón ugyanannyi fog kiférni egységnyi idő alatt. LEfordítva a te esetedre, hiába veszel magadhoz több ösztrot, az egyáltalán nem bizti hogy jobban fog hatni (Sőt! Lehet, hogy az ellenkezőjét éred el vele az ösztro DHT-vá (dihidro-tesztoszteron) alakulásával). Azt eldönteni, hogy a fenti példa esete áll-e fenn a te esetedben, igazából csak egy hormonszintvizsgálattal lehet megadni a választ. Egyszóval, amit javasolni tudok, hogy dumcsizd meg a nőgyógyiddal a dolgot, aztán meglátjátok, hogy érdemes-e belekezdeni.
Sajna tőlem csak ennyire tellett.

Szió,

Kittus
A minap kaptam egy nagyon érdekes linket az egyik ismerősömtől, amelyben Thomas Wormgoorral készítettek egy interjút a transzszexualitásról. Sztem nagyon tanulságos. Forrás: Élet és Irodalom honlapja http://www.es.hu/?view=doc;22668  „Lánynak születtem, de…..
A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Transsexualism: A Primer. Second Edition, August 1996. Re-published by The Looking Glass Society by permission of the original author. A magyar változat munkatársai voltak:   - Fordítás: Bandi…..
Kittycat 2009.03.21 21:50:52
@P. Szabó Mária:
Kedves Mari!
A Transzszexualizmus vs shemale cikkben van néhány forrás megjelölve. Javarészt angol nyelvűek, mivel sajnos a magyar irodalom nemigen bővelkedik meghatározásokban. Én az angol nyelvű Wikipédiát javasolnám forrásnak, mert ott legalább részletesen ki van fejtve a téma, és nélkülözi a magyar szakemberek ferdítéseit. (Tisztelet a ritka kivételnek)
De a leghitelesebb forrás talán ez: www.wpath.org/
illetve ez: www.symposion.com/ijt/benjamin/chap_02.htm Transvestism versus transsexualism fejezet.
Kedves Blogolvasó! A fórumon egyik sorstársunk által írt bejegyzések arra késztettek, hogy ismét kezembe vegyem a klaviatúrát, és a gondolataim, tapasztalataim leírjam. Tény hogy a Transzszexualizmus, nem egy mindennapi jelenség, épp ezért az ebben a helyzetben élők zöme szomorú,…..
Welkom kedves blogolvasók (hogy miket nem tanul az ember lánya hollandföldön járva! :) )   Nem untatnám a kedves olvasókat mindenféle felesleges köröcskékkel, így jól belecsapok a lecsóba, ahogy nagyonerős vasember barátunk mondta volt anno. Szóval ezen kis szösszenet azért…..
TSOnline FIGYELEM! 2008.04.16 13:41:00
Aktuális folyosópletykák Belgrádból! A hírek szerint Dr. Perovicséknál megszaporodtak a páciensek mind a fiúk mind a lányok részéről. Ennek köszönhetően az árak feljebb tornázódtak, azaz az eddigi 8000 eurós MtoF SRS árak a hírek szerint felmentek 10 000 euróra.…..
A minap olvasgatván a fórumot szemet szúrt, hogy nagyon sokan olyan kérdéseket tesznek fel a fórumban, ami a hormonok hatásosságával, a mit és mennyit szedjek kérdéscsoportokkal foglalkoznak. Tervezett kis cikksorozatomban ezekre a kérdésekre is szeretnék picit kimerítőbb…..