Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kocsis Bálint

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretettel üdvözöllek!   A múltkori cikk folytatásaként megosztom a második részt Imre Andreával-Az én riportalanyaim-oldal tulajdonosával és szerkesztőjével. Andi korábban az Mtv egyik munkatársa volt, de az élet úgy hozta, hogy már ő válogatja meg, hogy milyen értékek…..
Szeretettel Üdvözöllek!   Napokban egy kedves barátnőmmel, Imre Andival váltottunk pár levelet és megbeszéltük, hogy valamikor a közeljövőben személyesen is megejtünk egy személyes találkozót. Andi volt az egyike a a legelsőknek, akik felfigyeltek pár éve rám, és egy riportfilmet forgatott az…..
Szeretettel Üdvözöllek! Mostanában többet fogom  a kocsi kormányát, mint a fakanalat sajnos, de mindig nagy örömmel megyek el megtartani azokat a motivációs előadásokat, melyekben az elmúlt néhány évemről mesélhetek. Úgy látszik van valami a levegőben és egyre többen ismerik fel, hogy jelenleg…..
Szia, szeretettel üdvözöllek!   Remélem jól telik az idei nyarad utolsó pár hete, és kipihenten és izgalommal vágsz neki az előtted álló időszaknak is. Ha esetleg elkelne egy kis inspiráció, akkor ez a pár sor talán segít :) " A haladás lehetetlen változások nélkül, és azok, akik nem tudnak…..
Nemrég ismét egy szuper csapatot hoztam össze, hogy együtt főzzünk. Gyorsan elkészíthető, egészséges, nyári recepteket készítettünk el, melyekkel rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg a konyhában. Javaslom nézd meg mit mondanak azok, akik már részt vettek ezeken az…..
Szeretettel üdvözöllek!   Sokan gondolják úgy, hogy amelyik étel pár perc alatt elkészíthető, az biztosan nem nyújt nagy élményt, vagy esetleg unalmas. Sőt, néhányan el sem tudják képzelni, hogy lehet kevesebb időt a konyhában tölteni úgy, hogy sokkal izgalmasabb és kreatívabb fogásokat…..
Szeretettel üdvözöllek!     Tulajdonképpen én vagyok az egyik legszerencsésebb ember, mert a szakmám egyben a hobbim is. De jó neked, ez annyira szuper!-szokták mondani. (általában azok, akik reggel nem oda mennek, ahova a szívük súgja, de hát ez már csak ilyen..) Csak ez ment évekig, semmi…..
Szeretettel üdvözöllek! Nemrég a Made by You műhelyben jártam, ahol kifejezetten egy-egy színre dolgoztam ki a fogásokat. Ezen az estén az ételekben is a színek voltak a főszereplők, miközben a jelenlévők hol festetek, hol engem hallgattak és kóstoltak. Készült ott egy kalózfelvétel, miközben a…..
Szeretettel üdvözöllek!   Nemrég egy nagyon izgalmas helyszínen tartottam Élményvacsorát, melyről meg is osztottam akkor az elkészült fogásokat tartalmazó menükártyát. Egy nagyon kedves barátnőm szervezett egy divatbemutató és tanácsadó estet, és úgy gondolta, hogy a megjelent hölgyeknek valami…..
Szeretettel Üdvözöllek!   Kissé borongós ugyan az idő, de a mi fejünk felett már jó ideje süt a nap, ugyanis nagyon készülünk a következő hétvégére. Péntektől ugyanis kedvenc hotelünkben együtt fogunk főzni az ott pihenő gyerekekkel, egy közös Kolping-CSIKOS hétvége keretében. Nálunk már…..
Szeretettel Üdvözöllek! Régóta visszatérő kérdés Tőletek, hogy mikor és hol tudtok részt venni az élő főző előadásaimon. Nos, jó hírem van számodra. Megtaláltam azt a helyszínt, ahol havonta 2 alkalommal tartok majd regisztrációhoz kötött élő főző kurzusokat. Csupa olyan, gyors és azonnal…..
Szeretettel üdvözöllek!   Főzőbemutatóimon rendszeresen kapom meg azt a kérdést, hogy mi is az Emocionális gasztronómia lényege és hogyan lehet ennyire szenvedélyesen rajongani az ízekért, illatokért és a főzésért. Ahelyett, hogy hosszan taglalnám a fentieket, inkább engedj…..
Szeretettel üdvözöllek!   Nemrég olvastam egy cikket, ami sok gondolatot elindított bennem, ugyanis szinte én is írhattam volna. A cikk azt taglalta, hogy sajnos a mindennapi étkezésünkben nagymértékben átvették a helyet az ipari élelmiszerek a természetes, organikus alapanyagokkal szemben. Az…..
Szeretettel Üdvözöllek! Sok céges csapatépítésen főztem már, a legkülönfélébb alkalmakon és a legkülönlegesebb helyszíneken készítettem el a kedvenc receptjeimet a megjelent csapatnak. Nemrég viszont egy nagyon formabontó helyszínre kaptam meghívást.   Ha még nem hallottál a Made By You…..
Szeretettel üdvözöllek!   Engedd meg, hogy egyből egy kérdéssel kezdjek. Neked mivel indul reggelente  a napod?   A régi bölcsek már régóta ismételik nekünk, hogy a reggeli napindító cselekedeteink meghatározzák a napunkat és annak hatékonyságát. Ezek a rendszeres…..
Szeretettel üdvözöllek!   Nagyszerű érzés olvasni azokat  a visszajelzéseket, amelyeket azoktól kapok, akik elkezdték a 30 napos életmódváltó programomat videósorozataimat megtekinteni. Sokan vannak, akinek ez  kicsike segítség kellett ahhoz, hogy megtegyék az első lépést…..
Szeretettel Üdvözöllek! Tegnap reggel igazán jól indult a napom, le is írom ezt a friss élményt neked, mert még most is annyira jó érzéssel tölt el. Na nemcsak azért indult jól mert a kedvenc Spyro Gyra albumomra ittam meg a reggeli gyömbéres teámat, hanem mert egy nagyon…..
Szeretettel üdvözöllek! Az elmúlt években sok embernek segítettem változtatni az életmódján.A minap is kaptam egy levelet, ami több mint csodálatos volt. Miután összeraktam azt az anyagot, amely segítségével pár éve magam is új életet teremtettem magamnak, egyre több irányból keresnek meg emberek,…..
Szeretettel Üdvözöllek! Sok visszajelzést, köszönő levelet kaptam azoktól, akiknek az életmódváltásában az elmúlt időszakban részt tudtam venni. Egyeseknek az étkezését, ételkészítési szokásait alakítottuk át, míg mások újabb szokásokat sajátítottak el a…..
Szeretettel üdvözöllek! Összeállítottam 3 olyan receptet számodra, ami biztosan jól fog jönni, ha új színt akarsz vinni az otthoni étkezéseidbe. Egyszerű, gyors fogások, melyek segíteni fognak abban, hogy megtedd az első lépéseket a tudatos étkezés felé. Javaslom próbáld ki őket, vagy küldd el…..
Szeretettel üdvözöllek! Januárban mindenki megfogad valamit az új esztendőre. Van aki ismét a cigarettát fogja véglegesen letenni, mások 10-15 kilóval szeretnének kevesebbet nyomni. Egy ismerősöm nemrég mesélte, hogy december végén- január elején adja el a fitnesz termében a…..
Szeretettel üdvözöllek! Biztosan hallottad már azt, hogy egy termék csomagolása, megjelenése mennyire fontos. Ez bizony így van, hiszen az esetek többségében ezzel találkozik a vásárló. Az általam készített termékekben nemcsak az illatok, ízkombinációk, hanem a külső megjelenés is érzelmektől…..
Szeretettel Üdvözöllek! Mostanában többször megkapjuk a kérdést, hogy melyik fesztiválokon, rendezvényeken találkozhattok a CSIKOS márkával. Mivel az ünnepek előtti időszak egyébként is több feladattal jár és több időt igényel, végül hoztunk egy döntést. Amennyi…..
Szeretettel Üdvözöllek!   Lassan mindenki elkezdi végiggondolni, hogy vajon milyen új fogást készít el karácsonykor. Szeretnénk megosztani veletek egy praktikus receptet, ami hasznodra lesz az ünnepekor. Állandó szerzőtársammal, Csigó Zitával (www.csigozita.hu) készítettük…..
Szeretettel Üdvözöllek!   Napok óta izgalom és türelmetlen várakozás jellemezte mindegyik gyermekemet. Nagyságrendileg két hónapja mérnöki precizitással tartották számon, hogy hány nap van vissza a Mikulás érkezéséig. Idén nemcsak a Télapónak készítettünk ki pár…..